fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu Hakkında


Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu , İstanbul'un Maltepe ilçesinde eğitimci kuruluşu olan Artı Sonsuz Koleji'ne bağlıdır.18-20 kişilik geniş sınıflarda(60m2) eğitim veren okul: 08:30 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okul çocukların içlerinde doğuştan var olan zeka, yaratıcılık, araştırma ve bilme duygusu, merak gibi özelliklerini geliştirmeye yönelik eğitim sistemi geliştirmiştir.

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu aynı amaç doğrultusunda yabancı dil eğitimine de oldukça önem verip çocukların doğru ve etkin İngilizce ve Almanca eğitimi almaları için özgün programlar sağlamaktadır.

1.sınıf itibari ile ‘Half Day English Every Day-Her gün Yarım Gün İngilizce’ programı ile (haftada 18-20 saat) yoğun ve dolu dolu bir dil eğitimine başlangıç yapıyorlar.Yabancı dil eğitiminde Oxford ve Cambridge çözüm ortakları.Sınıf öğretmenine ek olarak İngilizce mentör öğretmen ile öğrencilerin gelişimleri takip edilip veliler ile ayrı ayrı15 günde bir iletişim kuruluyor.İki öğretmene ek olarak okul Psikolojik Danışman-Rehber öğretmen her hafta sınflar ile ders yapıp öğrencilerle birebir ilgilenir ve yakından takip eder. Bu sayede hiçbir şey gözden kaçmaz ve hiçbir konu atlanmaz. İngilizce dersi 3 farklı öğretmen (Main Course-Skills-Native/Speaking-Cambridge) ve 3 farklı kaynak ile takip edilir.İngilizcede en niteliklli olan Oxford ve Camridge yayınlarını tercih eder.Ayrıca.

4. sınıf itibari ile ikinci yabancı dil eğitimi Almanca başlar.Sınıf öğretmenine ek olarak ortaokul branş Matematik-Türkçe-Sosyal Bilgiler-Fen Bilimleri öğretmenlerinin haftalık yaptıkları dersler ile öğrenciler ortaokula hazırlanır.

Ders dışında haftanın iki günü ilgi ve yeteneğine göre Artı Sonsuz Spor Akademisi ile seçtiği sportif faaliyete katılır. Müzik dersi gitar-piyano olmak üzere iki farklı öğretmen ile 8-9 kişilik gruplarla etkin bir şekilde yapılır.

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu'nda ‘Mutlu Öğrenciler’ sloganı eşliğinde ve Sevgi ile öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanarak fiziksel, sosyal, kişisel ve akademik gelişimlerini sağlamaya yönelik tüm imkanlar sağlanmaktadır. Bu imkanlar içerisinde Robotik-Kodlama Atölyesi,Satranç Atölyesi,Görsel Sanatlar Atölyesi,Müzik Atölyesi,Drama Atölyesi,Dans Atölyesi,Fen Bilimleri Laboratuvarı, Yemekhane, Kapalı Spor salonu,Spor alanı, Bahçe,Oyun Parkı,Teras(Futbol Sahası) ve Konferans Salonu bulunmaktadır.

Eğitim saatleri içerisinde tam zamanlı olarak Psikolojik Danışman- Rehber öğretmeni ve Hemşire bulunmaktadır.Okul güvenlik görevlisi tarafından giriş-çıkış kontrolünü sağlamaktadır Okulda dönem boyunca çocuklarla birlikte . dekoratif sanatlar, müzik, drama, tiyatro, zeka oyunları, dans, halk oyunları, gezi, bilişim, atletizm, jimnastik, okçuluk gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler yapılmaktadır. Sanat atölyesinde yapılan çalışmalar ile çocukların sanatla ilgili teknikleri öğrenmeleri, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin geliştirmeleri sağlanırken, bilim atölyeleri ile kendi başlarına buluşlarda bulunarak düşünme becerilerini kazanmaları, çevreye duyarlı, merak eden, keşfeden, sorgulayan bireyler olmaları sağlanmaktadır.

Okul eğitim anlayışında gelişmiş eğitim sistemlerine sahip olan ülkelerin eğitim sistemleri ile ülkemiz eğitim sisteminin eğitim sistemi ile harmanlayarak “Öğrenciye Özgü Öğretim Modeli” adını verdiği eğitim modelini benimsemiştir. Bu şekilde öğrencilerinin yaratıcılıkları desteklenmiş, bilimsel düşünebilen, kendi kültürel değerlerine bağlı, doğa bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmek amacındadır. Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu , öğrencilerinin öncelikle sağlıklı, mutlu, yeniliklere açık, kendine güvenen, araştırmacı, sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen,akademik başarısı yüksek,ingilizce bilen,spor yapan,bir enstrüman çalan,teknoloji çağının gereklerine uyum sağlayan,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini amaç edinmektedir.

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu Yorumları (57)

  • Mk

    5.ve 4. Sınıflardaki iki kızımızı sizlere emanet ettik. 5. Sınıf öğretmenimiz Gamze Hanım ve 4. Sınıf öğretmenimiz Haluk Bey şahsında tüm öğretmenlere ve kurumunuza teşekkür ediyoruz. Gözümüz arkada değil, içimiz rahat.

  • Nm

    Artı Sonsuz Koleji Maltepe şubesi 3. Sınıf öğretmenimiz Ali Kolaçık ve ingilizce öğretmenimiz Merve İcilensu başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve müdürümüz Özgen Hanim'a teşekkür ederiz.

  • BT

    Artisonsuz koleji ve öğretmenimiz Aylin hanımın ilgi alakalarindan kızım ve kendim adıma çok memnun ve mutluyuz şimdiden emeklerine minnettarız..

  • GA

    Artı Sonsuz Koleji Maltepe şubesinde ikinci senemiz . Öncelikle Sınıf Öğretmenimiz Tuğba Öğretmenimize çocuklara karşı yakın ve sevgi dolu yaklaşımından dolayı sonsuz teşekkür ederiz.Aren hiçbir dersi kaçırmak istemiyor.Okula severek gidiyor.Maltepe şubesinin tüm Yönetimi ve branş Öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ediyoruz.

  • Merhaba, Okulumuzda(Maltepe kampüsü)3.cü senemizdeyiz. En büyük sansımız Ali Kolacık öğretmenimiz. Okulu sevdiren,sabırla öğreten, değerli bir eğitimci.Güvenim sonsuz,teşekkürler Ali bey ve okul yönetimi sevgiler

  • GB

    Biz 4senedir bu okuldayız çok teşekkür ederiz hem öğretmenlerimize hemde okul yöneticilerine biz çok memnunuz bir aile sıcaklığı hissi ile cok şanslı oldugumuzu düşünüyoruz

  • SI

    Merhaba 2 Manchester Mert İşik annesiyim bu sene okuldaki ilk senemiz öğretmenimiz Merve ALTUNYİLDİZ başta olmak üzere tüm branş öğretmenlerimizden ve okulumuzdan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim . Başarılarınızın devamını dilerim .

  • Yb

    Merhaba ilk başta Aylin öğretmenimize çok teşekkür ederiz.ingilizce ögretmenlerimiz Merve Hanım,Nilay hanim ve Gaffar hocamiza . Drama öğretmenimiz Nur hanıma,beden öğretmenimiz Mehmet Mesut beye,görsel sanatlar öğretmeni Nilay hanıma

  • NB

    Okul müdürümüz Özgen hanım ve sınıf öğretmenimiz Aylin hanım başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve okul idaresinde emeği geçen herkese özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

  • ty

    Eğer benim gibi çocuklarınızı Sevgi dolu sıcacık güvenli olarak iyi bit eğitim almasını istiyorsanız tavsiye ederim. Biz Türkiye ye gelmeden karar verdik artisonsuz ailesi ile çocuklarımızı geleceğe hazirlamaya. Eğitim olarak ingilizce ve Türkçe en iyi şekilde veriliyor.. Başta okul yönetimine , bütün öğretmenlerimize ve emek veren çalışanlarına teşekkürler... Birinci sınıf Alp Kemal ve 8.sinif Efe Yurteri.

  • Artı sonsuz koleji ile bu sene tanıştım. Oğlum birinci sınıfta. Adaptasyonda hiç sorun yaşamadık. Bunda verilen eğitimin uygulama agirlikli oluşuyla eğlenceli hale dönüşen derslerin etkisi büyük. Hic sıkılmadan eğlenerek oynayarak öğreniyorlar. Derslere severek devam ediyorlar. Okulla ilk tanışmasinin bu şekilde olması ilerideki eğitim hayatında da olumlu etkiler yaratacak diye düşünüyorum. Öğretmenlerimiz de ilgili ve sevecen, herkese çok teşekkürler.

  • hb

    Okulumuz, tam anlamı ile butik bir kolej. Ne demek istiyorum? Kurucularımız, Sınıf öğretmenlerimiz, Branş öğretmenlerimiz bildiklerini öğrencilerine aktarmakta son derece arzulu, istekli ve dahası çocuklarımıza olabildiğince toleranslılar. Dersleri yaparken sadece müfredatın gerektirdiği konularla sınırlı kalmayıp, evlatlarımızın sosyo-kültürel seviyelerini de dikkate alarak eğitim etkinliğine çok önem veriyorlar. Sınıfın profiline uygun olarak eğitimi oldukça özel kılıyorlar. Tabii ki biz velilere de görev düşüyor. Derste verileni evde pekiştirmek. İş birliği şart. Evlatlarımız siz değerli öğretmenlerin ellerinde yarına hazırlanıyorlar. Onlar adeta avuçlarımızın içindeki bir kuş, onların “İrfanı hür, Vicdanı hür, vatana millete hayırlı birer evlat “ olarak özgürce uçmalarını sağlamak bizlerin ellerinde. Hep birlikte, işbirliğimizle hayırlı ve güzel yarınlara inşallah. DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİM, İYİ Kİ VARSINIZ

  • sa

    Bu yıl 4.yılımız, okulumuz Artı Sonsuz olduktan sonra gerçekten hem eğitim hem ilgi hem de kurumsallık olarak ciddi bir gelişim gösterdi. Sevgili öğretmenlerimizin çocuklarımıza, bir anne/ baba şefkatiyle birlikte arkadaşça kurdukları iletişim bizler için son derece değerli. Hem okulumuza hem öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler

  • sk

    Daha ilk görüşmede, güler yüz ve yaklaşımlarını çok sevdiğim için oğlumu kayıt ettirmeye karar verdim. Genç ve dinamik yapilari cok dikkat çekiciydi. Her gün iyi ki diyorum. Ozellikle sınıf öğretmenimiz Burcu Hanıma emekleri ve şefkati için çok çok teşekkür ediyorum. Oğlum ile güzel bir bağ oluştu aralarında ve bence en önemlisi de bu. Mentor öğretmenimiz Cansu hanıma da sevgi ve emekleri icin ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!

  • mk

    Benim oğlum henüz anasınıfı öğrencisi. Okul ile tam gün öğrencisi olarak ilk tanışması olacağı için biraz daha hassas araştırma yaptım ve okulumuzu kendi oğlu da bu okulda okuyan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine seçtim. Seçimimizden gayet memnun kaldık. Öğretmenlerinin sevgiyle yaklaşımından dolayı oğlumun adaptasyon süreci minimum sıkıntıyla geçti. Gelişen her durumda en kısa sürede pozitif geri dönüşler aldık. Emekleri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim

  • şa

    7. Sınıf öğretmenimiz Merve hanım Matematik öğretmenimiz Dilara hanım ve bütün öğretmenlerimize teşekkür lerimi sunarım çocuklarımız için verdiğiniz emekler sayesinde başarılı bir nesil yetişiyor.İyiki varsınız saygılar.

  • tt

    Artı sonsuz Koleji ile 1.sınıfın ikinci dönemi tanıştık ve iyiki de tanışmışız Özgen hanım olsun Merve hanım olsun sınıf öğretmenimiz MERVE hanım olsun inanılmaz memnunuz kızım adına’da bir Veli olarak’da kızımın geleceğine ışık tutuğunuz için Teşekkür ederiz iyiki varsınız iyi ki artısonsuzdayız

  • MZ

    Önceden de memnunduk. Sahipleri tam bir eğitimci ve dürüst insanlar. Özgen hanımın müdürlüğe gelmesi ile bu sene çıta atladı. Kadın yönetici kadrosu gerçekten rüştünü ispatladı. Haluk, Merve ve Tuğba hocalara çok teşekkürler.

  • BC

    Özverili, hoşgörülü,ilgili ama aynı zamanda disiplinli öğretmenlere sahip bir okul. Pandemi sürecini çok iyi yönetti. Çok memnunuz. Inşallah bu şekilde devam eder. Ictenlikle herkese tavsiye ederim. Bu kadar iyi öğretmenler tesadüfen bir araya gelemez.

  • ikiz babası olarak, okulumuxdsn çok memnunuz. İlkokul 1.ci sınıfı başka bir okulda başlamış, ikinci yarıda Artısonsuz kolejine -grup halinde-transfer olmuştuk. Çok değerli ve oldukça deneyimli Sn Ali KOLAÇIK Sınıf öğretmenimiz, Gerekse Kurucu öğretmenlerimiz bizleri ve evlatlarımızı çok sıcak karşıladılar.Okulu, öğretmenlerini ve Rkafaşlarını sevdirdiler. Branş öğretmenlerimiz keza çok sevecen ve güler yüzle yaklaştılar. Bugün 2.ci sınıfın ilk yarısını bitirip karnelerini aldılar. Hele İngilizce denilince Sn Merve İÇİLENSU öğretmenimizi yere göğe koyamıyorlar, ikizler öğreniyor, biz de onlarla beraber tekrar ediyoruz. Robptik kodlama deyince Sn Ayşe KOÇ öğretmenlerinden vaz geçemiyorlar. Yaptıklarını seyredip onlara özeniyoruz. Beden eğitimi, dans ve görsel sanatlar resim, native ingilizce fen uygulamaları hangi birini saysam bilemedim. Pandemi ile birlikte, Biz evimizde kaldık, evimizin yanısıra okul olduk, iş olduk tabii ki ev olduk, ama uzaktan eğitimi çok sevdik. her gece ödevlerimizi günü gününe yaptık, öğretmenlerimize mesaj ekinde gönderdik. İkizler gidip yatıyordu. Taa ki telefona gelem mesaj sesi ile ikizler ayakta; afetin çocuklar, güzel olmuş yada Well done gibi takdir gelince , Nasıl zıplayıp çığlık attıklarını, sonra da yarın okul var bilgisayar başına geç kalmayalım diye nasıl yayağa koştuklarını görmenizi isterdim. Tek söyledikleri şey keşke okul açılsa, okula koşup öğretmenleri ve arkadaşları ile kucaklaşabilmek. Çok özlediler. Pandemi sebebiyle kucaklaşmayı şimdilik ertelediğimizi biliyorlar ama söylemekten kendilerini alamıyorlar. Kendime soruyorum; İmkan olsa ikizlerin okuduğu sıralarda oturup onlarla okumak istermiydim? Cevabım SANIRIM EVET... Sevgili Öğretmenlerimiz, Sınıf öğretmenimiz ve Tabii ki Kurucu Öğretmenimiz, İYİ Kİ VARSINIZ ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK SİZLERİN ELLERİNİZDE, bizler sizlerin yanındayız. KALIN SAĞLICAKLA...

  • ey

    5.ve 4. Sınıflardaki iki kızımızı sizlere emanet ettik. 5. Sınıf öğretmenimiz Gamze Hanım ve 4. Sınıf öğretmenimiz Haluk Bey şahsında tüm öğretmenlere ve kurumunuza teşekkür ediyoruz. Gözümüz arkada değil, içimiz rahat. M. A. KARAÇAY -

  • st

    Anasınıfı ile başladığımız uzun eğitim serüvenine Artı Sonsuz Koleji’nde başladığımız için çok mutluyuz. Sınıf öğretmenimiz Burcu Akın ve İngilizce öğretmenimiz Cansu Maman, her zaman çok ilgili, sevecen ve yardımcılar. Oğlum her sabah heyecanla uyanarak okula gitmek istiyorsa, bunu hem Burcu ve Cansu Öğretmenlere hem de tüm branş öğretmenlerine borçluyuz. Kapıda bizi güler yüzle karşılayan Selman Bey’den başlayarak, tüm öğretmenlerimiz ve okul yönetimi size öğrenci-aile-okul üçgeninde doğru yerde olduğunuzu hissettiriyor. Her zaman iletişim kurabiliyor, akademik ve diğer gelişimsel alanlarda bilgi alabiliyorsunuz. Ders programları yaş grubuna göre oldukça verimli ve hangi derste neler yapıldığını öğretmenlerimizin paylaşımları ile rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Veli toplantısında da her öğretmenimizin öğrencilerle ilgili tek tek detaylı bir değerlendirme yapması, öğrencilerin her birinin ayrı ayrı gözlemlendiği ve kendi yetenekleri doğrultusunda değerlendirildiğini biz velilere hissettirdi. Ayrıca okulumuzun özel günlerde ve bayramlardaki özeni ve hazırlıklardaki emeği gerçekten takdir edilesi. Öğrenciler bu özel günlerin anlamına vararak ve bu günleri coşkuyla kutlayarak yetişiyorlar. Okul idaremize ve tüm öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

  • ek

    Değerli öğretmenimiz her konuda bize ilgi ve alakasini desteğini esirgemeyen her zaman sevgi güler yüz ve şefkatiyle yaklaşan AYLİN ÖĞRETMENIMIZ Başta olmak üzere Artı sonsuz koleji ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

  • ey

    İlk öncelikle mrb Artı sonsuz kolejiyle tanışmamız oğlum vasıtasıyla oldu ve kendı buldu iyikide bulmuş gitmiş olduğumuz okuldan memnun olmadığımız ıcın okul araştırmasına gırmıstık ve oğlumda bu okulu çok istedıgı için görüşmeye gıttık ılk enerjı ve görüş çok önemliydi ve bizde o elektriği ilk gorusmede aldık ve inankn sadece eğitim odaklı taktır edilecek öğretmen ve eğitim sistemi tavsiye ederim

  • tc

    Kızım Ada geçen sene 2. Sınıfta Artı Sonsuz ailesine katıldı! Daha ilk baştan itibaren okulunu ve öğretmenlerinï çok sevdi ve benimsedi!Başta sınıf öğretmenimiz Ali Bey ve çok sevgi dolu Merve Ögrtmenimizin sevgi dolu,çocuk ruhundan tam olarak anlayan yaklaşımları sayesinde pandemi sonrasında da adaptasyon zorluğu hiç bir şekilde yaşamadık! Kurum olarak pandemi koşullarında çocuklarımızın güvenliğı ve sağlıkları konusunda da titizlikle hareket edilmesi bizler açısından çok rahatlatıcı oldu! Tüm Artı Sonsuz ailesine teşekkürler ederiz...

  • çb

    Öncelikle günün her saati arayıp bilgi alabildiğimiz için canımız sınıf öğretmenimiz aylin hocamıza teşekkür ediyorum. Müdiremiz özgen hanıma anlayışından güleryüzünden sevgisinden dolayı ayrıca teşekkürler. Anlayışlı güleryüzlü sevgi dolu bütün öğretmenlerimiz ilk senemiz olmasından sebep endişelerim vardı ama hepsi yok oldu öğretmenlerimiz sayesinde iyiki çoçuklarımız sizin gibi ögretmenlere denk gelmiş diyorum emeklerinize sağlık.

  • ae

    Egitim,ilgi ve guler yüzünüz sayesinde iki çocuğum hergun okula severek gidiyor. Okul yonetimine ve bütün ogretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederim.

  • mb

    Tüm Artı Sonsuz koleji öğretmenlerine emekleri için çok teşekkür ederiz. Kurum olarak her zaman eğitim ve eğitmen kalitesini koruyorsunuz. Öğrenciler ile çok yakından ilgileniyorsunuz. Çocuklarım öğretmenlerini çok sevdikleri için derslerinide çok severek takip ediyorlar. Bu sayede çık başarılı oluyorlar. Tüm Artı Sonsuz ekibine teşekkür ederim.

  • ne

    Artı sonsuz kolejinde 3cü senemiz Ali öğretmeniz ve Merve öğretmenimiz ve diğer öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

  • ey

    Artısonsuz koleji maltepe kampüsünde 4.senemiz, sizlerden çok memnunuz, öğretmenlerimizi çok seviyoruz. iyiki varsınız diyorum. Teşekkürler.

  • ŞA

    Ana okulunda ve 2. Sınıfta iki kızım var Cansu öğretmenden çok memnunuz,takibi de çok güzel, kendisi çok tatlı ve çocuklarım onu çok seviyor, teşekkürler Cansu hanım...Beyzanur Burcu öğretmenini çok seviyor,okuldan çok mutlu geliyor,gelişimi de çok güzel... Teşekkürler Burcu hocam... Şenay Akagündüz

  • AK

    Maltepe kampüsünde bu sene anaokuluna başlayan oğlumuz için iyi bir tercih yaptığımızı her gün görüyor olmak anne ve baba olarak bizleri daha da çok mutlu ediyor. Öğretmenlerimizden yönetime kadar başta güler yüzünüz zaten yetiyor.Çocuğu okula geç alışan bir veli olarak, diğer velilere göre daha çok gözlem yapma şansım oldu. Sınıf kapısında beklediğimden ötürü ???? İçim rahat bir şekilde gerçekten çocuğumu emanet ediyorum. Eğitim tabiki önemli.Ama şu yaştaki çocuğun eğitimden önce okulunu, arkadaşlarını, öğretmenlerini sevmesi, onlarla iletişim kurabilmesi,, kaliteli vakit geçirebilmesi benim için çok daha önemli. Oğlumun okuluna severek gitmesi, sabahları kendisinin kalkıp 'anne geç kalıyoruz okula, hadi uyan' demesi de zaten bunları başarabildiğimizi gösteriyor. Bunda da tabiki öğretmenlerimizin ve okul yaklaşımının payı çok büyük. Hepsine buradan teşekkür ediyoruz. İyi ki sizinle bu yola çıkmışız. İnşallah bundan sonrasında da beraber devam ederiz.

  • ST

    Anasınıfı ile başladığımız uzun eğitim serüvenine Artı Sonsuz Koleji’nde başladığımız için çok mutluyuz. Sınıf öğretmenimiz Burcu Akın ve İngilizce öğretmenimiz Cansu Maman, her zaman çok ilgili, sevecen ve yardımcılar. Oğlum her sabah heyecanla uyanarak okula gitmek istiyorsa, bunu hem Burcu ve Cansu Öğretmenlere hem de tüm branş öğretmenlerine borçluyuz. Kapıda bizi güler yüzle karşılayan Selman Bey’den başlayarak, tüm öğretmenlerimiz ve okul yönetimi size öğrenci-aile-okul üçgeninde doğru yerde olduğunuzu hissettiriyor. Her zaman iletişim kurabiliyor, akademik ve diğer gelişimsel alanlarda bilgi alabiliyorsunuz. Ders programları yaş grubuna göre oldukça verimli ve hangi derste neler yapıldığını öğretmenlerimizin paylaşımları ile rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Veli toplantısında da her öğretmenimizin öğrencilerle ilgili tek tek detaylı bir değerlendirme yapması, öğrencilerin her birinin ayrı ayrı gözlemlendiği ve kendi yetenekleri doğrultusunda değerlendirildiğini biz velilere hissettirdi. Ayrıca okulumuzun özel günlerde ve bayramlardaki özeni ve hazırlıklardaki emeği gerçekten takdir edilesi. Öğrenciler bu özel günlerin anlamına vararak ve bu günleri coşkuyla kutlayarak yetişiyorlar. Okul idaremize ve tüm öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

  • TC

    Kızım Ada geçen sene 2. Sınıfta Artı Sonsuz ailesine katıldı! Daha ilk baştan itibaren okulunu ve öğretmenlerinï çok sevdi ve benimsedi!Başta sınıf öğretmenimiz Ali Bey ve çok sevgi dolu Merve Ögrtmenimizin sevgi dolu,çocuk ruhundan tam olarak anlayan yaklaşımları sayesinde pandemi sonrasında da adaptasyon zorluğu hiç bir şekilde yaşamadık! Kurum olarak pandemi koşullarında çocuklarımızın güvenliğı ve sağlıkları konusunda da titizlikle hareket edilmesi bizler açısından çok rahatlatıcı oldu! Tüm Artı Sonsuz ailesine teşekkürler ederiz...

  • EA

    Pandemi döneminde eğitimin aksaklık yaşamadan tüm hızıyla devam etmesi, öğretmenlerimizin bilgilendirme ve geri dönüşleri, okulun online süreçte dahi etkinliklerle öğrencileri sosyalliğe doyurması bizi son derece memnun etti. Teşekkürler Artı Sonsuz Ailesi :)

  • B

    Merhabalar, ben de uzun arayışlar sonucunda geçen yıl kararımı Maltepe de Artı Sonsuz İlkokulu'ndan yana kullandım. Oğlum 1. sınıfa gidiyor şu an ve derslerine yüzü gülerek giriyor, derslerin işleniş şekli çok keyifli, çocuklara eğlendirerek öğretiyorlar, zaten okulun akademik ve yabancı dil başarısı çok iyi benim okul ararken önceliğim eğitim kalitesi ve ulaşım kolaylığıydı, Artı Sonsuz ikisini de fazlasıyla veriyor

  • s

    Merhaba, okul arayışında olan velilere benim de bir katkım olsun niyeti ile memnuniyetimi paylaşmak istedim. İki çocuk babasıyım ve çocuklarım Artı Sonsuz İlkokulu ve ortaokulunda eğitim almaktalar farklı sınıflarda eğitim alıyorlar ve ikisi de çok mutlu. Farklı yaş grubu ama aynı ilgi ile gelişimlerini takip edebilmek açısından sık sık sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmenleriyle görüşmeler yapıyoruz. Sağolsunlar çok ilgililer, butik okul olmasının en büyük getirisi de bu. Öğretmenler öğrenciler ile bire bir ilgilenme ve velileri bilgilendirme şansı buluyorlar. Yabancı dil ilkokul için çok iyi ortaokulda ise oğlum lgs ye hazırlanıyor ve çok iyi takip ediliyor böyle bir pandemi sürecinde öğrecilerin motivasyonu cok önemliydi sonsuz teşekkürler

  • aa

    Çok hoş bir ortamı ve havası var. Öğretmen kadrosunu çok sevdik, çocuğum gayet memnun. Bizimle özel olarak ilgilenen çalışanlara ve öğretmenlere çok selamlar

  • cc

    Özel okul düşünüyorsanız ilk tercihiniz olmalı diyebilirim. Tüm personel eğitim ve öğretim konusunda çok tecrübeli bununla birlikte öğrencilerin gelişimin takibini de çok iyi bir şekilde yapmakta.En kaliteli ve kurumsal kurumu diyebilirim.

  • Okul olarak bizlere şu pandemi sürecinde hiçbir aksaklık yaşatmadınız. Öğretmenlerimizin desteğini sonuna kadar hissettik. Her dersimiz saatinde, kitap defter ekipmanları ile dolu dolu geçti. Gerçekten de iyi ki doğru tercih yapıp çocuğumu size emanet etmişim dedim. Her şey için çok teşekkürler

  • PK

    Bu zor dönemde yanımızda olduğunuz için çok mutluyuz göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve özverili emekleriniz için tüm değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

  • CA

    Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan sevgili öğretmenlerime özverilerinden, fedâkarlıklarından ve hassasiyetlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum.

  • BA

    Bizim okulda ilk yılımız. Alışma sürecimize uzaktan eğitimde olsa destek oldular. Öğretmenler çok ilgili. Sık sık geribildirim yapılmakta bu durumdan çok memnunuz. Sınıf öğretmenimize ayrıca desteği için çok teşekkür ederiz.

  • Yenilikçi olmasıyla birlikte değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kurucularının eğitimci olduğu, öğrencisinin gelişimini akademik ve sosyal her açıdan takip eden, özenli ve en önemlisi sevgi dolu bir kurum Artı Sonsuz Koleji. Şu an oğlum 2. sınıfta ve okulumuz sayesinde gelecek yılları da güvence altında

  • AY

    Öğretmen kuruluşu olması ve kurucularının da eğitim öğretim süreciyle yakından ilgileniyor olmaları sebebiyle tercih edebileceğiniz bir okul

  • EA

    Pandemi döneminde bizi mağdur etmeyen, kesintisiz eğitim almamızı sağlayan okulumuza teşekkürler

  • HA

    Geniş bahçesi kapalı spor salonu robotik kodlama atölyesi laboratuvarı vs. ile birçok imkana olanak tanıması sebebiyle çocuğumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Butik eğitim vermesi sebebiyle sınıflar kalabalık değil. Bu da bizim gibi küçük yaş grubu çocuğu olan veliler için tercih etme sebeplerimizden bir tanesi.

  • Merkezi bir konumda olması rahat ulaşım sağlamanızı sağlıyor. Çok değerli öğretmenlerimiz eşliğinde çocuğum eğlenerek öğreniyor. Bu durumdan da oldukça mutlu. Arkadaşlarını sevmesi, okulunu ve öğretmenlerini sevmesi bizim için artı bir değer. Sıcak, samimi bir ortamı var. Ailecek okulumuzdan memnunuz

  • GT

    Gerek yonetıcıler gerek ogretmenler harıkasınız! Sevgı guven başarı ve su olumsuz surecten gecerken gerek psıkolojık açıdan gerekse akademık anlamda her zaman tam bır bıcımde yanımızdalar.. Bin teşekkür

  • İngilizce benim için önemli idi memnun kaldım lgs başarısı da çok iyi diyor arkadaşlar benimki henüz 4

  • Cy

    Öğretmenler ve idare çok ilgili zaten kurucuların eğitimci olmaları çok güzel sürekli okuldalar İyiki buradayım tüm Artı sonsuz ailesine teşekkür ederim

  • Ay

    Okulun fiziki şartları çok güzel ve atölyeler ve laboratuvarlar çok sık kullanılıyor 1. Sınıflar bile deneyler yapıyor akıllı tahtalar sürekli aktif kullanılıyor tek kelimeyle süper çok beğendim

  • Yk

    Çok marka okulların yapamadığını yaptılar uzaktan eğitim sürecinde helal olsun tek tek her öğrenciyi her veliyi günlük takip ediyorlar

  • Yk

    İlgili bir yönetim var öğretmenler de işini iyi yapıyor akıllı tahtayı çok aktif kullanıyorlar

  • İS

    Merkezi bir lokasyonda 4*4 lük bir okuldur. Öğrenme de bireysel farklılıklara yönelik çalışmalar yapan yenilikçi yaklaşımlarıyla eğitimde öncü olan. Covid-19 öncesi ve sonrası her daim tertemiz ve hijyenik beyaz bayraklı bir okul. Çalışanları ve idari kadrosu muazzam güleryüzlü ve güvenilir.

  • SB

    Güler yüzlü ve bize her konuda yardımcı olan öğretmenleri var bundan çok memnunum. Çocuğumuzla ilgili her konuda benimle iletişim halinde olmaları ve öğretmen kadrosunun donanımlı olmasıyla tercih ettim. Çok araştırdım kaydettirmeden önce ama çok memnun kaldım.

  • Öğretmenlerin ve idarecilerin profesyonellikleri yanı sıra güler yüzleri ve pozitif enerjilerini çok beğeniyorum,hepsine teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Lefke Sokak, No:14-1, Maltepe / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum