fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yeşilköy İlkokulu

Özel Yeşilköy İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30

Özel Yeşilköy İlkokulu Hakkında

İstanbul da bulunan Özel Yeşilköy İlkokulu Bakırköy semtinde eğitim vermektedir. Kurumda insan değerli ve yüce bir varlık olarak kabul edilmektedir. Eğitim alanındaki gelişmeler sürekli olarak takip edilmektedir. Kurumda çift yönlü iletişim, karşılıklı anlayışa önem verilmektedir. Kurumda araştıran, sorgulayan, sorun çözebilen, yetkin, yaptığı her işte mükemmelliği esas alan, kaliteli, olması gereken eğitimi veren idari kadro ve öğretmenler bulunmaktadır.

Özel Yeşilköy İlkokulu'nda çocukların zihinsel, bedensel, duygusal gelişimlerini sağlamak için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Kurumda sosyal, kültürel, sportif faaliyetler yürütülmektedir. Proje çalışmalarına ve LGS sınavına önem verilmektedir. Kurumun kadrosunda rehber, Türkçe, matematik, fen, sosyal, müzik, görsel sanatlar, beden eğitimi, bilişim öğretmenleri bulunmaktadır. Kurumda yemek, servis, sağlık, güvenlik hizmetleri sunulmaktadır. Yemekler hijyenik koşullarda ve sağlıklı besinlerden yapılmaktadır. Öğrencilerine sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak isteyen okul sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerinde diyetisyenlerin kalori hesaplarına uygun olarak hazırladıkları menüler sunmaktadır.

Özel Yeşilköy İlkokulu'nun psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi bulunmakta olup rehberlik birimi öğrencilerin verimli ders çalışması, sorunlarıyla başa çıkabilmesi, okula alışması konusunda bireysel ve grup çalışmaları yaparak gelişimine destek olur. Okulda verilen hizmetlerden bir diğeri de güvenlik olup öğrencilerin okul içinde canına ve malına zarar verebilecek şeylere karşı önlemler alınmıştır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yeşilköy İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yeşilköy İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Yeşilköy İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Yeşilköy İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yeşilköy İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Yeşilköy İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Yeşilköy İlkokulu Yorumları (5)

  • AK

    Kızım bu okula gidiyor öğretmenleri tecrübeli ve alanında uzman. Verilen hizmetlerden çok memnunuz. Yemekleri lezzetli ve sağlıklı. güvenlik üst seviyede ve okul tertemiz

  • ÇA

    Oğlum bu sene 1. sınıfta Bu okula kaydettirdik. Eğitimi gerçekten dört dörtlük dil eğitiminde çok iyiler. Öğrenci kulüpleri çok aktif. Okulun fiziksel imkanları da gayet yeterli

  • SY

    Konumu bakımından güvenilir bir bölgede zaten ona rağmen bir çok güvenlik önlemi alınmış okulda öğrencilerin güvenliğini ve sağlığını tehdit edebilecek şeylere karşı dikkatli olmaları okula olan güvenimizi arttırıyor.

  • KA

    Okulun eğitimi ve sunduğu imkanlar öğrencilerin okul içinde rahat edebilmesi ve nitelikli bir eğitim alması için yeterli. Geniş bir kampüse sahip. Öğretmenleri çok ilgili her öğrencinin anlama yeteneğinin farklı olduğunun bilincinde hareket ediyorlar.

  • SK

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum 3. senesi bu yıl eğitiminden son derece memnunuz ezberden uzak araştırmaya gözlemlemeye teşvik ediyorlar. Öğrenci kulüpleri var çocukları çok yönlü geliştirmeyi hedefleyen bir okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yeşilköy İlkokulu İletişim Bilgileri

Yeşi̇lköy Mah. İrfani̇ye Sok. No:8, Bakirköy / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum