fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:20

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu Hakkında

İstanbul Üsküdar ilçesinde bulunan Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulunda inovasyon çalışmaları, yaratıcılık, eleştirel düşünce, iletişim ve işbirliği, okuma ve dil becerileri, bilimsel ve tasarımsal beceri, matematik okuryazarlığı, dijital dünya vatandaşlığı eğitimleri verilmektedir. Okulda çift dilli eğitim sistemi kullanılmaktadır. Yaş ve eğitim seviyelerine göre kişiye özgü öğretim modeli uygulanmaktadır. Dijital eğitim ile çocuklara dijital ders anlatımı, dijital ders planlama, ders materyalleri, dijital ders kitapları, interaktif çalışmalar, kazanım odaklı oyunlar ve gruplar, öğrenci başarı grafikleri, servis tabanlı okul yönetimi sistemi sağlanmaktadır. STEM+A eğitimi ile çocuklara fen ve teknoloji eğitimi verilmektedir. Okulda üstün potansiyelliler eğitimi de sağlanmaktadır. Bu eğitimin adı UP eğitimidir. Sosyal sorumluluk projelerine önem verilen okulda ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ düşüncesiyle engellere karşı başlattığı farkındalık yaratma çalışmalarına Engelsiz Yaşam Vakfı’na verdiği desteklerle devam eder. Bahçeşehir Okulları vakfın düzenlediği ödül töreninde en iyi eğitim kurumu seçilmiştir. Okulda psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti bulunmakta olup okulun psikolojik danışmanı öğrencilere kendisiyle barışık, özgüveni yüksek, çevreye ve topluma duyarlı bireyler olabilmeleri konusunda ayrıca stres ve kaygı gibi sorunlar yaşadıklarında yardımcı olmaktadır. Okulda önem verilen konulardan biri de öğrencilerin sağlığı ve güvenliğidir. Öğrencilerin kampüs içinde güvenliği tehlikede olmaması adına pek çok önlem alınmıştır ve okula dışarıdan yabancıların girmesi yasaktır. Özellikle öğrencilerin en çok kullandığı alanlar olmak üzere tüm okulda temizlik konusunda hassas davranılmaktadır. Öğrenciler herhangi bir rahatsızlık yaşadıklarında okul müdürü velilere ulaşarak durum hakkında bilgi verir. Yemekler hijyenik koşullarda hazırlanarak sağlıklı ürünlerle öğrencilerin dengeli beslenebileceği menüler hazırlanır. Serviste iken öğrencilerin güvenliğini tehlikeye atmamak adına gereken tüm önlemler alınmıştır. Bahçeşehir Koleji Çamlıca fiyat bilgileri, okul ve kampüs imkanları, eğitim programları ve çalışma materyalleri öğrenciler ve veliler merkeze alınarak düzenlenmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu Yorumları (4)

  • EA

    Sosyal sorumluluk projelerinde aktif olan bir okul öğrencilerine dayanışmaya yardımlaşmayı öğretiyor. Branş dersleriyle sınırlı kalmayıp çok yönlü bir eğitim verdikleri için kendilerini kutluyorum ve çocuğumu iyi ki bu okula gönderdim diyorum.

  • NK

    Bizim tercih nedenimiz yabancı dil eğitimine verilen ve göstermelik olmayan önem ve de en önemlisi Atatürk Milliyetçiliğini olması gerektiği gibi öğrencilerine öğretmeleri. Okulun rehberlik sistemi ve idari kadromuz sayesinde sürekli yapıcı bir iletişim içerisindeyiz.

  • ES

    Erken yaştan itibaren derslerin yanısıra sorumluluk almayı ve proje üretip hayata geçirmeyi öğretebilen çok güzel öğretmenlerimiz var bu okulda. biz anne babalarda sürekli okulda ne olup bittiğinden haberdar ediliyoruz. Kolej eğitiminin günümüzde nasıl olması gerektiğini tecrübe ediyoruz gerçekten.

  • BB

    Bahçeşehiri tercih etmemizin en büyük nedeni uluslararası bir okul olması. İdari kadro ve öğretmenler cana yakın ve ilgililer. Çözüm odaklı bir iletişim kurmak mümkün her zaman. İkinci yabancı dil eğitiminin Fransızca olması da bir diğer tercih nedenimiz. Herkese tavsiye ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca İlkokulu İletişim Bilgileri

Küçükçamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi, No:108, Üsküdar / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum