fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Gaziosmanpaşa Ay Eğitim Kurumları ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim veren İstanbul-Gaziosmanpaşa'da bulunan özel okuldur.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu düzeyinde PYP (Uluslararası eğitim sistemi) ilke ve standartlarıyla MEB müfredatını uygular. Bu eğitim kültürü ve anlayışıyla evrensel, değerlerine bağlı, ilkeli, sorumluluk sahibi, bilinçli ve özgüveni yüksek, duyarlı, entelektüel bireyler yetiştirir. Aynı zamanda Ay Koleji başarı odaklıdır, çocuklara
MEB müfredatını etkinliklerle aktarır, ezberci olmayan bilim ve sanatla beslenen bireyler yetiştirir. Ay Koleji yabancı dil eğitiminde de tercih edilen bir okuldur. Cambridge dil programını uygular.
Cambridge yabancı dil sınavlarında bölge birincisi olan Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu'nda 4. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil seçmeli olarak öğretilmektedir. Almanca veya Fransızca tercihi yapan öğrencilerimiz iki dil eğitimli okulumuzda evrensel kimlikle yetişir.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu'nun Öğrencileri, yabancı dili aktif projelerle yaşayarak öğreniyor. 4. siniftan sonra İngilizce okuyup, dinlediklerini anlayabiliyor, konuşup yazabiliyor. Uluslararası platformlarda yer alarak evrensel düzeyde iletişim kurabiliyor Uluslararası Bakalorya ilk yıllar programı (PYP) uygulayan okullarımızda yetişen öğrenciler bilimsel temelli eğitimin ışığında soran, sorgulayan, düşünen, kendinin ve çevresinin farkında olan bireyler olarak daha ilk yaşlardan itibaren eğitilirler.
Özel Ay Koleji proje okuludur. Projelerimiz: Yaşam Boyu Ekonomi, Su Ayak İzmizi Ölçelim, Çevremizdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum, Karbon Ayak İzinde Yolculuk, Dijital Ayak İzi, Bilim İnsanlarının İzinde, Bana Yolu Aydınlat, Şehirde Matematik, Gop'da Munazara, 7*7Dünya Kapsülünde Karbon Ayak izi Sempozyumu, Zaman Makinesinde Hukuk, Ubuntu, Lonca, ABYP Akademik Başarıyı Yönlendirme Projesi sayabileceklerimiz arasındadır. İlkokul müfredatında ders olarak atölye faaliyetleri çocukların gelişim ve el becerilerine odaklıdır. (Seramik atölyesi, Görsel Sanatlar atölyesi, Drama Atölyesi, Hamak Yoga Atölyesi, Müzik Atölyesi, Yaşam Atölyesi çocuklarımızın hayata bakış açılarını ve duruşlarını sağlamlaştırmaktadır. Ay Koleji'nin merkezinde çocuk vardır. Ülkemizi ve tüm dünyayı yönetecek ve şekillendirecek insanlar; hayal gücü örselenmemiş, farklılıklarına saygı duyulmuş, yaratıcılığı ve yetenekleri desteklenmiş, cesur, dogmalardan uzak bilimsel ve nesnel düşünebilen; yani ÇOCUKLUĞUNU YAŞAYABİLMİŞ ve DEĞER VERİLMİŞ kişiler olması vizyon olarak yapılandırılmıştır.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

- Müzik Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Nadiren

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- STEM

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Akademik Başarı Bursu

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu Yorumları (27)

  • NG

    Iki cocugumda yillardir Ay Kolejinde okumaktadir. Ikiside okulunu ve ogretmenlerini ciddi anlamda cok seviyor. Haftasonlari pazartesi olmasini istiyorlar. Ogretmenler cok ozverili. isini gercekten seven onemseyen donanimli ogretmen kadrosu mevcut. Egitimde ogrenci ilgilerine ve farkliliklarina onem veriyorlar. Motive edici ve bilgiyi kesfederken ogreten bir yaklasimlari var. sorgulamaya yonelik bir egitim tercih ediliyor. Cocuklarin eglenerek ogrendigini evde hissetmeniz cok net. Ilgileri ve sevgileri icin tum ekibe tesekkur ederim.

  • NA

    Kızım 5 Yıldır Ay kolejinde.Hem ilköğretim hem orta öğretim kademesinde ; Çocuğunuza çocukluğunu unutturmadan , Etraftaki değişkenlere uyum sağlayarak ( covid gibi) , Saygı , Sevgi ve ÖZ disiplinli bireyler olarak yetişmesi için çalışan nadir kurumlardan . Emeklerinize Teşekkürler .Minnetle ....

  • SS

    Bu zorlu süreçte yanımızda olduğunuz için çocuklarımız ve biz çok şanslıyız... İyi ki varsın ay koleji... İçtenlikle herkese tavsiye ederim

  • FY

    4 yıldır Ay Kolejindeyiz. Orta öğretime de burda devam edicez. Çok memnunum. Akademik anlamda başarılı çocuklar yetişiyor. Okulun tüm kademesinde çalışanlar işlerimi son derecede iyi yapıyorlar. En önemlisi her konuda, güven duyduğumuz bir okul. İstediğimiz her konuda hızlı sonuçlar alabiliyoruz. Yenilikçi olması her geçen gün kendini yenilemesi çocuklarımız açısından çok önemli. İyi ki Ay Okulundayız Ailemiz oldu.

  • Es

    İlkokul ve Ortaokula giden çocuklarım ve şahsım adıma sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Şu zorlu süreçte özellikle elinden geldiği kadar çocuklarımızı bilgi ve ilgi konusunda hiçbir zaman eksik bırakmamaya çalışan kurumunuzda çalışanlarımıza,öğretmenlerimize teşekkür ederim.

  • sk

    Oğlum 1.sınıfta ve biz bu seneyi uzaktan egitimle nasıl atlatacağız diye kara kara düşünüyorduk hiç bir şey koktuğumuz gibi olmadı tabi ki bunu başaran öncelikle sınıf öğretmenimiz sonra diğer branş öğretmenleri ve tabi ki okul yönetimiydi. Bir yıl boyunca canla başla çalıştılar teşekkürler ay okulları ailesi.

  • EK

    Deneyimli kadrosu ile uzaktan eğitim döneminde bile çocuklarımızı en iyi şekilde motive edip okula olan ilgilerini hep canlı tutan, beklentilerimizin karşılığını fazlası ile biz velilere sunan başarılı kurum.

  • ŞE

    İki kızım da kreş döneminden itibaren ay okulları na gidiyorlar. Benim için bir aile gibiler eğitim anlayışları çocuklara yaklaşımları ilkeri ile gerçek bir eğitim veren okulumuz yönetimine ve çalışan herkese teşekkür ediyorum.

  • Ns

    Kızım anasınıfından itabaren Ay okullarında öğrenim görüyor.Bu yıl dördüncü sınıf bitiyor.Önümüzdeki yıl oğlumda anasınıfına Ay okularında okula başlayacak.Okulumuz çağdaş,sorgulayıcı,katılımcı,araştırmacı,paylaşımcı,iletişim becerisi olan insiyatif alan birey yetiştirmeyi amaçlayan bir okuldur.Bunlardan daha da önemlisi çocuklarımızı güvenle emanet edebildiğimiz bir okul olması. Sevgiler

  • Çocuk haklarına saygılı, çocuğu sınava hazırlarken hayata da hazırlamaya odaklı aile sıcaklığını veren, başarılı, yenilikçi yönetim ve öğretmen kadrosuna sahip bir okul. Yediyıldır birlikte olmaktan mutluyuz.Okulumuz her daim kendini yenilemekte. Sanat konusunda daha da başarılı olabileceğimize inanmaktayım.

  • YB

    Her eğitim-öğretim döneminde çocuğumun gelişimine katkıda bulunan eğitimcilerin, kurum müdürü kurucusunun her daim ilgilendiği güzel bir kurum. Aile gibi sımsıcak çok mutluyuz iyi ki tercih etmişiz. Daha çok basarilara imza atacak ,kalite asla tesadüf değil bunu kanıtlayan okul.

  • SS

    Her bir öğretmenin her bir öğrenciyi ve velisini tanıması benim için çok önemli... Çocuğumu güvenerek emanet ediyorum... Öğretmenlerimiz mükemmel... İyi ki varsın ay koleji... Ay ailesinin bir üyesi olmak ayrıcalık...

  • BY

    Ay koleji ailesi ile tanıştığım için hem benim hem de çocuğumun çok şanlı olduğuna inanıyorum. Eğitimin önemi kadar çocuklarımızın kişiliklerine de önem vermelerinden çok mutluyum.Kendisini bu kadar geliştirmeye çalışan, durmayan bir kuruma önerebileceğim bir şey olamaz sanıyorum. Böyle devam etmenizi umuyorum.

  • HB

    Atatürk ilkelerine, düşüncelerine saygılı çocuklarımıza atatürk sevgisini aşılayan eğitime çok önem veren tüm kadrosuyla işine aşık eğiticimlere sahip bir okul benim çocuğuma verdiğim gibi tüm çocuklarımıza bu şansı verelim lütfen teşekkür ederim ay kolejine

  • it

    Kızım bu okula gönderiyorum eğitim kalitesi çok iyi branş derslerinin yanında bir çok sanat ve spor dersi var. Disiplinli sitemi oturmuş bir okul. Öğretmen kadrosu alanında uzman eğitmenler. Fiziksel koşulları da gayet iyi temiz ve ısınma problemi yok. Yemekhanesi hijyenik ve çıkan yemeklerin çeşitliliği de güzel. Kızım da biz de gayet memnunuz.

  • GK

    Bilimsel eğitimi ilke edinmiş lise ve Camrige sınavlarında bölgenin en başarılı okulu. uzaktan eğitimdeki başarısıyla fark yaratan okulumuza teşekkürler.

  • My

    Atatürk ilkelerine bağlı yenilikçi bir okul aile gibi herşeyden önce çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz sevgi dolu bir okul İngilizce eğitimde gayet başarılı genel olarak eğitimde çok iyi biz çok memnunuz Okulumuzdan gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

  • Şi

    Atatürk ilkelerine bağlı, yenilikçi, İngilizce eğitimde çok başarılı, işini severek yapan donanımlı öğretmenleriyle ,övgüyü hak eden bir okul.

  • ÖB

    Öğretmenlerine ve öğrencilerine değer veren, çocuğunuzu güvenle gönderebileceğiniz ve rehberlik servisinden her an yardım alacağınız bir okul. Hala devam eden pandemi sürecinde hızlı aksiyon alıp çocuklarımızın derslerden kopmaması sağlandı. Yönetim kadrosuna, öğretmenlere ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

  • Yy

    Çocuklarımıza okulu sevdiren ortamıyla eğitime olan başarılarıyla kendine özgüven dolu ayağı yere sağlam basan gençlere ışık tutan bir okul ☆☆☆☆☆

  • Özgüvenli ;Kendi ilkeleriyle cocuklarımıza destek olan bunun yanı sıra evebeyinleri bilinçlendiren saygının sevgiyle birleştiği bu kurumda ben ve cocuklarım oldugu için çok mutluyuz...

  • FA

    Çağdaş ve bilimin ışığında eğitim veren bir kurum

  • ok

    Okul yönetici ve öğretmenlerinin çocuklara sevgi ile yaklaştığı bir kurum. Bilime, sanata, spora ve çocukların hayal gücüne önem veren bir okul Teşekkür ler Ay Koleji

  • NA

    Öğrencilerin sosyalleşmesi için spor derslerine de önem veriyorlar. bazen de belirlenen programa uygun olarak çocukları gezilere götürüyorlar. Çocuklara yarış atı muamelsei yapmadıkları için teşekkürler.

  • Sınıflar donanımlı ve deslerin etkin bir şekilde işlenebilmesi için gerekli tüm teknolojik aletler var. ayrıca çocuklara teknolojik aletleri bilinçli bir şekilde kullanmayaı öğretiyorlar. çocuğu yetişkin bile bunu beceremezken çocuklara bu yönde destek vermeleri çok güzel.

  • SO

    Topluma faydalı, kendisiyle barışık mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir okul bunun için de her imkanı sunuyor çocukların çok yönlü gelişmesi için iyi bir eğitim veriliyor. Ayrıca hizmete göre fiyatları çok uygun

  • ŞA

    Yeni bir okul olmasına rağmen oturmuş bir eğitim sitemi var okulda her şey tıkır tıtkır işliyor ne deslerde aksama var ne sosyal faaliyetlerde. Çok memnun kaldık biz biraz daha tanınmaya ihtiyacı var sadece

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Hayrettinpaşa Mah. 1058. Sokak, No:40, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum