fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çiğli Flamingo Anaokulu

Özel Çiğli Flamingo Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Çiğli Flamingo Anaokulu Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan Özel Çiğli Flamingo Anaokulu, 3-6 yaş grubu öğrencileri kabul etmektedir. İzmir'in Çiğli ilçesinde kurulmuş olan anaokulu, okul öncesi eğitimi vermektedir ve velilere tam gün 07:30/18:30 ve sabahçı: 08:00/13:00 saatleri arasında hizmet seçenekleri sunmaktadır. Alanında uzman ve deneyimli eğitimci kadrosu ile müstakil binasında ve ferah ve geniş sınıfları ile hizmet vermektedir. Kendine ait bir bahçesi ve bahçe içerisinde yer alan oyun alanı bulunmaktadır. Özel Çiğli Flamingo Anaokulu, yabancı dil eğitimine oldukça önem vermektedir. Bu doğrultuda Almanca ve İngilizce dil seçenekleri bulunmaktadır. Okul, dekoratif sanatlar, drama, görsel sanatlar, jimnastik, dans ve sportif ve sanatsal faaliyetler sunmaktadır.
Özel Çiğli Flamingo Anaokulu, eklektik yaklaşım, MEB Odaklı Eğitim, klasik sistem, Reggio Emilia Yaklaşımı, Çoklu Zeka Modeli ve Yaparak Yaşayarak Öğrenme gibi farklı eğitim sistemleri ve yaklaşımlarını benimsemektedir. Bu eğitim sistemleri, çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine yönelik etkinlikler sunmaktadır. Okul, çocuklarla oynanan oyunlar aracılığıyla kaba motor becerileri, ince motor becerileri, el-göz koordinasyonu, muhakeme becerisi, iletişim becerisi, zeka gelişimi, duygu gelişimi, dil/konuşma gelişimi, benlik gelişimi, bağımsızlık, ahlak gelişimi, denge ve koordinasyon gibi becerilerin kazandırılmasını amaçlamaktadır.
Özel Çiğli Flamingo Anaokulu, psikolojik danışmanı ile öğrencilerine haftada bir kere görüşme yapmaktadır. Bu görüşmeler sayesinde, öğrencilerin psikolojik ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olunmaktadır. Bu sayede, öğrencilerin zihinsel ve sosyal gelişimleri desteklenmekte ve onların düşünme, çözümleme ve iletişim yeteneklerinin geliştirilmesine yardımcı olunmaktadır.
Özel Çiğli Flamingo Anaokulu 'nun amacı kendini tanımış, kendi yeteneklerinin farkında olan ve bu yeteneklerini geliştirmeye yönelik çalışan, özgüveni yüksek, empati kurmasını bilen, özgür düşünebilen ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, başkalarının düşüncelerine saygı gösteren, milli ve manevi değerler ile donanmış, akademik olarak kendini geliştirmiş, okumayı ve öğrenmeyi seven ve hayatı boyunca bunu sürdürebilecek bireyler yetiştirmektir.

Özel Çiğli Flamingo Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Çiğli Flamingo Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çiğli Flamingo Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Çiğli Flamingo Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çiğli Flamingo Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çiğli Flamingo Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çiğli Flamingo Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çiğli Flamingo Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çiğli Flamingo Anaokulu Yorumları (17)

  • HER GÜN ÇOCUĞUMA DAHA FAZLA NE KAZANDIRABİLİRLER DİYE MERAKLA BEKLİYORUM. AİLE SICAKLIĞI İLE BİRLİKTE ŞEFFAF OLMALARI DA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İYİ Kİ YOLLARIMIZ KESİŞMİŞ.

  • ME

    Birebir ilgi güzel sınıflar çok kalabalık değil, eğitim ile ilgili yok yok zaten.bütün eğitimler işinde uzman öğretmenler tarafından veriliyor.

  • DD

    3 sene boyunca kizim flamingo anaokulundaydi kizim okulda cok mutluydu.Gerek egitimi gerekse sevgiyi doya doya aldik.ve suan 1.sinifta her yonden basarili bir ogrenciyiz❤iyiki flamingo ailesiyle tanismisiz.

  • ND

    Oğlumu kardeşime bırakmış gibi hissediyorum. Gözüm hiç arkada kalmıyor. Sevgi dolu bir ortam olması benim icin herseyden önemli. Daha önce farklı fazlaca reklamını yapan baska bir kurumda sorun yaşamıs biri olarak soyluyorum. Kurumda sınıfların kalabalık olmayışı oğretmenlerinin kendileriyle daha rahat ilgilenmelerini sağlıyor. Bir kurumda öğretmenler aynı kalabiliyorsa o kurumda ögretmenler mutludur demek ögretmen mutluysa öğrenci de mutludur. Ögrenci o gün sorun yaşamıssa yemek yememişse ne varsa her şey dürüstçe söyleniyor. Bu onemli bir durum. Ögrencilerin mutlulugu odakli egitim anlayısı var. Başta kurum sahibi Serap ögretmenime ve diger ögretmenlere yaklaşımlarından ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.

  • MA

    Sabah okula giderken gözlerinin içi parlıyorsa, okulundan bahsederken hep mutluysa bir anne daha ne ister ki? Kurucumuz Serap hanımdan, öğretmenlerimize kadar tüm ekip o kadar sevgi dolu o kadar içten ki gözünüz kapalı emanet edeceğiniz bir okul. Oğlum eğlenerek mutluluk İçin de hem öğreniyor hemde mükemmel zaman geçiriyor. Her güne bu kadar güzel aktiviteyi nerden buluyorsunuz bilmiyorum ama tek kelime ile mükemmelsiniz. Sonsuz sevginiz ve ilginiz için çok teşekkür ederim iyi ki iyi ki Flamingo Anaokulu ❤️

  • SH

    Öncelikle çocuğunuzu güvenerek teslim edeceğiniz bir kurum.Hijyen ,beslenme ve eğitim branşlarında oldukça titizler.

  • ÖO

    Bir kaç farklı kurumda tecrübelerimiz oldu. İçlerinde en kafamı ve gönlümü rahat ettiren kurum flamingo. Son zamanlarda aldığım en iyi karar çocuğumu buraya kaydettirmek oldu. Gün içindeki bütün faaliyetlerle ilgili olumlu geri dönüşler alıyorum çocuğumdan. Dolu dolu geçen bir gün ile mutlu bir çocuk. Gamze öğretmene ayrıca minnet dolu sevgiler.Müze, tiyatro, vb. okul dışı faaliyetlerin daha sık olması güzel olurdu. Arkadaşlarla yapılan geziler çok daha verimli oluyor.

  • MA

    Benim kizim 2 yildir Flamingo ya gidiyor. Ilkokulu olsa gozum kapali ona da gonderirim. Kizimla ogretmenler ve tum calisanlar aile sicakliginda. Bu kadar aktivite olan bir okulda her gun eve geldiginde bu kadar cok sey ogrenmis olmasina cok sasiriyorum. Ben okul arastirirken cok ugrasmistim simdi anneler ugrasmasin diye bu yorumlari yaziyorum.Ilkokulu da olmali.

  • Hs

    Herseyden önce böylesine güzel ve değerli insanların birarada bulunduğu bir kurumun velisi olduğum için çok Şanslı olduğumu söylemek isterim. İlk görüşmede hissettiğim sıcaklığın güven duygusunun samimiyetin ilerleyen günlerde gerçek olduğunu görmek ve bu gerçeğin içine en kiymetlinizi emanet etmiş olduğunuzu ve bunun ne kadar doğru bi karar olduğunu görmek gerçekten çok güzel bir duygu. Çocuğunuzu en az sizin kadar önemseyen insanların olması ve bu kişilerin sizin çocuğunuzun öğretmeni olması çok rahatlatıcı ve çok mutlu edici.

  • SB

    Eğitici faaliyetler ve öğretmenlerin ilgisi çok iyi. Teşekkür ederim hersey için.Ozel gunlerde velilerin dahil olduğu etkinlikler ve kutlamalarin yapılmasını istiyorum.

  • öy

    kaliteli eğitim anlayışı ve anne sevgisi bir arada.

  • ÇG

    İlgili ve sevgi dolu yaklaşımları ile öğrencilerin ve velilerin kalbinde taht kuran öğretmenlerin ve müdürümüzün bulunduğu harika bir okul, çocuklarımız için her zaman her şeyin en iyisini düşünerek uyguluyorlar. Her gün farklı aktivite ve etkinliklerle çocuklarımızın eğlenerek öğrenmesini sağlıyorlar. Gözüm kapalı kızımı emanet ettiğim harika bir kurum.Her şeyi ile harika ve mükemmel bir kurum

  • Sa

    Kızım şuan 4.5 yaşında 3 yaşından beri flamingo okuluna gidiyor.ve iyi ki de gidiyor iyiki yollarımız kesismis.. öğretmenlerimizden tutunda okul müdürümüz lezzetli yemeklerini yapan ablamiz bile Cook çok ilgili ve dikkatliler

  • MY

    Oğlumun her yönüyle çok mutlu olduğu harika bir yuva. Herseyden önce aile sıcaklığı barındıran ,gözümüzün arka kalmadığı bir kurum. Iyiki tanışmışız başarınız daim olsun.

  • Tb

    Bütün öğretmenler çok ilgili ve güven verici. Eğitim kalitesi yüksek, etkinlikler ve branş dersleri çok çeşitli. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • İkiz çocuklarım İçin daha önce bu okulu neden bulmamışım diye gerçekten çok üzgünüm. Kolej adı altında çok bilindik kreş deneyimimiz oldu bu üçüncü okulumuz. Geç bulmanın üzüntüsü ile son yılımız olduğu İçin ekstra mutsuzuz. Her yönü ile çocuklarımızın karakterlerine nokta atılı olumlamalar yapan, eğitimde sınır tanımayan eğlenerek öğrenen çocuklarım İçin ne kadar teşekkür etsek azdır. Şüphesiz başarılarının devamı olacaktır bizler sadece minnetle teşekkürlerimizi sunarız.Her yönden fazlasıyla eşsiz bir işleyişiniz var, eksik bir taraf bulamayız.

  • Anneme emanet ediyormuşçasına sıcacık, güven ve huzur dolu bir okul. Eğitim anlamında da son derece başarılı ve ilgili. Her öğrencinin gelişimi ile özel olarak tek tek ilgileniyorlar

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çiğli Flamingo Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydınlıkevler Mahallesi, 6780. Sk. No:24, Çiğli/İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum