fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu

Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:30

Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu Hakkında

İstanbul ilinin Kadıköy/Moda semtinde eğitim öğretim hizmetleri sunan Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu amaç olarak öğrencilere okulu sevdirmeyi, öğretmenlerini ve derslerini severek başarıyı yakalamalarını belirlemiştir. Kurumda yer alan seçkin eğitim kadrosu ile öğrencilerle bire bir ilgilenen butik okul konsepti hakimdir. Öğrencilerin yaratıcı düşünce etkinlikleri ile branş derslerini etütlerle daha iyi özümsemeleri hedeflenmektedir. Kurumda 15:30 ile 16:30 saatleri arasında ödev etütleri uygulanmaktadır. Yabancı dil eğitimi verilen okulda her öğrencinin İngilizcenin yanı sıra Almancayı da öğrenmesi hedeflenmektedir. İngilizceyi ders kitaplarının alışılagelmiş kalıplarının dışına çıkararak, yaşamın her alanında doğal bir iletişim aracı olarak kullanmaya yönelik English Everywhere programı kullanılarak işlenir. Almanca dersinde 4 yıllık Almanca eğitiminin ardından uluslararası standartlar çerçevesinde A1 düzeyindeki sertifikayı almaya hak kazanmaları sağlanıyor. Okulda revir bulunmakta olup çalışma saatleri içinde tam gün bir hemşire öğrencilere, tüm personele hizmet vermektedir. Öğrencilere sunulan menülerle onların yeterli ve dengeli beslenmelerini destekleniyor. Gıda mühendislerinin kontrolünde hazırlanan yemekler öğrencilere hijyenik koşullarda sunulur. Öğrenciler gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmeleri için yağ, protein, karbonhidrat, vitamin ve minerallerden yeterli miktarda almaları sağlanarak sağlıklı beslenme alışkanlığı edindirilir. Okulda öğrencilerin sağlığına da son derece önem verilir her öğrencinin okula kayıt olduğu günden itibaren fiziksel gelişimi düzenli olarak kontrol edilir. Okulda güvenlik önlemleri de üst seviyede olup öğrencilerin okul içinde ve dışında güvenliği sağlanır.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Nadiren

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 1

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu Yorumları (14)

  • HA

    Oglumun 1.sinifa kaydini yaptirdik ve maalesef pandemi sureci basladi ama hem surec hem online egitim anlaminda cok guzel destek aldi oglum, evet okulda olamadilar ama ders ve okula adapte surecini gayet guzel yonettiler, butik, cozum odakli ve destek olan bir okul, once oglum ve tabi anne baba olarak biz de mutluyuz.

  • FU

    İki oğlumun koşa koşa gittiği bir okul. Kadrosuyla, eğitimiyle , temizliği , güvenliği ile benim için mükemmel bir okul. Sevgi vererek çocuklarımızı eğiten bir yuva .

  • KB

    Okulun kapısından ilk girdiğimizde hissettiğimiz aile sıcaklığı hala devam etmekte. Okul yönetimi bütün sorunlarınızla ilgilenip çözüm üretmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Öğretmenimiz çok başarılı ve çözüm odaklı. Eğitim kalitesi güzel. Çevremdeki bir çok arkadaşıma gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğim bir kurum.

  • EK

    Mezunu olduğum bu okul beni hayata ve liseye çok iyi hazırladı eğitim ve öğretim konusunda çok iyi bir sistemleri var öğretmen kadrosu çok iyi. Sosyal etkinler de bir butik okula göre gayet iyi. Ben herkese öneririm

  • Md

    Dünyayı sarsan pandemi sürecini olumlu yönetmek adına elinden geleni yapan bir okul.Eğitimi evde devam ettirmek her ne kadar zor olsa da öğretimin eksikliğini bizlere hissettirmemek adına okul idaresi’nin ve öğretmenlerinin ciddi bir çabası var.Herşeyden önemlisi çocuğum mutlu.

  • ÇA

    Okulun ilk günü çocuğumuzu gözümüz kapali emanet ettik. Okulun başarısını çocuğumuzun üzerinde ki etkisini kanıtladılar.

  • Y

    Kızım ilkokulda, okulundan, öğretmenlerinden ve ortamdan çok memnun ve çok mutlu. Bizim önceliğimiz kızımızın mutluluğu. Tabiki akademik durumunda önemli. Deneyimli, özverili öğretmenleriyle akademik eğitimlerindende geri kalmıyorlar. Hatta baya üst seviyede eğitim alıyorlar. 1. sınıftan 8. sınıfa giden öğrencilerin birbirini tanıması, yardımcı olması. Hiç dersine girmediği öğrenciyi tanıyan öğretmenler, okul çalışanlarının çocuklara yaklaşımı, sıcak bir ortam. Her şeyin pozitif olduğu Mahalle Mektebi havasında özel bir okul. Öğrenciye ve veliye müşteri olarak bakmayan samimi bir anlayış. Kızımız liseye gidene kadar biz bu okuldayız. Okulumuzun tek eksik yanı küçük olması. Olumsuz fiziki şartlarına rağmen gerek akademik dersler gerekse sanatsal, sosyal faaliyetler açısından inanılmayacak şekilde çok başarılı işler yapılmasını ayakta alkışlıyorum. Bu okul büyük bir binada olsa neler yapılabileceğini tahmin edemiyorum.

  • ÖT

    Oğlum ilkokulu bu okulda bitirdi. Küçük olması, bir anne olarak benim için çok büyük bir avantajdı. Öncelikle verdikleri eğitim bireysel öğrenci odaklı. " Her çocuk özeldir ve farklıdır" düşüncesi ile yaklaşıyorlar öğrencilere. O yüzden de çocuğunuzun hangi derste bilgisi eksikse o dersi tamamlamış oluyorlar. Seçtikleri ilkokul öğretmenleri şahane. Hele benim oğlumu okutan öğretmen duayen öğretmenlerden bir tanesiydi. Biz veli olarak önünde ceketimizi iliklemek isterdik. Sevgi, saygı, anlayış, görgü kuralları, düzen hepsini bir bütün olarak eğitimin yanı sıra öğrettiler. Aradığınızda mutlaka görüşebilecek birini buluyorsunuz telefonda. Öyle büyük okullar gibi değil. Görevlilerinden, sekreterine , hemşiresine herkes tanıyor çocuğunuzu. Gözlerim ile hemşire hanımın vazifesi olmamasına rağmen bahçeden içeri giren çocukların sırtlarını kontrol ettiğini görmüşlüğüm vardır :) daha ne ister bir anne :))) Ulaşılabilir, sevgi ve saygı dolu, şefkatin var olduğu, demokrasinin hakim olduğu, eğitime önem verilen, sanatsal aktivitelerin ve sosyal becerilerin yapılıp değerlendirildiği harika bir kurum ve yuva.Kapalı spor salonu biraz küçük. Ama zaten okul butik bir okul. Bu kadar artısının yanında bizim için hiç bir önemi olmadı.

  • YA

    Öğrencilerine analitik düşünmeyi, sorgulamayı öğreten bir eğitim sistemine sahipler. Matematik, Türkçe gibi temel derslerde olduğu kadar sanat ve spor derslerinde de bir o kadar başarılılar. Çocuklar kültürel birikim sağlarken yeteneklerini keşfediyor.

  • ŞD

    Oğlum İlkokula yeni başladı ve okuluna çok çabuk adapte oldu. Disiplinli ve öğrencilerinin geleceği için en iyisini yapmaya çalışan bir okul. Son derece memnunuz.. Fiziksel bir çok imkana sahip yemekhanesinden sınıflara kadar her şey dört dörtlük

  • Çocuklara okulu sevdirmede gayet başarılılar kızım derslerde hiç sıkılmıyormuş sizi seçtigim için çok mutluyum teşekkür ederim

  • BS

    Sınıflar eğitim öğretmenler aktiviteler hepsi çok iyi tek eksik bina küçük bu koşullardan daha fazla ögrencinin faydalanması lazım :(

  • GT

    Nitelikli bir okulda olması gereken her şey var. İşini bilen öğretmenler, kaliteli rehberlik servisi, güzel yemekler ve nitelikli eğitim tabii kide. Müzik, drama, satranç, tiyatro gibi sanat ağırlıklı branş dersleri var.

  • Veli

    Çok büyük başarıları olmasa da ortalamanın üstünde bir kolej. Biz eğitmenlerimizden çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Caferağa Mah. Cem Sok. No:19 Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum