fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu

Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:10

Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu Hakkında

İstanbul Sancaktepe’de ilkokul eğitimi veren Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu yapılandırıcı bir yaklaşımla eğitim vermektedir. Çoklu zeka ve öğrenme stilleri ile eğitim veren ilkokulu 1 ve 4. Sınıfta öğrenci merkezli bir eğitim hizmeti sunmaktadır. Öğrencilere 1. Sınıftan itibaren yoğun bir şekilde dil eğitimi verilmektedir. Öğrenciler ve velilerin tercihine göre İspanyolca dil seçimi yapmak da mümkündür. 3. Sınıftan itibaren dil gelişimin hızlandıran ilkokulu öğrencileri için Almanca ve İspanyolca dil seçeneği sunulmaktadır. 24 kişilik geniş sınıflarda ilkokulu eğitimi alma imkanına sahip olan öğrenciler için 15 dakikalık okuma saati uygulamaları gerçekleştirilmektedir.
Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu'nda branş dersleri için uzman branş öğretmenleri eğitim hizmeti vermektedir. Öğrencilerin derslerde ya da diğer alanlarda yaşadığı sorunları çözmede yardımcı olacak öğrencilerin kişisel gelişimini destekleyecek ve onların kendisine, çevresine saygı duymasını destekleyecek psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti bulunmaktadır. Okulda güvenliğe önem verilmektedir ve öğrencilerin güvenliğini tehdit edecek herhangi bir olay yaşanmaması için gereken tüm önlemler alınmıştır. Temizlik konusunda hassas bir tutum sergilenmektedir ve tecrübeli personellerle çalışmaktadır.
Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu'nda yemekler hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanır ve yemeklerde kullanılan ürünlerin sağlıklı olmasına dikkat edilerek düzenli aralıklarla yemekhane temizliği kontrol edilir, öğrencilere dengeli beslenme imkanı sunulur.
Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu'nda devam eden okuma saati uygulamasıyla öğrenciler her gün mutlaka kütüphanede kitap okurlar. Sağlık problemi veya benzer şekilde okula devam edemeyen öğrencilerimize özel olarak telafi dersleri yapılır.

Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu Yorumları (5)

  • DY

    Sanat ve spor derslerinin çeşitliliği çok ve öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri açısından çok iyi. yemekleri çok iyi sağlıklı ve temiz. güvenlik üst seviye gayet memnunuz

  • KK

    Evimizle mesafesi fazla olmasına rağmen bu okula gönderiyorum çocuğumu çünkü iyi bir eğitim ve kaliteli bir hizmet deyince aklıma başka okul gelmiyor. Okul arama süreci boyunca pek çok okulu inceledim ve pek çok velinin fikrini aldım. Bu okul aradığımız tüm kriterlere uygundu ve çocuğum için en iyisiydi.

  • BK

    Oğlumu bu okula gönderiyorum ve eğitiminin çok iyi olduğunu söyleyebilirim iyi ki bu okulu seçmişiz. Yabancı dil eğitimi çok iyi ayrıca rehberlik servisinden de çok memnunuz. Okulda öğrencilerin sağlığı ve güvenliği için de bir çok şey düşünülmüş. Öğrenciler sağlık sorunu yaşadığında reviri kullanabikliyor.

  • SA

    Okul fiziksel imkanları bakımından çok iyi branş derslerini de sosyal aktiviteleri de nitelikli bir şekilde işlenmesi için her şey mevcut sınıfları donanımlı ve temiz. Zaten okulda temizliğe çok önem veriyorlar ve işini iyi yapan bir personel ekibi var. Kızım okulu çok seviyor ve haksız da değil

  • ST

    Kaliteli bir eğitimi var. Hijyen ve güvenlik konusunda çok titizler çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sancaktepe Anabilim Eğitim Kurumları İlkokulu İletişim Bilgileri

Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi Manyas Sokak No:5 Sancaktepe/İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum