fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu

Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:40/16:20

Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul da bulunan Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu Maltepe semtinde eğitim vermektedir. Kurumda konuşma, dinleme, okuma, yazma, eleştirel düşünme becerileri kazandırmak amaçlı programlarla öğrenciler en iyi şekilde İngilizce öğrenmektedir. Kurumun hedefi kendi kültürünü bilen, diğer kültürlere saygıyla yaklaşan, dünya ile iletişim içinde olan, çağdaş, yaratıcı, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
Kurumda öğrencilere, velilere, gerektiği halde öğretmenlere, personele psikolojik danışma hizmeti verilmektedir. Kurumda motivasyon, sınav kaygısı ile baş etme, öğrenme becerisi geliştirme, iletişim becerileri konularında etkinlikler yapılmaktadır. Resim, müzik, Türkçe, rehberlik, beden eğitimi, İngilizce alanlarında etkinlikler yapılmaktadır. Tüm etkinlikler proje aşamasında ilgili birimler tarafından öğrencilerin psikolojik, sosyal, entelektüel gelişimleri açısından incelenip okulun prensiplerine uygun olanlar öğretim yılında uygulanmaktadır.
Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu'nda bilgisayar ve fen laboratuvarı, masa tenisi, spor salonu bulunmaktadır. Sınıflarda ve yemekhanede başta olmak üzere tüm alanlarda temizliğe önem verilmektedir. Düzenli aralıklarla temizlik kontrolü yapılır ve personeller gerekli eğitimleri almışlardır. Öğrencilerin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek her şeyden kaçınan okulda hastalanan öğrenciler rapor alarak evde dinlenirler.
Ayrıca bulaşıcı hastalığı olan öğrenciler bunu okul yetkililerine bildirmelidir. Yemekler hijyenik ortamlarda sağlıklı besinlerden hazırlanarak öğrencilere sağlıklı beslenme imkanı sunulur. Güvenlik hizmeti de verilen okulda güvenlik kameraları 7/24 kayıt yapmakta olup güvenlik görevlileri okula giriş çıkışlarda kontrol etmektedir.
Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulunun verdiği bir diğer hizmet de servistir. Servislerde tecrübeli ve gerekli eğitimleri almış sürücüler ve hostesler öğrencilere refakat eder. Araçlar düzenli olarak bakımdan geçer.

Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

- Sınıf Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:40 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu Yorumları (16)

  • mf

    Bu okul öğrencilerinizin her türlü ihtiyacını karşılayan bir okul. gün geçtikçe imkanları artırılıyor. Dışarıya fiyat olarak 2-3 katı pahalı olan ama içii boş olan çoğu okuldan çok daha kaliteli hizmet vermektedir. eğitim öğretimi planlayan çok tecrübeli. Oturmuş bir sistemi var, tüm şubeleri koordineli çalışıyor. Zengin bir sistemi olan maltepe oğuzkaan koleji tercih olarak ilk sıralarda olmalı bence...

  • ta

    eğitim ve sınav başarısı odaklı bir okul,matematik ve fen bilimleri eğitimi üst düzey.teşekürler

  • GA

    Okul idaresi ve öğretmenleri çok ilgili. En önemlisi de çocuğum okula cok severek gidiyor.

  • Ty

    Sevgili Oğuzkaan ailesi, oğluma vermiş olduğunuz emekleriniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle…

  • TY

    Okulumuza severek gidiyoruz.Mehmet Aslan Öğretmenimizden ve idari kadromuzdan çok memnunuz.Gözümüz arkada kalmadan işimize gidebiliyoruz.Akademik beklentiniz varsa doğru adrestesiniz diyebilirim.Okul bahçemiz biraz daha büyük olsa çocuklar daha çok eğlenebilirler.

  • GY

    Okulumuzun her yönüyle ilgili ve donanımlı olduğunu soyleyebilirim. Öğretmen ve idari kadrosu son derece profesyonel.

  • ŞC

    Oğuzkaan koleji sağlam eğitim kadrosuyla başarılı bireyler yetiştiren başarılı bir kurum. 3 yıl önce kesişen yollumuzla kızlarımıza gösterdikleri ilgi ve sevgi bize sağladıkları güven duygusu için teşekkür ederiz.

  • NE

    Maltepe Oğuzkaan Kolejinde okuyan oğlumun eğitiminden memnunum. Okul yeni yönetimi daha önceki şikayetleri dikkate almış olup yemekhanedeki yemek kalitesi arttırılmıştır. Okulun rehberlik hizmeti gerçekten çok başarılı bulduğum başka bir yönüdür. Okul alanı dar olmasına rağmen yeni yönetim küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmıştır. Öğretmenlerimiz genel olarak çok ilgilidir. 4. sınıfta okuyan oğlumun 3. sınıfı bitirmesinden sonra gittiğimiz turistik yerde İngilizcesini de rahatlıkla kullanabildiğini gördüğüm için doğru eğitimin binalardan değil eğitimcilerden kaynaklı olduğu fikrinde ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Akademik olarak çocukları sıkmadan ancak disiplinli çalışmaya yönelttiğini düşünüyorum. Düzenli ve yeterli ödev verilmesi, pandemi dönemindeki uzaktan eğitimin başarısı ise takdire değerdir. Okulda diğer önemli gördüğüm bir konu ise (istisnalar tabi ki olabilir) genel olarak üst sınıf öğrencilerinin alt sınıflara karşı duyarlı ve küçükleri koruyup gözeten bir yaklaşımla öğrenciliğini devam ettirmesidir ki bunun da okul tarafından aşılandığını düşünüyorum. Sınıf öğretmenimizin çocuklarımızı ailelere ya da servislere teslim ederken 4. sınıf olmalarına rağmen yanlarında olması ise ne kadar babacan ve sevgi dolu olduğunu gösteriyor. Akademik bir okul olarak çocukları sınavlara hazırlaması, keyifle ders işlenmesi ise bence çok değerli. Robotik kodlamada da oldukça başarılı bir okul. Oğlum okuldan mutlu dönüyor ve okula giderken sorumluluklarını yerine getirmeye gayret ediyor. Emekleriniz, Atatürkçü duruşunuz, eğitim ve öğretim deneyimlerinizi çocuklarımıza güzel yansıttığınız için teşekkür ediyorum.Kitapların tek bir portaldan alınması ve farklı alternatif sunulmaması değişebilir. Tabi ki okulun fiziki koşuları daha iyi olsaydı harika olurdu.

  • ÜA

    Eğitim anlayışı ve Atatürkçü yaklaşımı en büyük artısı bu kurumun. 3 yıldır eğitim seviyesinde hiç bir zaman düşüş yaşanmadı. Devamlılık ve niteliklilik çok önemli. Bunda kemikleşmiş öğretmen ve çalışan kadrosunun da çok büyük etkisi var.

  • ED

    Anasınıfından beri kızımın severek gittiği okul. Konum olarak da oldukça uygun bir lokasyonda bulunan Maltepe Oğuzkaan Koleji eğitim-öğretim adına beklentilerimize cevap alabildiğimiz bir kurum oldu.

  • Cu

    Atatürkçü eğitim ve eğitimcilerle , güleryüzlü fedakar çalışanlarıyla evladınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kurumYemek kısmı geliştirilmeli.

  • Fiziksel imkanları çok iyi ayrıca pek çok sanat ve spor dersi var bunların daha etkili bir şekilde işlenebilmesi için tüm fiziksel koşullar düşünülmüş. Her yer temiz ve güvenlik için yeterli önlemler var.

  • FY

    Eğitimi çok iyi olan bir okul. Verilen hizmetlerde de çok iyiler tüm çalışanlar tecrübeli ve güleryüzlü. Çocukların mutluluğunu esas alan onlara at yarışı muamelesi yapmayan bir okul. verilen parayı sonuna kadar hakediyor.

  • ET

    Oğlumu bu okula gönderiyorum dil eğitimi çok iyi çocuğumun zaten temeli vardı ancak üstüne pek çok şey kattı. Öğretmenleri son derece ilgili ve tecrübeli. Sınıflar kalabalık değil ve temiz hiç bir zaman da ısınma sorunu olmadı. Yemekleri de bir o kadar sağlıklı zaten okul yönetimi bu konuda çok hassas

  • KA

    Köklü ve disiplinli bir okul eğitim sistemi oturmuş ayrıca yeniliklere de açık öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirebilmek için her daim kendisini geliştiren bir okul. Kızımız bu okuldan mezun oldu ve bu okulda çok şey öğrendi eğitim hayatı boyunca pek çok fayda sağlayacak şey edindi okulda.

  • DS

    Okul anadolu yakasında çok bilinmese de 23 yıllık bir okul. Atatürkçü ve kaliteli bir eğitimi var. İngilizce ve akademik başarı konusunda çok iddialar.Okulun fiziki yapısı eksik. Tesis arayanlar için hayal kırıklığı olabilir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Gülsuyu Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:1 Maltepe/İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum