fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel 3 Adım Koleji İlkokulu

Özel 3 Adım Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:20

Özel 3 Adım Koleji İlkokulu Hakkında

Bir öğrencinin eğitim hayatının ilk seneleri sonraki dönemler için önemli etkilere sahiptir. Bu belirleyici dönemlerin olumlu geçmesi, başarıya giden yolda öğrencinin sağlığı ve motivasyonu açısından oldukça önemlidir. İlkokul öğrencileri için sergilenen yaklaşımın temeli tamamen öğrencinin eğitim ve öğretime olan yargılarını pozitif olarak yönlendirme üzerine kuruludur. Örgün eğitime ilk adımların atıldığı ilkokul çağında öğrencinin öğrendiği bilgiyi etkili kullanabilmesini, ana dilini doğru ve akıcı öğrenebilmesini ve sayısal konularda gördükleri konuları somut bir dayanağı olmayan rakam yığınları olarak düşünmelerini engellemek adına bilgisayar laboratuvarında çağın ve geleceğin önemli konusu olan ‘kodlama’ öğretimini en iyi şekilde sağlamak okulun hedefleri arasındadır. Aynı zamanda eğitim ve iş hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları yabancı dil olan İngilizceyi; okuma, yazma, dinleme ve konuşma yeteneklerini üst seviyeye taşımak amacıyla kaliteli, dünya çapında kabul gören kaynaklarla öğrencilere aktarılmaktadır. Öğretimin yalnızca iyi bir eğitimle anlam kazanacağı düşüncesinde olan bir kurum olarak, geleceğimiz olan çocukları Atatürk ilkeleri doğrultusunda öncelikle iyi ahlaklı ve bilimsel düşünebilen, kendine güveni tam, sorumluluktan kaçmayan sosyal bireyler olarak yetiştirmek okulun en öncelikli hedefidir

Özel 3 Adım Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel 3 Adım Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel 3 Adım Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel 3 Adım Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel 3 Adım Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel 3 Adım Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel 3 Adım Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel 3 Adım Koleji İlkokulu Yorumları (35)

  • AK

    Çok mutluyuz. Ben anaokulunda cok sıkıntı yaşadım ama burda asla onlar olmadı. İlk birkaç gün ağladı öğrencim ama cok normal alısma süreci. simdi anne beni geç al diyor

  • EG

    Çok memnunum. Anında bilgilendirme, üst seviye ilgi alaka. Hasta oldugu zaman hemen bilgilendirme yapılıyor. Düştüğü zaman hemen iletişime geçiliyor. Teşekkür ederiz

  • iu

    Merhaba, Okulumuzdan çok memnunuz. Çocuklarımız ile gerçekten çok ilgileniyorlar. Aklımız hiç bir şeyi çocuğumuzda kalmıyor.

  • SB

    Anaokulunda çok sıkıntı yaşadık. Yine aynı şeyler olur mu diye cok korktum ama hiç olmadı. Teşekkürler 3 Adım.

  • CF

    1-B sınıfı ögrencisiyiz sınıf ögretmenimiz Şevval hanım ve diğer branş öğretmenlerimizden çok memnunuz,okul yetkilileri oldukça ilgili hepsine teşekkür ediyorum..

  • FY

    Oğlum 1.sinif henüz, okulumuz gerek idari kadrosu , gerek sınıf öğretmenimiz ,gereske branş ogretmenlerimiz hepsi çok ilgili ve güler yüzlü.Okulumuz oğlumuza sıcak bir yuva gibi ..

  • FY

    1.Sınıfta oğlum var çok memnunum okuldan eğitimi ve öğretmenlerin ilgi ve alakası oldukça iyi

  • Eb

    Pandemi dönemi tercih ettiğimiz okulumuza bu sene ikinci cocugumuz da başladı. Her ikisi içinde olumsuz bir olay yaşamadık. Genel olarak memnunuz. Yeni dönemde tekrar birlikteyiz.Yabancı Dil eğitimi biraz daha kuvvetli olabilir.

  • z

    Kızım 1.sınıfa başladı bu okulda. İlk yılın vermiş olduğu endişeleri 3 Adım koleji sayesinde kolayca atlattık. Okul idaresi ve öğretmenler gerçekten deneyimli ve aile sıcaklığında bir okul. Çalışan anneler aile sıcaklığında bir okulun ne kadar önemli olduğunu tahmin edebileceklerdir.

  • Oğlum 1.sınıfa başlamasıyla başladı serüvenimiz,okul görüşmelerinin sonunda samimiyetlerinden dolayı tercih etmiştik ve biz veli olarak yanılmadık,eğitim konusunda da memnun kaldık.iyiki yollarımız kesişmiş

  • AE

    Okul idaresi ve öğretmenleri çok güleryüzlü ve ilgililer. Oğlum birinci sınıfa gidiyor. Öğretmenimiz Şevval hanımdan çok memnunuz. İkinci sınıf için kaydımızı olduk. Eğitimi, ilgileri ve en önemlisi oğlumun öğretmenini sevmesi, kendini güvende hissetmesi. Öğretmenlerin branşlarında başarılı olması, tüm bunlar yaşadığımız en güzel tecrübeydi. İnşallah uzun yıllar devam eder.

  • NG

    Çok kalabalık olmayan nezih sakin bir okulumuz. Birebir cocuklarla ilgilenmeleri olumlu olumsuz her zaman yanlarında hissetmeleri cok onemliydi. Kizim çok mutlu bir şekilde okuluna gidiyor. Herzaman şunu derim çocuk mutlu veli mutlu

  • Nm

    Okul yönetimine Tunc hocamıza Şevval öğretmenimize ve diger ögretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

  • Nm

    Büyük oglumu mezun ettikten sonra sıra kucuk oğluma geldi aynı yerden mezun olmak. Sadece bir okul olarak değil kendi evin gibi hissedebilecegin bir ortam. Oldukça sicak,guleryuzlu ayni zamanda profesyonel anlayışla egitim odaklı hizmet sunan bir kurum.

  • Oğlum okulunu çok seviyor,mutlu şekilde okuluna gidiyor. Her konuda veliyle iletişime geçiliyor ve veli bilgilendiriliyor.

  • TB

    Oğlum 1.sınıfa gidiyor. 2. Sınıfa da 3 Adım’da gidecek. Öğretmenlerimiz çok ilgili ve güler yüzlü. Eğitim konusunda da çok iyiler ,oğlum severek okula gidiyor. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim

  • ME

    Kızımız için özel okul ararken. Hem bütçemize uygun olmasına hemde kızımızın severek okula gidebileceği bir kurum seçmeye özen gösterdik. 3 Adım koleji iyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Kararımızdan bir gün bile pişman olmadık. Ikinci sınftada tercihimiz 3 Adım koleji okulu olacak. Ders programı çok doyurucu. Öğretmenlerin hepsi çok kaliteli ve branşlarında uzmanlar. Okul yonetimi her konuda çok anlayışlı. Öğretmenimiz Funda hanıma da burdan tekrar binlercekez teşekkür etmek istiyorum. Sabrı sevgisi ve anlayışıyla çocuklarımıza okulu çok sevirdi.Bence çok güzel bir okul. Ben her konuda cok memnunum. Bana kendi ilk okulumu hatirlatiyor Almanyadaki. Sadece havuzu olsa... 10 numara olur.:)

  • Su

    Öğretmenlerimizin hepsi çocuklarımıza ve bize karşı çok ilgili. Çocuğumuz ve biz memnunuz.

  • BU

    1.sınıfa giden oglum için araştırıp 3 adım okuluyla görüşmeye gittik.iİk karşılama müdür yardımcı Ebru Hanım güleryüzüyle bizi karşıladı.En önemlisi özel okullarda baştan konuşulan konuların devam etmemesidir.3 Adım okulunda baştan ne konuşulduysa o şekilde devam ediyor.Sonrasında sınıf öğretmenimiz Funda Öğretmenimiz ile tanıştık.En korktuğumuz öğretmen değişikliğini yaşamadık.Rehber öğretmenimiz Duygu Öğretmenimiz sürekli iletişim halinde önemsediği konularda bizim yanımızda.Okul müdürleri öğretmenlikten gelen tecrübeli kişiler karşı tarafa empati yeteneğine sahip insanlar.Biz memnun olduğumuz için 2.sınıf kaydımızı yeniledik.Kendilerine teşekkür ederiz.

  • AH

    2 yıldır oğlumun devam etmekte olduğu, iyi ki tercih etmişim dediğim bir okul. Gerek öğretmenlerimiz, gerekse okul idaresi hem eğitim öğretim, hemde güleryüzleriyle takdire şayan. Sınıf öğretmenimizden branş öğretmenlerimize danışmadaki ilgililerden okulumuzun güvenlik görevlisine kadar herkese burdan bir anne olarak çocuğumu güvenle bırakmayı bana hissettirdikleri için, her karşılaşmamızda güleryüzleri ve verdikleri güven için teşekkür ediyorum.

  • SA

    2020 yılında tamda pandemi sürecinde oğlumu ilkokula kaydettirdim.online eğitim sistemini çok iyi oluşturdukları için hiç bir sıkıntı yaşamadan 1.sınıfı tamamladık.Şuan oğlum 3.sınıfta ve okulunu çok seviyor hergün isteyerek gidiyor.çalışanlar olsun idareci ve öğretmenler olsun her türlü istek ve talebinizi dikkate alıyor.İlk okul öğretmenimiz Hilal Hanım çocuğumuz ile ilgili en ufak bir duygu durum değişikliğinde bile arıyor bilgi veriyor.eminim diğer öğretmenler de öyledir. Çocuğunuzun aile ortamında kaliteli bir eğitim almasını istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • ok

    Oglum ilkokul 2ye gidiyor. Gerçekten memnunum. Hem okumayı erken söktü hem de sürekli aşılanan kitap okuma sevgisiyle kitap okumayı sevdi. Tereddütsüz tercih edebilirsiniz

  • ZA

    Okul ikisi de çalışan ebeveynler için saatler konusunda esnek davranarak çok önemli bir sorunu cozuyorlar. Genel olarak memnunuz. Öğretmenler ilgili ve anlayışlı bir davranış sergiliyorlar. Okul bahçesi biraz küçük olsa da ilkokul bölümünde okuyan çocuğumuz yerleri yapay çim halı kaplı oyun bahçesinde yuvarlanarak oynamaktan büyük zevk alıyor. Tabii akşamları halinin yeşil tüylerini elbisesinden temizlemek de bize düşüyor. Ders takibi gayet yerinde. ders dışı aktiviteler de gelişim açısından fayda sağlıyor. Robotik kodlama derslerinin olduğu gunlerde çocuğumuz iki eli kanda olsa dahi okula gitmek istiyor. Kantinin en üst kattan daha aşağı katlara taşınması daha iyi olabilir.

  • EE

    Hem öğretmenleri, hem de okul yönetimi olarak herkese teşekkür ederim. Bir kızım mezun olarak iyi bir liseye yerleşti.

  • EC

    Tüm öğretmenlerimiz son derece ilgili ve çocuklarımıza hassasiyetle yaklaşıyorlar.Yabancı dil derslerinde etüt uygulamasını talep ediyoruz.

  • SK

    Ben kızımı gonderiyorum çok memnunum her konuda çok ilgililer eğitim yönunden de olduķca iyiler .

  • GO

    3Adim koleji eğitim ve ogretim olarak kaliteli bir okul ogretmenler vede okul idaresi çok ilgililer bundan sonraki senelerdede okulumuzda devam edicez herkese tavsiye ediyorum.Geliştirmesi konusunda herhangi bir sıkıntı yok

  • MA

    Oğlum ilkokula burada başladı, 2 yıldır gerek öğretmenlerin gerekse yoneticilerin yaklaşımları hep olumlu oldu, oğlum mutlu şekilde eğitim hayatını sürdürüyor, teşekkürler.

  • ZD

    Üç adım koleji idari kadrosu profesyonel ve ilgili yaklaşımları güler yüzlü olmaları ile dört dörtlük bir okul.

  • MB

    Gözünüz kapalı gönül rahatlığıyla çocuklarınızı gönderebilirsiniz. Okulun kurucudan kapıdaki güvenlik görevlisine kadar herkes cana yakın ilgili ve güler yüzlü. Eğitim programı çok iyi. Kaliteli bir Okul.

  • öğretmenler ve yöneticiler cok ilgili ve güleryüzlü ,herşeye çözüm odaklılar. Cocuklarımızı güvenle teslim ettiğimiz , gelişimlerinin ve özgüvenlerinin artmasında rol alan, eğitimi kaliteli bir okul.Başta sınıf öğretmenleri ve yöneticiler olmak üzere tüm okul çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı şahsım ve çocuğum adına teşekkür ederim.iyiki varsınız❤️

  • Çe

    2 yıldır oğlum Üç Adım da eğitim görmekte öğretmenlerimizden çok memnunuz çok ilgililer çalışanlarıda çok kibar oğlum keyifle gidiyo teşekkür ederiz

  • SA

    Öğretmenlerimiz idarecilerimiz çok Güler yüzlü ve ilgililer.hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.eğer İstanbul’da ikamet etmeye devam edersek gözüm arkada kalmadan çocuklarımın bu kurumda eğitimlerini tamamlamasını çok isterim .Kadro müthiş özverili ve velisine değer veriyor.

  • Gk

    Okul çok kaliteli ve başarılı eğitim kadrosu çok güçlü kolejin bütün imkanlarını kullanıyorlar

  • AD

    Okul çok güzel kaliteli Atölyeleri sınıf düzeni öğrenmeye çocukları güdüler durumda. İdaresi öğretmenleri ile dinamik bir kadro.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel 3 Adım Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Mehmet Akif Mahallesi, Tavukçuyolu Caddesi, No:148, Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum