fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu

Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00

Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu Kağıthane ilçesinde yer almaktadır. Fiziki şartları, sosyal alanları, özgün eğitim programları, alanında uzman Yönderleri ile öğrencilerinin çok yönlü gelişimlerini hedeflemektedir. Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu modern bir eğitim vermek amacıyla gereken tüm olanakları bünyesinde barındırmaktadır. Yönder Okulları, yüksek kalite ve standartta bir eğitim hizmeti hedefleyerek 2011 yılında kuruldu. Kurulduğu ilk günden itibaren evrensel vizyonu, alanında uzman Yönderleri ve zenginleştirilmiş eğitim programlarımıyla Geleceğin Yönderleri’ni yetiştiriyor. Proje ve sorgulama temelli eğitim anlayışı, eğitimin her alanında uyguladığı Tam Öğrenme Modelimiz, Dikkat ve Odaklanma çalışmaları ile öğrencilerinin eğitim süreçlerinin başrol oyuncusu olarak görmektedir. Kağıthane ilçesinde yer alan Özel Vadi Yönder İlkokulu Öğrencilerinin merak, ilgi ve motivasyonunun yüksek tutulacağı çağdaş eğitim ortamlarında aktif öğrenme hizmeti sağlamayı hedeflemektedir. Deneme, araştırma ve projeye dayalı olarak sürdürülen eğitim programlarında öğrencilerin etkin olarak bilinçlenmesi amaçlanmaktadır. Farklı ders içerikleri ve projelerle zenginleştirilmiş yabancı dil eğitim programıyla dili aktif olarak kullanan, farklı kültürler hakkında bilgi sahibi, evrensel ve eleştirel düşünebilen bireyler yetiştirmektedir. Öğrencilerine dünya vatandaşı olma sorumluluğu kazandırmakta, yeni kültürler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktadır. Öğrenciler özgün yabancı dil ders içerikleriyle akademik olarak da dil kazanımları edinmektedirler. Kağıthane ilçesinde bulunan Yönder Okulları Vadi Kampüsü, Değişim ve Gelişim Merkezi ile akademik ve kişisel gelişim süreçlerinin her adımında öğrencilerinin yanında olmayı hedeflemektedir. Dengeli, açık fikirli, iletişim becerisi yüksek, toplumsal konulara duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Ulusal ve uluslararası sınavlara hazırlık programı ile öğrencilerine nitelikli bir sınav hazırlık süreci sunmaktadır. Bireysel kazanım karneleri ile öğrencilerinin akademik gelişim süreçlerini bireysel olarak ele almakta ve her öğrenciye özgü programlar hazırlamaktadır. Öğrencilerin Yönder Okulları’nda okuduğu tüm süre boyunca dijital portfolyosunu oluşturulmaktadır. Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu'nun eğitim amacı, Eğitimin Yönderi vizyonu ile Türkiye’nin her yerinde ülkemize ve dünyaya faydalı bir nesil yetiştirmektir. Alanında uzman eğitmen kadrosu ile etkin öğrenme ortamlarında öğrencilerin her açıdan donanımlı bireyler olarak hayata hazırlanmasını desteklemekte ve uluslararası standartlarda donanımlı öğrencileri hayata hazırlamayı sağlamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu Yorumları (4)

  • sk

    Yönder Vadi kampüsü gerek eğitim kadrosuyla, gerek eğitim kalitesiyle, gerekse güleryüzlü çalışanlarıyla çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz bir eğitim kurumudur.Çocuklarımız için etkinlik dolu ve tertemiz bir okul arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim . Emeği geçen tüm idari kadroya ve personellere teşekkürü bir borç bilirim.

  • sk

    Yönder Vadi kampüsü gerek eğitim kadrosuyla, gerek eğitim kalitesiyle, gerekse güleryüzlü çalışanlarıyla çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz bir eğitim kurumudur.Çocuklarımız için etkinlik dolu ve tertemiz bir okul arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim . Emeği geçen tüm idari kadroya ve personellere teşekkürü bir borç bilirim.

  • sk

    Yönder Vadi kampüsü eğitim kadrosuyla, eğitim kalitesiyle, e güleryüzlü çalışanlarıyla çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz bir eğitim kurumudur.Çok memnunum

  • Yönder Vadi kampüsü gerek eğitim kadrosuyla, gerek eğitim kalitesiyle, gerekse güleryüzlü çalışanlarıyla çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz bir eğitim kurumudur.Çocuklarımız için etkinlik dolu ve tertemiz bir okul arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim . Emeği geçen tüm idari kadroya ve personellere teşekkürü bir borç bilirim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Vadi Yönder Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Hamidiye Mahallesi, Anadolu Caddesi, No:50, Kağıthane/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum