fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 21
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu Hakkında

İstanbul Pendik’ te çocukların fiziksel, zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen imkanları ve etkinlikleri bulunan Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu teknolojinin son ürünleri ile donatılmış bir binada hizmet vermektedir. Bina içinde yer alan tüm alanların çocuklar tarafından aktif kullanımının sağlanması için haftalık programlarında tüm etkinliklere ve uygulamalara yer verilmektedir. Binada, yemekhane, kapalı spor salonu, futbol sahası, laboratuvar, kütüphane, revir, sanat atölyesi, müzik odası, etkinlik ve oyun alanları ile bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır. Çocuklara sinema, İngilizce drama, görsel sanatlar, halk oyunları, tiyatro ve dekoratif sanatlar etkinlikleri de verilmektedir. İngilizce ve branş dersleri ise ezberden uzak, etkinlik, deney ve kavramları uygulayarak anlama yöntemleri uygulanarak çocuklara öğretilmektedir. Öğrencilerini çok yönlü, sosyal, sorumluluk sahibi, zihinsel ve fiziksel yönden gelişmiş, çevresine ve doğaya saygılı, topluma faydalı, manevi değerlere önem veren bireyler yetiştirmek amacında olan okul branş dersleri ve sosyal etkinliklerin yanı sıra psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti ile de desteklemektedir. Okulun rehberlik birimi grup çalışmaları ve bireysel çalışmalar yapar, öğrencilerin gelişimini gözlemler ve velilere bildirir. Bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan okul Eğitim Her Engeli Aşar düşüncesinden hareketle engellere karşı farkındalık yaratma çalışması başlatmıştır. Okulun yemekleri hijyenik koşullarda hazırlanmakta olup kullanılan ürünlerin hepsi sağlıklıdır. Öğrencilerine dengeli beslenme imkanı sunmak amacıyla yemek menüleri kalori hesapları yapılarak hazırlanır. Okulun verdiği hizmetlerden bir diğeri de güvenliktir. Güvenlik kameraları 7/24 kayıt yapmakta olup güvenlik görevlileri giriş çıkışları kontrol ederek okulun güvenliğini ve huzurunu sağlar. Okulda en hassas olunan konulardan biri de temizliktir öğrencilerin sağlığının olumsuz yönde etkilenmemesi için okulda zeminler, tuvaletler, yemekhane düzenli olarak temizlenir ve kontrolleri yapılır. Öğrenciler yaşadıkları herhangi bir sağlık sorununda okul revirine başvurabilirler eğer öğrencinin durumu ciddi ise en yakın hastaneye götürülerek öğrencinin tedavisi yaptırılır

Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    21
  • Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu Yorumları (6)

  • MT

    Okula kayıt için gittik. Güvenlikten başlayarak danışmaya kadar herkes çok ilgiliydi. Görüşmeyi Kurumsal İletişim Müdürü ile yaptık. Hiçbir okul görüşmesinde görmediğimiz şekilde ve üslupla bizlere bilgi aktarıldı. Konuya çok hakim ve donanımlı biriyle karşılanmak bizleri çok etkiledi. Sadece bu kadarı bile bizim Bahçeşehir i seçmemiz için yeterli. Zaten bu kampüse çocuklarını gönderen arkadaşlarımızdan çok iyi referanslar almıştık. İşlerini hakkıyla yapıyorlar. Çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.

  • İT

    Eğitim anlamında ciddi bir hizmet sunuluyor. Pandemi döneminde Online eğitimde dahi aksaklık yaşamadık. Mentor öğretmenleri her zaman çocuklarla ilgileniyor. 5 yıldır bu okuldayım, 8.sınıf velisiyim ve sınava odaklı yoğun bir yıl geçiriyoruz. Bu süreçte öğretmenlerimizi her daim destekler.

  • DA

    güvenlik çok iyi okulda. Sınıflar donanımlı ve temiz zaten temizliğe ve öğrencilerin sağlığına ekstra önem veriyorlar. verilen eğitime gelirsek tecrübeli öğretmenler ve her türlü fiziksel imkanın sunulması eğitimi kaliteli yapıyor.

  • LD

    Kaliteli bir eğitimin yanında soyal sorumluluk çalışmalarıyla da çocuklara güzel bir örnek olan okul. Duyarlı bireyler yetiştiriyorlar çocuklarınıza yarış atı muamelesi göstermiyor her yönden gelişimleribi destekliyorlar.

  • EE

    Eğitimi bakımından çok iyi bir okul hele yabancı dilde rakibi bile yok en azından bu bölgede. Fiziksel imkanları eksiksiz güvenlik ve sağlık konusunda da her detayı düşünmüşler

  • Kurtköydeki okullar arasında eğitim ve olanaklar açısından en iyi okul diyebilirim. Her türlü fiziki imkana sahip, eğitim açısından da başarılı bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Kurtköy İlkokulu İletişim Bilgileri

Yenişehir Mah. Ankara Cad. Saray Sok. No:7, Pendik / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum