fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ahtapot Poti Anaokulu

Özel Ahtapot Poti Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:00

Özel Ahtapot Poti Anaokulu Hakkında

Kısa adıyla Ahtapoti olarak da bilinen Özel Ahtapot Poti Anaokulu 3-6 yaş arasındaki çocuklara, okul öncesi eğitimi, Almanca dilini ve kültürünü harmanlayarak birlikte sunmaktadır. Özel Ahtapot Poti Anaokulu'nda uygulanmakta olan eğitim modeli; çocuklarda var olan yeteneklerin açığa çıkarılmasını ve her çocuğun kendisi olma özgürlüğünün gerekliliğine dayanmaktadır. Özel Ahtapot Poti Anaokulu'nda okuyan çocuklar; aileden gelen kazanımları ile yıllar boyunca devam edecek eğitim yaşamlarına eğlenerek, güven duygularını geliştirerek, kendilerini tanıyarak, bağımsızlıklarını koruma altına alarak, toplum içinde var olabilmeyi öğrenerek, sosyal ve duygusal kazanımlarını yaratıcılıklarını ve geliştirerek hazırlanırlar. Okulda erken çocukluk-okul öncesi dönem programları şunlardır; 1,5 + yaş Veli Bebek Grubu, 2+ yaş grubu çocuklar için oyun grubu, 3+ yaş grubu çocuklar için yuva ve anaokulu, 3+ yaş grubu çocuklar için yaz okulu, Velilere eğitim danışmanlığı. Özel Ahtapot Poti Anaokulu'nda beden, hareket, sağlık’ konularında yapılan etkinliklerinde merkezinde çocukların bedensel bilinçlerini geliştirmek bulunmaktadır. Burada bahsedilen sadece spor, hareket, rahatlama ve bedensel çalışmalar değil, bunların yanında bu alanda belli projeler içinde sağlık bilgileri, insanın biyolojik yapısı ve sağlıklı beslenme hakkında bilgiler de aktarılmaktadır. Özel Ahtapot Poti Anaokulu'nda resim yaparken, çeşitli materyallerle (örneğin kil, çamur, oyun hamuru) çalışırken, tel, su, kum ve kâğıt ile deneyler yaparken etkin bir biçimde çevrelerini tanımaya başlarlar ve bu arada kendi yaşamlarını ve tecrübelerini de yorumlarlar. Her yıl Temmuz ayında; 3+ yaş grubu çocuklarla beraber, her hafta birbirinden farklı temalarla gezilere gidilmektedir. Çocukların nasıl, neden, ne için sorularını sormaları ve yaşadıklarını aktarmaları beklenmektedir. Okula devam eden öğrencilerin ve ailelerin günlük hayatlarında karşılaştıkları aile içi iletişim ve ilişkiler penceresinde belirlenen ihtiyaçlardan yola çıkılarak, ailelere; çözüm önerileri sunan atölyeler düzenler ve pedagojik danışmanlık verir. “Binbir Oyun” - Anne-babalar için oyun oynama atölyesi, Hangi oyunu oynayalım? Programları 0-6 yaş grubu çocukları olan anne-babalar için hazırlanmıştır.

Özel Ahtapot Poti Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Ahtapot Poti Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ahtapot Poti Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Ahtapot Poti Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Ahtapot Poti Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ahtapot Poti Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Ahtapot Poti Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ahtapot Poti Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ahtapot Poti Anaokulu Yorumları (11)

  • SY

    Kreşin bahçesi olması çocuklar için bulunmaz nimet.Şişli'de apartmanlar arasında, küçücük odalarda hizmet veren kreşleri gezince bahçe beni ilk çeken şey oldu ki yanılmamışım; oğlumun ahtapotide en mutlu hissettiği zamanlar bahçede oynadığı zamanlarmış :) . Güvenle ve memnuniyetle 2 yıl devam ettik. Sezen Hanım ve ekibine çok teşekkürler. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • ÖC

    Çocuklarınızı güvenle teslim edeceğiniz, gelişimini destekleyeceğiniz özel bir okul. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kalitesi ve samimiyetini tavsiye ederim.

  • Oo

    Bir yil sadece oyun grubu sonrasinda iki yil tam gun anaokulu gunlerimizin gectigi ve cok severek gittigimiz okulumuz sahibi sezen hanim ve ogretmenler o kadar ilgili ve sevgi dolularki tam anlamiyla iki yilimiz kizim ve benim icin mukemmel ve sorunsuzdu cocugunuzu gozunuz kapali emanet edebilecegini yegane bir okul

  • İstanbul Şişli'de oturanlar için çocuklarına birey olmayı öğreten, insan tarafları yüksek çocuklar yetiştirilmesini sağlayan bir okul. Öğretim kadrosu inanılmaz ilgili ve takipçi. Az sayıda çocuk kabul ediliyor. Bu bölgede oturuyorsanız gözünüz kapalı Ahtapot Poti'yi seçebilirsiniz.Okul tüm özellikleri ile gayet iyi bir eğitim alt yapısına sahip.

  • Samimi bir ortamda, uluslararası normlara uygun, çocukların koşarak gitmek istedikleri çok güzel bir öğrenme ortamı sunuyorlar. Şişli'de çok alternatif var belki ama iyi alternatif bulmak çok da kolay değil. Yakınlarda oturanların Ahtapoti ile tanışmadan karar vermemesini öneririm.Keşke daha büyük bir mekana sahip olabilseler...

  • Tanıdığımıza, tanıştığımıza, ailesinin bir parçası olduğumuza çok memnun olduğumuz güzel bir okul. İnsanlarıyla, eğitim ve yaşam anlayışıyla çok keyifli bir yıl geçirdik. Şişli'de oturanlar mutlaka değerlendirmeli.Daha büyük ve ferah bir mekana ihtiyaçları var. Yine de bu imkanlar dahilinde çok güzel işler yaptıklarına inanıyorum.

  • N

    Bizim şansımız Ahtapoti ile tanışmak oldu.Her çocuğun farklı olduğuna inanan,zorlamayan, onlara birey oldukları için saygı duyan bir okul.Öyle gereksiz gösteri paraları,kırtasiye masrafları filan ödemezsiniz Ahtapoti'de çocuklar herşeyi kendileri yaparlar sene sonu kostümleri bile.Gayet mütevazi veliyi yormayan bir kurumdur.Keşke taşınmıyor olsakda oğlum devam edebilse.Kesinlikle tavsiye ederim.Olumsuz hiç bir özelliği yok.

  • AO

    Çocukların farklı kültürlerleri tanıma ve kendilerini ifade edebilme şansı buldukları oldukça nezih bir ortam. İlk başta neden ingilizce değil de almanca diye canımız sıkılmıştı ama sonradan anladık ki neden sadece 1 dil olsun ki. İlerde kendine temel olması açısından iyi bir hareket oldu diye düşündük.

  • CB

    Özellikle çocuklara puding vs şekerli ürünlerin verilmemesi çok yerinde bir hareket. Sahibi küçük yaş çocuk eğitimini uluslarlarası düzeyde bilen ve yenilikleri takip eden birisi. Akşama doğru evde çocuklara ne veriyorsak kek, sütlaç vb. şeyler veriliyor. Mutfak konusunda ve yemekler konusunda titizler. Her şey okulda hazırlanıyor.

  • YY

    Gerçekten de diğer anaokullarından nasibini almış ve doğru yeri bulmuş velileri birleştiği bir kurum. Almanca eğitimini gayet iyi veren bir okul aklınız kalmasın o konuda. Benim kızım hayatta okula alışamaz derken tüm korkularımız ahtapot poti ile yendik. En önemlisi çocuklara saygı duyuluyor burada. Bir gidin görüm derim anaokulu arayan anne babalara.

  • ED

    Bu bölgede bu anaokulunu bilmeyen ismini duymayan ve gidip de memnun olmayan veli yoktur heralde. Bizde bir kaç kötü deneyimden sonra tanıştık ve hayallerimizdeki anaokuluna kavuşmuş olduk.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ahtapot Poti Anaokulu İletişim Bilgileri

Küçük Bahçe Sok. No : 18 Su Apartmanı D:1 Osmanbey - Şişli / İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum