fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu

Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu Hakkında

Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu; özgüvenli, merak duyan, kendini rahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Kurum, eğitim programını çeşitli aktivitelerle zenginleştirmekte ve bu özelliğiyle bölgede ön plana çıkmaktadır. Basketbol, yüzme, atletizm, beden eğitimi, voleybol, futbol, yoga, bale ve jimnastik gibi aktivitelerle öğrencilerin esneklik kazanması sağlanmaktadır. Küçük yaştaki öğrenciler sportif faaliyetler sayesinde spora olan yeteneklerini keşfetme fırsatı bulmaktadır. Ebru, drama, halk oyunları, bale, tiyatro, orff, dans, gitar, origami, piyano, görsel sanatlar, müzik kulübü, seramik kulübü, el sanatları ve sinema gibi aktiviteler ise öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmektedir. Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu, eğitim programını sanatsal aktivitelerle zenginleştirmekte ve küçük yaştaki öğrencilerin sanata olan ilgilerini artırmaktadır. Kurum, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra öğrencilerin problem çözme yeteneklerini geliştiren ve zihinsel gelişimlerini destekleyen aktiviteler de düzenlemektedir. Robotik ve kodlama, akıl ve zeka oyunları, bilişim kulübü, satranç ve proje kulübü aktiviteleri öğrencilerin teknolojiyle iç içe olmasını ve takım çalışmasını öğrenmesini sağlamaktadır. Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu'nun yabancı dil kulübü ise öğrencilerin İngilizce ve Fransızcayı eğlenerek, yaparak ve yaşayarak öğrenmesini amaçlamaktadır.

Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu Yorumları (4)

  • Eg

    Kızımla 2.senemiz kırmızı otobüs anaokulunda. Okulların bol olduğu bir semtte oturuyorum.cok araştırdık iyiki kirmizi otobüs anaokulu demisler, iyiki egitim hayatimiza profesyonel,merhametli sevkatli kisilerle baslamisiz.ne zorlu surecmis bu donemler. Melek Öğretmenimizin çabalarıyla adaptasyon sağladık tugce öğretmenimin ilgisi alakası ilede okul sevgimiz bağımız güçlendi.kizimi gönül rahatlığıyla okula bırakıyorum. Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım sürekli iletişim halindeyiz. Kızım evde yemediği yemekleri Rukiye ve Ayfer teyzesinin ellerinden yiyor. Aksam kizimi aldigimda saclari taranmis, örülmüş almak nasil mutlu ediyor beni ve kizimi tarifi yok. tüm kırmızı otobüs anaokulu çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Tugce ogretmenim,melek öğretmenim,Ayfer ablamız Rukiye ablamız sevgili fatime teacher,ve okul mudurumuz derya hanım iyiki varsınız.

  • Öd

    Okul dan çok memnunum okul müdürü Derya hanım ve öğretmenimiz Ayşe hanım gerçekten işlerini hakkıyla yapmaktadırlar iyi varsınız

  • MT

    Bir veli olarak çok memnunum, oğlum çok mutlu, öğretmenimiz çok donanımlı ve sevgi dolu, okulumuzun bize sunduğu imkanlar sayesinde oğlumda çok güzel değişimer oldu.

  • TD

    İZMİR İÇİN EŞSİZ BİR ANAOKULU DİYEBİLİRİM 2 YILDIR DEVAM ETTİĞİMİZ OKULUMUZUN HEM İMKANLARINDAN HEM TÜM ÇALIŞAN KADROSUNDAN ÇOK PROFESYONEL BİR OKUL BİR ANNENİN GÖZÜ KAPALI ÇOCUĞUNU EMANET EDEBİLECEĞİ YEGANE BİR KURUM

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çiğli Kırmızı Otobüs Anaokulu İletişim Bilgileri

Maltepe Mah. Cemil Meriç Bulv. 8109/2 Sok. No:2, Çiğli/İzmir
0 232 335 1356
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum