fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu’nda bir dönem içinde yürütülen eğitim müfredatında kazanılması istenilen, çocuklara akademik ve sosyal yönden nitelikli bir eğitim vermek ve 21. Yüzyıl için gereken temel yetenekleri kazandırmaktır. Çeşitli testler aracılığı ile çocukların çoklu zeka yöntemine göre hangi zeka türünün baskın olduğunu ve öğrenme şekillerini belirleyerek eğitim programı bu doğrultuda özgün faaliyet ve içeriklerle yürütülmektedir.
Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu seviyesinde, sınıf öğretmenliği sistemi esas alınmaktadır. Uygulamalı dersler (Beden eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik, Drama, Halk oyunları, Modern Dans, Robotik Kodlama) ve Yabancı dil dersleri branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

Birinci yabancı dil (İngilizce) çalışmaları 1. sınıftan itibaren haftada 10 saat başlamaktadır. Yabancı dil dersleri, Türk öğretmenler tarafından yürütülmektedir. Akademik branş dersleri (Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler) 4. sınıftan itibaren branş öğretmenleri tarafından yürütülmektedir.

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu bünyesinde Kültür ve Edebiyat Kulübü, Yayın ve İletişim Kulübü, Kütüphanecilik Kulübü, Sivil Savunma Kulübü, Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü, Çevre Koruma Kulübü, Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma, Çocuk Esirgeme, Kızılay ve Benzeri Kulüpler, Fotoğrafçılık Kulübü, Kooperatifçilik Kulübü, Bilinçli Tüketici Kulübü, İzcilik Kulübü, Trafik Güvenliği ve İlk yardım Kulübü, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma ve Okul Müzesi Kulübü, Demokrasi, İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü, Engellilerle Dayanışma Kulübü, Yeşili Koruma Kulübü, Çocuk Hakları Kulübü, Felsefe veya Düşünce Eğitimi Kulübü, Satranç Kulübü, Futbol Kulübü, Basketbol Kulübü , Binicilik Kulübü, Masa tenisi Kulübü, Kulübü, Active Living Kulübü, Tiyatro Kulübü/Drama, Piyano Kulübü, Resim/Görsel Sanatlar Kulübü, Halk Oyunları Kulübü, Modern danslar Kulübü, Ebru Kulübü, Meslek Tanıtma Kulübü, Bilişim ve İnternet Kulübü, Denizcilik Kulübü, Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübü, Matematik Kulübü, Uzay bilimleri Kulübü, Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Yeşilay Kulübü, Tarih Kulübü, İngilizce Kulübü, İspanyolca Kulübü, Robotik Kulübü çalışmaları yürütülmektedir. KEY Kolejleri İstanbul, İzmir ve Iğdır'da çocuklarınıza eğitim vermeye devam ederek genç nesilleri yetiştirmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Gölge Eğitim Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 1

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu Yorumları (16)

  • ED

    Key koleji sağlam eğitim kadrosuyla başarılı bireyler yetiştiren başarılı bir kurum. 4 yıl önce kesişen yollumuzla kızımıza gösterdikleri ilgi ve sevgi bize sağladıkları güven duygusu için teşekkür ederiz.

  • TD

    3 yılı anaokulu ve bu yıl da 1.sınıf olmak üzere 4 yıldır kızımız bu okulda. Anaokulunda Nilay hanım ve Gülden öğretmenin bilgileri ve anaç yapılarından çok memnun kaldık. 1. sınıfa adaptasyonda çok yardımlarını gördük. Güven ve güleryüz her sabah çocukları karşılayan güvenlik görevlisi Talip bey ve Işık hanımla başlıyor sınıf ve branş öğretmenlerinin ilgisiyle devam ediyor. Bu kadroyu oluşturan ve velilere her zaman kapısı acik olan Hakan beyi tebrik, teşekkür ederiz.

  • BS

    Kızımın 4 senedir çok severek gittiği, iyi bir eğitim alt yapısı olan ve güçlü öğretmen kadrosuyla bize büyük güven veren okulumuz. Özellikle öğretmenlerin herbirinin ve yönetimin çocuk psikolojisine vermiş oldukları önem bizim için en kıymetlisi.

  • HS

    Eğtim ve ögretimde bir okulun verebileceği imkanları en iyi bir şekilde sunmaya çalişan,insan ve öğrenme odaklı,geleceğimizin çocuklarımız olduğunu,onların üreten,paylaşan,sosyal,katilimci ,cevreci,insana ve doğaya saygılı,iyi bir birey olması için çalışan,kızımın dört yıldır severek gittiği okul..

  • GK

    Key Koleji ile 4 yıl önce tanıştım. Anaokulu ile başlayıp ilkokul ve sonrası için eğitim yolumuz birlikte devam edeceğiz inşallah 10.sınıfta da bir çocuğum var Benim ve çocuklarım için tam bir aile sıcaklığında yakın, samimi, başarılı, içi dışı bir insanlar, anaokulundaki sevgi ve bağlılığımızı Nilay hanım ve Gülden öğretmen oluşturdu. Hakan bey'in yakınlığı samimiyeti veliye yaklaşımı içtenliği ailemizden biri gibi Sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki sizinleyiz

  • 4 yıldır okulumuzu çok seviyoruz...çocuklarımızı özel hissettiren bir kurum.

  • Benim kizim 4 senedir key kolejinde okuyor ve suan 3 sınıf. ben hep düşünürdüm kizim güvenle nasil yollayabilirim die ama key koleji o kadar güvenilir ve güven veren bir okulki hiç bir zaman aklim kalmadi okul sahibleri ve ogretmen leri güven veren ve ilgili ler eğitim konusunda sınıf ogretmenimiz irfan bey den çok mennunuz okulumuzu çok seviyoruz

  • Okuldan içeri adımınızı attığınız anda sıcaklığı hissediyorsunuz. Okuldaki tüm öğretmenler, tüm görevliler her çocuğun ismini biliyor. Çocuğunuz kendisini güvende hissediyor, siz de anne-baba olarak çocuğunuzun güvende olduğundan emin oluyorsunuz. Eğitime çok önem veriliyor. Her öğretmen her çocuğu her an ihtiyacı doğrultusunda desteklemeye hazır. Hepsinin ayrı bir birey olduğunun farkında olup ona göre hareket eden bir eğitim ve yönetim zihniyetine sahip. Biz çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ediyoruz.

  • FE

    Tüm ihtiyaçlarımıza cevap bulabildiğimiz konusunda uzman eğitim kadrosu ve yönetimi ile aile sıcaklığında hissettiğimiz okulumuzdan çok memnunuz...

  • He

    4 yıldır okulun velisiyim. Anaokulundan beri kızım eğitim hayatına devam ediyor. İrfan Kaldırım hocamız gibi tecrübeli bir öğretmene sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamış bulunmaktayım. İngilizce eğitim kalitesi olarakta gerçekten ileride bir okul konumunda teşekkürler eğitim kodramuza...

  • H

    2 yıllık anaokulu sürecinden sonra şu anda ilkokul 2. sınıfa gitmekte olan kızım ve yeğenlerim için vazgeçilmez , özellikle öğretmenimiz İrfan Kaldırma sonsuz teşekkür ederiz. Akademik başarı,sosyal aktiviteler,öğretmenlerin ilgisi ve en önemlisi her konuda güvenli ve samimi okulumuz sizlere güveniyoruz teşekkür ederiz.

  • N

    Öğrenciler güvenli, temiz, samimi, bir ortamda eğitim görüyor. Rehberlik servisi ilgili bir şekilde çalışıyor. okulda çok iyi bir ingilizce eğitimi var.

  • D

    Öğretmenlere yatırım yapan bir okul. Samimi ve özverili çalışanları var. Öğrencileri mutlu, güven veren bir okul.

  • T

    Gerek eğitimler gerek aktiviteler sayesinde çocuğum yabancı dili daha etkin ve akıcı bir şekilde kullanabiliyor. Kendine güveninin de geliştiğini görmekten çok mutluyuz. Sınıf öğretmenimizi çok seviyoruz.

  • S

    Gönül rahatlığıyla gönderebileceğiniz, profesyonel bir kadronun size her konuda destek verdiği bir okul

  • P

    Evimize uzak olmasına rağmen bu okulu seçtik çünkü çok tavsiye almıştık çevremizden gerçekten iyi bir eğitim veriliyor öğretmenler tecrübeli hatta tüm çalışanlar tecrübeli. Okul yönetimi de eleştiriye açık ve devamlı kendisini yenileyen geliştiren ancak prensiplerinden taviz vermeyen bir yapısı var

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kadıköy Key Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Hasanpaşa Mahallesi, Uzunçayır Cd. No:12, 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum