fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu

Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunmaktadır. Final Okulları'nın 2006'dan beri eğitim tecrübesi kazandığı ve başarısını her gün katlayarak arttırmaktadır. Bu başarıyı ülkenin her köşesine yayan Final Okulları, Çengelköy şubesinde kaliteli ve nitelikli eğitimine uzman kadrosuyla devam etmektedir.
Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu'nda üretmeye yönelik bir çok çalışma yapılmaktadır. Öğrencilerin öğrenmeye karşı olan pozitif tutumlar geliştirmelerini destekleyerek keyifli bir eğitim ortamı oluşturmaktadır. Öğrencilerin akıcı, özgün ve detaylı fikir üretebilmelerini sağlamakta, ürettiği fikirleri kullanabilme, sunabilme ve kendilerini en doğru biçimde ifade edebilmeleri desteklenmektedir. Öğrencilerin çağın gerekliliklerini en doğru biçimde kazanması adına birçok eğitim yaklaşımından destek alarak kabul gören hibrit bir anlayış benimsenmektedir. Eğitim konusunda alanında çığır açan Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu, öğrencilerinin başarısını gözetirken, sanat ve spor alanlarında da gelişimleri takip edilmektedir.
Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu, yabancı dil eğitimine okul öncesi dönemde başlamaktadır. Anaokulundan üniversiteye dayanan eğitim yolculuğunda yabancı dil eğitiminin önemine her zaman değinmektedir. İlkokul seviyesindeki öğrencilerin yabancı dili doğal akışında ve ortamında öğrenmeleri amacıyla Amerikalı sınıf öğretmenleriyle ders işlemektedirler. Duydukları İngilizceyi içselleştiren öğrenciler, yabancı dil bilgilerini kalıcı hafızada depolamaktadır. Bununla beraber Almanca eğitimi verilmektedir. Dil dersleri görsel ve işitsel materyallerle zenginleştirilmektedir.
Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetiyle öğrencilerin tüm sorunlarıyla ilgilenmektedir. Okula uyum, disiplin sorunları, duygusal problemler, duygu tanıma ve sorun çözme becerisi gibi davranışlar gözlemlenmekte ve sorunlara çözüm aranmaktadır. Öğrencilerin yetenek ve ilgi alanlarını keşfetmeye yardımcı olan bu kurum, bu keşiften sonra öğrencilerini gözlemlemeye devam ederek kariyer planlaması yapmaktadır. Öğrencilerin kariyer yolculuklarında her daim yanında olan bu kurum, onları hem sınavlara hem de hayata hazırlamaktadır.

Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çengelköy Final Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Bahçelievler Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi, No:8, Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum