fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Erdem Koleji İlkokulu

Özel Erdem Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00

Özel Erdem Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Erdem Koleji İlkokulu İstanbul’un çevresel olarak yeşilliği nispeten daha bol olan Çekmeköy’de ormanın hemen yakınında yer almaktadır. Okulda bulunan organik kafe doğallığın hakim olduğu kurumda çocuklar için farklı lezzetler sunmaktadır. “Cambridge University” tarafından düzenlenen Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages ) sınavlarına Çekmeköy Erdem Koleji sınav merkezi olarak ev sahipliği yapmaktadır ve uluslararası geçerliliği olan bu sınavlar 7-12 yaş arası İngilizce öğrenimi görmekte olan çocuklara yönelik hazırlanmaktadır.
Özel Erdem Koleji İlkokulu'nda öğrencilerin zihinsel, sosyal ve fiziksel gelişimi okul tarafından faaliyetleri yürütülmekte olan jimnastik, yüzme, doğa yürüyüşü, satranç, eskrim, basketbol, futbol, voleybol, çamur oyunları ve dans kulüpleri bulunmaktadır. Bu kulüp çalışmaları ile öğrencilerin gelişimleri, sağlıklı büyümeleri, aktif yaşan bilincinin oluşması, vücut sağlıkların olumlu bir grafik izlemesi, fiziksel yeteneklerinin gelişmesi, aşırı kilo almalarının önlenmesi, kemik-kas yoğunluğunun artırılması, vücutlarının hareket kabiliyetlerinin artması, sosyal gelişimlerinin artması, öz güvenlerinin artması, stresle baş edebilme yeteneklerini kazanmaları, ruhsal olarak kendilerini iyi hissetmeleri, konsantrasyon yeteneklerinin artması, hoşgörü, iyi iletişim, saygı duyma, kendini tanıma, sebat etme hedef koymayı öğrenme, zaman yönetimi becerisi kazanma ve takım çalışmasını öğrenme gibi nitelikleri kazandırmak amaçlanmaktadır.
Erdem Koleji'nde her ders ve branş öğretmeni dersin belirli bir bölümünü o dersin kazandırdığı erdemlere ve bu kazanımları günlük hayatta nasıl uygulayacağına ayırmaktadır. Beden eğitimi dersinde ahlaklı sporcu olmak, mutfak sanatları atölyesinde sofra adabı ve yemek kültürü edinmek, fen bilimlerinde bilimi dünya ve insanlık için ahlaklı kullanmak, Türkçe derslerinde iletişim ve sohbet adabı öğretilmektedir. Erdem Koleji İngilizce Programı, öğrencilerin yaş grupları ve gelişim özellikleri dikkate alınarak hazırlanmaktadır.
Özel Erdem Koleji İlkokulu, yabancı dil alanında çocuklara eğitim öğretime başladıkları ilk yıllarda İngilizceyi tanımayı ve sevdirmeyi amaçlayan, İngilizceye karşı açık gönüllü olmalarını sağlayan, öğrencideki motivasyonu arttırıcı bir dil öğretim metodu izlenmektedir. Sınıf seviyesi ilerledikçe öğrencilerin "okuma", ”konuşma”, "dinleme", "yazma" becerilerinin gelişmesine yönelik çalışmaları içine alan bir eğitim programı alanında uzman Türk ve yabancı dil eğitimcileri tarafından programlanmaktadır.

Özel Erdem Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Erdem Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Erdem Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Erdem Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Erdem Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Erdem Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Erdem Koleji İlkokulu Yorumları (20)

  • Yy

    Bende bir eğitimciyim eğitimci olarak çocugumu size emanet ediyorum gözüm arkada kalmıyor iyi ki erdem..

  • Zy

    Güvenle çocugunuzu gönderebilirsiniz senelerdir erdemdeyiz şimdi yazılım lisesine geçeceğiz

  • Ne

    5 senedir çocuğumu burda okutuyorum öğretmenler ilgili eğitim verimli çok memnunuz

  • Be

    Son 3 aydır sürekli okul araştırması yapıyoruz kızım 1. Sınıfa başlayacak anaokulunu okuduğu okuldan memnun değildik instagram reklamlarında erdemi keşfettik görüşmeye geldiğimizde Latif Bey ile görüştük bizi çok iyi karşıladı eğitim hakkında her bilgiyi verdi okul içimize çok sindi şuan için memnunuz

  • Aa

    Ankara'dan geçen sene taşındık. Ankara'daki okulumuzdan da son derece memnunduk. Ama Erdem eski okulumuzu hiç aratmadı. Oğlumuz da son derece memnun görünüyor

  • Merhaba Kızım geçen sene anaokuluna gitti,bu sene de ilkokula başlıyor... Anaokulu deneyiminden sonra ilkokula da burada devam etmesi konusunda hiç tereddüt etmedik... Öğretmenler ve diğer sorumlular her zaman çok ilgili ve çözüm odakliydi ,her şey iyi çok teşekkür ederiz ❣️

  • NA

    Anasınıfından beri kızım bu okulda okuyor. Öğretmenlerinden, eğitimden temizliğinden her şeyden çok memnunum. Evim uzak olmasına rağmen yinede ortaokul içinde aynı okula devam ettireceğim. Çevre okullar arasında en ferah ve en iyisii bence.

  • Ho

    Büyük kızım yaklaşık 3 yıldır, küçük kızım da 1 yıldır burada. Çocuklarımızı emanet ederken güven duyuyoruz. Öğretmenlerimizin ilgisinden memnunuz. Güzel havalarda sabahtan akşama bahçede keyifle oynuyor olmaları da çok güzel.

  • Bt

    Oğlum 2 sene Anaokuluna gitti. Öğretmenlerimizden,okul yönetiminden o kadar memnun kaldık ki 1.sınıf için asla başka bir okul arayışına girmedik

  • çevre okulları çok araştırdık içimize en çok sinen okul erdem koleji oldu ormanla iç içe olması okulun renkli atmosferi ve çok sıcak karşılanmamız bizim için çok önemliydi etkinliklerle dolu ve eğitime önem veren kaliteli okul...

  • la

    5 yıldır çocuğum erdem kolejinde eğitim görüyor. Burda olmaktan çok mutluyuz öğretmenlerin,idarenin ilgisinden çok memnunuz gözünüz arkada kalmadan güvenle gönderebileceğiniz gerçekten eğitim odaklı olan kaliteli bir okul

  • Te

    Evimiz gibi bir okul .çok sıcak ve ilgili yöneticeleri var . 2 yıldır olumsuz herhangi bir durumla karşılaşmadık. Birde şu arabaların dönüşlerini çözseler tam olacak :)

  • H

    Oğlum 4 yıldır Erdem kolejinde sinif öğretmenimizden ve okulumuzda bulunan tüm çalışanlardan raziyim. Gerçekten çocuklarımızın Erdemli dürüst ahlaklı birer birey olmaları için ellerinden geleni yapıyorlar teşekkürler Erdem okulu yolunuz açık olsun.

  • SC

    Bu sene kızımız 1. sınıfa başlayacağı için okul arayışına girdik. Birkaç arkadaşımın tavsiyesi ile Erdem Kolejine görüşmeye gittik. Okul uygulamaları ile öğrenciye eğitimi sevdirerek ilerliyorlar. Ben tatmin oldum ve kaydımızı yaptırdık. Umarım çocuğumuzun severek geleceği bir okulu olur.

  • ÇH

    5 yıldır Çekmeköy bölgesinde oturuyorum ve 3 okul değiştirdim Erdem Koleji gibi ilgili, bilgi odaklı bir okul görmedim. Memnuniyet üst sınırlarda herkese tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim Erdem Koleji ailesine...

  • MA

    Çağın gereklerine uygun olarak uygulamalı okul konseptiyle eğitim yapıyorlar. Öğrenciler teorik bilgi içinde kendini kaybetmiyor.

  • HA

    Her okul okuma yazma öğretebilir ama her okul aileyi, değerlerimizi öğretemez özellikle su günlerde daha rahat görüyoruz. İlgi , şefkat ve hoşgörünün yuvası adeta canım okulumuz.

  • GU

    İlgili ve aile ortamını sınıfa aktarabilen çok güzel bir öğretmenimiz olduğu için okuma yazma konusunda hiç sıkıntı çekmedik. Okulun imkanları da yerinde çok şükür. Çocukların ihtiyaçları neyse karşılanıyor gözümüz arkada değil.

  • CG

    Memnun olmadığımız bir şey gelmedi başımıza şimdiye kadar. İnşallah ortaokulda da burada devam etmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Soranlara tavsiye ederim terbiyeli, büyüğünü, küçüğünü bilen bir evlat yetiştirmek istiyorlarsa.

  • RB

    Bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdık. Hiç bir sıkıntımız yok Allah'a şükür. Bizlere vatana millete yakışacak adı gibi erdemli nesiller yetiştiğini görmek çok güzel.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Erdem Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. Beyzade Çıkmazı, No:8, Çekmeköy / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum