fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu

Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu Hakkında

Bilfen Okulları bünyesinde hizmet veren Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu, İstanbul Beykoz’ da müstakil bahçeli binası ile hizmet vermektedir. Okulun iç ve dış kısmı çocukların istek ve ihtiyaçlarını eksiksiz giderecek donanıma sahiptir. Okulun her alanında çocukların sağlığı, hijyenik ve güvenlikli bir ortamda bulunmaları düşünülmüştür. Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu 'nda çocuğa tüm gelişim alanlarında destekleyen, gelişimsel ve çocuk merkezli bir program uygulanmaktadır. Çocuktaki gelişimi kalıcı ve sürekli kılmak için kazandırılması istenen becerilere sarmal bir düzen içinde yer verilir. Program, belli periyotlarla aynı hedefe dönük ancak farklı şekillerde hazırlanmış basitten karmaşığa doğru etkinlikler içerir ve çocuğun kendi bireysel öğrenme hızında ilerlemesine olanak tanımaktadır. Eğitim materyalleri ile desteklenerek yürütülen programda, çocuklar için zengin uyarıcıların bulunduğu ortamlar hazırlanarak "Yaşamsal Deneyim" fırsatları sunulmaktadır. Rehberlik bölümü olarak yapılan gözlemler, öğrencilerin bireysel ve grup içindeki performanslarının değerlendirilmesine dayalıdır. Bu değerlendirmeler sonucunda öğrencilerin gelişimlerinde en üst seviyeye ulaşabilmeleri için bireysel aktiviteler de yapılmaktadır. Rehberlik bölümü, her çocuğun gelişimini tarafsız bir şekilde gözlemleyerek gelişimlerinin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu 'nda öğrencilerle spor, fen, doğa, sanat, resim, müzik, satranç, bilgisayar, tiyatro, yaratıcı drama, atletizm, jimnastik ve dans aktiviteleri yapılmaktadır. Okulda günlük eğitim sabah 08:00 da başlamakta ve 18:00 da sona ermektedir. Okul içerisinde bulunan yemekhanede hazırlanan yemeklerin taze ve organik olmasına önem verilmektedir. Gün içerisinde çocuklara sabah, öğle ve ikindi olmak üzere 3 öğün yemek imkanı sunulmaktadır.Aylık olarak hazırlanan yemek listeleri velileri bilgilendirmek amacıyla okulun sitesinden düzenli olarak paylaşılmaktadır. Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu 'nda çocukların bilişsel gelişimlerine katkısı olduğu kadar toplumsal, bireysel ve kültürel gelişimlerine de katkısı olan İngilizce eğitim programı profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmakta ve uygulanmaktadır. Servis şoförleri öğrencilerin problemsiz yolculuk yapmalarına olanak sağlamaktadır. Servisler, çocuklara özel donanımlara sahip araçlardan oluşmaktadır. Servis içerisinde çocuklara refakat eden yardımcı bir öğretmen bulundurulmaktadır. Çocukların eğitim dönemi ve sonrasında ihtiyaçları olacak olan ve artık günümüzde bilinmesi elzem olan yabancı dil eğitimine önem veren okulda İngilizceye gün içerisindeki etkinliklerin çoğunda yer verilerek çocukların İngilizceyi kalıcı bir şekilde öğrenmeleri sağlanmaktadır. Sanatsal etkinliklerden bale, modern dans ve tiyatro ile ilgilenme olanağı bulan öğrenciler, sanat çalışmalarında öğrendiklerini özel günlerde gösteri şeklinde sahnede sunmakta ve yaratıcılıkları desteklenmektedir.

Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu Yorumları (4)

  • ÖH

    Yıllardır çizgisini asla bozmayarak velilerin ve öğrencilerin yüzünü her zaman güldürmeyi başarmış ülkemizin en köklü kurumları arasında yerini git gide sağlamlaştırmış bir kurum olduğu için tercih ettik.

  • Oldukça sosyal bir okul, ilkokula hazırlık konusunda baya iyiler. çocukların erken yaşta zeka gelişiminde önemli bir rolleri olduklarını düşünüyorum yaptıkları çalışmalarıyla.

  • ÖU

    Beykoz'daki en kaliteli ve donanımlı anaokulu gezdiklerimin arasında gördüğüm diğerleri arasında hem fiziksel hem eğitim olarak büyük farklılıklar gösteren harika bir kurum.

  • HS

    Anaokulu eğitiminde buradaki öğretmenlerin eline hiç kimsenin su dökebileceğine inanmıyorum. Standartların üstünde ve aldıkları parayı sonuna kadar hakkettiklerini düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bilfen Koleji Acarkent Anaokulu İletişim Bilgileri

Acarlar Mah. E Kapısı 69. Sok. A-62 Villa, Acarkent-Beykoz/İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum