fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu

Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:40/16:20

Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul da bulunan Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu Pendik semtinde eğitim hizmetleri sunmaktadır. Kurum 4000 metrekare kapalı alana, 1000 metrekare açık alana sahiptir. Kurumun 480 öğrenci kapasitesi mevcuttur. Kampüste konferans ve seminer salonları, müzik ve resim atölyeleri, teknoloji ve fen laboratuvarı, her yaşa hitap eden kütüphanesi, fiziksel gelişim atölyeleri ve teknoloji derslikleri bulunmaktadır. Kurumda tanışma uygulamaları, aktivite adaptasyon uygulamaları, görsel yetenek ve motor beceriler gelişim uygulamaları, el yazısı ve not alma yeteneklerinin gelişimi, odaklanma ve dikkat gelişimi konularında etkinlikler yapılmaktadır. Öğrencilerin fiziksel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve akademik gelişimlerine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. ERA Bilimsel Gelişim Merkezi öğrencilerin gelişimlerini destekleyen programlar sunmakta, bilgisayar destekli özel departmanlarda faaliyet göstermektedir. Öğrencilerini çok yönlü geliştirmeyi hedefleyen Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu'nda öğrencilerin huzurlu ve mutlu olması için güvenlik, temizlik, yemek, servis, sağlık gibi hizmetlerinde en iyisini yapmak istenmektedir. Sınıflar, yemekhane ve tuvaletler başta olmak üzere tüm okul her daim temiz tutularak öğrencilerin hastalanmasına neden olabilecek etkenler minimuma indirilir. Deneyimli ve gerekli eğitimleri almış personeller ile çalışılmaktadır. Yemekler hijyen kurallarına bağlı kalınarak kaliteli ürünler ile hazırlanır. Yemek menüleri kalori hesapları yapılarak öğrencilerin dengeli beslenebileceği şekilde düzenlenmiştir. Öğrencilerin ve personellerin sağlık sorunu olduğunda başvurabilecekleri bir revir bulunmaktadır. Ayrıca hastalanan öğrenciler rapor alarak evde dinlenirler ve bulaşıcı hastalığı olan öğrenciler bu durumu okula bildirmek zorundadır. Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu'nun verdiği hizmetlerden bir diğeri de güvenlik olup öğrencilerin ve çalışanların okul içinde güvende ve huzurlu olması için gereken önlemler alınmıştır. Kamera sistemi ile okul 7/24 izlenmekte olup güvelik görevlileri tarafından da giriş çıkışlar kontrol edilmektedir. Böylece okula dışarıdan yabancıların girmesi ve öğrencilere zarar vermesi engellenir.

Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:40 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu Yorumları (3)

  • ST

    Öğrenci kulüpleri çok aktif olan bir okul sanatsal dersler, analama ve kavrama becerilerini geliştirebilecek kulüpler mevcut. Öğretmenleri çok iyi hem deneyimliler hem de her öğrenciyle tek tek ilgileniyorlar.

  • KD

    Branş derslerinde ezberci bir eğitim ve bilgiyi hazır vermek yerine öğrencileri araştırmaya, gözlemlemeye yönelik çalışmalar yaptırılıyor. Fiziksel imkanları dört dörtlük diyebilirim okulda temizliğe önem veiliyor temizlik personelleri deneyimli

  • Modern ve yeniliklere açık bir okul yöneticisine sahip bir okul. bu durumda okulun eğitiminden fiziksel koşullarına ve verilen hizmete yansıyor. çocuklar da iyi bir eğitim alıyor çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik ERA Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Bahçelievler Mah. Şehit Fethi Cad. No:20, Pendik / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum