fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu

Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu, İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan eğitim hayatının ilk basamaklarının atıldığı eğitim seviyesinde eğitim veren kurumdur. Okula adapte olma sürecini psikolojik danışmanlar ve rehberlik öğretmenleriyle en iyi şekilde yürüten bu kurum, öğrencilere eğitim sevgisi vermektedir. Aynı zamanda öğrenmeyi öğretmekle işe başlayan bu kurum, öğrencilerinin akademik başarısını gözetmektedir. Tüm eğitimin sağlam temellerle oluşturulduğu bu ilkokul seviyesinde öğrenci merkezli yaklaşım izlenmektedir. Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu, Medicana Eğitim Grubu'na bağlı olarak öğrencilerin yabancı dil yetkinliklerine büyük önem vermektedir. Öğrenciler, ilkokul 2. sınıftayken Cambridge Üniversitesi İngilizce yetkinlik sınavlarına katılmaya hazır durumda olmaktadır. Bu seviyede öğrenciler disiplinler arası bağlantı kurabilecek yetkinliği kazanmaktadır. Her sene somut bir şekilde uluslararası seviye standartlarını yakalarlar. ortaokuldan itibaren ise münazara yarışmaları yapılmakta, MUN organizasyonlarına düzenli katılım ile yabancı dili ders olmaktan çıkarıp öğrencilerin kendilerini ifade edebileceği bir alana dönüştürmektedir. Kurumun 2. dili Almancadır. Almanca eğitimi ilkokul 4. sınıfta başlamaktadır. Kurumda ek dil seçenekleri olarak Fransızca ve İspanyolca sunulmaktadır.
Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu, öğrencilerin ilgi ve yetkinliklerine göre hedef belirlemektedir. Erken belirlenen hedef, geleceğe başarıyla ilerleme konusunda büyük yer kaplamaktadır. Bu bağlamda "Gelecekteki yerin, bugünkü hedefin!" sloganıyla eğitimde markalaşmaktadır.
Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu eğitimin öğrenme yapılarına, ilgi alanlarına göre farklılıklara yer vermeye inanmaktadır. Her öğrencinin farklı özelliklere sahip olduğunu ve öğrenme şekillerinde de farklılıklar olacağını göz önünde bulundurarak öğrencileri analiz etmektedir. Kurumun eğitim anlayışı bu bağlamda farklılaştırılmış öğrenme felsefesine göre şekillendirmektedir. Öğrencilerin yaşam becerilerini geliştiren farklı bakış açılarıyla düşünebilen, merak eden, sorgulayan ve araştıran bireyler olmalarını amaçlamaktadır. Temel milli eğitim müfredatının yanında yaratıcı yazma, akıcı okuma, düşünme becerileri, yaşam becerileri, eğlenceli bilim gibi programlarla öğrencilerin farklı becerileri güçlendirilmektedir. İlkokul öğrencileri için Eğitimin İlk yılları Programı (PYP)'ndan destek alınmaktadır. Bu şekilde öğrencilere kültürler arası düşünce yapısı ve perspektif kazandırılmaktadır.

Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy MBA Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Harmandere Mah. Petek Sok. No:6/A, Pendik / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum