fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu

Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/18:30

Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu Hakkında

Merhaba Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu ister ki çocukları sosyal ve akademik alanda güçlü olsun. Bilir ki bunun yolu duyduğunu ve gördüğünü anlamayı sağlayan dikkat verimliliğinden geçer. Deniz Işıltısı'nda çocuklarımıza dikkat verimliliklerini arttırmak amacıyla her etkinlikte zihnen ve bedenen değişim sunuyoruz. 30 dakikada bir merkez değiştirerek her etkinlikten daha fazla verim almayı amaçlıyoruz.
Peki Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu'nda aktivite merkezleri neler? Fen/Kitap Merkezi: Deniz Işıltısı'nın akademik merkezidir. Burada deneyler yapar; matematik, ses bilgisi, eğitim setleri çalışır; kitap inceler; fenden, coğrafyadan... etkinlikler yaparız.
Drama/Müzik Merkezi: Müziği tanımayı, müziğe beden hareketleriyle eşlik etmeyi, ritim tutmayı Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu'nun bu merkezinde öğreniriz. Dramatik oyunlar; parkur, kukla oyunları; canlandırmalar burada gerçekleşir.
Oyun Merkezi: Burada Işıltılarımız'ı kendi akranlarıyla oyun kurmaya teşvik ederiz. Arkadaşlık ilişkilerini gözlemleriz. Her çeşit oyuncak Deniz Işıltısı oyun merkezinde mevcuttur.
Sanat Merkezi: El sanatları merkezimizdir ama bazen ayaklarımızı da kullanırız Türlü türlü boyama, kesme yapıştırma ve 3 boyutlu çalışmalar bu merkezde yapılır.
İNGİLİZCE: İngilizce eğitimi eğlenceli konu anlatım, tekrar etkinlikleri, kelime pekiştirme ve müzikli oyunlar şeklinde geçer.
SPOR: Fiziksel sağlığın gelişimin temel taşlarından biri olduğunu göz ardı etmeyerek haftada 3 gün Deniz Işıltısı Anaokulu'nda eğitmenimiz eşliğinde hareket ediyoruz. Pazartesileri jimnastikle esniyor, çarşambaları ritm ve müzikle çalışıyor, cuma günleri ise harika parkurlarda eğleniyoruz.
ROBOTİK: Lego robotların kodlamayla hareketlenmesi gerçekten de çok keyifli oluyor. Çocuklar mekatronik bilgisiyle erken yaşta tanışıyorlar.
DRAMA: Öğrenmenin beden ifadesiyle gerçekleşmesi en kalıcı olandır. Bu derste küçük bedenler hem öğreniyor, hem fark ediyor hem de eğleniyor.
MÜZİK: Orff sistemiyle sesleri duymayı, ritimle müziğe eşlik etmeyi öğreniriz. Ritim günlük hayatın kolaylaştırıcısıdır.
SATRANÇ: Satranç ileriki yaşlar için hem keyifli bir hobidir hem de analitik zekanın hep taze kalmasını sağlar.
GELİŞİM REHBERLİĞİ: Kurucu psikoloğumuz Deniz Türker ve öğretmenlerimiz Balçova Deniz Işıltısı'nda çocukların bilişsel, duygusal ve fiziksel gelişim alanlarında düzenli gözlem yapar ve velilerle paylaşırlar.
BAHÇE: Doğru kıyafetlerle her mevsim bahçedeyiz. Güzel havalarda etkinlikler bahçeye taşınır, sokak oyunları oynanır, parkurlar kurulur, sulu şakalar yapılır
BESLENME: Soslarımızı, meyve sularımızı kendimiz yaparız. Mümkün olduğu kadar paketli gıdalardan uzak dururuz.
GRUPLAR: Gruplarımız en fazla 12 kişi olur ve çocuklarımız doğum yıllarına göre gruplara ayrılır.
Okulumuz 7.30 - 18.30 saatleri arası hizmet verir.
Sorularınızı yanıtlamaktan keyif duyarız
Saygılarımızla, Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu Soru - Cevap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Müzik Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu Yorumları (7)

  • Ni

    Uzun araştırmalar sonucu deniz ışıltısı anaokulu ile yollarımız kesişti. İyi ki oğlum burada ilk eğitimine başlamış, kısa zaman da büyük farklar yarattı bizim hayatımızda. Eğitime bakış açıları, çocuğa yaklaşımları ve verdikleri güven duygusu için çok teşekkür ederim. Aile gibi olmak çok güzel o güveni ve sevgiyi yaşamakta.Oğlum daha sosyal, iletişime acik, çok yönlü çözümler üretebilen, sportif, İngilizce'ye ilgisi olan doğayı ve canlıları seven ve koruyan biri oldu. Atatürk sevgisi ve bilincini kazandirdiklari için ayrıca çok mutluyuz. İyi ki bu okulda başlamışiz bizim şansımiz diye dusunebilecegimiz bir anaokulu.

  • Ök

    Son derece özenli ve sıcak bir kurum personel gayet ilgili ve guleryuzluOkul çocukların gelişimi ve eğitimi için yeterli hizmet sunuyor

  • GK

    kızım yaklasık 4 aydır Özel Denız Isıltısı Anaokulu'na gidiyor. Kullanılan egıtım, öğretim metodları kızımın gelişimine gözle görülür büyük katkı sağladı. Sadece çocuğunuzun bakımın yapıldıgı, oyun oynadıgı bir yer değil, öğretmenler gerek yüzyüze gerekse günlük geribildirimlerle eksiklikler ya da yapılması gerekenler hakkında bilgi veriyor. Günümüzde anne babaları en çok zorlayan konulardan biri anaokulu seçimi... yediği yemekler, haftalık aktıvıte programı, gunluk yapılan her turlu aktıvıteaıleye duzenlı olarak bılgı verılıyor ve bu sayede evde de pekıstırılebılıyor. Anaokulu seçimi çocuklar ve aileler için kolay görünen basamak gibi gorunse de öyle değil. Guverenek tercih edebilirsiniz.

  • SA

    Oğlumun 3. kreşi. Keşke en başından tanışmış olsaydık dediğim harika ötesi bir okul. Oğlum okuldan çıkmak istemiyor. Öğretirken eğlendiren, eğlendirirken düşündüren, aile sıcaklığı içerisinde çocukların korkmadan ağlamadan sevinçle gerçekten istekli bir şekilde gidebileceği bir yuva. Zaten 1 aydan bile kısa bir sürede çocuğunuzdaki olumlu gelişmelerden anlaşılıyor ne kadar doğru bir karar verdiğiniz. Ayrıca asla kapalı, gizli kapaklı bir okul değil. 7/24 ulaşılabilir, şeffaf ve dürüst öğretmenlerle/yetkililerle görüşme sağlayabileceğiniz, çocuğunuza tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını bir anne şefkatiyle öğretecek kişilere emanet edebileceğiniz bir eğitim yuvası. Bu tarz okulların ve böyle güzel yürekli öğretmenlerin artması dileğiyle. Teşekkürler Deniz Işıltısı ailesi :)

  • SA

    Oğlumun 3. kreşi. Keşke en başından tanışmış olsaydık dediğim harika ötesi bir okul. Oğlum okuldan çıkmak istemiyor. Öğretirken eğlendiren, eğlendirirken düşündüren, aile sıcaklığı içerisinde çocukların korkmadan ağlamadan sevinçle gerçekten istekli bir şekilde gidebileceği bir yuva. Ayrıca asla kapalı, gizli kapaklı bir okul değil. 7/24 ulaşılabilir, şeffaf ve dürüst öğretmenlerle/yetkililerle görüşme sağlayabileceğiniz, çocuğunuza tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını bir anne şefkatiyle öğretecek kişilere emanet edebileceğiniz bir eğitim yuvası. Bu tarz okulların ve böyle güzel yürekli öğretmenlerin artması dileğiyle. Teşekkürler Deniz Işıltısı ailesi :)

  • Kk

    Çocuğumun mutlu bir şekilde güvende olacağını hissederek emanet ettiğim aile sıcaklığında hem akademik hem fiziksel gelişimine katkı sağlayan deniz ışıltısı okulumuza tüm öğretmenlerimiz nezdinde çok minnettarız ❤️❤️

  • BT

    Çok bilgili ve neşeli bir eğitim kadrosu bulunmaktadır. 2 hafta içerisinde çocukların gelişimini fark edebilirsiniz. Deniz Işıltısı Anaokuluna teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Balçova Deniz Işıltısı Anaokulu İletişim Bilgileri

Fevzi Çakmak Mah. Hükümdar Sok. No:2, Balçova / İzmir
0 232 335 1591
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum