fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu

Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde temelleri atılmış olan eğitimde kalitesi tescillenmiş özel kurumdur. İlkokul düzeyinden başlayarak liseye kadar olan süreçte öğrencilerine STEM (Science (Bilim), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik), Math (Matematik)) eğitim modeliyle pozitif bilimle teknolojiyi bütünleştiren bir sistemle ilerlemektedir. Teknolojinin her geçen gün yeni bir dünya yarattığı bu zamanlarda, öğrencilerin teknolojiyi takip edebilme, iyiye kullanabilme ve etkili araştırma yöntemlerini benimseyerek çağdaş, üretken ve girişimci bireyler olmalarını amaçlamaktadır. Gelişme çağında olan ilkokul düzeyindeki öğrencilerin okula alışma ve eğitime olan sevgisini arttırmak amacıyla alanında uzman öğretim kadrosuyla uygulamalı dersler verilmektedir. Uygulamalı derslerle öğrenciler eğlenerek öğrenme fırsatı yakalamakta ve okula her gün severek ve hevesle gitmektedir.
Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu, öğrencilerinin geleceğe mutlu bireyler olarak taşınmasını amaçlamaktadır. Bu amaçla her öğrencinin farklı öğrenme stillerinin olduğunu benimsemiştir. Yetenek ve ilgi alanları doğrultusunda yetiştirilmesi gerekliliğini ön planda tutmaktadır. Bu bağlamda okulda psikolojik danışmanlar ve rehberlik hizmeti verilmekte ve ebeveynlerle iletişim halinde kalınarak öğrencinin tüm gelişme süreci takip edilmektedir.
Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu; yönetim ve eğitim - öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadrosu ile beraber ilkokuldan başlayarak yenilikçi eğitim programına yer vermektedir. Öğrencilerinin entelektüel, kültürel ve insani niteliklerini geliştirerek, kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi iyi birer vatandaş olmalarını hedeflemektedir. Aynı zamanda bu kurum, Atatürk ilke ve devrimlerini ilke edinmiş, çağdaş, yenilikçi, üretken, fikri hür, vicdanı hür, kendini, toplumu ve doğayı seven, milli ve manevi değerlere saygılı, toplumsal sorunlara duyarlı, sorumluluk sahibi ve tüm bunlarla beraber yüksek karakterli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu, yabancı dil eğitimindeki başarısıyla da tescillenmiş olmakta ve öğrencilerine yabancı dil eğitimini görsel ve işitsel materyallerle destekleyerek vermektedir. İkinci yabancı dil olarak da Almanca eğitimi veren bu kurum dünya standartlarında öğrenci yetiştirmektedir.

Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bakırköy Bahçeşehir Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Yeni̇mahalle Mah. İstanbul Cad. E Blok No: 85A, Bakirköy / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum