fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Flora Anaokulu

Özel Flora Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00
Sabahçı: 09:00/12:00
Öğlenci: 12:30/16:00

Özel Flora Anaokulu Hakkında

İstanbul Bakırköy'de bulunan Özel Flora Anaokulu uzman eğitmen kadrosu ve yoğunlaştırılmış eğitim programları ile 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim sağlayan bir kurumdur. Okul dönem boyunca vermiş olduğu eğitimler ile saygılı, sorumluluk sahibi, çalışkan, öz güveni yüksek, topluma faydalı, yetenekli, doğayı koruyan, arkadaşları ile iyi geçinebilen ve değerlerini bilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Okulun eğitim sistemi Reggio Emilia olup öğrencilere eski ve katı kuralların, güncelliğini yitirmiş kavramların dışında bir eğitim verilmektedir. Okulda yabancı dil eğitimine önem verilmekte olup yabancı eğitmenler eşliğinde tam gün İngilizce eğitimi sunulmakta ve isteğe bağlı olarak Fransızca, İtalyanca, İspanyolca eğitimi de sunulmaktadır. Bu sayede çocukların erken yaşta farklı kültürleri öğrenmeleri ve dil bilgisi becerilerini geliştirmeleri sağlanmaktadır.
Özel Flora Anaokulu'nda gün içerisinde verilen dersler arsında Akıl Oyunları Atölyesi, Satranç Atölyesi, Yaratıcı Drama Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Sanat Atölyesi, İngilizce Atölyesi, Orff Yaklaşımı ile Eğitim Atölyeleri, Ekoloji Atölyesi, Bilim ve Doğa Atölyesi, Modern Dans, Jimnastik, Spor Dersi, Sinema Atölyesi, Ebru Sanatı Atölyesi, Basketbol, Voleybol, Yüzme ve Binicilik yer almaktadır. Okul fiziki imkanları bakımından yeterli genişlikte olup sınıfları donanımlı ve temizdir.
Özel Flora Anaokulu'nda verilen hizmetler arasında psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti de verilmektedir. Rehberlik birimi öğrencilerin gelişimini yakından takip eder, gerekli çalışmaları yapar ve düzenli olarak velilere rapor vererek danışmanlık sağlar. Okulda öğrencilerin dengeli beslenebilmesi için yemeklerin çocukların gelişim çağına uygun besinlerden yapılmasına dikkat edilmektedir. Ayrıca yemeklerin yapımında hijyen kurallarına bağlı kalınmaktadır. Hijyen sadece yemekhanede değil tüm binada geçerli olup okulun deneyimli personelleri tarafından tüm alanlar düzenli olarak temizlenmektedir. Öğrencilerin okul içinde güvende ve huzurlu olması için gereken güvenlik önlemleri alınmıştır. Öğrenciler çıkışlarda velileri dışında kimseye emanet edilmemektedir.
Yaz aylarında da eğitim vermeye devam eden Özel Flora Anaokulu'nda yaz okulu eğitim programında çocuklarla birlikte buz pateni, drama, bahçe, bilim, İngilizce, basketbol, voleybol, futbol, müzik, binicilik, ebru, akıl oyunları, ekoloji, yüzme, halı dokuma, marangozluk ve müzik aktiviteleri yapılmaktadır.

Özel Flora Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Flora Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Flora Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Flora Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Flora Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Flora Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Flora Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Flora Anaokulu Yorumları (3)

  • AE

    Alanında uzman işini titizlikle yapan eğitmenlerle çalışıyorlar. Reggio Emilia eğitim sistemi uygulanıyor Çocuğum derslerden okuldan hiç bunalmıyor aksine çok seviyor. Böyle güzel bi okulla karşılaştığımız için çok şanslıyız.

  • KT

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum eğitim kalitesi oldukça yüksek bir okul özellikle yabancı dil derslerine çok önem veriyorlar yabancıı öğretmenler eşliğinde işleniyor İngilizce dersleri.

  • AA

    Çocuğunuz kaliteli bir eğitim alsın istiyorsanız bu okulu seçin derim. Alnında uzman disiplinli bir yöneticisi var. fark yaratmış bir okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Flora Anaokulu İletişim Bilgileri

Sakızağacı Mah, Asmalı Sakız Sok. No:26, Bakırköy/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum