fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu

Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:10/15:30

Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu Hakkında

İstanbul'un Caddebostan bölgesinde hizmet veren Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu 1995 yılında hizmetlerine başlamıştır. Okul çağdaş, sorumluluk bilincine sahip, bilgi edinmeyi öğrenmiş, etik ve estetik değerleri yüksek bireyler yetiştirmeyi kendine amaç edinmiştir. Her birey eşsizdir ve bu yüzden öğrenme yolları da birbirinden farklıdır. Bu farklılığı göz önünde bulundurarak öğrenci merkezli bir eğitim sistemi oluşturulmuştur ve öğrencilerin bireysel ilgi ve potansiyellerini ortaya çıkaracak şekilde çalışmalar yapılmaktadır. Okulda her yıl düzenlenen kariyer günleri de bunun bir parçasıdır. Öğrencilerin ilgi duydukları alanı keşfederek bilgi sahibi olmaları sağlanır. Psikolojik Rehberlik ve Danışma merkezi de öğrencilerin potansiyellerini keşfederek yönlendirilmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda öğrencilerin psikolojik gelişim ve sağlığı gözlenerek gereken yardım sağlanarak sağlıklı bir gelişim sürecinde olmaları sağlanır. Velilere yönelik yapılan çalışmalarla da bu süreç her yönden desteklenmiş olur. Öğrencilerin sosyal gelişimleri için oluşturulan öğrenci kulüpleri, ilkokul seviyesinde yaş grupları dikkate alınarak 1. ve 2. sınıf için ayrı 3. ve 4. sınıf için ayrı kulüpler oluşturulmuştur. Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu'nda çeşitli spor ve sanat faaliyetleri ile öğrencilerin entelektüel birikimleri küçük yaşlardan itibaren gelişim gösterir. Müzikal olarak ses gelişimlerini arttıracak koro eğitimi verilir. Okuldaki spor faaliyetleri de çeşitlilik göstermektedir, futsal, basketbol, tenis, cimnastik eğitimleri ile öğrencilerin bedensel gelişimleri desteklenir. Bunun yanında Yaz Spor Okulu ve Kış Spor Okulu'na da kontenjanlar dahilinde istek dahilinde kayıtlar yapılmaktadır. Öğrencilerin kendi seviyelerine göre düzenlenen Irmak Olimpiyatları da öğrencilerin eğlenerek spor yapmalarını sağlar. Öğrencilerin sağlıklı beslenmesine önem veren Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu okul yemekhanesinde anlaşmalı olan yemek şirketi aracılığı ile servis vermektedir. Anlaşmalı yemek şirketinin tüm sağlık ve hijyen koşullarına uygunluğu kontrollerden geçmiştir. Öğrencilerin okula konforlu, kaliteli ve güvenli ulaşımını sağlamak için servis hizmeti verilen okulda, aynı zamanda donanımlı alarm ve elektronik güvenlik sistemleri ile öğrencilerin güvenliği güvenceye alınmıştır.

Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:10 - 15:30 şeklindedir.
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu Yorumları (1)

  • t

    Okulu arkadaşlarımız sayesinde tanıdık. Çocukları ilkokulda olduğu için eğitimi ve her türlü sanatsal aktivitelerinden haberdarız. İngilizce eğitiminin ve akademik eğitiminin ne kadar yüksek olduğunu onlar sayesinde gözlemledik. Daha önceden anaokuluna kayıt yaptırmak için başvurmuştuk. Ama yurt dışı planımız olduğu için yapamadık. Yurt dışından döndükten sonra okulu tanıdığımız ve çok beğendiğimiz için başka okulu tercih etmedik. Maalesef ilkokul bölümünde kontenjan kapalı. Kayıt için sizi sıraya alıyorlar. Ayrılan bir veli olursa başvuru sırasından size geri dönüş yapıyorlar. Heyecanla beklemedeyiz. Bakalım kızımızın şansına.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kadıköy Irmak Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Caddebostan Mahallesi, Cemil Topuzlu Caddesi No:100, Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum