fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/15:45
Sabahçı: 09:30/12:30

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu Hakkında

As Keys Pre-School, we provide education to our children between the ages of 2 and 6 in Beykoz Acarkent. In our school, which has an international vision, the language of education is English, and our aim is for our students to internalize speaking English and have the ability to use it as a language of communication. In this context, we work with native teachers who are experienced in their fields and have completed their early childhood education. Our students make progress in each development area while learning English by living and experiencing through our education program prepared by our experienced teachers, In addition to academic education, our program supports the social and emotional development of our students; we accompany them on their journey to become individuals who are curious, questioning, researching, taking responsibility, caring for themselves and universal values, full of self-confidence, and self-management.
We help our students develop their creativity with music and drama lessons and also we raise awareness about acquiring a different language with our French lesson.
Being aware of the importance of the effect of knowledge and skills acquired in early childhood on future life skills, we raise individuals who open the door of the future with the key of love.

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu olarak Beykoz Acarkent'te 2 - 6 yaş arası çocuklarımıza eğitim-öğretim hizmeti vermekteyiz. Uluslararası bir vizyona sahip olan okulumuzda eğitim dili İngilizce olup, amacımız öğrencilerimizin İngilizce'yi içselleştirmeleri ve iletişim dili olarak kullanma becerisine sahip olmalarıdır. Bu bağlamda sınıflarımızda alanında deneyimli, erken çocukluk dönemi eğitimlerini tamamlamış native öğretmenler ile çalışmaktayız. Deneyimli öğretmen kadromuzun hazırladığı eğitim programımız ile öğrencilerimiz her gelişim alanında ilerleme kaydederken aynı zamanda İngilizce'yi yaşayarak ve deneyimleyerek öğreniyorlar. Ayrıca okul hayatına yeni adım atan öğrencilerimizin kendilerini güvende hissettikleri bir ortam yaratmak bizler için çok önemli. Çünkü biz inanıyoruz ki çocuklar ancak güvenli bağ kurdukları zaman potansiyellerini ortaya çıkarıyor ve öğrenme süreci hızlı bir şekilde ilerliyor. Akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimini destekliyor; merak eden, sorgulayan, araştıran, sorumluluk alan, kendisini ve evrensel değerleri önemseyen, özgüveni tam ve kendilerini yönetebilen bireyler olma yolculuklarına eşlik ediyoruz.
Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu olarak ayrıca öğrencilerimize Fransızca dersimiz ile farklı bir dil edinme konusunda farkındalık kazandırırken, müzik ve drama ile yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağlıyoruz.
Erken çocukluk döneminde edinilen bilgi ve becerilerin gelecekteki yaşam becerilerine olan etkisinin öneminin farkında olarak, geleceğin kapısını sevginin anahtarı ile açan bireyler yetiştiriyoruz.

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 15:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu Yorumları (8)

  • ÖK

    Pandemiden dolayı kızım anaokuluna 4 yaşında başlamak durumunda kaldı. Başlangıçta okula nasıl alışacağı konusunda çok endişeliydik. Okul müdürü ve öğretmenler bu konuda bize çok destek oldular ve kızımızın bireysel özelliklerine ve duygusal ihtiyaçlarına göre bir oryantasyon süreci planlayarak çok kısa sürede inanılmaz bir yol katettik. Hergün okula çok mutlu geldiği gibi başladığımızda hiç İngilizce bilmemesine rağmen çok kısa sürede ikinci dil gelişiminde de harika bir ilerleme fark ettik. Bir sonraki yıl artık okul aramıyorum kesinlikle buradayız. Emekleriniz için teşekkürler.

  • NA

    We came to Turkiye last summer and we spent too many hours to find the best school for our daughter who can not sormak Turkish so that was also a challange for us. Finally we met Keys Pre-School family and spent the whole year together. Thanks everyone! It was a pleasure to be with you.

  • TK

    2 yaşında acaba erken mi bir sene daha beklesek mi alışır mı gibi endişelerimizin ardından okul hayatına başladık ve bütün tereddütlerimizin yersiz olduğunu fark ettik. Çocuklar doğa içinde mutlu ve güvendeler. Tüm bunların yanında henüz 2 yaşında olmasına rağmen İngilizceyi anlaması ve kullanmaya başlaması inanılmaz. Bir sonraki sene tabiki yine sizinleyiz. :)

  • ZK

    Gerek yönetim gerekse öğretmenler işlerine hakim. Oğlum her gün çok mutlu olarak geldi. Ben istediğim her an gerek okul müdürüne gerekse öğretmenlere ulaşma imkanını buldum. Çok güzel bir yıldı. Seneye görüşmek üzere teşekkürler!

  • Si

    21 aylik oglumu yasindan oturu tedirgin olarak baslattim. Gerek asaptasyon surecindeki destekleri, gerek ogretmenlerimizin birebir alakadarligi sayesinde cok hizli bir sekilde alistik, okula cok mutlu giriyor, cok mutlu cikiyoruz. Ogrencilerin her detayi yakindan takip ediliyor, hergune yeni aktiviteler koyuluyor, oglum her gun yeni birsey ogrenmis olarak eve donuyor. Iyi ki dedigim secimimiz oldu. Buradan oglumun uzerinde emegi gecen herkese tekrar tesekkur etmek istedim, iyi ki varsiniz! Gozunuz kapali guvenebileceginiz, cok profesyonel bir okul…

  • DZ

    Herkesin güler yüzlü olduğu, çocukların sürekli doğayla iç içe olduğu sıcacık bir okul.

  • Iki yas grubu annelerinden biri olarak herhalde bu donemde en buyuk kaygimiz bebeklerimizin guvenligi. Bu kadar guler yuzlu, anlayisli, dikkatli ogretmenlerle beraber oldugumuz icin cok mutluyuz.Huzurla cocugumu birakabildigim , donanimli ogretmenlerimizin oldugu her gun farkli bir aktivite ile cocuklarimizin ilgisini canli tutan mukemmel ogretmen ekibimiz.. Çok doğru bir tercih yapmışız , teşekkürler

  • O

    Cocuklarn guvenli ve sevgi dolu bir ortamda, dogayla, hayatla ic ice olduklari, oynarken ogrendikleri harika bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Acarkent Keys Pre-School Anaokulu İletişim Bilgileri

Acarlar Mahallesi, 6. Cadde, Acarkent Sitesi T/7, No:8, Beykoz / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum