fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:20

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu Hakkında

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu Kartal ilçesinde eğitim ve öğretim hizmeti vermektedir. Bahçeşehir Okulları Kartal kampüsünde 42 Derslik, Kütüphane, Bilgisayar Laboratuvarı, Görsel Sanatlar Atölyesi (İlkokul-Ortaokul), Müzik Laboratuvarları, Fen Bilgisi Laboratuvarı, Bilim Müzesi ve Bilim Atölyesi, İkinci Dil Sınıfları, 3D Odası (Üç Boyutlu Projeksiyon Odası), Revir, Yemekhane, BSK Salonu ( Bahçeşehir Sportif Koordinasyon Merkezi), Ekolojik Ev, Yarı Olimpik Havuz, Çok Amaçlı Salonu, Açık Basketbol Sahası, Kapalı Basketbol Sahası, Masa Tenisi, Bahçe, ve Oyun Parkı Alanı bulunmaktadır. İlkokul eğitimi, 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yeteneklere sahip bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda planlanmıştır. İlkokul kademesinde öğrencilere görsel, işitsel ve fiziksel olarak çeşitli materyal sunmanın önemi gereğince eğitim ortamları düzenlenmiştir. Bahçeşehir üniversitesinin danışmanlığında Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak geliştirilmiş olan eğitim içerikleri ve dünyaya örnek oluşturan eğitim modelleri ile öğrencilerin akademik başarıları üst seviyeye çıkarılmaktadır. Öğrenciler kendine güvenen, eleştirel düşünebilen, farklı kültürlere saygılı, yaratıcı, yenilikçi, üretken bireyler olarak yetiştirilmektedir. Bahçeşehir Okullarında uygulanan Kişiye Özgü Öğretim Modeli ile öğrencilerin öğrenme stillerindeki bireysel farklılıkları tanımlanıyor ve öğrenim süreçleri bu farklılıkları dikkate alarak yapılandırılmaktadır. Akademik veriler ve araştırmalar doğrultusunda hazırlanan Kişiye Özgü Öğretim Modelini teknolojinin imkânları ile destekleyerek öğrenciler nasıl kolay ve kalıcı öğreniyorsa, öyle öğretilmektedir. Bahçeşehir Okulları ilkokulda uyguladığı Çift Dilli Eğitim programı temelinde araştıran, sorgulayan, bilgili, eleştirel düşünebilen ve etkili iletişim kurabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Çift Dilli Eğitim programı uluslararası okullarda uygulanan İlk Yıllar Programı’nın yaklaşımı örnek alınarak oluşturulmuştur. Buna göre, yabancı dil, matematik, sanat, fen bilgisi, sosyal bilimler ve diğer bütün disiplinlere ait kavramlar, beceriler ve ayrıca kişilik gelişimine ilişkin konular, belli temalar etrafında bir araya getirilerek incelenmektedir. Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Okullarında uygulanmaya başlayan, Kodlama Saati Uygulaması ile çocukların bilgi ve iletişim teknolojilerinin aktif birer kullanıcısı olmalarını; bunun da ötesinde yaratıcı fikir oluşturarak bu fikirlerini teknoloji kullanarak hayata geçirebilen bireyler olarak yetişmeleri amaçlanmaktadır. Bu projeyle çocuklar, What’s App, Foursquare, Twitter, Facebook, Instagram ve Skype benzeri uygulamaları kendileri geliştirebilmektedirler.

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu Yorumları (6)

  • SU

    Öğretmenlerinin çocukları akademik ve sosyal anlamda takipte tuttuğu, sınav korkusunu yokeden bir sistemleri var.A'dan Z'ye her anlamda işleyen bir sistem. Yemek ,servisler, geri bildirimler herşey düzenli. 5 .sınıftan itibaren ekstra kaynaklardan verilen ödevler de dahil olmak üzere çözülmeyen soru bırakmıyorlar. Okuma alışkanlığı konusunda çaba sarf ediyorlar. İngilizce konusunda çocuklara kazandırdıkları özgüven için bile değer.Başarısızlık eşiği çok düşük. Tek bir yanlış için dahi uyari söz konusu.Ama bu bir eksiklik mi? Beklentinize bağlı. Yurtdışı gezileri pahalı buluyorum.

  • FK

    Ödev olmadan olmuyor maalesef. Ayrıca o kadar çok da yüklendiklerini düşünmüyorum. Sınavları da bir iki haftaya sığdırmadan çocukların sürekli takibi yapılarak hemen hemen her hafta arada bir sınavlar geröeklestiriyor boylece cocuklar stresten uzak olarak kalıcı ogrenmenın yollarını kendılerı de aramaya baslıyor. Ozellıkle erken yastan ıtıabren guzel akamdemik alıskanlıkların kazandırıldıgını dusunuyorum

  • BB

    Bu kadar parayı çocuk çok fazla ödev yapsın diye mi veriyoruz Allahaşkına? Daha ilkokula giden çocuk kafasını kaldıramıyor. Tamam başarı önemli ama hayat derslerden ibaret değil arkadaşlar.

  • CA

    Genel olarak herşeyden memnunum ancak çocuklara akademik olarak biraz yüklenen bir okul. Ödevler fazla ve sosyal etkinliklere derslerin yoğunluğundan dolayı çok ağırlık verilemiyor. Ama elden ne gelir başarı kolay kaznılmıyor maalesef

  • GS

    İngilizce eğitimi konusunda verilen paraların hakkını veren bir okul. Eğer biz özel okul tercih ettiyseniz ve ingilizce eğitiminden şüphe ediyorsanız paranızı sokağa atmıssınız demektir. Bunun yanında bahçeşehirin sunduğu tüm imkanlar tam çalısan anne babaların temposuna uygun .çocuk tüm gün okulda güzel vakit gecırebılıyor.

  • BB

    Harika bir kampüs olduğunu öncelikle belirteyim. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek her türlü olanağı sağlayabilen ender bulunan okullardan. Bunun yanında dinamik ve çocuk aşığı eğitmenler de eklenince küçülüp benim tekrar okuyasım geliyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos İlkokulu İletişim Bilgileri

Orhantepe Mah. Erguvan Sok, Dragos Mevkii, Kartal / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum