fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:20

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu Hakkında

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu kültürüyle; okul iklimindeki tüm bireylerin önemli olduğu katılımcı, şeffaf ve iş birlikçi yaklaşımı önemseyen Akademik İlerleme Takip Sistemi ile; skoru değil öğrenmeyi ve kişinin potansiyelini ön planda tutan Lider Talks ile; tüm öğrencilerinde “güçlü bir başarı hikayesine sahibim” farkındalığı oluşturan Lider Learn Hibrit Eğitim Platformu ile; eğitimi hiper kişiselleştirilmiş, organik, kendi hızında ve 7/24 uygulayan ilham veren öğretmenleriyle öğrenme niteliğimizi bilim ve sanat gücüyle dönüştüren, İnovasyonun var olan her şeyin yeni kombinasyonu olduğunu bilerek vizyon aktif katılım süreklilik azmiyle çeyrek asırdır eğitime liderlik yapan Dünya İnovasyon Okuluna hoş geldiniz.
HİBRİT EĞİTİM NEDİR?
Bir öğrencinin hayata hazırlanma aşamasında ihtiyacı olan her şey için tüm kaynakları online ve yüz yüze çalışmalarla bir araya getiriyoruz.
Akademik Gelişim
Kültürel Gelişim
Sanatsal Gelişim
Fiziksel Gelişim
Dil Gelişimi
Sosyal Gelişim
Duygusal Gelişim
MERAK VE DENEYİM ODAKLI EĞİTİM PROGRAMI
Merak ve deneyim odağında yapılandırdığımız eğitim programımız ile öğrencilerimizin düşünme, sorgulama, planlama ve değerlendirme becerilerini geliştiriyoruz.
EĞİTİM RUTİNLERİMİZ İletişimi güçlendiren genel kültür rutinlerimiz ve sabah toplantılarımız ile günün niteliklerine birlikte planlama yaparak hazırlanan öğrencilerimiz, sabah rutinleri ile her yeni güne öğrenme motivasyonu ile başlıyor.
- Kids Yoga
- Kids Zumba
- Kids Morning Dance
- Kids Meditation
- Kids Stretching
ATÖLYE EĞİTİMLERİMİZ
Öğrencilerimizi sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel olarak güçlü kılan, onları etik değerlere sahip bir birey olarak yeni dünyaya hazırlayan atölye programlarımız ile öğrencilerimizi etkileşimi yüksek, bilişsel ve fiziksel aktifliği bol bir anaokulu deneyimiyle buluşturuyoruz.
BİLİM VE ARAŞTIRMA ATÖLYELERİ
Merak ve Sorgulama Atölyesi
Arkeoloji Atölyesi
Beyin ve İnsan Anatomisi Atölyesi
GEMS Atölyesi
Bilişim Atölyesi
Felsefe Atölyesi
SANAT VE TASARIM ATÖLYESİ
Cooking Atölyesi
Robotik Kodlama Atölyesi
Sinema ve Televizyon Atölyesi
Yaratıcı Yazarlık Atölyesi
STEM+A Atölyesi
HALF DAY ENGLISH
Dil eğitimi zihinsel yeterliliğimizin belirleyicisidir. Diğer bir ifadeyle dilde yetkinleşme arttıkça, zihinsel süreçlerin kalitesinde artış olmaktadır. Yapılan araştırmalar da erken yaşta yabancı dil öğrenmenin önemini vurgulamaktadır.
Özel Güneşli Lider Okulları İlkokulu dil öğrenme deneyimini tanımlayan dört temel temel kavramımız bulunmaktadır; bütünsel dil gelişimi, iletişim yeterliliği, evrensel katılım ve disiplinlerarası okuryazarlık. Bu kapsamda Özel Güneşli Lider Okulları İlkokulu Half Day English (Yarım Gün İngilizce) programı uyguluyor, CLIL Destekli İletişimsel Dil Öğretimi yaklaşımı çerçevesinde farklı disiplinlerin İngilizce dil eğitimine entegrasyonu sağlayarak, öğrencilerin yabancı dili kullanımlarını farklı alanlara aktarmalarını mümkün kılıyoruz. Öğrencilerimizin bütünsel dil gelişimi için proje çalışmaları ve iş birlikçi öğrenme aktiviteleri yapıyor; motor beceriler, yaşam becerileri, değerleri öğrenme ve kültürel farkındalık kazanımlarına öncelik veriyoruz.
ENGLISH IN ACTION
Aktif dil etkinlikleriyle aktif iletişim becerilerine sahip; empati yapma, kendini ifade etme, düşünme ve sözel ifade becerilerini geliştiren; duyduğunu anlamada ve sözlü iletişimde öz güveni yüksek öğrenciler yetiştiriyoruz.
DİL GELİŞİMİ TAKİP SİSTEMİ
Öğrencilerimizin yabancı dil gelişimlerini “Dil Gelişimi Takip Sistemi” kapsamında; portfolyo sunumları, uluslararası dinleme ve konuşma sınavları aylık bir dakikalık video çekimleri ile takip ediyoruz. Öğrencilerimizin İngilizce dilindeki yeterliliklerini uluslararası sınavlarla belgelendirmek adına Anaokulu öğrencilerimizin Trinity College London Speaking sınavlarına katılım fırsatı sunuyoruz.
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu'nda Rehberlik
Güneşli Lider Kolejinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık çalışmalarının merkezinde bireyin kendisi bulunmaktadır. “Bireyi Anlamak Değer Vermekle Başlar.” ifadesi ana bakış açımızdır. Bu kapsamda geri bildirim ve atölye temelli, geliştirici, iyileştirici ve önleyici rehberlik Bütünsel Başarı Rehberlik anlayışımızın anahtar kavramlarıdır. Anaokulunda rehberlik planlarımızın odağında ifade ve duygu yönetimi bulunmaktadır. Duygularını ifade edebilen ve bunu evrensel değerlerle bütünleştirerek tüm gelişim alanlarında bireysel keşif yolculuğuna eşlik ettiğimiz öğrencilerimizle “Duygu Çarkı, Duygularımı Tanıyorum, Arkadaşım Ne Hissediyor?, Arkadaşıma Göre Ben Nasıl Biriyim?” başlıklı ifade temelli atölyeleri yaparak öz güveni yüksek, empatiyi önemseyen ve orijinalliklerini koruyarak iletişimini güçlendiren bir başarı kültürünü deneyimliyoruz.
AKADEMİK İLERLEME TAKİP SİSTEMİ
Akademik İlerleme Takip Sistemi öğrencilerin akademik ihtiyaçları ve yapabilirlikleri doğrultusunda veri sağlayan, farklılıkları geliştiren geri bildirim ve iyileştirme odaklı takip sistemidir. Akademik ilerleme Takip Sisteminin temel prensibi, birbirinden farklı online ve geleneksel ölçme araçlarıyla öğrencinin akademik başarısını takip etmek, öğrencinin kendi beceri ve potansiyellerini ortaya çıkarmasını sağlamak, onların ihtiyaçlarına geri bildirim sunmaktır. Okul öncesi dönemde oyun kelimesi bireysel keşfe ve gelişimsel veriye yönelik tüm kavramların ana çatısıdır. Bu nedenle anaokulu öğretim programında bulunan tüm öğrenme alanlarının ölçme değerlendirme çalışmaları oyun temelli değerlendirme üzerine kuruludur.
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal gelişimleri yıl boyunca “Oyun Temelli Değerlendirme, Portfolyo, e-Portfolyo, İlkokula Hazır mıyım?” çalışmaları ile takip edilmektedir. Yapılan ölçme değerlendirme sonuçları sonucunda elde edilen tüm veriler, BİL Learn Hibrit Eğitim platformunda kayıt altına alınarak; her bir öğrencimize ait verilerle akademik ilerleme takibini yapabilmek için güçlü ve sürdürülebilir bir veri tabanı oluşturulmaktadır.
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu'nda Dijital Dünya İnovasyon Okulu Sistemi
Kids Meet - Bilgisayar Dünyası ve Teknoloji ile Tanışma Etkinlikleri
DİJİTAL DÜNYANIN KEŞİFLERİ
Kids Diares - Teknoloji ve Robot Dünyasının Eğlenceli Keşif Hikayeleri
TEKNOLOJİ GÜNLÜKLERİ
Kids Move - Teknoloji Tutkunları ile Organizasyon ve Yarışmalara Hazırlık Etkinlikleri
INOVASYON ETKİNLİKLERİ
Diji Kids - Önemli Gün ve Haftaları Kapsayan Sosyal ve Dijital Projeler
DİJİTALLEŞEN PROJELER
Kids 5.0
Robotik - Kodlama Dünyasının Temeline Giriş Etkinlikleri - BİL 5.0
STEM+Kids
Bilgisayarsız Ortamda Deneyimsel Öğrenme Becerileri - STEM
İNOVASYON NEDİR?
Evrensel değerler ile inovasyon yapan çocuklar Güneşli Lider'de! Birey olma yolunda ilerlediği serüvende, kendine gereken değerleri katması için öğrencilerimize destek oluyoruz.
Lider LEARN HİBRİT EĞİTİM PLATFORMU
Türkiye’ de ilk defa istediğimiz alanda, zamanda ve mekanda öğrenme ihtiyaçlarımızı hiper kişiselleştirmiş öğrenme deneyimi ve yapay zeka tabanlı online eğitim platformu olan Lider LEARN ile destekliyoruz.
Öğrencilerimizin Akademik, Kültürel, Sanatsal, Fiziksel, Dil, Sosyal, Duygusal ve Kariyer gelişimini sağlayan, eğitim içeriklerinden canlı etüt desteğine, online seminerlerden sosyal etkinliklere ve sınavlara kadar eğitimin içinde olan her hizmeti bu platformdan sağlıyoruz.
Sadece öğrenciler değil öğretmen ve velilerin de yaşam boyu öğrenme dahilinde yararlanacağı hizmetleri de sağlıyoruz.
GÜNEŞLİ Lider KOLEJİNDE ÖĞRENME HEYECANI
Güneşli Lider Kolejinde öğrenme heyecanı süreklidir. Bu heyecanı sürdürecek “Yaşam Boyu Öğrenme” ortamlarını, geliştirdiğimiz projeler ve verdiğimiz eğitimlerle tüm yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize sunuyoruz. Öğrenmenin sürekli olduğu ortamlarda yaratıcılık ve güncel bilgi birikimi sayesinde geleceğe hazırlanıyoruz.
Çünkü biliyoruz ki bugün her zaman geçmişte kalacak ve yeni şeyleri öğrenerek geleceğe daha güvenle ilerleyeceğiz. Liderlik, girişimcilik, doğru öğrenme teknikleri ve gelişen teknolojiye adaptasyon için kendi alanında uzman kişilerden yüz yüze/online eğitimler, seminerler, webinarlar, etkinlikler ve programlarla bu heyecanı sürdürüyoruz.
INTERNATIONAL
MEET UPS
Öğrencilerimizin İngilizce’de iletişim becerilerini geliştirmek için “International Meet Ups” projesi kapsamında, onları İstanbul Aydın Üniversitesi ile Kıbrıs İlim Üniversitesinin uluslararası öğrencileriyle düzenli bir şekilde buluşturuyoruz. Kültürel gezilerin, ev ve okul ziyaretlerinin de yer aldığı projede, öğrencilerin karşılıklı yaptıkları sunumlarla yabancı kültürleri tanımasını sağlayarak onlara kültürel etkileşimin dil öğrenme sürecindeki katkısını deneyimletiyoruz.
Lider TALKS
Güneşli Lider Kolejinde öğrencilerimizin kendini ifade etmekten gurur duymalarına fırsatlar yaratıyoruz! Herkesin anlatacak bir hikayesi vardır. Bu hikayeleri kendi yöntemleriyle anlatacak, performans odaklı değil de süreç odaklı çalışma yapacak, geçmişinden getirdiği başarı kültürüyle yaşıtlarına yol haritası olacak öğrencilere tecrübelerini paylaşma olanağı sunan bir programdır. Her eğitim öğretim yılının ekim ayında başlayan olan Lider Talks, yıl sonunda ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış sektöründe öncü isimlerin yer alacağı final oturumuyla sona erer.
BAŞARINIZ KONUŞSUN!
Güneşli Lider Koleji ders müfredatıyla, kazanım hedefleriyle desteklenen Lider Talks programı öğrencimizin,
Öz yönetim ve öğrenen becerileri yüksek,
Etkili iletişimin kendini doğru ifade etmekten geçtiğini bilen,
Düşünme becerilerini kazanan,
Başarı yolculuğunun farkında olan,
Başarı tecrübeleriyle topluma katkı sağlayabilen,
Deneyim paylaşımıyla yol gösterici olan,
Kalite üreticisi olan,
Teknolojik etik kurallarını bilen ve uygulayan,
Gayret etmenin hazzını yaşayan,
Tecrübelerinin yaşam boyu etkisini tanımlayabilen bir birey olması için planlanmıştır.
GÜNEŞLİ Lider KOLEJİNDE OKUR YAZARLIK
Güneşli Lider Kolejinde anadil okuryazarlığı Türkçe okuryazarlık projeleri ile 8000 kelime ile konuşup 144 deyimle kendini ifade becerisi olan çocuklar yetiştiriyoruz.
Günde 15 dakika; öz disiplini, bakış açısını geliştirir ve yön verir. Ayda 450 dakika; kelime dağarcığını geliştirir. Yılda 400 dakika; yeni nöron bağlantılarıyla hafızası ve hayal gücü gelişir.4 yılda + 60 kitap; bilgi birikimini geliştirir.
Güneşli Lider Kolejinde Matematik Okuryazarlığı ile Güneşli Lider Koleji öğrencileri temel matematik becerilerini ve matematiksel kavramları gerçek yaşam ortamlarında kullanırlar. İleri düzey matematiksel düşünme sistematiği gelişmiş çocuklar olarak ilkokuldan mezun olur. Matematik yarışmaları, interaktif zeka oyunları, polisiye romanlar, sayısal bulmacalar, bilim kurgu filmleri, matematik günlüğü, matematik günü ile matematik okuryazarlığını edinmiş olur.
Güneşli Lider Kolejinde Duygu Okuryazarlığı: Duygular, insanı insan yapan en temel unsurdur. Ancak duygularımızın farkına varabilmek doğuştan gelen bir özellikten çok geliştirilmesi gereken bir beceridir. Duygularımızı tanımlamak, karşımızdaki kişiyle doğru iletişim kurmak ancak duygu kavramını iyi anlamakla mümkün olur. Öğrencilerimizi duygularını tanıması, ikili ilişkilerinin kaliteli olması için etkinlikler ve atölyeler tasarlayıp, onların kişisel ve sosyal gelişimine destek oluyoruz.
Güneşli Lider Kolejinde Teknoloji Okuryazarlığı: Teknoloji her geçen gün gelişiyor ve hayatımızdaki yeri daha da artıyor. Hayatımızın her alanında kullandığımız teknolojileri tanımak, doğru kullanmak ve verim almak için onu iyi tanımamız gerekiyor. Güneşli Lider Kolejinde tüm öğrencilerimizin gelişen teknolojileri tam anlamıyla verimli, doğru ve aktif kullanmalarını sağlayacak bilgi birikimini “Teknoloji Okuryazarlığı” eğitim ve projeleriyle almalarını sağlıyoruz. Güneşli Lider Kolejinde Dijital Okuryazarlık: Gelişen teknolojiyle birlikte artık birçok iş ve işlemi teknoloji yardımı ile yapıyoruz. Uzaktan eğitiminde dahil olduğu günlük hayatımızda bilgiyi bulma, anlama, analiz etme, üretme ve paylaşma becerilerini “Dijital Okuryazarlık” ile sağlıyoruz.
TÜRKİYE’DE BİR İLK PODCAST KANALI
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu'nda uygulanan değerler eğitimi kapsamında Lider Kolejlerine özel aile katılım föylerinde yer alan hikayeler, lise öğrencileri tarafından seslendiriliyor ve "Lider de Masallar" podcast kanalımızda yayınlanıyor. Öğrencilerimiz yıl boyunca keyifle bu hikayeleri dinliyor.
Dinleme becerisinin dil öğreniminde öneminin farkında olarak açtığımız "English Stories" kanalında öğrencilerimizin seslendirdiği İngilizce masalları herkesin dinlemesini sağlıyoruz.
RPD Koordinatörlüğü olarak “Başarı Rehberim” podcast kanalımızda Ulusal sınavlara hazırlık, nefes egzersizleri, kaygı çalışmaları, motivasyon konuşmaları, uzman söyleşileri yaparak, Lider Koleji ailemizin yaşam serüveninde, sadece akademik başarılarına değil, hayat başarısına, sosyal-duygusal ve bedensel iyi oluşuna rehber oluyoruz.
Güneşli Lider Koleji öğrencileri ve öğretmenlerinin Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı, aynı zamanda yemeklerinin tanıtıldığı podcast kanalımız “Türkiye’yi Tanıyalım” yayında. Sizlerde Türkiye’yi daha yakından tanımak isterseniz, kanalımızı dinlemeye davet ediyoruz. Gelişen ve Değişen Teknolojiyi, belki hiçbir yerde bulamayacağınız icatların hikayelerini, ilk deneyimleri ve sonuçlarını öğrencilerimizin sesinden dinleyerek öğreniyoruz.
HEGEL BULUŞMALARI
Münazara Kültürünü Yeniden Tasarlıyoruz!
Öğrencilerimize;
Eleştirel görüş geliştirme,
Yorumlama yeteneği,
Kendini ifade yeteneği,
Kendi doğrularını savunma,
Lider’ de Münazara Kültürü,
Öğrencilerimizin konuşma becerilerini geliştirme, düşünceler arasında bağ kurabilme, düşüncelerini kusursuz bir şekilde ifade etme ve yorum becerilerini arttırma programıdır.
R.A.D.A.R. SİSTEMİ
Türkiye'nin İLK ve TEK Öğrenci Kabul Ve Tanıma Sistemi
R – Raporlama Ve İleri Analiz Teknikleri
A – Aile Katılımı ve İş Birliği
D – Dil Becerileri Ölçeği
A – Akademik Sınav Uygulamaları
R – Rehberlik Uygulamaları ve Envanterleri
GÜNEŞLİ Lider KOLEJİ’NDE YETENEK ATÖLYELERİ
Güneşli Lider Koleji olarak oluşturduğumuz yetenek atölyelerinde öğrencilerimizin özellikle topluma ve kişilere karşı sorumluluk, duyarlılık bilinci oluşturma ve geliştirme; bunun yanı sıra kendi ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini destekliyoruz. Yetenek Atölyeleri öğrencilerimizin gelişimine olan katkısından ötürü desteklemekteyiz. Her öğrencinin başarılı olabileceği bir sosyal faaliyet alanı olduğuna inanarak atölye çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Öğrencilerimize daha geniş imkânlar sağlamak amacıyla, uzman kişilerce eğitim verilen birden çok yetenek kulübü oluşturmuş bulunmaktayız. Atölyelerin amacı; çocukları sosyal alanda desteklemek, yaşadığı çevreye uyumunu sağlamak ve özgüven geliştirmelerini sağlamaktır.
ORTAOKULA HAZIRIM PROGRAMI
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu öğrencilerinin duyuşsal ve bedensel özellikleri dikkate alınarak, onların ortaokul eğitimine hazır, bilimsel süreç ve yaşam becerilerine sahip olmaları için gerekli tüm eğitim öğretim ve mentörlük çalışmaları uygulanır. Uzman ve deneyimli, öğretmenlerin rehberliğinde her öğrencinin üst düzey düşünme becelerine sahip olmaları hedefleniyor. Öğrencilerin ortaokulda aldığı eğitimin en yüksek fayda elde etmesi için öğrencileri çağın ve geleceklerinin gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donanarak yetişmeleri sağlanır. Bu doğrultuda ilkokul öğrencilerimiz ortaokul öğretmenleri ile ortaokul ders deneyimi yaşarlar.
Lider TALKS
Güneşli Lider Koleji’nde öğrencilerimizin kendini ifade etmekten gurur duymalarına fırsatlar yaratıyoruz! Herkesin anlatacak bir hikayesi vardır. Bu hikayeleri kendi yöntemleriyle anlatacak, performans odaklı değil de süreç odaklı çalışma yapacak, geçmişinden getirdiği başarı kültürüyle yaşıtlarına yol haritası olacak öğrencilere tecrübelerini paylaşma olanağı sunan bir programdır. Her eğitim öğretim yılının ekim ayında başlayan olan Lider Talks, yıl sonunda ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış sektöründe öncü isimlerin yer alacağı final oturumuyla sona erer.
INTENSIVE ENGLISH PROGRAM
Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu'nda Intensive English (Yoğun İngilizce) programı uygulanmakta, CLIL destekli İletişimsel Dil Öğretimi yaklaşımı çerçevesinde ilkokul içeriği ve etkinlikleri yapılandırılmaktadır. Öğrencilerimizin bütünsel dil gelişimi için proje çalışmaları ve iş birlikçi öğrenme aktiviteleri yapıyor; motor beceriler, yaşam becerileri, değerleri öğrenme ve kültürel farkındalık kazanımlarına öncelik veriyoruz.
1. Sınıfta Haftalık 14 Saat Yoğunlaştırılmış İngilizce Hazırlık Programı, 2. Sınıftan itibaren haftada 12 saat İngilizce ve haftada 2 saat 2. yabancı dil ile öğrencilerimize Yoğun İngilizce Programı sunuyoruz.
Dil Gelişimi Takip Sistemi
Öğrencilerimizin yabancı dil gelişimlerini Dil Gelişimi Takip Sistemi kapsamında; dijital portfolyo sunumları, online placement ve assessment sınavları, haftalık check-up testleri, uluslararası sınavlar ve aylık 1 dakikalık video çekimleri ile takip ediyoruz. Ara tatiller ve dönem sonlarında verdiğimiz İngilizce ve Moder Diller Gelişim Karneleri ile de öğrencilerimizi birer öğrenen ve etkili iletişimci olarak değerlendiriyoruz.
CLIL Destekli İletişimsel Dil Öğretimi yaklaşımı ile iletişim kurarak öğrenmeye dayalı sistemimizle, diğer branş ve disiplinlerin İngilizce dil eğitimine entegrasyonunu sağlayarak, öğrencilerin yabancı dili kullanımlarını farklı alanlara aktarmalarını mümkün kılıyoruz.
English in Action ve Storytelling programımız ile aktif dil becerilerine sahip; okuduğunu anlamada, duyduğunu anlamada, sözlü iletişimde, karşılıklı konuşmada ve yazmada yetkin bireyler yetiştiriyoruz. Dil Öğretiminde Teknoloji Destekli Dil Gelişim Takip Platformu:Lider Learn Languages
Öğrencilerimizin yabancı dil öğreniminde ve dil gelişim süreçlerinin takibinde teknolojiyi aktif bir şekilde kullanıyoruz. Öğrencilerimizin hem sınıf içi etkinliklerde görsel ve işitsel anlamda dil öğrenimine interaktif öğrenme ortamları oluşturmak, hem de onların dil öğrenim süreçlerinin sürekliliğinin ev ortamında da devam etmesini sağlamak için dil eğitiminde gamification (oyunlaştırma) tabanlı teknoloji entegrasyonunu önemsiyoruz.
GÜNEŞLİ Lider KOLEJİ İLKOKULUNDA REHBERLİK
Güneşli Lider Kolejinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık çalışmalarının merkezinde bireyin kendisi bulunmaktadır. Bireyi Anlamak başlangıç noktamız , “Bireyi Anlamak Değer Vermekle Başlar.” ifadesi ana bakış açımızdır. Bu kapsamda geri bildirim ve atölye temelli, geliştirici, iyileştirici ve önleyici rehberlik, Bütünsel Başarı Rehberlik anlayışımızın anahtar kavramlarıdır. İlkokulda rehberlik planlarımızın odağında; dikkat, görsel algılama ve öğrencinin sosyal-duygusal gelişimi bulunmaktadır. Öğrencilerimizin araştıran, sorgulayan bireyler olması yönünde etkinlikleri düzenleyen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık departmanı, ilkokul yaş döneminde dikkat ve algısını güçlendirmek adına gerçekleştirdikleri çalışmalarla akademik olarak ortaokula sağlıklı, eksiksiz ve kendini tanıyarak geçmesini ve böylece sosyal-duygusal iyi oluşunu desteklenmesini sağlamaktadır.
Münazara Kültürünü Yeniden Tasarlıyoruz! <
br> Öğrencilerimize;
Eleştirel görüş geliştirme,
Yorumlama yeteneği,
Kendini ifade yeteneği,
Kendi doğrularını savunma,
Lider’ de Münazara Kültürü,
Öğrencilerimizin konuşma becerilerini geliştirme, düşünceler arasında bağ kurabilme, düşüncelerini kusursuz bir şekilde ifade etme ve yorum becerilerini arttırma programıdır.
10 HİKAYE 10 İNSAN İmkansız gibi olan ama gerçekleşen azim öyküleri, yöneticiye, öğrenciye, öğretmene ait tecrübeler, pes etmeyen insanların başarı hikayelerinin paylaşıldığı bir projedir.,
AKADEMİK İLERLEMETAKİP SİSTEMİ
HAFTALIK TAKİP
Onlne Etüt Programı
Haftasonu Bireysel Çalışmalar
Performans Çalışmaları
Araştırma Ödevlerimiz
KAZANIM TAKİP SINAVLARI
P.İ.S.A
Deneme Sınavları
Hazırbulunuşluk Sınavları
Dönem Değerlendirme Sınavları
R.A.D.A.R. SİSTEMİ
Türkiye'nin İLK ve TEK Öğrenci Kabul Ve Tanıma Sistemi
R – Raporlama Ve İleri Analiz Teknikleri
A – Aile Katılımı ve İş Birliği
D – Dil Becerileri Ölçeği
A – Akademik Sınav Uygulamaları
R – Rehberlik Uygulamaları ve Envanterleri

Duyurular ve Etkinlikler

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Psikolojik Danışma

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu Yorumları (20)

  • SB

    Öğrencileriyle ilgilenen, dinamik öğretmen kadrosuyla kaliteli bir eğitim kurumu.

  • Eğitim kadrosu çok iyi. Öğrencilere ilgi ve alakaları çok güzel. Tavsiye ederim

  • OM

    Eşsiz yeteneklerle doğduğuna inandığımız çocuklarımızın her birinin mutlaka sanatsal ve sportif olarak parlatılması ve yeteneklerinin beslenerek sanatı ve sporu yaşam tarzı haline getirmesi İstanbul Lider Koleji eğitim felsefesinin omurgasıdır.

  • B

    Okulun akademik düzeyi iyi. Çok iyi öğretmenleri ve kadrosu var. Genel olarak çok memnunum.

  • EH

    Eğitim kadrosu ve idari kadro çok deneyimli. Çok gelişmiş eğitim stratejileriyle ilerliyor. Tavsiye ederim.

  • AA

    Yeğenim ilk dönemden daha okuma-yazma öğrendi, eğitim anlamında kendini ispatlamış okulBaşarılı bir okul

  • Samimi ,içten ,sevgili dolu bir okul.Bir aile ortamı var.Okuldan içeriye girdiğinizde bunu farkedeceksiniz.

  • LY

    Uzman eğitim ve idari kadrosuyla, geleceğin liderleri burada yetişiyor.Yeniliklere açık, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen bir okul olduğu için çok fazla geliştirilmesi gereken yanı yok.

  • Ni

    MemnunumÇocukların eşya kaybetmesine ilişkin biraz daha dikkat edilirse 10 numara 5 yıldız olur özellikle küçük cocuklarin

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Öneriniz için teşekkür ediyoruz. Görüşünüz mutlaka dikkate alınacaktır. Güneşli İstanbul Lider Koleji ailesinde uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle.

  • MA

    Despite that our experience with this school isimited, we feel it is a good school and it has a comfortable environment. So far so good.Attract more international students to the school.

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • SM

    Öğrenci takip değerlendirmeleri çok başarılı bir okul. Veli merkezli değil, öğrenci merkezli bir okul, gayet memnunum

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • MA

    Ders dısındaki aktivitelerin sıklıkla olması (voleybol,basketbol,tenis,bale vs.) bizi daha cok memnun edebilir.

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Öneriniz için teşekkür ediyoruz. Görüşünüz mutlaka dikkate alınacaktır. Güneşli İstanbul Lider Koleji ailesinde uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle.

  • MA

    BİL KOLEJİ DEMEK COCUĞUM İÇİN İKİNCİ BİR YUVA DEMEK...ALIŞTIĞI AİLE ORTAMININ OKULDA DA DEVAM ETMESİ ...DERSLER DE OTORİTENİN COCUKLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMADAN KARŞILANMASI.. DAHA NE OLSUN..

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • BU

    Okulumuz güzel temiz ve düzgün eğitim veren bir okuldur güler yüzlü personeli ile çocuğumuzu güven dolu eğitim veren kuruma teslim ediyoruzOkulumuz öğretmen açısından genç ve başarılı bir kadroya sahip bu genç olan kadroyu biraz daha tecrübeli eğitimcilerle desteklenmeli

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • AK

    Okul müdürü ,yardımcısı Aydın bey ve öğretmenler çok ilgili kendilerine teşekkür ediyorum

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • Ea

    Okulumuz eğitim,hijyen ve güvenlik anlamında gayet başarılıYemek konusunda eksikler oluyor. Özellikle kahvaltı ve ikindi öğününde

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • bg

    Almış olduğumuz eğitim kalitesi kesinlikle üst düzeyde. Öğretmenlerin öğrencilere yaklaşımı ve okul yönetiminin velilere vermiş olduğu bilgiler bir öğrenci babası olarak beni çok tatmin etti. Sevgi ve saygı bağlamında tabiri caizse tam olarak bir aile ve kolej havası esiyor, diğer özel eğitim kurumları ile karşılaştırma yapmak gerekirse Bil Okulları kalite standartlarının çok ilerisinde. Butik bir eğitim kurumu olmamasına rağmen düzenlenen aktiviteler ve öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için sunulan imkanlar çocuklarımızın geleceği ile alakalı olarak bizleri heyecanlandırıyor. Bir veli olarak çocuğumun emniyette olduğunu bilmek ve dolayısıyla okul güvenliğinin gelişen olayları takip etmesi ve geri bildirim vermesi çocuklarımızın emniyette olduğunu gösteriyor. Bil koleji ile geçirdiğimiz dört eğitim yılının ardından gelecek dört yılın çocuklarımıza bilgi sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde gerçek ve kaliteli eğitimi sağlayacağını ümit ederek geçirmiş ve geçirecek olduğumuz seneler için teşekkürü bir borç biliyorum. Saygılarımla. Barış GEZENMemnuniyetimizin ilerleyerek devam etmesi dileği ile.

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • MT

    1. Sınıfa başlayan çocuğum çok mutlu. Okul Güvenliği ve temizliği çok iyi. Teşekkür ederim. Umarım mezuniyete kadar böyle devam

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • AY

    Robotik Kodlama Eğitimi Var. Rıza Yıldız hocamıza ilgisi için teşekkür ederim.

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • Bg

    Eğitim düzeyi süper. Aile gibi bir okul. Fiyatıda koleje göre süper

  • Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İstanbul Lider Koleji Güneşli Kampüsü İlkokulu İletişim Bilgileri

Güneşli Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, 1297. Sokak, No:8, Bağcılar / İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum