fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:20/16:30

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu Hakkında

Modern okul mimarisiyle iki ayrı bina olarak tasarlanan Vizyon Koleji Bahçeşehir Kampüsü 5000 m2 özel okul alanı üzerinde 12.500 m2 kapalı alanıyla Bahçeşehir'in en prestijli bölgesinde yer almaktadır. 54 sınıf bulunan okulda anaokulundan lise son sınıfa kadar tüm kademeler açık olup, kampüs 1100 öğrenciye aynı anda hizmet verebilmektedir. Kampüsün mimari özelliği olarak okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise bölümleri fiziksel olarak ayrıdır. Kabinet derslik sistemine uygun olarak tasarlanan teknolojik sınıflar, 400 kişilik konferans salonu, 3D cep sineması, bilim atölyeleri, sanat atölyeleri, yaratıcı drama atölyeleri, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu ve sosyal alanları ile Vizyon Koleji Bahçeşehir kampüsü öğrencilere uluslararası standartların üstünde bir kalite sunmaktadır. Vizyon Koleji Bahçeşehir İlkokulu kampüsü teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak hem eğitim-öğretim, hem güvenlik, hem de hizmet kalitesini arttıran uygulamalara sahiptir. Tüm dersliklerde multimedya destekli interaktif eğitime olanak sağlayan akıllı tahta, projeksiyon cihazları ve bilgisayarlar bulunmaktadır. Dersliklerin tümü internet erişimine açıktır. Kampüste tüm eğitim, öğretim ve hizmet süreçleri dijital ortamda takip edilmekte ve raporlanmaktadır. Vizyon Koleji kampüsünde tüm yemekler, özel tasarlanmış olan mutfakta, profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmakta ve servis edilmektedir. Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerinin kontrolünü sağlayabilmek için uzman diyetisyenler kontrolünde hazırlanan menüler okul yönetimi onayına sunulmakta, aylık yemek menüsü okul web sayfasında velilerle paylaşılmaktadır. Tüm yemeklerde birinci sınıf, markalı, ve helal sertifikalı ürünler kullanılmaktadır. Tüm öğrencilere her gün 6 çeşitten oluşan öğle yemeği, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize ise ayrıca sabah kahvaltısı ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Son yıllarda ABD’de başlayarak yayılan STEM ( Science, Technology, Engineering, Mathematics) eğitiminin amacı standart okul müfredat programını 21. Yüzyıl dünyasında karşılığı olan bilim, teknoloji, matematik ve mühendislik uygulamalarıyla entegre etmek, bu sayede üretken, analitik ve eleştirel düşünen, problem çözme becerileri yüksek bireyler yetiştirmektir. Vizyon Kolejinde STEM eğitimi ilkokul kademsinden başlayarak tüm sınıflarda uygulanan eleştirel düşünme, işbirliği, ve gözleme dayalı bilim etkinlikleriyle sürdürülmektedir.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:20 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu Yorumları (5)

  • ST

    3 çocuğumda bahçeşehir vizyon koleji ilkokulunda öğrenim görüyor. Okullarını çok seviyorlar yüzlerindeki mutluluk bana güven veriyor. Sınıf öğretmenlerinden branş öğretmenlerine kadar işine severek yapan tecrübeli kadrosu var. Bize bu imkanı sundukları için vizyon ailesine teşekkürler.

  • SC

    Kaliteli eğitim modeli çocuklara sunulan imkanlarla birleşince başarısızlık imkansız. Sayelerinde oğlum için okul bir fobi olmaktan çıktı. Bununla ilgili çok büyük problemlerimiz vardı. Vizyonla bunu aştık. Teşekkürler....

  • TS

    Vizyonlu olmak ayrıcalıkmış. Bunu kayıt ettirdikten kısa süre fark edebiliyorsunuz. Gerçekten bir çocuğun başarılı olmasını sağlayacak her imkan var. Tecrübeli kadrosu buna dahil.

  • Eğitimde başarıyı gerçekleştirilmesi gereken değişimler sonucu elde edileceğini iyi bilen gerçekten adı gibi vizyoner bir kadroya sahip. Çocuklar gerçekten çok şanslı burda okuyan. 21. yüzyılın dünya çapında eğitim gerekliliklerini kampüsünde hayata geçirebilmeyi başarmış parmakla gösterilen bir okul

  • Öğretmen

    Adı üstünde, öğrencilerine belli bir vizyonu vermeyi hedef edinmiş belki de ülkemizde teknolojiden en çok faydalanan okul diyebilirim. Gelecek senelerde adını daha da çok duyaracağa benziyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Deniz Cad. Yenibahar Sok. No:1, Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum