fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 99
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 10:00/17:00

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu Hakkında

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu, hoşgörülü okul ortamı, çocuklara uygun modern binası, donanımlı eğitim programları ve tecrübeli akademik kadrosu ile birçok çevreden takdir toplayan okullar arasında yer almaktadır. Gelişmiş olanakları, okulun bir adım öne çıkmasını sağlamaktadır. Müzik odası, sanat atölyesi, mutfak atölyesi gibi imkanlar, öğrencilerin kendilerini tanımasına olanak sağlamakta, özgüven kazanmalarını kolaylaştırmaktadır. Her çocuğun farklı bir miras olduğu bilinciyle hareket eden Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu, bütüncül bir eğitim anlayışını benimsemekte, öğrencilerine sevgi dolu bir ortamda eğitim desteği sunmaktadır. Kurum, öğretmenlerinin özel ilgisi sayesinde onların okula uyum sorunlarının önüne geçmekte, arkadaşlarıyla kaynaşıp sosyalleşmelerini sağlamaktadır. Çocuklar sosyalleşerek gündelik yaşama uygun beceriler kazanmakta, toplum içerisinde var olabilmeyi öğrenmektedirler. Bu süreçler içerisinde öğrenciler sıkı bir şekilde takip edilmekte, gelişimleri raporlanmaktadır. Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu, öğrencilerine tiyatro, bale, drama, görsel sanatlar gibi alanlarda eğitim imkânı sunarak onların bedensel ve duygusal gelişimlerini desteklemekte, yeteneklerini keşfetmelerini sağlamaktadır. Bu sayede özgüvenleri gelişen çocuklar, kendilerinden emin olarak hayata hazırlanmaktadırlar. Çeşitli kulüp ve etkinliklerle eğitimini güçlendiren Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu, eğitimini eğlenceli hale getirmeye çalışmaktadır. Öğrencilerini gelecek hayata hazırlama bilinci ile eğitim hayatını sürdüren kurum, onlara İngilizce eğitim desteği sunmakta, hayat boyu İngilizce’ ye dair yaşanabilecek sorunların önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu, English Kids Academy eğitim programını kullanmakta, eğitimi içerisinde oyun ve etkinlikleri kullanarak bilgiyi kalıcı hale getirmeye çalışmaktadır. Benimsediği felsefe ile, dünya vatandaşı, bilinçli, sorgulayan, analitik düşünebilen, değerler sahibi çocuklar topluma kazandırmak kurumun başlıca hedefleri arasında yer almaktadır.

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    99
  • Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu Yorumları (4)

  • FT

    2 yıl boyunca aklımızda hiç bir soru işareti olmadan gönderdik oğlumuzu. Şerife öğretmenimiz başta olmak üzere herkese çok teşekkürler.

  • FU

    Tavsiye üzerine tanıştığım Oyun Arkadaşım Anaokulu iyi ki hayatımıza girmiş diyorum. Muhteşem bir kadro. Güne başlarken oğlumu evden alan servis çalışanı Fahrettin Bey ve Serap Hanım muhteşem insanlar. Sevgi dolu, güvenle çocuk emanet edilebilir. Sonra okulda ilk karşılamayı yapan kişi Özge Öğretmen. Mis gibi yemekleri yapan Ayça Hanım, çocuklara destek veren Aşkım Hanım hepsi muhteşem insanlar. V e tabii ki 2 yıldır derslerimize giren çok kıymetli öğretmenizi Sinem Güneş hanımefendi. Samimiyetle yazıyorum çok çok kıymetli bir öğretmen. Çok iyi bir eğitimci. Çocuklarını çok iyi gözlemleyen, hem anne şevkatini hissettiren hem de disiplini sağlayan bir kişi. Çocuklarımızı ilkokula muhteşem hazırladığını düşünüyorum. Tüm bu kadroyu bir araya getiren okul yöneticisi Hülya Hanıma da teşekkürlerimi iletmek isterim.

  • ŞK

    Çocuklarınızı en güvendiğiniz birine emanet ettiğinizi düşünün,aklınızın kalmadığı,çocuğunuzun mutlu gittiği ve onu güler yüz ve sevgi ile kaŕşılayan değerli oyun arkadaşım anaokulu kurucusu Hülya Hanım,çalışanları,değerli öğretmenlerimizden Sinem Güneş'e ne kadar teşekkür etsem az.İyi ki sizOkul zaten her yılı değerlendirip daha hangi konuda neyi iyi yapabileceğini degerlendiren ve uygulamaya geçiren bir okul.

  • Ed

    Bir okulun kalitesini,eğitimini,disiplinini belirleyen öğretmendir.Bizde bu yola girdiğimizde çok zorlandık,üzüldük alışamadık ama öyle bir öğretmene denk geldikki hayattaki en büyük şanslarımızdan birtanesi SİNEM GÜNEŞ iyiki sizOkulda bulunan psikolog çocukları gözlemleyip velilere geri dönüş sağlayabilir

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Oyun Arkadaşım Akevler Anaokulu İletişim Bilgileri

Maliyeciler Mah. 52/169. Sok. No:3 Akevler-Karabağlar / İzmir
0 232 335 1356
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum