fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çilek Çocukevi

Özel Çilek Çocukevi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00
Sabahçı: 09:00/12:30
Öğlenci: 13:30/17:00

Özel Çilek Çocukevi Hakkında

1985 yılından kurulan ,İstanbul Beşiktaş 'ta bulunan ve 2-6 yaş arası çocuklara eğlenceli, güvenli ve huzur dolu bir ortamda okul öncesi eğitim vermekte olan Özel Çilek Çocukevi donanımlı okul imkanları, tecrübeli eğitmen kadrosu, şirin bahçesi ve kaliteli eğitim programları ile kendini diğer kurumlardan ayırmaktadır. Okulda uygulanmakta olan programlar çocuk merkezlidir. Eğitimde çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve deneyim kazanmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.

Özel Çilek Çocukevi’nde İngilizce dil eğitimi verilmektedir. İngilizce dil eğitimi ile çocukları anadil haricindeki bir dile yönelik empati ve merak uyandırarak kendilerini rahatça ifade edebilecekleri bir ortam sağlamak amaçlanmaktadır. İngilizce ders akışı çoğunlukla grup eğitmeninin ders programları ile paralellik göstermektedir. Bunun nedeni ise öğrencilerin kendi ana dillerinde kullandıkları kurdukları kavram ve sözcükleri, yabancı bir dilde daha iyi anlayabilecek olmalarıdır. Yabancı bir dil öğrenmenin eğlencesini ve cesaretini hissetmeleri için oyunlarla ve müzik etkinlikleriyle dersler pekiştirilir. Play grubunda her gün 35 dakika; 4-5-6 yaş gruplarına ise doğal öğrenme ortamında tüm güne yayılmış İngilizce dil eğitimi uygulanmaktadır.

Özel Çilek Çocukevi 'nde uygulanan akademik program Gems Programı ile desteklenmektedir. Bu yöntemde amaç, bilgiye keşfederek ulaşmanın yollarını yaşayarak öğretmek, öğrencilerin fen ve matematiğe ilgi duymalarını sağlayarak bilimsel düşünmelerinin ilk adımlarını atarken onlara rehberlik etmektir. Öğrenciler her Salı günü ikindi kahvaltısında yiyecekleri kek, çörek, kurabiye gibi hamur işlerini ve diğer yemekleri minik mutfak önlüklerini giyerek kendileri hazırlamaktadırlar.

Özel Çilek Çocukevi Çocukların enerjilerini oyun oynayarak atabilmeleri için kaydırak, salıncak, tırmanma, üniteleri, döner koltuk, evcilik oynayabilmeleri için şato, ağaç ev, tırtıl, doldurma, taşıma, şekillendirme, yeni şeyler yaratabilmeleri için kum havuzları, kahvaltı edebilmeleri, yemeklerini yiyebilecekleri, görsel çalışmaları yapabilmeleri için gerekli olan tahta masa ve sandalyelerin sistemli ve planlı bir şekilde yerleştirildiği, çocuklara bitki yetiştirebilme, hayvanları tanıyabilme ve onlarla olumlu ilişkiler kurabilme olanağı sağlayan yemyeşil bir bahçe içinde 1 kat ve 1 çatı katından oluşmaktadır.

Özel Çilek Çocukevi Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

Özel Çilek Çocukevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çilek Çocukevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Çilek Çocukevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çilek Çocukevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çilek Çocukevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Çilek Çocukevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çilek Çocukevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çilek Çocukevi Yorumları (29)

  • DY

    Oğlum'un Çilek Çocukevi'nde 2.senesi. İyi ki tanıştık Çilek'le. Bir anne olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Oğluma 2.yuva olduğunuz için tüm Çilek çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

  • EH

    Okulumuzdan cok mennunum hocalar, sistem, ilgi ve alaka cok mennunum. Oglumun ozel bir durumu olmasina ragmen okuldan ve ailelerden ozellikle ogretmenlerimizden cok mennunuz. Keske zamaninda buyuk kizimida burada okutsaydim dedigim koklu bir egitim kurumu.

  • Ba

    İyi bir okul ve çocuklara nazik davranan harika öğretmenler, çocukların onları sevmesini ve okula gitmeyi sevmesini sağlayan, çocukların öğreneceği eğlenceli aktivitelerin yanı sıra budur.

  • Nb

    Cok sevgi dolu, samimi, sicak, aile ortami gibi bir okul. Tum ogretmenlerin iletisimi cok guzel, hic uzmeden okula alistiriyorlar cok ilgili ve sevecenler.Eglenceli aktiviteler yapiyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim

  • DB

    Biz bu sene okuldan mezun olduk ve ayrılıyoruz. Bu sebeple birkaç teşekkür etmek istiyorum. İlk teşekkürüm sevgili Çiler hanım’a karşılaştığımız ilk andan beri tecrübeniz, güler yüzlü yaklaşımız, her konuda yardımlarınız ve merhametiniz için minnettarız. Çilek Çocuk Evi tüm öğretmenlerine, çalışanlarına ve leziz yemekleri için Fatma teyzemize, dikkatli, sabırlı ve şefkatli yaklaşımlarınız için her birinize minnettarız. İlk günden bu yana 1 gün olsun gözümüz arkada kalmadı. 1 yıl geçirdik birlikte ve bu bir yılda neler kattınız saymakla bitiremeyeceğim ama; kendini ifade eden, özgüvenli, öz saygılı, paylaşmayı ve küçüklerini korumayı, pes etmemeyi, hayal kurmayı, dinlemeyi, teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi, iletişim kurup çözüm yolları aramayı kısacası birey olmayı öğrettiniz. İkinci yuvamız olduğunuz için minnettarız. En büyük teşekkürüm size sevgili Selin Öğretmenim. En az benim kadar sevdiniz oğlumu ve eminim diğer tüm çocukları. Her bir çocukla birebir ilgilenip, çocukların kaşından gözünden ne demek istediğini anlayan bir öğretmene sahip oldukları için ne kadar şanslı olduklarını düşündükçe çok mutlu oluyorum. Eğitimlerini, öğretimlerini, gelişimlerini hep en üst seviyede tuttunuz. İlk günden beri verdiğiniz güven paha biçilemezdi. İyi ki varsınız. Emekleriniz, ilginiz alakanız için tekrar ve tekrar teşekkür ederiz.

  • DG

    Bu kadar guzel ve bir o kadar samimi bir anaokulu olamaz. Ciler Hanim’in gozu her cocugun uzerinde bir anne ve egitmene gozu ile her zaman sevkatle.. Kendini ifade edebilen cocuklar gozu kapali Cilek’te yetişir

  • CP

    Oğlum henüz konuşmazken ve bezliyken ailem dışında kimseye güvenip bırakabileceğim bir kreş bulabileceğimi düşünmemiştim. Bir kaç okul gezdikten ve bir düzinesi ile de telefonda görüştükten sonra tesadüfen Çilek çocukevi ve Çiler hanım ile tanıştık. Güven veren, sıcak, samimi, işinin ehli ve çok deneyimli bir öğretmen. Ekibi de aynı değerleri benimsemiş, öğretmenler olsun yardımcı ablalar olsun, herkes çocuk odaklı, en içten duygularıyla. Alışma sürecini gözümde o kadar büyütmüşüm ki, şimdi anlıyorum ki aslında anne baba olarak okula ve öğretmenlere güvendikten sonra uzatmaya gerek olmayan bir süreç. Çiler hanım hem oğluma, hem bana sabırla doğru yönlendirmeler yaparak bu süreci atlatmamızı sağladı. Her geçen gün gönderilen videolardan da oğlumun katılımının ve ilgisinin arttığını izliyoruz... iyi ki tanıştık, iyi ki çilekli olduk, ne kadar teşekkür etsek az.

  • Ea

    Okulumuzu yorumlardan yola çıkarak bulduğumuz için, kreş arayışında olan velilere yardımcı olmak adına birşeyler yazmak istedim. Kayıt için gittiğimizde ilk karşılamada karar vermiştim zaten kızımın orada kendini mutlu hissedeceğini. Çünkü aile gibi sıcacık bir ortam, güleryüzlü öğretmenler ve orayı sadece iş olarak görmeyip her detayıyla ilgilenen Çiler hanım var. Kızımızı sanki aile büyüklerimizin yanına bırakıyor gibi hissediyoruz, eğlenerek öğrenip okuldan mutlu geldiğini görüyoruz. İyi ki Çilek ailesine katılmışız.

  • Hk

    İlk okul deneyimimizi Çilek’te yaşadığımız için çok mutluyuz.Sorunsuz bir adaptasyon süreci ve devam eden mutlu okul günleri

  • Sk

    Ben kızımı 2,5 yaşında vermek durumunda kaldım. Kızım küçük diye endişeliydim ama kapısına geldik kızımla kızım elimi bırakıp içeri girdi. Gerek okul sahibi gerek ögretmenlerimiizin ilgisi gözüm arkada kalamdan gönül rahatlığıyla bırakıyorum.Okul forması olabilir.

  • DE

    4 yaşındaki oğlumu geçen sene Çilek Çocukevi'ne göndermiştik. O kadar memnun kaldık ki önümüzdeki sene için de kaydımızı yeniledik. Hijyenin öneminin arttığı günümüzde gönül rahatlığı ile gönderebileceğiniz bir yer. Her yer tertemiz. Yiyecekler tamamen organik. Çocukların beslenme düzenine ayrı bir önem veriliyor. Aile sıcaklığında, huzur dolu bir ortam. İstediğiniz her an iletişim kurabiliyor ve çocuğunuz hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Çocuklar sevildiklerini bilerek eğitim alıyorlar. Bu durum da onların daha özgüvenli hareket etmesini sağlıyor. Oğlum koşa koşa okula gidiyor. Oğlumuz mutlu, biz mutluyuz. Kocaman bir aile olduk. İyiki varsın Çilek. İyiki Çilekliyiz...

  • ŞÇ

    Kızıma çok okul arayışında bulundum, hem yaşı da küçük olduğundan dolayı endişelerim vardı.. Çilek Çocukevine yapılan yorumları okudum, görüşmeye gittim. Hem Çiler Hanım hem de Gamze Hanım’ın bizi evimizde gibi hissettirmesi, Fikriye Öğretmenimiz ile kızımın hemen yakınlık kurabilmesi, diğer öğretmenlerimizin yaklaşımları ilk anda karar vermemi sağladı.. Kızım ilk gittiği andan itibaren çok mutlu.. En önemlisi kızımı okuluna bırakırken gözüm asla arkada kalmıyor.. İyi ki varsın Çilek Çocukevi

  • DB

    Çilek Çocukevi!! Anlatmak yetmez. Sıcacık bir yuva burası.. Çocuğunuzu sizin gibi sarıp sarmalayan eğitimcilere emanet ediyorsunuz. Oğlum buraya geldiğinda henüz konuşamıyordu ve tuvalet eğitimine başlamamıştık bile. Çok hızlı ilerledik, çok büyük adımlar attık burada. Çiler Hanım, Gamze Hanım, Selin Öğretmenimiz, Mrs. Vanessa ve lezzetli yemekler yapan Fatma Hanım! Hepinizin emeği ayrı ayrı, hepinizin yeri ayrı bizde.. Bu sene mezun olacak oğlum. Ama sanmayın ki bu bir ayrılık. Elbet görüşeceğiz.. Artık sizler de ailemizin birer üyesi oldunuz. Çilekli olmak bir ayrıcalıktır. Ve bu ayrıcalığı bize yaşattığınız için minnettarız size :)

  • MO

    Yaklaşık 5 aydır Kizim Çilek'li, kendi okul arayıșımda velilerin yorumları çok önemliydi benim için, bu sebeple özellikle yazma gereği duydum. İlk kez anne iseniz ve ilk kez okula bașlatıyorsaniz bu psikoloji o kadar farklı ve zor ki bu durumu yašayan herkes aynı duyguları yaşamıştır eminim:)) Okul arayıșımda iș güzergahımin üzerinde olması, saatleri, imkanları dıșında ilk görüşme sağladığımız okul Psikoloğu Gamze Hanımın ilgisi alakası ve sonrasında okul müdürü Çiler Hanımın yaklaşımları beni burayı tercih etmeye yöneltti. Görüşmeyi Birkaç ay önce yapıp araya zaman girdikten sonra gelmemize rağmen Gamze Hanım bizimle ilgili her detayı hatırlıyordu, alıştırma sürecinde çok zorlandım hatta ümidim gitmek üzereyken Gamze Hanım ve Çiler Hanım çok destek oldular. Öğretmenlerimize ise sonuna kadar güveniyoruz ki ben çoğu anneye göre daha evhamliyimdir. Özellikle pandemi sürecindeki tedirginliklere rağmen kızımı güvenle birakabildim. Öğretmenlerimiz başta Semranur Öğretmen olmak üzere, Fikriye Öğretmen ve Selin Öğretmen de çok ilgililer.. Tabi bir de Ms. Vani var :)) İngilizceyi çok sevdiren.. Her daim herkesin telefonları açık ve kafama takılan birşey olduğunda rahatlıkla sorabiliyorum. İnşallah uzun yıllar devam edeceğiz. Bana göre okulun fiziksel özelliklerinin yanında güven duygusu ve ekiple iletişim çok önemli, aile gibi hissetmek insanı rahatlatıyor. Tavsiye ederim, herkes için en hayırlı kararlar olsun... Sevgiler,

  • DB

    Cilek Cocukevi sicacik bir aile ortami sunuyor. Kesinlikle gozum arkada kalmiyor. Oncelikli olarak calisan ogretmenler cok mutlu, onlar mutlu oldugu icin cocuklarimiz da mutlu. Okul muduru Ciler Hanim senelerin vermis oldugu bir tecrubeye sahip. Her konuda bilgili ve yardimci. Kendi cocuklari gibi benimsiyor her cocugu, sarip sarmaliyor.. Cocugum hem ogreniyor hem egleniyor.. Siz de cocugunuza mutlu bir cocukluk armagan edin..

  • Çocuğum ilk kez burda okul hayatına başladı, beni mutlu eden tarafı hem bir aile kadar sıcak ve samimi oluşu, hem de bir o kadar profesyonel oluşları.Eğitimcilerin şefkati,sabrı sonsuz, oyun alanı ve bahçesi çok keyifli, çocuklar burda evlerinde gibi hissediyorlar ve günün sonunda çok mutlu ve verimli zaman geçirmiş, ingilizce öğrenen bir çocuğunuz oluyor, sonuna kadar tavsiye ediyorum.

  • I

    Bir çocuk düşünün okulunu başkasına övüyor, çilek gördüğü her an okulunu anlatmaya başlıyor ve sabah 10 dakika geç gidecek olsak kapıda bekliyor.Haydi diyor.Çünkü Çiler Hanım sizin büyütürken debelendiğiniz 1 çocuk yerine 10 bin çocuk büyütmüş bugüne kadar :) Çilek çocuk evi anneannesine bırakmaya kıyamadığın çocuğu dur 5 dakka daha oynasın diye arabada beklediğin şefkat yuvasıdır.

  • Bb

    Sevgi dolu herkesin güleryüzlü olduğu ve çocukların çok sevildiğini hissettiğim harika bir okul.

  • Bk

    İki kızım da çilekten mezundur. İkisine de çikek ailesi çok güzellikler kattı hatta ilkokula başlamadan okuma yazma öğrenmeye başladılar. Ben çok memnun kaldım ve kızlarım da çok mutlu gittiler.Herşey çok güzel

  • OT

    5 yaşındaki oğlumuz 3 yıldır, 3 yaşındaki oğlumuz da 1 yıldır Çilek Çocukevi’ne gidiyor. İlk günden beri gösterilen ilgi ve eğitim neticesinde oğullarımızın sosyal ve sayısal becerilerinde gözle görülür bir artış var. Arkadaşlarıyla iletişimleri, yemek yeme, sayı sayma, alfabe ve rakamları tanıma, okuma/yazma, İngilizce konuşma ve birey olarak kendi sorumluluklarını edinmeleri bizi çok mutlu ediyor. Bu durumdan hem mutlu hem de çok gururluyuz. Çiler Hanım başta olmak üzere, Gamze Hanım, Selin Hanım, Fikriye Hanım, Semra Hanım, Mrs. Vanny, Fatma Hanım, Necla Hanım ve geçmişte emeği geçen tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

  • Fs

    İlk günden beri sıcak samimi olmaları tercih sebebimdi. Bundan hiç taviz vermediler. Öğretmenlerinden çalışanlarına kadar hepsi güler yüzlü sevecen. Küçük yaş grubu öğrenci olması iletişimi ön plana çıkartıyor. Bunu da çok güzel yaptıklarını görüyorum

  • C

    Büyük,çocuklarla birebir ilgilenme ve gözlemlere fırsatı sunması,öğretmenlerinin ilgili sevecen ve işlerini severek yapıyor olmaları ayrıca çok aktif gezilerinin çok olması.Güvenilir bir kurum oluşu.Sımsıcak bir ev ortamı sunmasinin yanısıra eğitime de bir okadar önem vermesi.Çocuğu birey olarak görmesi ve bunu çocuğa hissettirmesi.

  • AB

    Eğitimcilerin çocukları belirli kurallar çerçevesinde özgür bıraktığı, özgüven gelişimini destekleyen ve çocukların oyun odaklı keyifle vakit geçirmelerine izin veren bir kurum. Yemekleri yapan Fatma Hanım dahil tüm öğretmenler çocuklara severek yaklaşıyor. Bahçedeki doğal ortam ve canlılar sayesinde çocuklarımızda hayvan sevgisi gelişirken haftalık gezi programlarıyla da çocuklarımız sıkılmadan, yeni yerler keşfederek eğitim programlarına devam ediyorlar. İngilizce eğitimi yaşa uygun, yeterli.

  • GA

    Ne denir bilmiyorum ki? Çilek Çocukevi’nden yaklaşık 22 yıl önce mezun oldum. Lisansımı tamamladım hatta yüksek lisansım dahi sona erdi, evlendim çocuğum oldu şimdi de oğluma bu güzelliği yaşatıyorum :) “Eğitim-öğretim hayatınızda en unutamadığınız yıllarınız ne zamandı” diye sorarsanız hiç düşünmeden Çilek Çocukevi’nde geçirdiğim yıllardan bahsederim. Her şeyiyle mükemmel bir yer. Oğlumla anılarımı yaşatmaya devam ediyorum. İyi ki varsınız Çilek ekibi ❣️

  • ÖK

    2 yaşından beri Çilekliyiz ve inanın içim öyle rahat ki.Şuan 3,5 yaşındayız ve konuşmayı,tuvalet alışkanlığımızı,paylaşmayı,arkadaş sevgisini yuvamızda öğrendik.Her sabah kocaman gülümsemelerle günaydınlarla karşılanıyoruz,oğlum kendisi bana el sallıyor ve gitmemi bekliyor.Oğlumdaki özgüveni gördükçe de ne kadar iyi etmişim de Çilek Çocuk Evini seçmişim diyorum.Ev ortamında sıcacık tertemiz bir yuva.Yemekler sağlıklı,organik ve orada pişiyor.Yumurtalar bahçedeki tavuklardan toplanıyor.Öğretmenlerimiz ise bilgili,tecrübeli,merhametli,anlayışlı,sevgi dolu ve olağanüstü ilgililer.Psikoloğumuz her gün yuvada,her çocuklarla birebir yakından ilgili,müdürümüz ise başlı başına bir profesyonel.İngilizce hergün,müzik eğitimi ise haftada bir gün var.Renklerin türkçesini öğrenmeden,ingilizcesini öğrendik biz :) Bahçesinde çocuklar güzel vakit geçiriyorlar.Yüzme ve gezi aktiviteleri oluyor.Yuvadaki partiler ise biz velileri bile heyecanlandırıyor.Diğer okullardaki gibi abartılı sene sonu gösterileri yok,iyi ki de yok.Gösterileri ailelerle birlikte,yuvanın içerisinde,kendi yaptıkları aksesuarlarla birlikte oluyor.Her yıl anneler günü etkinliği yapılıyor ve çok güzel geçiyor gerçekten.Çevresi zaten muntazam ve güvenilir.İçimiz rahat bir şekilde emanet edebiliyoruz çocuğumuzu.Bu kadar kötü çocuk haberleri duyarken hayatta,yuva seçimi gerçekten çok zorken,sonuna kadar güvenebilirsiniz Çilek Çocuk Evine.

  • DY

    Tuvalet eğitiminden başlayıp,harfleri okuyup yazarak mezun olan oğlumuzu,4 yılda,her konuda çok iyi donattınız.Öncelikle kendini ifade etmeyi,haklarını korumayı,gerektiğinde hayır diyebilmeyi,küçüklerini korumayı,büyükleriyle iletişimi farklı yollarla kurabilmek için sürekli deneyebileceğini,hemen pes etmemeyi,çabalamasını,yaptığı hataların farkına varabilmeyi,hataları üzerinde düşünmesini,arkadaşlarıyla bol bol oynamayı,oyun kurmayı,oyuncaklarını paylaşmayı,sabretmesi gerektiğini,teşekkür etmeyi-izin istemeyi bilmesini,gerektiğinde yardım istemekten çekinmemesini ama tek başına da neler yapabileceğinin farkına varmasını,hem kendine olan güvenini destekleyip hem de öğretmenlerine-arkadaşlarına güven duymasını,doğa-dünya-uzay farkındalığını,yaşayarak-dokunarak görerek-zaman ayırarak gün be gün içine yerleştirdiğiniz hayvan-bitki-müze-sanat eserleri-sinema-tiyatro-drama-kitap-yabancı dil-müzik ve spor sevgisini, yemediği yemek çeşitlerini-zorlamadan,psikolojisini bozmadan-yiyebilmesini,hayal dünyasının zengin olmasını,harika arkadaşlıklar kurmasını ve devam ettirmesini,kısacası mutlu olmayı ve mutlu etmeyi öğrettiğiniz daha sayamadığım pek çok gerçeklik kattınız.İyi ki Çilek çocukevi ailesinden bir birey oldu oğlumuz ve biliyorum ki yıllar sonra bile bir ağacın kabuğuna dokunduğunda ya da çimen kokusu duyduğunda ya da gökyüzünün maviliğinde Çilekevindeki anılarını hatırlatacak ona beyni-kalbi.. -Sürekli iletişim halinde,açık,anlaşılır net bilgi paylaşılır.(Teknolojinin yeterli miktarda kullanımıyla da desteklenir) -Oğlum Çilek çocukevi kadar sevdiği ve ilgi gördüğü bir servis ile gitti ki servis ile Çilek çocukevi yönetimi de sürekli iletişim halindedir. -Öğretmen kalitesi üst düzeydir.(Buna verilecek çok örneğim var ama özetle yetiştirdikleri her bir çocuğun tek tek ilgisini çeken-çekmeyen şeyleri,neyi neden yaptığını veya ne demek istediğini,hatta bir bakışı ya da duruşuyla bile neler anlattıklarını çok iyi biliyorlar.Benim çocuğumu benim kadar iyi tanıyan bir öğretmenimiz oldu(itiraf etmeliyim ki sosyal alandaki çoğu davranışında benden daha iyi tanıyordur hatta) Hal böyle olunca eğitimi ve öğretimi en üst kalitede işliyor tabii.. -Yönetim başlı başına bir ekol olup,yılların tecrübesinin yaşattığı güven,çocuğunuzu gözü kapalı emanet ettiğiniz ikinci yuvanın kapılarını açıveriyor. -İstanbulun ortasında yeşile,hayvanlara ve harika oyun alanlarına sahip,etkin zamanlama yönetimiyle çocuklarımızın nefes alabilmesini sağlıyorlar. -Yemekleri tek kelimeyle enfes. -Çeşitli hastalıkların yeniden ortaya çıktığı günümüzde hijyenine her zaman güvendiğim ve çocuğumu hiç endişelenmeden emanet ettiğim yuva. -Oğlum 4 yıl gitti ve her sene kendini tekrarlamadan eğitim aldı,gelişimi ve yaptıkları bunun en büyük örneği. -İyi ki varsınız Çilek Çocukevi..

  • Sevgi dolu bor ortamda mutlu bir çocuk yetiştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.Biz ailecek çilekli olmaktan çok mutluyuz

  • nc

    merhaba,3 yili askin suredir cilekliyiz,kizimi 3 yasinda kucucukken emanet ettim ve iyki yolumuz cilege dusmus diyoruz....Tek kelime ile her yonden harika bir okul...Biz ayriliyoruz diye cok uzuluyoruz keske devam etme sansimiz olsaydi....calisirken isyerinde bi an bile ne yapiyordur diye dusunmemize ferek bile kalmiyor cunku biliyoruzki keyfi yerinde

  • PY

    Okulumuzu anlatmak icin buraya kelimeler yetmez. Cocugunuza yapacaginiz en buyuk iyilik onu Cilek Anaokulu ve Ciler Hanim a emanet etmek olur. Herkesin isini profesyonelce ve cokca severek yaptigi tam bir egitim, eglence ve mutluluk yuvasi ❤️ Okulumuzu ve Armagan ogretmenimizi simdiden cok ozledikOkulun hic bir eksik yani olmadigi gibi muadillerine gore cokca fazlasi var

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çilek Çocukevi İletişim Bilgileri

Levent Mah. Karanfil Cad. Morkaranfil Sok. No:10, Beşiktaş / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum