fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel LiTerda Okulları İlkokulu

Özel LiTerda Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel LiTerda Okulları İlkokulu Hakkında

Özel LiTerda Okulları İlkokulu, çocuklarımızın içinde bulunduğu yaşın gerektirdiği her gelişim alanı ile ilgilenen ve ona hem kalbi, hem zihni “aydın” insan, yani birer arif-i münevver olma yolunda gereken tüm bilgi, bilinç, sevgi, alışkanlık, beceri, karakteristiği edinmesi için destek veren bir yaşam merkezidir. Literda çocuklarının bağımsız, düşünen, idrak eden, örnek, öncü ve özellikle liderlikle ilgili vasıflara sahip birer öğrenci olmakla kalmayıp, değerlerini koruyan ve yeni değerlerle nasıl etkileşeceğini bilen bir Türkiyeli; ufku açık, sorumluluklarının farkında, proaktif bir dünya insanı; İyi bir evlat / arkadaş / eş; Sadece insanlara değil, hayvanlara, bitkilere, doğaya faydalı bir birey; Yani evrensel iyi bir insan olmasını hedefler. Bunun için MAB (Manalı Öğrenme ile Bütünsel Eğitim) adı altında özel bir model ve bu modele uygun müfredat, ders planı, kitap ve eğitim materyalleri geliştirmiştir. Bunun içerisinde Tüm milli eğitim dersleri ve kazanımları en üstün şekilde, uygulamalı olarak verilmekte, Kuran-ı Kerim'i anlamaya ve onunla aydınlanmaya yönelik dil ve ezber çalışmaları ile Düşünme Becerileri, Olaylar ve Öğrettikleri, Temiz Bilgiler gibi kritik analitik düşünmeye yönelik dersler ile bu kazanımlar mana ve bütünlük kazanmaktadır. İngilizce ile ilgili olarak da dil öğrenimini sevdirmek ve dil ile ilgili Özgüven kazandırmak üzere özellikle anlama ve konuşmaya odaklı, drama ve canlandırma, oyun, söz müzik özgün şarkılar, metin ve tasarım özgün kitaplar aracılığıyla çocuklara indirilen özgün bir müfredatı mevcuttur. Ek olarak zeka oyunları, sanal gerçeklik, yüzme, jimnastik, müzik, hayal atölyesi gibi ek branş çalışmaları ile çocukların farklı alanlarda bütünsel gelişimi sağlanır.

Özel LiTerda Okulları İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 35 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 11-15

Özel LiTerda Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel LiTerda Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel LiTerda Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel LiTerda Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel LiTerda Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel LiTerda Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel LiTerda Okulları İlkokulu Yorumları (9)

  • Zy

    Okulun yeni ve temiz olması çok güzel. İslami ve genel ahlaki eğitimi de veriyor olması bizim için tercih nedeniydi. Çok memnunuz.

  • GP

    Cok cok memnun olduğum okulumuz icin Şimdiye kadar hep "iyi ki" dedim her açıdan. Gercekten cok ilgili cok samimi cok iyi bir ekip var. Çocuklar cok mutlu. Herseyi severek öğreniyor, öğrendiklerini de hayatlarına hemen aktarıyorlar. Cocuklar Öğretmenlerini, öğretmenler cocuklari cok seviyor. Her cocuk farklıdır diyerek onun ogrenme methodu ve ogrenme hızıyla ilerliyorlar. Henüz inşaat halindeyken gezmiş Betül hanımdan müfredat hakkında bilgi almıstık. Cok begenip hemen kayıt olmustuk. Anlatılanlar guzel ama uygulama aynı olur mu acaba diye endişelenmiştim. Ama anlatılandan da guzel bir yıl geçirdik. Büyük bir heyecan,istek ve samimiyetle anlattıkları her guzel proje aynen soyledikleri gibi hayat buldu. Ve samimiyetle güzel şeyler yapma heyecanları hic azalmadı, aksine arttı. Cocuklara, velilere olan guzel bakışları hiç değişmedi. Her detay dusulunup hep cocuklar icin en iyi çözümler bulundu. Olumsuz tek bir olay yaşamadan koca bir yıl gecti.

  • MK

    Fiziksel yapısı çok güzel.ilkokul olarak planlanıp inşa edilmiş. MAB eğitim modeli tercih nedenlerimizden biriydi.Gayet başarılı uygulanıyor. Dünyevi ilimlerin yanısıra, manevi eğitimlerin verilmesi ve hergün Kur'anı Kerim eğitimi verilmesi en önemli tercih nedenimizdi.Hakkıyla uygulanıyor.ve çok ciddi mesafeler kat ettik. Her hafta havuz eğitimi ile yüzmeyi büyük ölçüde öğredi küçük Literdamız.Teşekkürler Literda Ailesi.Mevlam hizmetlerinizi istikamet üzere artarak daim eylesin inşaAllah.

  • TZ

    Li Terda’ da 1. Sınıfı bitirmiş bir oğlum var. Açılmadan önce tanıştığımız bu okulun yöneticilerinin özellikle sahibi Arife Hanımın işine olan heyecanı bu yolda senelerdir verdiği emek takdire şâyandı. Ne dedilerse yerine getirdiler ve kısa zamanda çok güzel bir düzen oturttular. Meb kitaplarına alternatif olarak ürettikleri çözümler ve eğitim anlayışı başka okullarda bulunamayacak bir nimet oldu oğluma. Oğlum mutlu, biz mutlu..

  • ND

    Yavrunuza akılın yanısıra gönlün de nasıl eğitileceğini öğretmeyi hediye etmek isterseniz adres Literda. Böyle okulların sayıları artsın.Artsın ki evrensel iyinin rengi tüm insanlığı boyasın.

  • Ey

    Tamaman çocuğa yönelik ve eğitimi sevgiyle çocuklara aşılayan harika bir okulBenim için eksik bir yanı yok

  • Literda Kurucu Velilerindeniz Elhamdulillah Anaokuldan mezun olduk 1. Sınıfa Başlayacağız Allahın İzniyle. Değerli Öğretmenleriyle Eğitimiyle Kadrosuyla Mükemmel bir Okul. Kızım Hem hafızlık eğitimi Alırken Hemde MEB Derslerini Aksatmıyor Aktivite Alanı Çok Olduğundan Bunalmadan Her ikisinide Gayet Güzel Götürüyor. Akademik açıdan son derece Donanımlı Öğretmenlerimize Ve Hocalarımıza Sonsuz Teşekkürler. Çocuklarını bizler gibi Hem Dünyevi Hem Uhrevi Yetiştirmek İsteyen Her aileye Gönül rahatlığıyla Önerilir.

  • Cy

    Okula severek giden bir çocuğum oldu.Derslerini sıkılmadan severek ve anlayarak yapıyor.Bunun yanında fiziksel ve ruhsal faaliyetlerle herseyi manası ile öğrenerek hayati doğru yaşayan bir birey gelişiyor.iyi ki Literda var

  • 2 kızımızda gönül rahatlığıyla okula yolluyorum onlarda mutlu bir sekılde geleceğe hazırlanıyorlar her yonden çok donanımlı bır okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel LiTerda Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Mustafa Kemal Mahallesi, 3003. Sokak, No:26, Ataşehir/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum