fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu Hakkında

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu değişen eğitim sistemlerine hızla uyum sağlamış köklü ve başarılı bir eğitim kurumudur.

Sınav Eğitim Kurumları, 2019 yılında ''Yılın En İyi Eğitim Markası'' tescilini almış ve bugüne kadar yüzbinlerce öğrenciyi başarılı bir şekilde yetiştirmiştir.
Özel Haramidere Sınav Koleji İlkokulu'nda VAM modeli ile beraber ev ödevleri kaldırılarak öğrencilerimizin akşam saatlerini ödev stresi ile geçirmeleri önlenir ve öğretmenleri eşliğinde belirlenen etüt programı dahilinde ödevlerini okulda yapmaları sağlanır. VAM modelinde öğrencilerin yetenekleri ve becerileri keşfedilerek bu alanlarda özel destek verilmektedir.

Sınıflar özellikle öğrencilerin rahat edebileceği gibi tasarlanmış olup teknolojik donanımdan da faydalanarak öğrencinin derse en verimli şekilde katılım sağlaması amaçlanır. Tam öğrenmenin gerçekleşmesi hedeflenen okulumuzda öğrencilerimizin grup ve takım halinde çalışmasına büyük ölçüde olanak verilir.
Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu'nda uygulanan tüm derslerin içerikleri Sınav Koleji'nin akademik kurulu bölüm başkanları tarafından hazırlanır ve öğretmenlerimiz her uygulama için konu ile ilgili eğitim almaktadır.

Öğrencilerin yaşamsal bütün becerileri geliştirebilmeleri adına okulumuz atölyeleri doğal ve kapsamlı bir donanıma sahiptir.
Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce ve 2. sınııftan itibaren Almanca eğitimi verilmektedir. Öğrenciler Avrupa Birliği ülkeleri ile aynı müfredatı eş zamanlı öğrenirler. İngilizce eğitiminde öğrencilerimize İngilizce öğretmeni ve Native Speaker English Teacher eğitimi verilmektedir. Cambridge English Sınavları'nda başarıya ulaşan bireyler yetiştirmek için CEFR criterleri ile tüm dil becerilerine aynı anda odaklandığımız bir dil eğitim politikası izliyoruz.
Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu'nda öğrencilerinin sağlık durumlarının takip edilmesi ve acil durumlarda doğru müdahale edilmesi adına okulumuzda tam zamanlı hemşire bulunmaktadır. Okulun rehberlik birimi tarafından hazırlanan bireysel yol haritası kapsamında özel etüt programları, dijital ve basılı soru bankaları ile başarı odaklı çalışma programı hazırlanmaktadır.
Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu'nda öğrencilerin ilgi alanlarını keşfetmesi ve geliştirmesi için çeşitli akşam ve haftasonu kulüpleri bulunmaktadır. Spor kulübünde; futbol, basketbol, voleybol, badminton, tenis, masa tenisi, hentbol, jimnastik, kids athletics, bale, modern dans yüzme, buz pateni bulunmaktadır.

Özel Haramidere Sınav Koleji için güvenlik hassas bir konu olup, öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla elektronik ve güvenlik görevlisi destekli önlemler alınmıştır. Çocuklarımız velileri dışında kimseye emanet edilmemektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu Soru - Cevap

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- İdareciler

- Okul Personeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu Yorumları (38)

  • Sk

    Okul müdürümüz Filiz Hanım sınıf öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.Bizimle birlikte yeni ufuklara yol açtıkları için emeklerine sağlık iyi ki sizinle birlikteyiz

  • By

    Haramidere sınav koleji eğitim odaklı bir okul teşekkür ederiz ilgi ve alakalarindan dolayı..

  • Ms

    Okuldaki tüm öğretmenler ve personel çok iyi,eğitim kalitesi yüksek bir okul,,

  • Np

    Okulun bütün öğretmenleri çok değerli ve çocuğunuzun gelisimi ve eğitimi için aile ile beraber çalışmaya gönüllülerVerilen sosyal aktiviteler de diğer okullarla yapılacak yarışma yada gösteriler olabilir

  • SH

    Çocukların evi gibi güvende hissettiği samimi ve güler yüzlü kadrosu olan güzel bir okul. Öğretmenleri çok ilgili ve gelişim odaklı.

  • Öğretmen ve idari yönetim ilgi alakası iyi.Dekorasyon yıllardır aynı. Işıklandırma yetersiz, merdiven basamakları rıht yükseklikleri çok fazla çocuklar düşüyor. Zemin kaplaması ise okula uygun değil.

  • Oo

    Cok iyi kizim cok sevyo okulunu tatil gunleri sikilyo okulunu ozliyoKuran dersi istiyorum kizimin dersinin devam etmesini istiyorum

  • Gg

    Üç yıllık bi geçmişimiz söz konusu ve bir kere pişman olmadım her konuda çocuğunuzu güvenle sarıp sarmalayan değerli öğretmen ve muhteşem güler yüzlü çalışanların olduğu sıcacık bir kurum okulumuzu ve okulu okul yapan her bir öğretmenimize teşekkür ediyorumSpor tesis ve açık alan sahası geliştirilmeli

  • YB

    Okul müdüründen temizlik personeline kadar çok kaliteli bir okul.

  • S

    Güler yüzlü tüm ögretmenlerin ilği alakasından çok memnun kaldımEtkinlikleri zaten çok yüksek kaliteli ve profosyenelliği ile ileride

  • Haramidere Sınav Kolejinin öğrencilere sunduğu eğitimi çok beğeniyorum. Öğretmenler ve yönetim öğrenciye karşı çok ilgililer. Kesinlikle öneririm.

  • AB

    Eğitim kalitesi olarak gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz tek kurum Sınav .En ince detayına kadar çocukların gelişimi işin tüm öğretmenler ellerinden geleni yapıyorlar.Öğretmen kadrosuyla Eğitim kalitesiyle mükemmel bir okul branş dersleri yapılan etkinlikler herşey mükemmel.Çocuklarımızın şanslı olduğunu düşünüyorum.

  • SK

    oğlum 3 yıldır bu kurumda devam ediyor.Gerek güvenlik olsun gerek personel olsun çok ilgililer. Eğitimleri çocukların başarasından belli olmakta. İyi ki yollarımız Sınav Koleji ile kesişmiş.

  • Am

    İşleyiş,yönetim ve öğretmenleri çok kaliteli tavsiye ediyorum.Herhangi bir sorun yaşadığınızda çözümsüz kalmıyor

  • md

    2 yıldır devam ediyoruz öğrencimin okula isteyerek ve severek gidiyor olması benim için en büyük etken

  • Oğlum 1.sınıfta ve yaşıtlarından el becerisi okuma yazması baya ileride. Yaşadığımız problemleri güleryüzü ile dinleyen çözüm bulan öğretmenlerimize destekleri için çok teşekkür ederim.

  • FS

    Uzun araştırmalar sonucunda karar kıldıgım bi okul güvenliği ve sağladıkları aile ortamını daha ilk andan hissetmiştim öğrencimi mezun olana kadar burda devam ettireceğim yönetim kadrosundan öğretmenlerine ve tüm personellerine burdan da teşekkür ediyorum

  • N

    Çocuğumun gelişimi için gönül rahatlığıyla teslim edebildiğim tek kurum sınav . En ince detayına kadar çocukların gelişimi için tüm öğretmenler ellerinden geleni yapıyorlar ve bizimde gözümüz arkada kalmıyor. Teşekkürler sınav.

  • EB

    Benim için çocuğumun mutluluğu çok önemli bunun İçin de öğretmenlerimize ve değerli müdürümüze minnettarım

  • Da

    Çocugum 3 yıldır bu okulda el becerisi ve gelişimi çok iyi durumda En ince detayına kadar çocukların gelişimi için tüm öğretmenler ellerinden geleni yapıyorlar ve bizimde gözümüz arkada kalmıyor Teşekkürler sınav.

  • Ögrencim 3. Sınıfta bu yıl Sınav Koleji ile tanıştık eğitimi ve öğrencileri ile ilgisi mükemmel sosyal aktivitelerle eğitimi desteklemeleri çocuğumun okula koşarak gitmesini sağladı çok memnunuz emekleri için tüm öğretmenlerimize çok teşekkürler

  • AE

    Öğrencim Sınav Kolejinde 1.sınıfa gitmekte. Akademik olarak çok memnunum okulun eğitiminin side to side olması çok güzel. Kızım dinlediği İngilizce müzikleri Türkçe'ye çevirebiliyor. Yönetim kadrosu olsun öğretmen ilgisi olsun hepsinden memnunum.

  • gy

    Okulun konumu içi şahane, güler yüzlü bir ekip var kızımı güvenle emanet edebiliyorum. Yemekleri okulda yapılmasından çok memnunum eğitim sisteminden çok memnunum çevrede ki tüm gezdiğim araştırdığım okullardan çok çok daha kaliteli bir hizmet alabiliyorum aile gibi olduk kızımda bende okulumuzu çok seviyoruz.

  • NK

    ORTA OKULUNDA ÖĞRENCİM VAR ÖĞRETMENLERİN İLGİSİ, ALAKASI VE SINIF SAYILARININ AZ OLMASI SEBEBİ İLE ÇOCUĞUM BİRE BİR EĞİTİM ALIYOR GİBİ. TABİKİ SINAV KALİTESİ , KİTAPLARI, FASİKÜLLERİ KENDİ YAYINCILIĞI OLMASIDA AYRI GÜVENİLİR.

  • Be

    Okulun öğretmenleri çok güleryüzlü kaliteli insanlar. Eğitim açısından her öğrenciye özel ilgi ile öğrenme çok hızlı verimli şekilde işliyor.

  • ŞB

    Özellikle bu bölgede civar okullardaki kalabalık mevcuttan dolayı Sınav Okulları ile tanıştım. İyi ki de karşıma çıkmışsınız. Her öğrenci özeldir anlayışıyla hareket edilen, bireysel farklılıklar göz önüne alınarak yaklaşılan bu kurum öğrenci başarısını ve duyuşsal gelişimini çok önemsemekte. Gönül rahatlığı ile kapılarını çalabilirsiniz.

  • BS

    Pandemi döneminde öğretmenlerin ekran karşısında tam zamanlı öğretme çabası, veli bilgilendirmesi ve bireysel farklılıklara göre verilen ödevler ile desteklerini her zaman yanımızda hissettiren eğitim kadrosuna sonsuz teşekkürler. Her dönem bizler için en iyisini yapacaklarına güveniyorum.

  • HA

    öğrencilerin yaş gurubuna göre dizayn edilen bu kurum, fiziki özellikleriyle de çok sıcak bir enerji veriyor. Öğrencilerin yürürken rahat edebilmesi için zeminlerde özel malzeme kullanılmış. Bu ince ayrıntıyı düşünen herkese çok teşekkür ederim. Eğitim kalitesi, öğretmenlerin ilgisi enerjisi ile iyi ki varsınız.!

  • AY

    Pandemi sebebi ile müfredatın çok gerisinde kalan ve bu sebeple güveni de etkilenen çocuğum için çok faydalı geçen, başarılı bir sene oldu. Başarının yanı sıra danışma görevlisinden, öğretmenine ve müdürüne kadar güler yüzle, samimiyetle herkesi kucaklayan bir kurum. Emeği geçen herkese çoook teşekkürler.

  • N

    Çocuğumun gelişimi için gönül rahatlığıyla teslim edebildiğim tek kurum sınav okulları . En ince detayına kadar çocukların gelişimi için tüm öğretmenler ellerinden geleni yapıyorlar ve bizimde gözümüz arkada kalmıyor. Teşekkürler sınav okulları.

  • N

    Çocuğumun gelişimi için gönül rahatlığıyla teslim edebildiğim tek kurum asfen. En ince detayına kadar çocukların gelişimi için tüm öğretmenler ellerinden geleni yapıyorlar ve bizimde gözümüz arkada kalmıyor. Teşekkürler asfen.

  • AE

    Sinav Koleji gerek egitim kadrosu,gerek egitum sistemi olarak mükemmel bir okul.Sanattan,spora,bilimden,yabancı dile kadar verilen eğitim ve düzenlenen etkinlikler ile çocuklarımızın şanslı olduğunu düşünüyorum

  • M

    Okul fobisi en önemli problemimizdi. Ancak Asfen okuluna başladıktan sonra çocuğumuz okula her gün severek gitmeye başladı. Kendine öz güveni arttı ve ingilizce kelimeleri daha sık kullanır oldu. Teşekkürler asfen.

  • M

    Küçük kızımı bu okula verirken en önemli kriterim güvenlik oldu. Çocukların oynarken, sıra ve masalarda, lavabolar v.b. alanlar hep çocukların yaralanmalarını önlemek üzere tasarlanmış. Özellikle anaokuluna girerken, oynarken, yemekhane, uyku odalarına girerken sıfır merdiven basamağı oluşu beni çok rahatlattı. Rahatlıkla tavsiye edebilirim

  • DS

    Yaşayarak öğrenme metodlarıyla öğrencilerin ev ödevi sıkıcığılından kurtulmasıyla bambaşka bir model sunuyorlar. Kendilerini bu yönteme adadıkları ve başarılı bir şekilde uyguladıkları için kutluyoruz.

  • CY

    Öncelikle öğretmenlere ve idarecilere teşekkür ediyorum. Çünkü en büyük problememiz olan kendini ifade edememe sorununu onlarla aştık. Verilen eğitimin yanısıra zihinsel gelişimin sosyal anlamda da gelişim sağlamasıyla çok rahat ettik. Artık oğlumuz derslerinde başarılı olmasıyla birlikte sosyal anlamda da daha özgüven içerisinde. Tekrar teşekkürler...

  • SK

    Beylikdüzünde çocuğumuzu gönderebileceğimiz bir kaç alternatif okul vardı ancak Afsen Fiyat ve performans açısından memnun kalabileceğiniz bir okul. Eğitim sistemi de çocuklar üzerinde efektif.

  • Asfen okullarının eğitim anlayışı araştırdığımızda hoşumuza gitmişti. Önemli olan bunu ne kadar uyguladıklarıydı. Bu hususta memnun kaldık diyebilirim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sınav Koleji Haramidere Kampüsü İlkokulu İletişim Bilgileri

Zafer Mah. 146. Sok. No:22, Esenyurt / İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum