fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/18:30

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu Hakkında

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu, müstakil, dört tarafı bahçeli yapısı ile İzmir Bornova'da okul öncesi eğitim hizmeti sağlayarak öğrencilerinin bu dönemdeki eksik, ihtiyaç ve gereksinimlerini gidermeyi hedeflemektedir. Bünyesine kabul ettiği 3 ile 6 yaş arası öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak yaş gruplarına uygun eğitim programları hazırlamaktadır. Bilimsel ve analitik düşünceye sahip, mutlu, sağlıklı iletişim kurabilen sorumluluk alabilen, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, teknoloji ile barışık, insana ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmektedir.
Bornova Evka 3 bölgesinde okul öncesi eğitim veren Özel Kaplan Yuvası Anaokulu'nun hazırladığı eğitim programlarını öğrencilerin gelişimini etkin ve doğru biçimde karşılamak amacı ile branşında deneyim, tecrübe ve bilgi sahibi eğitmenlerle sağlamaktadır.
Özel Kaplan Yuvası Anaokulu, çift dilli eğitim anlayışıyla öğrencilerin İngilizce ve Almanca dillerini etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamaktadır. Bu dillerin yanı sıra, oyun temelli yaklaşımlarla sunulan bilgilerin akılda kalıcılığını artırmayı ve öğrenmeyi yaşam boyu sürdürmeyi hedeflemektedir. Öğrenciler, dil becerilerini günlük yaşamda pratik yaparak geliştirirken, aynı zamanda farklı kültürleri ve dünya görüşlerini de tanımaya başlarlar.
Okul, öğrencilerin her açıdan gelişimini desteklemek için çeşitli branş dersleri sunmaktadır. Bu dersler arasında sanat, müzik, spor, fen bilimleri, matematik, sosyal bilgiler ve teknoloji gibi alanlar bulunmaktadır. Bu sayede öğrencilerin ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmeleri sağlanmakta ve çok yönlü bir eğitim almaktadır.
Özel Kaplan Yuvası Anaokulu, eğitim programlarını öğrencilerin yaş ve gelişim düzeylerine uygun olarak hazırlamaktadır. Oyun temelli yaklaşımlarla öğrenme sürecini desteklerken, öğrencilere etkileşimli ve keyifli bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Bu ortamda öğrenciler, merak duygularını keşfeder, deneyimlerine dayalı öğrenme fırsatı bulurlar ve öğrenmeye olan ilgileri artar.
Aynı zamanda Özel Kaplan Yuvası Anaokulu'nda öğrencilerin fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimlerini yakından takip etmekte olan PDR hizmeti bulunmaktadır. Öğrencilerin gelişimleri yakından takip edilmekte, aile-okul işbirliği içerisinde velilerle birlikte sürdürülerek eğitimin sadece okul içerisinde değil yaşam boyu sürdürülmesi hedeflenmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu Yorumları (37)

  • GK

    Başta Fatoş Hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimiz sevecen, güler yüzlü ve anlayışlı. Bunun yanında işlerini oldukça iyi yapıyorlar. Oğlum bu sene 3 yaş sınıfında ilk zamanlar alışmakta zorluk yaşadı fakat yapılan etkinlikler ve aktiviteler sayesinde okula uyumu kolay bir şekilde sağlandı. Ayrıca okulun velilere yönelik yaptığı seminerler ve eğitimlerde oldukça eğitici. Önümüzdeki sene için tekrar okul aramak zorunda kalmadığımız için kaplan yuvası ailesine teşekkürlerGoys uygulamasına çocukların gün içinde yemeklerini yiyip yemedikleri ile alakalı bir kısım eklenebilir

  • Yg

    Çocuğumu gözüm kapalı emanet ettiğimiz 2. Evimiz .Her gün geliştiğini gözlemlemek harika bir duygu . Öğretmenleriyle yönetim kadrosuyla donanımları ayrıca tercih etme sebebimiz hepsine teşekkürlerimi iletiyorum ..

  • BY

    Öğretmenlerimiz ve yöneticimizden çok memnunuz. Küçük yaşta başlayan çocuğumuz için sıcak ve samimi ortam olması ilk önceliğimizdi.

  • EE

    Öncelikle çocuğa, bu hayatın en kıymetli Varlıklarına değer veren bir kurum, her an iletişimde olabilmek, çok kıymetli.. herkese tavsiye edebilirimPark alanı daha büyük olabilir, ve kaydırağın çeşme ile yan yana oluşu güvenlik açığı yaratıyor, telafi edilebilir diye düşünüyorum ❄️

  • UU

    Kaplan Yuvası, çocuklarımız için son derece önemli ve gerekli olan eğitimleri verdiği gibi çocuk gelişiminde davranış yapısının doğru oluşumu için davranışsal bir öğretim modeli sunmaktadır. Çalışan ekip, işini gönülden yapan parlak, dinamik ve başarılı bir ekip. Tabi başarılarının ardında, yönetici olarak Fatoş Hanımın; yalnız iyi bir yönetici değil, aynı zamanda çok iyi bir iletişimci olmasının yatsınamaz bir etkisi olduğunu söylemeden geçemem. Fatoş Hanım yönetişim kabiliyeti ile öğretmenlerimiz, psikoloğumuz ve diğer çalışanlar özveri ve gayretleri ile anaokulundan çok; sıcak bir yuva olmayı başarmışlar. Tüm bu sebepler Kaplan Yuvası’nı yavrumuzun 2. evi yapıyor.Harikalar, umarım gayretleri daim olur.

  • CE

    1,5 yıldır devam ettiğimiz yolculuğumuzu gönül rahatlığıyla yeni dönemde de sürdürüyoruz. Güler yüzlü öğretmenlerimiz, hızlıca alabildiğimiz geri dönüşler, çocuklara verilen sözlerin atlanmadan tutulması ve en önemlisi gözüm kapalı çocuğumu emanet edebildiğim canım okulumuz.

  • ÖB

    Oğlum 3 yaşına yaklaşırken bakıcımız ile mi devam etmeliyiz okul mu düşünmeliyiz ikileminde uykusuz gecelerimiz sonrası ilk görüşme randevumuz olan Kaplan Yuvasına kaydımızı yaptırdık. Fatoş Hanım ve ekibiyle tanışınca diğer görüşmelerimize bile gitmedik. Oryantasyon haftasında anne olarak çok endişeliydim fakat okul psikoloğumuz ve tüm öğretmenlerimizle süreci sorunsuz geçirdik. Kafamızda bir sürü soru işaretiyle çıktığımız yolda her gün iyi ki kaplan yuvası diyoruz. Sınıf öğretmenimiz tüm çocuklarla tek tek ve o kadar özenli ilgileniyor ki sanki tek çocuk benim oğlummuş gibi. Oğlumun tuvalet eğitimi yoktu okula başladığında sabırla öğretmenimizin yönlendiresiyle onu da başardık. Evhamlı ve anksiyetesi olan bir anneyim ve gözüm kapalı emanet ediyorum. Okula başladığından beri kilo aldı boyu uzadı. Yemekleri çok lezetli oğlum bayılarak yiyor. Her zaman tertemiz teslim alıyorum. Hastalık durumların da çok titiz ve ilgililer. Daha yazılacak çok güzel şeyler var okulumuz için. Hem oğlum hem ailemiz için güzel bir okul tecrübesi yaşatan tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum.

  • Eg

    Butik anaokulu kapsaminda başarılı. Calisan ogretmenleri cok kıymetli. Severek gidiyor oglum okula

  • Ad

    Gerçekten bir kere bile acaba doğru okul mu diye düşünmedim. Son günlerde tamamen ticarete dönen eğitim kurumlarında , ticaretten ziyade çocuk gelişimi için ne yapabilirizi kendine vizyon edinmiş bir okul. Ek olarak veli gelişimini de atlamıyorlar tabii :) keşke anaokulundan sonra da devam edebilseydik bir dk düşünmezdim.

  • Sa

    Kıymetli öğretmenleri ile eğitim anlayışı ile çok yol katettiğimiz gerçekten öğrenerek ilerlediğimiz bir yol çok mutluyuz…

  • ÖY

    Çocuklarınızı güvenle verebileceğiniz bir anaokulu. Çalışanlar mutlu kurucusu mutlu ve çok sıcak samimi bir okul. Gözünüz arkada kalmasın istiyorsanız bu anaokulunu ziyaret edin. Okulun her alanında nefes olan güleç yüzlü insanlar iyi ki varsınız...

  • öa

    Ticari kardan ziyade önce çocuk diyen bir okul. Öğretmenlerin çocuğu samimiyetle davranması , klasik okul planları yerine doğa ve çocuğa dayalı öğretim modeli benimsemeleri bir anne olarak en değerli varlığını tereddütsüz bırakıyorum

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Kurucumuz Fatos Hanim, ogretmenlerimiz Emine ve Gamze Hanim cok ilgililer. Oglum adaptasyon surecinden sonra gule oynaya okula gidiyor. Buyuk siniflarin ogretmenleri yardimci ablamiz da fazlasiyla ilgili. Hepsine cok tesekkurler

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Ek

    Çocuğumuzu 1 yıldır emanet ettiğimiz okulumuzdan çok memnunuz.Bu yıl da 4 yaş olacak ve severek devam edeceğiz. okulun tüm fiziksel koşulları , dış alan uygulamaları, özenli planlanmış etkinlikler, okuldaki tüm öğretmenlerin mutlu olması çocuklara sevecen ve özel yaklaşımları, branş derslerinde alanında uzman öğretmenler, kurumsalca ve profesyonel olarak hazırlanmış bir eğitim programı ve bunlar dışında birçok detay sayesinde iyi ki bu okulumuzdayız.Fatoş hanımın tüm detaylara birebir ,titiz ve geliştirici yaklaşımı için teşekkür ederiz.Okulumuz sürekli gelişen ve güzelleşen bir yapıdadır.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • B

    Çocuğum, Kaplan Yuvası’na gelmeden önce çok yakınında başka bir okula gitmekteydi. Yaklaşık 4 ay gittiği diğer okul karma eğitim veriyordu ve çocuğum orada akran zorbalığına çok uzun süre maruz kalmış bunu benden profesyonelce sakladılar. Çocuğum tam olarak kendini ifade edemediği için ve kuruma sorduğumda ısrarla inkar ettikleri için emin olmam zaman aldı. Meğerse bu sonu tek yaşayan ben değilmişim. Çocuğumda daha önce görmediğim davranışlar görüyordum ve okulla ilişiğimizi kestik. Sonra çok kıymetli Fatoş Kaplan hanım ile tanıştık ve bütün zorlukları birlikte aştık. Okulu ilk ziyaretimde öğrencilerinin Fatoş diye koşup ona içten sarılmasını ve Fatoş hanımın da aynı şekilde karşılık verdiğini gördüğümde doğru yerdeyim dedim. Çocuğum hemen alıştı ve okul güzergahında diğer okulun önünden geçer oraya gitmek istemiyorum Kaplan yuvasına gideceğim diyor

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • SY

    Oğlumuzu gönül rahatlığıyla teslim edebildiğimiz bir eğitim kurumu. Hem kurucusu Fatoş Hanım hem de öğretmenleri çok bilgili ve donanımlı.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Eg

    Bu anaokulunu tercih sebebim sekersiz menusu olmasiydi. Bu konu bnm icin onemliydi. Saolsunlar.Okul yoneticisi okulun fiziki sartlarini surekli gelistirmeye calisan birisi. Eksiklikleri mutlaka vardir ama Egitimci olmadigim icin dikkatimi cekecek birdurumda olmadi.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • EY

    Özellikle Fatoş Hanım çok, tatlı sevgi dolu, düşünceli, öğretmenler de çok sevgi dolu, enerjik, hevesliler, kızım çok seviyor okulunu, çook tavsiye ederim

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • EE

    Çocuklarınızı rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir aile. Öğretmenlerimiz oldukça güler yüzlü ve ilgili. Etkinlikler muhteşem. Destekleri için öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • GK

    Okulumuzun kurucusu Fatoş öğretmen, sevgisi, samimiyeti ve ilgilisi ile okulumuzu çocuklarımız için tam bir yuva yapıyor gerçekten. Her yaş grubuna özel hazırlanan aktivitelerin dışında ek branş dersleri ile çocuklarımızın gelişiminin desteklenmesi ve veliye uygulama üzerinden düzenli geribildirim yapılıyor olması mukemmel. Oğlum ile okulun bizlerle paylaştığı etkinlik fotoğrafları ve videolarını izlemek ve okul hakkında sohbet etmek çok keyifli oluyor, cocugumun okulundan sevgi ile bahsetmesin sağlayan tüm ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz:)

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • EY

    Başta, Yöneticimiz Fatoş Hanım, ve öğretmenlerimiz, iyi ki tanımışız, çook başarılı, işinde titiz, hevesliler, çocukları çook seviyorlar, kızımda çok memnun, kızımı gönül rahatlığı ile bırakıyorum, arkadaşım tavsiye etmişti, okulumuzu iyi ki etmiş, bende tavsiye ediyorum, kendimizi şanslı hissediyoruz, büyük bi aileyiz, Biz

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • PK

    Kurucumuz Fatoş Kaplan ve tüm ekibi gerçekten çok başarılılar. Sürekli kendilerini geliştiren bu ekibe oğlumu emanet ederken içim çok rahat. Sabahları okula koşarak gidiyoruz :) İyiki oğlum sizlerle birlikte.İyiki ilk adımı sizlerle atmışız.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • NY

    Okulumuz çok temiz öğretmenlerimiz çocuklarımıza anne şefkatiyle yakalşıyor. Hastayken bile bizlern eksikliğini göstermiyorlarOkulumuzun eksiği yok fazlası var kurum sahibi fatoş hanıma teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Oglum 3 yasinda bu sene itibariyle basladik okula. Kendinden kaynakli (dogal olarak pandemi cocuklari anne babadan ayrilmak istemiyor) sabah aglamalari hala suruyor kapida aglayarak ogretmenlerine sariliyor bu bile guzel. Gun icinde cok keyif aldigi videolar ve resimler benimle paylasiliyor. Gulhan ogretmenimiz, gamze ogretmenimiz cok cok ilgililer. Mudiremiz Fatos Hanim iyi ki karsimiza cikmis. Oglumun eve geldiginde soyledigi sarkilar,siirler, yeni ogrendigi seyler bizim ne kadar dogru bir tercih yaptigimizin gostergesi. Surekli okulumu ac videolardan arkadaslarimi goreyim ogretmenimi goreyim demesi bizi sevindiriyor.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • ES

    Çocuklarımızın çok kıymetli olduklarını hissettiren sıcak, samimi aynı zamanda profesyonel bir ekip ile takipte olan çocuğumun keyifle okula gitmesinde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • AA

    İlk olarak okulun güzel yürekli sahibi Fatoş Hanımla sonra da sevgili öğretmenlerimiz ile tanıştık. Yabancı dil eğitimi ve pek çok branş dersleri desteği ile oğlumuz kaliteli bir eğitim alıyor.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • SK

    Kaplan Yuvasının kurucusu Fatoş Hanım ve öğretmenleri çok kıymetli ,değerli insanlar.Çocuklara ,velilere yaklaşımları çok samimi,içten.3 yaşında bile olmayan oğlumuzu Kaplan Yuvasına emanet ederken çok endişeliydik,ama endişelerimiz boşa çıktı,tam bir yuva sıcaklığıyla,deneyimli kadrosuyla kucak açtılar ,oğlumuza okulu sevdirdiler.Kurumu ve eğitimcilerini çok seviyoruz.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Ey

    Egitmenler asiri ilgili ve donusleri cok kisa surede yapiyorlar.Daha fazla farkli aktiviteler yapilabilir.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • ab

    Ani bir değişiklikle başka okul arayışında iken okulumuzun kurucusu Fatoş hanımın çok iyi iletişimi, verdiği güven ve sevgisi ile hiç tereddüt etmeden cocuklarımızı kendisine emanet ettik. çocuklarımız da çok çabuk adapte oldulr, kendilerine çok teşekkür ediyorz.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Anne kucağindan sonra evladınızı güvenerek gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz ve çocuğunuzun ikinci yuvası olarak benimseyeceği güvenli bir okul. Kurucusu Fatoş Hanım ile yolumuz iyi ki kesişti......

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Ek

    Her konuda son derece titizlikle yaklaşılan sevgi dolu eğitim yuvası , kurucusu Fatoş hanım ve öğretmenleri sevgi dolu Kızımın ilk okulu ve ilk öğretmenleri olmasından dolayı çok mutlu ve şanslıyızOkulumuz kendini sürekli olumlu yönde geliştirmektedir.

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • GK

    Kaplan yuvası ailesi çocuklarımıza gerçekten tam bir aile sıcaklığı yaşatıyor diyebilirim

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • GN

    Değerli Fatoş öğretmenimizin idaresi altındaki okulumuzdan çok memnunuz. ❣️

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Yg

    Efsane bi okul iyiki tanımışım iyiki oğlum gidiyor hiç şüphe etmeden gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Ny

    Okulumuz çok güzel. Öğretmenlerimiz çok özveriyle çalışıyor çocuklarımızı kendi evlatları gibi görüp davranıyırlar. Gözüm hiçbir zaman arkamda kalmıyor. Emeğinize yüreğinize sağlık ❤️❤️Her konuda mükemmel gelişmesi gereken birşey yok

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • YK

    Başta müdürümüz Fatoş hanım ve güzel öğretmenlerimiz o sıcacık yuvada hep sevecen,sıcak,anlayıslı ve hergün güleryüzle karsılanmak cok güzel bir duygu.oglumun sabah erkenden kalkıp okula gidelım demesı o istegi cok gurur verici.iyiki sizlerle tanışmışız iyiki yollarımız kesişmiş ve gözüm arkada kalmadan gönül rahatlıgıyla gonderdigım tek kurum.herbirinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum ve sizleri cok seviyorum iyiki sizler gibi işini çok iyi yapan kişilerle tanışmışız.sevgiler

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Gerçekten iyi ve kaliteli bir eğitim yuvası hem çocuklara hemde eğitime verdikleri özen çok kaliteli güler yüzlü ve hemde samimiyetli bir eğitim ailesi o ailenin bir parçası olmak çok mutlu etti bizi çok teşekkürler ÖZEL KAPLAN YUVASI ANAOKULU

  • Özel Kaplan Yuvası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kaplan Yuvası Anaokulu İletişim Bilgileri

Evka 3 Mahallesi, Profesörler Sitesi, 101/3 Sokak, No:28, Bornova / İzmir
0 232 335 1827
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum