fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu

Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:10

Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu, Atatürk İlke ve Devrimleri’ne sahip çıkan, laik Cumhuriyet’in kazanımlarını benimseyen bir okul olmakla birlikte dil, yenilikçi, demokratik ve öğrencilerin bireysel yeteneklerine göre çeşitlenen ders programları hazırlamakta ve öğrencilerin isteklerini göz önüne alıp öğrenci farklılıklarına göre farklılaşan eğitim hizmeti sunmaktadır. Okul öncesi eğitimden başlayan serüvende ilköğretim dönemine gelen öğrencileri geliştirmeye devam etmektedir.
Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu, öğrencilerin akademik başarıları kadar kişisel gelişimlerini de önemseyen bir eğitim anlayışına sahiptir. Bu doğrultuda, öğrencilere sağlam bir eğitim altyapısı oluşturmanın yanı sıra demokratik değerleri benimseyen, yenilikçi düşünceye sahip ve çeşitli alanlarda yeteneklerini geliştirebilen bireyler olarak yetişmeleri hedeflenmektedir.
İlköğretim döneminde öğrenciler okul öncesi eğitimde gördüğü içerikten daha detaylı ders içeriği görmektedir. Okul, ilköğretim dönemine gelen öğrencilere farklı yaklaşımlarla tıpkı okul öncesinde olduğu gibi bireysel şekilde ilgilenmektedir. Okul öğrencilerin doğru bir şekilde değerlendirilmesini sağlamak amacıyla sonuç ve süreç odaklı değerlendirme yöntemleri kullanmaktadır. Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu, ilköğretim döneminde öğrencilerin eğitimine özenle devam ederek okul öncesinde edindikleri bilgi ve becerilerin daha detaylı bir şekilde ele alınmasını sağlamaktadır. Bu dönemde öğrencilere sunulan ders içerikleri, okul öncesinde gördükleri konuları derinlemesine anlamalarına ve daha ileri seviyede öğrenmelerine olanak tanımaktadır. Böylece öğrenciler, temel eğitimlerini sağlam bir şekilde oluşturarak ileriki dönemlerde daha başarılı olabilme imkanı yakalamaktadır.
Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu uzman kadrosuyla kaliteli eğitim vermek amacıyla ve zengin ders içeriğiyle öğrencilerin farklılıklarını öne çıkarmak onları ahlaklı, demokratik, hak ve hukuklarını bilen, bilinçli, çevreye ve insanlığa duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu hedefler doğrultusunda okul öncesi dönemden başlayan bu eğitimi ilköğretim döneminde de sürdürmeyi amaçlamaktadır. Eğitim döneminde 54 senelik birikimini öğrencileriyle paylaşan bu kurum, senelerin getirdiği tecrübeyle hareket etmekte ve yine senelerin getirdiği teknolojiyi son noktasına kadar kullanmaktadır.

Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atakent Oğuzkaan Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mahallesi 1. Posta Sokak B Blok No:22/1 Küçükçekmece/ İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum