fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İzmir İlk İz Anaokulu

Özel İzmir İlk İz Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00

Özel İzmir İlk İz Anaokulu Hakkında

Özel İzmir İlk İz Anaokulu Çiğli’de bulunmaktadır. Öğrencilerinin mutluluğunu amaçlayan bir anaokuludur. Kurum, bünyesinde eğitim alan öğrencilerin özgüvenli, hayal gücü ve yaratıcılığı yüksek bireyler olmasını hedeflemektedir. Öğrencilerine problem çözme konusunda da destek olmaktadır. İlk İz Anaokulu öğrencileri karşılarına çıkan zorluklarla baş etmeyi öğrenmektedir. Eğitmenler okul öncesi dönemin ve bireylerin hayatlarının ilk 6 yılının çok önemli olduğunun farkındadır. Eğitmenler okul öncesi dönemde aileden sonra anaokulunun küçük bireylerin karakterindeki en önemli etkenlerden biri olduğunu düşünmektedir. Eğitim kadrosu başarı kavramını sorgulayarak görevini başarıyla yerine getirmeyi hedeflemektedir. Özel İzmir İlk İz Anaokulu’nun anlayışına göre başarı kavramı öğrencilerin diledikleri gibi bireyler olabilmeleridir. İlk İz Anaokulu, öğrencileri dayatılanı değil, öğrencilerin hayallerindeki hayatı gerçekleştirmek için çalışmaktadır. İzmir’de bulunan özel anaokulu, öğrencilerinin istediklerini başarabileceklerini hedeflemektedir ve özgüvenli bireyler yetiştirmektedir. Kurum, öğrencilerinin duygularını açıkça ve sağlıklı bir şekilde yansıtan bireyler olması için çalışmalar yaparak topluma kendini ifade edebilen bireyler katmaktadır. Özel İzmir İlk İz Anaokulu’nda eğitim görmekte olan öğrenciler sorunlarla karşılaştıklarında umutsuzluğa kapılmak yerine sorunu çözmek için gereken sorumluluğu alan bireylerdir. Mutlu öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen özel anaokulu öğrencileriyle özel ilgilenen bir psikolojik danışmana ve rehberlik servisine sahiptir. Eğitim öncesi dönem öğrencilerini kabul eden özel anaokulunda sanatsal etkinlikler yoğun bir aktivite programına sahiptir. Küçük bireylerin sanatsal aktiviteler yaparak büyümesi el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmektedir. Bu becerileri geliştirmek için özel anaokulunda heykel, dekoratif sanatlar ve görsel sanatlar dersleri verilmektedir. Dans sanatı bireylerin esnekliklerine oldukça yararlı olmaktadır. Özel İlk İz Anaokulu öğrencileri bale ve modern dans ile okul öncesi dönemde tanışmaktadır. Erken yaşlarda dil öğrenmenin öneminin farkında olan kurum öğrencilerine İngilizce eğitimi vermektedir. Öğrenilen İngilizcenin verimli bir şekilde kullanılması için İngilizce drama dersleriyle dil eğitimi desteklenmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel İzmir İlk İz Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel İzmir İlk İz Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İzmir İlk İz Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel İzmir İlk İz Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İzmir İlk İz Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İzmir İlk İz Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel İzmir İlk İz Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İzmir İlk İz Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İzmir İlk İz Anaokulu Yorumları (10)

  • NT

    Kızım İnci 3 yaşından beri İlkiz Anaokulu'na gidiyor. Eğitimiyle, öğretmenlerin sevgi ve ilgisiyle, temizliği ve yemekleriyle kesinlikle tercih etmeniz gereken bir okul. Okulun psikoloğu her sorununuzda sizinle ve çocuğunuzla birebir ilgileniyor. Toplu veli toplantilarinda dahi öğretmenlerle birebir cocugunuz hakkinda gorusebiliyorsunuz. Servis şoförü müthiş ilgili. İyi ki İlkizliyiz <3

  • ŞA

    Geçen sene 1günde 6 okul gezdim oğlum için.ilkiz'e girdiğimde öncelikle farkettigim gülen yüzleri oldu.sevgi dolu ve guvenli bir ortamdi.oryantasyon döneminde bu işin cidden kolay atlatilacagini anladım.ic rahatlatıcı konuşmaları ve size aileden biri gibi davranmaları inanın içten gelen bisey. Benim için yemekler ve dil çok önemli.oglum çorba icmeyi orda öğrendi.Nazan teyze çorbası diye bir kalıbımız oluştu artık evde :) ve ben bugun hala diger okullarin yemeklerinden sikayet eden arkadaşlarımı dinliyorum.ve dil..ingilizcenin üstünde bukadar durmaları bulunmaz nimet.seviyeli ve üretken.hergun yapılan etkinlikler fotoğraflarla gönderiliyor.aklim hiç kalmıyor. Burdan mezun olurken aklımda en çok şu kalacak..."Çocukla Çocuk olmak" siz bunu başarmışsınız!...sevgiler...!

  • Hg

    Kızım dört yıl bu ana okuluna gitti iyi ki en başından ilkz ana okulu tercih etmişim tüm çalışanları inanılmaz özveriler yemeğinden Hijyenine ve tüm çalışanlarına gözüm kapalı güvenirim kızım şimdi ilkokulda ilkokul başlama sürecinde hiç adaptasyon sorunu çekmediyse bu ilkiz anaokulu sayesindedir.O kadar iyi bir anaokulu ki böyle devam etsinler

  • Gd

    2 yıldır oğlum bu okula gidiyor. Oglumdan önce de yeğenim bu okulda 3 senesini geçirdi. Tüm çalışanların samimi sevgidolu olması ve branşlarında gösterdikleri başarılardan dolayı gözüm hiç arkada kalmıyor.Bir aile ortamı var ve bu beni çok mutlu edıyor. Yapılan etkinlikler, branş dersleri oldukça çeşitli. Ve en önemlisi oğlum okulda olmayı çok seviyor. Buyuzden gelecek sene de devam etmeyi düşünüyoruz.

  • GD

    İzmir ın en iyi anaokullarından bir tanesi olduğunu düşünüyorum.Okul sahibi başta olmak üzere,ögretmenleri ve okul personeliyle muhteşem bir ekibe sahip, her bakımdan on numara bir okul. Çocuklarımı gözüm kapalı emanet ediyorum.

  • YE

    Oğlum iki yıldır bu okula gidiyor. O kadar çok seviyoruz ki. Okulu, öğretmenlerini, yaklaşımlarını, iletişimlerini, oyunlarını, servis amcalarını ve Nazan teyzelerini çok çok seviyoruz. Düzenli bilgi alabiliyoruz. Oyun oynayarak çok güzel şeyler öğretiyorlar. Yaklaşımları hep pozitif. Öğretmenler uzun zamandır orada çalışıyor. Bu da kurumun öğretmenine ne kadar değer verdiğini gösteriyor bence. Keşke şunu yapmasalar dediğim hiçbir şey yok gerçekten. Çok çok memnunuz. Oğlum çok mutlu okula gidiyor. Öğretmenlerini, arkadaşlarını çok seviyor.

  • NY

    İlk açıldığı yıl kızımla başladık.O mezun oldu şimdi oğlum devam ediyor 2 yıldır.Eğitim,öğretim,yemek,ilgi,alaka,aktiviteler her şey mükemmel.Tavsiyemle daha bir çok tanıdıklarım çocuklarını güvenilir ellere rahatlıkla emanet ettiler.Çocuğunuzun her türlü gelişimine katkı sağlayan,tertemiz,harika çalışanları olan bir yer.Seviyorum sizi,emeklerinize sağlık❤️

  • Kızım ilk görüşmede bu okulu seçmişti. İyiki bu okulu tercih etmiş. İki yıldır gidiyor.Bütün hepsi çok samimi, çok tecrübeli en önemlisi çok vicdanli kişiler.Bir gün bile gözüm arkada kalmadan canımı teslim ettim.Keske ilkokulu olsada devam etseydik.Hepinizi kızım ve ben çok seviyoruz

  • Ge

    4 yaş grubu velisiyim.İlkiz anaokuluna çocuğumu gönderdiğim için çok memnunum ve içim çok rahat hiç bir zman pişman olmadım şimdiye kadar okulun ve öğretmenlerin hiçbir eksik yönleriyle karşılaşmadım. çocuklara nasıl davranması gerektiğini bilen çok donanımlı bir okul.1 sene başka bir anaokuluna gönderip sonrasında ilkiz anaokulunu seçtiğimde çocuğum için ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. 1 hafta içinde bir çocuk ne kadar fark gösterebilir diyordum gerçekten 1 hafta içinde bile çocuğumdaki olumlu farkları ve ilerlemeleri gördüm.idarecisi müdüre hanımı psikoloğu ve öğretmenleriyle inanılmaz bir bütün halinle çalışıyorlar.çocuğun dönemsel girdiği duygu durum karışıklıgına bile önem verip psikologlarıyla birlikte program ve içerik ayarlayıp çocuğa eğitim veren bir kurum.çocuğa ne verilmesi gerekiyorsa sonuna kadar uğraşan bir okul. İyiki varsınız

  • NT

    Kesinlikle çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir okul. Eğitimi, ilgileri, yemekleri, hijyeni kısacası herşeyiyle mükemmeller. En önemlisi de hizmetlisinden yöneticisine kadar herkes çocuklara sevgiyle bakıyorlar. İyi ki sizi tercih etmişiz. Kızım hala bu okulda okuyor :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İzmir İlk İz Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydınlıkevler Mah., 6783 Sok., No:45 Çiğli/İzmir
0 232 335 1892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum