fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:00

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi Hakkında

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi İzmir Aliağa'da bulunmaktadır. Geniş ve ferah sınıflarda sınırlı sayıda öğrencilere hizmet vermektedir. Okulumuzda 2-6 yaş arası çocuklara hizmet verilmektedir. 2 yaş grubu çocuklarımız olduğu için bezli çocuklarımızda bulunmaktadır. İzmir Şeker Portakalım Kreş'inde psikolojik danışmanımız bulunmaktadır. Çocuklarımızın gelişimleri konusunda tamamen uzmanlar desteğiyle ilerlemekteyiz. Bu konuda da sık sık ailelerimize de aile eğitim seminerleri düzenlemekteyiz. İzmir Şeker Portakalım Kreş olarak ,öğrencilerimizin ilgi alanları ve bireysel farklılıklarına uygun şekilde MEB müfredatına ek olarak branş derslerimiz bulunmaktadır. Okulumuzda ki branş dersler alanında uzman pedagojik formasyona sahip öğretmenlerimiz tarafından uygulanmaktadır. Okulumuzda ki branş derslerden ücret talep edilememektedir. İngilizce, Robotik kodlama, jimnastik. halk oyunları, modern dans, satranç, çocuk yogası, zeka oyunları derslerimizle çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini keşfetmekteyiz.
Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi olarak benimsediğimiz önemli eğitim programlarından biri olan masalla matematik öğrettiğimiz MATHAZONE eğitim programında matematikten korkmayan analitik düşünebilen bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Okulumuzda her zaman önceliğimiz çocuklarımızın yaşayarak, anlamlandırarak ve ilişkilendirerek öğrenmelerine fırsat yaratmaktır.
Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi olarak çocuklarımızın doğayla iç içe olmalarını sağlayan ekolojik bahçemiz bulunmaktadır. Çocuklarımız bu bahçede kendi yiyecekleri sebze-meyvelerini yetiştirerek üreten bireyler olabilmesi adına çalışmalar yapılmaktadır. Ekolojik bahçemizin içerisinde organik tarım, hayvanat bahçesi ve arkeolojik kazılarımız gerçekleştirdiğimiz kum alanımız bulunmaktadır. Çocuklarımıza hayvanat bahçemizde bulunan kümesimizden okulumuzun günlük yumurtalarını toplama imkanı sağlanmaktadır. Bu bahçede doğa temelli eğitim sistemi kullanılmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi Yorumları (22)

  • EA

    çok güzel olmuş emeği geçenlere başarılar diliyorum, umarım daha da iyi yerlere gelir.

  • Md

    Her cocugun yasına uygun alabılecekleri sahane egıtımler var. Cocuklar ıle cok ilgililer.

  • A

    emekleri için herkese teşekkürler. ilgi alaka bilgi ve becerileri gayet başarılı. Çocuklarınızı gözü kapalı emanet edebileceğiniz bir kurum. Hersek için sonsuz teşekkürler.

  • SB

    Bir buçuk yıldır kayitliyiz hizmet ve çocuğumuzun gelisimi mukkemmel seviyeye taşıdığınız için yürekten teşekkür ederiz.

  • M

    Çok güzel olmuş tüm öğrencilere keyifli vakit ve başarılar dilerim emeği geçen herkese daha da başarıl yerlere gelmelerini diliyorum

  • ET

    Emeğinize sağlık şeker portakalım ailesi muhteşemsiniz .Çocuklardaki gelişmeleri görünceAçıkçası geliştirmesini söyleyebileceğim hiçbir şey yok . Daha çok Referans teşkil etmeli , Örnek alınmalı diye düşünüyorum Dışarıdaki saçma yorumları duyuyorum ve ve bir anne olarak sizlere tek söyleyebileceğim kendi çocuğu orada olan bir yönetimden bahsediyoruz . Komik olmasınlar , meyve ve veren ağacı taşlarlarmış arkadaşlar onu söylüyorum sadece . iyi ki de varsınız Şeker portakalım . Emeğinize sağlık .

  • EP

    Bir veli olarak bence çocuğumuza verilecek en guzel hediye onun gelisimi ve karakteri otururken biz ailelerin verdiğimiz özeni, Eğitim ve Ögretim anlayisiyla destekleyecek her yönden beslenebilecegi , güvenilir ellerde olmasıdir . Bu çok değerli . Ben küçük oğlumun her gün keyifle , gün içinde yaptıklarını anlatmasını ve gelişimini takip ediyorum. Keşke büyük oğlum zamanında da Şeker Portakalım olsaydı . İyi ki varsınız Şeker Portakalim ve Dilara Hanim .Tum çalisanlarin emeğine sağlık.Bence her yönden çok başarılılar, diğer okulların örnek almasi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum . Teşekkür ederim.

  • SK

    Kızımı yaklaşık 6 aydır gönderdiğim Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakım Evi'nde ilk karşılaştığım ilgi ve alakayla bize sonsuz güven veren okul yöneticisi Dilara Hanım’ın kreşini seçtiğim için çok mutluyum. Diğer okullarda ekstra seçilen bütün dersleri burada ücretsiz faydalabiliyoruz,organik gıdalar tüketiliyor ve en önemlisi çocuklarımızın ilgi odağı olan küçük renkli bir çiftlik oluşuyla hayvanları sevmenin ne kadar önemli olduğunu bu yaşta çocuklarımız öğrenebiliyor.ilk adımın sevgi dolu ve güvenli okullarda başlaması benim için en önemlisi. Okulun fiziki ortamının yanında aradığınız sevgi dolu, samimi, guleryuzlu eğitim ortamını burada kesinlikle bulacaksınız. Anne sıcaklığından ayrılan bir çocuk için daha önemli ne olabilir ki!!! Bütün şeker portakalı eğitimcilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.iyiki varsınızHerşey çok mükemmel ☺️

  • Nt

    Çocuklarınızı süphesiz gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğin bir okul iyiki tanımışım

  • OO

    Müdüründen tutun öğretmenlerin ilgisine kadar harikalar özellikle yemek konusunda aklım hiç kalmıyor çünkü hepsi ev yapımı organik iyiki yollarımız kesişmiş iyiki Özel Aliağa Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi!

  • Fa

    Güler yüzlü öğretmenleri olsun gerekli eğitimleri olsun her hali ile çok güzel bi anaokulu

  • Gk

    Yaşıtlarına göre konuşma ve motor gelişiminde geride kalan oğlumda yarattığınız etki paha biçilemez.. Öncellikle kresimizin kurucusu Dilara hanım'a ve öğretmenlerimize çok tesekkurederim, iyiki yolumuz kesişti iyiki siz Çocuğumun cumartesi pazar günleri okula gitmek istediğini göz ardı edemeyeceğim bu nedenle eğitim süresi 6 güne çıkmalı

  • Mk

    Öncelikle şeker portakalım öğretmenlerine çok teşekkür ederim. Oğlum içine çok kapanık bi çocuktu konuşmada zorluk çekiyordu. Ama Dilara hocam sağolsun bu durumun aşılabileceğini söyledi ve dediği gibi ilk 4 ayda büyük yol katedildi. Şuan oğlum yaşıtlarından daha ileri seviyede ve konuşması düzeldi. İnsanların içinde artık içine kapanık değil özgüvenli ve konuşkan bi çocuk oldu. Hayvan korkularınıda kreşin çifliğinde çeşitli olan hayvanlarla zaman geçirerek bu korkuyuda yendi. Bi baba olarak çok mutluyum. Bütün kreş ekibine teşekkür ederimBence herşey düzgün ve güzel

  • Bt

    Yaklaşık 4 ay önce 5 yaşındaki oğlumu okula yazdırdım. Bir sene önce aliağada bir okula göndermiştim fakat 4 aydır oğlumun sürekli geliştiğini aktif bir şekilde davranışlarını düzenlediğini gördüm. Çok memnunum. Tavsiye ederimBir Okulda bulunabilecek tüm imkanlara sahip.

  • Gs

    En büyük şansımız okulumuzla tanışmak ve oğlumu yazdırmak oldu. Okul müdürü Dilara Hanım ve öğretmenlerimiz sayesinde telefon bağımlılığından kurtulduk diyebilirim.. okuldaki etkinlikler ve eğitim gerçekten çok iyi ve oğlumun her geçen gün daha da geliştiğini görmem en büyük mutluluğum.. ayrıca renkli bahçe çocuklara sunulmuş çok büyük bir şans bence… iyi ki varsın sevgili okulumuz şeker portakalım :) herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :) hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar daha ne olsun ki :)

  • ÇT

    Başta bir anne şefkati ile çocukları kucaklayan müdüremiz ve mükemmel öğretmenlerimiz ile kesinlikle tüm anne ve babalara gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir kreş her anlamda mükemmel bir kreş olduğu için yönetimcileri tebrik ediyorum

  • MB

    Sevgi, çocuklara verilecek en büyük değerdir. Ek hiçbir ücret talep etmeden her çocuğa yaşına uygun alabileceği her imkani sağlamaktadır. Çocuk odakli sevgi dolu bir eğitim anlayışı mevcut. Kısa zamanda büyük işler yapan tum denetimlerden teşekkür ile geçen örnek bir okul.

  • İÖ

    Kreşin genel anlamda öğretmen kalitesi Güler yüzlü yönetimi ve ilgili çalışanlarıyla son derece memnun kaldığım bir okul oldu. Lokasyon olarak kısıtlı bir yerde oturmamıza rağmen böyle bir okula denk geldiğimiz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Organik kahvaltılar ev yemekleri ve son derece dolu dolu porsiyonlarıyla çocuğumun hem midesi hem bedeni hem de ruhu doyuyor. Tekrar anne olursam tekrar şeker portakalım diyorum.İyiki varsınız en güzel veliler sizlerle birlikte olsun. Gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz sizden daha iyi çocuğunuza yuva olacak tek yer..

  • Okulda bu yıl ikinci ve son yılımız müdürümüz ve öğretmenlerimizden ayrılacağımız için çok üzgünüz gerek çocuklara verdikleri değer gerek verdikleri eğitim ve emekler paha biçilemez.bundan sonraki eğitim ve öğretim yıllarının en güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum.keşke önümüzde daha uzun yıllarımız olsaydı.şeker portakalıma çocuğunu gönderecek velilere gözleri kapalı gönderebilirler çok memnun kalacaklarının temennisini verebilirim.tekrardan müdürümüze ve öğretmenlerimize gösterdikleri emek ve çabadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.iyi ki varsınızHer şey fazlasıyla mükemmel

  • ZY

    Sevgileri, ilgileri, samimiyetleri için kurumun ilk önce müdürüne ve emek harcayan her çalışanına sonsuz teşekkürler ❤️ ilkelerini takdir ediyorum ve eğitim anlayışlarını her zaman destekliyorum. Çocuğumun Şeker Portakalım ailesinde olması büyük şans iyi ki yollarımız birleşmiş

  • FE

    1 senedir kızımı İzmir Şeker Portalım Gündüz Bakımevine gönderiyorum. Kızımı daha önce başka kreşlere de gönderdiğim için kıyas yapma imkanım var. Önceliği kesinlikle eğitim ve çocukların sağlıklı gelişimi olan bir yer, diğer kreşler gibi ticari sistemle işlemeyen önceliği çocuklar olan bir yer olduğu için çok şanslıyız. Kızımın gelişimi, eğitimi, kendini ifadesi inanılmaz gelişti. Öğretmenleri ve kurumun müdürü olan Dilara hanımın müthiş özverileri ve çabaları sayesinde çocuklarımızı gözü kapalı gönderebiliyoruz. Herkesin emekleri baştan sona muazzam, iyi ki yollarımız kesişmiş.

  • ÖB

    Yaklaşık olarak bir senedir kızımı şeker portakalım anaokuluna gönderiyorum. Gönül rahatlığıyla evlatlarınızı emanet edebileceğiniz bir kurum. Tamamen çocuk odaklı çalışıyorlar. Okulda psikologlarının olması, branş derslerden ekstra ücret alınmaması da bu okulu diğer okullardan ayıran en önemli özelliklerden biri.Organik mutfak kullanmaları da benim için tercih sebeplerinden biri oldu. Emeği geçen bütün şeker portakalım ailesine teşekkür ediyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İzmir Şeker Portakalım Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Yenişakran Mah. Şair Namık Kemal Cad. No:78/A Aliağa/İzmir
0 232 335 1863
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum