Videolar mevcut değil.
Lütfen Bekleyin...
İstanbul Pendik’ te bulunan Özel Kurtköy Cebir Okulları İlkokulu, 09:00-16:20 saatleri arasında hizmet vermektedir. Çocukların hijyenik ve güvenlikli bir ortamda bulunmalarına önem verilen okulda, kütüphane, kapalı spor salonu, sanat atölyesi, konferans salonu, futbol sahası, havuz, yemekhane, oyun ve etkinlik alanları bulunmaktadır. Bu alanlar düzenli olarak temizlenmekte ve kontrol edilmektedir. Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce dersleri verilmektedir. Çocukların branş ve dil derslerinde etkin öğrenmelerinin sağlanması için uygulamalı, görsel ve işitsel etkinlikler kullanılmakta olup, çocukların sebep-sonuç ilişkisi kurarak konuları kavramaları sağlanmaktadır. Drama, piyano ve halk oyunları dersleri, tüm çocukların haftalık ders programlarında yer almaktadır. Çocukların futbol, voleybol, yüzme ve atletizm ile ilgili eğitimleri almaları için bu alanlardaki derslere, etkinlik programlarında yer verilmiştir. Bu dersler ile öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri, sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmeleri sağlanmaktadır. Ezberden uzak bir eğitim sistemi benimseyen Özel Kurtköy Cebir Okulları İlkokulu'nda Türkçe’yi en güzel ve en doğru şekilde kullanabilen, kendisini yazılı ve sözlü olarak ifade edebilen, en az bir yabancı dilde konuşma ve yazma becerisi olan, teknolojiyi bütün imkanlarıyla kendisinin, bilimin ve toplumun faydasına kullanabilen, tarih bilinci ve hukuk bilgisi yüksek, sosyal psikolejiye vakıf, girişimcilik ruhu taşıyan, problem çözme becerisi olan, kritik ve analitik düşünme becerisine sahip, medya okuryazarlığının önemini bilen, değerler eğitimini özümseyen ve hayatında kullanabilen bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilmekte olup okulun rehberlik birimi verimli ders çalışma, okul fobisi, ders stresi gibi konularda çalışmalar yaparak öğrencilere yardımcı olur. Özel Kurtköy Cebir Okulları İlkokulu'nda yemekler hijyen kurallarına bağlı olarak hazırlanır ve sağlıklı besinler kullanılır. Öğrencilerinin okul içinde güvende ve huzur için olması için okulda güvenlik önlemleri alınmıştır. Güvenlik kameraları ve güvenlik görevlileri ile öğrencilerin canına ve malına zarar gelmesi önlenir. Servis hizmeti bulunmakta olup öğrencilere güvenli bir ulaşım sunulmaktadır.
Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!
Mezunu olduğum için bu yorumu tamamen kendi deneyimlerime dayanarak yazıyorum. Eğer çocuğunuz biraz çekingen, içine kapanık veya kendi halinde bir çocuksa bu okulda zaman zaman zorlanabileceğini düşünüyorum. Ben kendi dönemimde bazı durumlarda öğretmenlerin bazı öğrencilere diğerlerinden daha fazla ilgi gösterdiğini hissettim ve bu durumun beni zamanla okuldan soğuttuğu dönemler oldu. Özellikle sınıf içinde öğretmenlerle daha çok iletişim kuran ve daha popüler olan bir grup olduğunu düşünün. Öğretmenlerin bu grupla daha fazla konuşup şakalaştığını, kendi halinde olan ve 2-3 arkadaşı bulunan öğrencilere ise daha az ilgi gösterildiğini hissettiğim zamanlar oldu. Bunu öğretmenlerimi sevmediğim için söylemiyorum; aksine sevdiğim ve değer verdiğim birçok öğretmenim vardı. Ancak öğrenciler arasında ilgi açısından böyle bir fark olduğunu hissetmek benim için üzücüydü. Özellikle 8. sınıflar için akademik anlamda öğrenci takibinin daha iyi yapılabileceğini düşünüyorum. Sınıflar yaklaşık 20-22 kişilik olduğu için öğrencilerin durumuyla daha yakından ilgilenilebileceğini düşünüyorum. Örneğin deneme sonuçlarında bir öğrencinin düşüş yaşadığı veya belirli bir konuda zorlandığı fark edildiğinde, öğretmenin birebir “Bir konuda zorlanıyor musun, sana yardımcı olabilir miyim?” diye sormasını beklerdim. Her öğrenciye her zaman aynı ölçüde zaman ayırmak kolay olmayabilir ama özellikle sınav senesinde öğrencinin fark edildiğini ve desteklendiğini hissetmesi bence çok önemli. Elbette okulun güzel yönleri de var ve sevdiğim öğretmenlerim oldu. Ben sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Çocuğunuz çekingen ve kendi halinde biriyse, kayıt yaptırmadan önce bu açıdan da okulu değerlendirmenizi tavsiye ederim.Hayır
Gayet iyi bir okul. Memnunuz Öğretmeleri saygılı ve ilgiliSosyal faaliyetlerin daha çok olması gerekir
kampüs olarak çok donanımlı bir okul. çok katlı değil. bahçesi çok geniş. öğretmenleri çok ilgili. akademik çalışmalar ve değerler eğitimi çalışmalarından çok memnun kaldık.
Çocuğumu bu okula gönderdim ve çok iyi bir dil eğitimi aldı anaokulunda biraz temeli vardı kızımın ama ilkokulda inanılmaz bir şekilde ilerledi. Branş derslerine deneyimli öğretmenler giriyor ayrıca öğrenci kulüplerinin de çeşidi fazla ve nitelikli
Eğitimi bakımından çok iyi ve kendisini kanıtlamış bir okul bu okula çocuğunu gönderen tanıdıklarımın çocukları hep çok iyi bir şekilde devam ettiler eğitim hayatlarına. İnşallah bizimki de iyi bir şekilde devam edecek. Şimdiye kadar aldığı eğitime bakılırsa çok da zor değil. Öğretmenleri deneyimli ve başarılı sınıfları donanımlı gayet güzel bir okul
Yarı olimpik havuzu olan bölgedeki tek özel okul. Ee bu da çocukların spora karşı sevgisini tarif edilemez artırıyor. Kendilerini ayrıcalıklı hissediyorlar.
Çocukların okulda mutlu olması herşeye değer. Onların okula gitmek istemesi bizim burayı neden tercih ettiğimizin en büyük cevabı aslında.
Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!
Videolar mevcut değil.
Özel Kurtköy Cebir Okulları İlkokulu
İstanbul / Pendik
Okul.com.tr'ye Giriş Yapın
Aradığınız okulun tüm detaylarını görüntüleyin.
Üye Ol