fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu Hakkında


Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu olarak geleceğin mimarları gençlerimize son teknolojiye hakim, dünyadaki gelişmeleri takip eden, algılayan, çevresine karşı duyarlı, toplumsal farkındalığı yüksek ve çözüm odaklı bireyler olmanın yolunu açmayı ilke edinmekteyiz. Okulumuzda, Türkiye’nin en seçkin eğitim kurumlarında uzun yıllar görev almış tecrübeli kadrosu, özgün eğitim yöntemleri ve başarısını kanıtlamış eğitim modelleri tek çatı altında toplanmıştır. Bilgi ve beceri eğitimini birlikte ve en üst düzeyde verebilmek adına kadrosunu ve hizmet şartlarını bu doğrultuda kurgulamıştır.
Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu, öğrencilerine deneyimleyerek öğrenmeyi misyon edinmiştir. Bu amaçla anaokulu ve ilkokullarında işlenen dersler hayata dönük, uygulanabilir ve sürdürülebilir özelliktedir. Öğrenciler burada, sadece sınav odaklı değil, tüm hayatları boyunca kullanabilecekleri, dünyayı anlayıp kendilerini ifade edebilecekleri bilgi ve donanımı eğlenerek kazanırlar. Bir diğer hedefimiz ise çocuklarınızın hızla globalleşen dünyanın gerisinde kalmaması, bir dünya insanı olarak kendini yetiştirmiş olması için en az iki yabancı dil öğrenmesini sağlamaktır. Bu doğrultuda çocuklarınızın anne-baba eğitimin hemen ardından inşa edilen ilk kurumsal eğitim aşaması olan anaokulundan başlayarak etkili, aktif ve kalıcı bir dil eğitimi sunulmaktadır.
Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu ile çocuklarınız mutlu bir geleceğe ilk adımı atacaklar. Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu'nda miniklerimiz oyunlarla geliştirilmiş eğitimler sayesinde hem eğlenecek hem de öğrenecek. Çocuklarımız okuma, yazma ve matematiğe hazırlık çalışmaları ile psiko-motor becerileri gelişirken, sanatsal aktivitelerle birlikte sosyalleşecek, olaylara bakış açısını genişleterek daha kolay algılayıp, kendini daha rahat ifade edebilecek. Anadil çalışmalarının yanı sıra 2 yabancı dil eğitimi ile dünyayı daha rahat tanımlayacak, telaffuzlarını doğru şekilde yerleştirecek. Oyun saatinde problem çözme ve farklı stratejiler geliştirme konusunda önemli bir araç olan oyunlar oynayarak, çevresini keşfedecek, çevresel uyaranlarla doğru ilişki kurma ve araştırma becerilerini geliştirecek.
Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu’nda öğrencilerimizin bilişsel alanları ve bireye özgü öğrenme tarzı belirlenir ve bu doğrultuda en uygun müfredat, özgün içerik ve uygulamalarla zenginleştirilir. Öğrencilerimiz 1. sınıfta küme modelli eğitim sistemiyle eğitilir; 2,3, ve 4. sınıfları ise sınıf öğretmenleri ile birlikte okurlar. Yabancı dil derslerini branşında uzman eğitimcilerden ve native öğretmenlerinden alırlar. Öğrenciler, yabancı dil öğrenirken, sadece gramer ile sınırlandırılmaz; şarkı, tekerleme ve oyunlar ile bizzat yaşayarak öğrenirler.
Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu'nda sadece müfredat dersleri işlenmez. Bunlara ek olarak Bilişim Teknolojileri, Satranç, Yaratıcı Drama, Düşünme Becerileri Eğitimi gibi derslerle öğrencinin, hem bireysel hem de grup içinde çalışması, strateji geliştirmesi, yaratıcılığını arttırması sağlanır. Sadece sınav için değil yaşam için öğretmeyi ilke edinen Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu’nda derslerin yanı sıra, etkili ve kalıcı bir eğitim için okul gezileri de düzenlenir. Bu sayede öğrencilerimiz, müfredatta yer alan konularla ilgili deneyim kazanır, sosyalleşmeleri için bir alan yakalamış olur.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 16-20

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu Yorumları (35)

  • Ss

    Merhabalar ❤️ Ogretmen kadrosu cok basarili Ozellikle Hacer hocam ve Sahra hocam ile okadar guzel bir uyum yakaladikki sadece samimiyet ve verdikleri guven ile tereddut etmeden kayit yaptirdigimi tum samimiyetimle soylemek istiyorum Ben eksik ve gelistirilmesini istedigim bir durum ile karsilasmadim .

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)

  • Aa

    Özellikle yabancı dil benim için çok önemliydi. Verilen yabancı dil derslerinden de son derece mutluyuz.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç koleji ilkokulunda haftada 13 saat İngilizce yabancı dil eğitimi verilmektedir. Matemetik ve Fen Bilimleri derslerinin 1'er saati de bilingual olarak işlenmekte olup çift yabancı dil olarak da Almanca eğitimi ön plana çıkmaktadır. Şerifali Sevinç Kolejini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • ge

    Küçük ve güzel bir okul yönetim olsun öğretmenler olsun çok ilgililer kızım 1. Sınıfa gidiyor çok ilgili çok tatlı bir öğretmenimiz var

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz butik yatay mimariye sahip radye temel üzerine kurulu bir okuldur. Niyetimiz kıymetli öğrencimizi 1.sınıftan ortaokula kadar okutup Sevinçle mezun etmek. Şerifali Sevinç Kolejini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • mk

    okulumuz gerçek bir aile sıcaklığında olan değerli eğitmenlerimizle dolu , müdürümüz Sahra hanım çocuklarımızı gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz hem çok mükemmel bir anne hemde harika bir yönetici ,herşey için sonsuz teşekkürler .

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda aile sıcaklığını hissettirebildiysek ne mutlu bize. Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • AK

    Egitim kalitesi ve yöneticilerin ilgisi üst düzeyde. Benim üç çocuğum, iki anaokulu ve bir birinci sınıf Ümraniye Şerifali Sevinç Koleji'ne devam ediyor. Gelecek yıl da devam edeceğiz, kayıt yeniledik. Ilave olarak kalabalık olmaması, yalnızca anaokulu ve ilkokul olması da tercih sebeplerimizden.Birinci kata çıkan merdivenler iyileştirilebilir.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali sevinç kolejine güven duyup üç çocuğunuzu bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Gayemiz evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirerek geleceğe bir Sevinç bırakmak :)

  • St

    Okulumuzun çocuklarımıza verdiği eğitimi çocuklarin kendini hem İngilizce hem Almanca olarak anlatabilmeleri, sınıf öğretmenlerinden branş öğretmenlerine ve heleki Müdürümüz Sahra hanıma eğitimci tarafından ayrı teşekkür ediyorum, biz yanlarında yokken bile annelik yapması koruyup kollaması apayrı bi incelik. Biz memnunuz ve herkese tavsiye ediyorumSadece bir tek şeyin değiştirilmesini istiyorum, ders ligden değilde whatsaptan ödev bilgisinin atılmasını isterim

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Başta müdürümüz Sahra hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimiz öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için özveri ile çalışmaktadır. Yabancı dil eğitimini verdiğimiz eğitim müfredatı içerisinde çok önemsiyoruz. Sizlerin de bahsettiği gibi çocuklarımızın kendilerini hem Almanca hem de İngilizce olarak ifade edebilmelerini Sevinçle karşılıyoruz :)

  • GC

    Başta müdüre sahra hanım ve sınıf öğretmenimiz yusuf bey ve branş öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. 4 yıl boyunca çocuklarıma sevgi dolu eğitim Verdiğiniz için sahra hanım siz çocuklarımız için elinizden geleni yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • MB

    Anaokulu kademesinde Özlem Öğretmenime çok teşekkür ederim. Kızımı okula verirken ayrılmakta ikimizde çok zorlanmıştık fakat Özlem Öğretmenimizin samimiyeti, bilgisi ve şefkatiyle bunu çok geçmeden çocuğum aştı şimdi okula gitmek için can atıyor ve her gün öğretmenimizi aramak istiyor. Bu zorlu süreçte hiç sıkılmadan bize destek veren Rehber Öğretmenimiz Sena Hanıma da ayrıca çok teşekkür ederiz.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • St

    Oğlum 3 yıldır bu kurumda eğitim görmekte. Biz okulumuzdan çok memnunuz. Eğitim sistemini ve işleyişini beğeniyoruz. Oğlımuz Yabancı Dil anlamında oldukça dolu dolu eğitim görüyor. Okulun en sevdiğim yanı sıcacık aile gibi bir ortamlarının olmuş olması. Tüm personel ve öğretmenlerin gülen yüzü ve tatlı dili bize çok güven veriyor. Okul müdürümüz Sahra hanıma tüm emekleri için, Rehberlik öğretmenimiz sena hanıma gülen yüzü ve her daim desteği için tüm öğretmenlerimizin emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Çocuğumuzu gönül rahatlığıyla emanet edebiliyorsak sizin sayenizde. İyi ki varsınız.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    İlkokulumuzda 13 saat İngilizce eğitimi verilmektedir. Bu derslerimizde matematik ve fen derslerini bilingual olarak işlemekteyiz. Çift yabancı dil eğitimi sunuyoruz. İkinci yabancı dilimiz Almanca'dır. Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • EK

    2 çocuğumda bu okulda. Kızlarım ortaokul bölümü olsa da devam etse çok isterim. Bir okuldan beklentim ahlaki değerlere sahip çıkan bir sistem yürütmesi. Bunun en güzel örneği Nurcan öğretmenim. Değerler eğitimi dersi ile kızlarım öğrendiği her şeyi gelip bizlere anlatıyor ve zevkle derse girmeyi bekliyor. Nurcan öğretmenimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Müdür diyince Sahra hanım öğretmen diyince Nesibe Öğretmen. Kızım şimdi 1. Sınıfa geçecek tek dileğim Nesibe Öğretmen gibi bir öğretmenle karşılaşması. Sahra müdürümüz ve ekibi okulda oldukça biz hep bu okuldayız.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • NY

    Başta sevgili müdüremiz Sahra Hanım, bizden güler yüzünü eksik etmeyen Kübra Hanım, desteği ile sürekli yanımızda olan Rehber Öğretmenimiz Sena Hanım ve tüm öğretmenlerimiz… Muazzam bir iş birliği içerisinde. Oğlum emin ellerde.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • BT

    Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin uyumu mükemmel. Bir veli olarak kapıda her karşılanmamız aile sıcaklığında. Çocuklarım da öğretmenlerinden çok memnun ve mutlular.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğretmenlerimiz her sabah öğrencileri kapıda karşılayarak onları güvenli ve mutlu bir şekilde onları okula alıyorlar. Bu durum öğrencilerimizin aile ortamı huzuru vermektedir. Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • MB

    Okuldaki güler yüzlü öğretmenlerimiz ve müdürümüz Sahra Hanım sayesinde çocuğumu okula gönderirken hiç tereddütte kalmadım. Eğitim kalitesiyle beraber branş dersleri ve etkinlikleri ile de çocuğum sıkılmadan derslerine devam edebiliyor. Çok teşekkür ederim.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • SA

    Okulumuz çok kıymetli öğretmenleriyle dolu. Her şeyden önemlisi müdüremiz Sahra Hanım bize her konuda destek olabilmek için her an yanımızda. Güler yüzlerini hiç eksik etmeyen sevgili müdüremiz ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • HT

    Basta yönetim ve degerli müdürlerimiz Sahra hocam ve Hacer hocama ilgileri icin tesekkür ediyorum Gayet basarili

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • NC

    Öncelikle Kurum Müdürümüz Sahra Hanıma çok teşekkür ediyorum, öğretmenlerimizden, halkla ilişkilerine ve personeline tüm emekleri güler yüzlülüğü ve çözüm odaklı oluşları ile hep yüreğimize su serptiler tüm ilgileri için çok teşekkürler, iyi ki varsınız.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • ÖC

    Seneye 3.sınıf oluyoruz 2 senedir birlikteyiz evlatlarımızı güvenle emanet ettiğimiz okulumuz ve ögretmenlerimizden çok memnunuz

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • NA

    Sızınle iyiki taniştım iyiki Kızım sızın oraya başladı embada taniştıgım herkes bu kadar güler yüzlü ve ilgıli olabılır hepınıze ayrı ayrı tşk ederım bugün Kızım anaokulunda ve çok mutlu okulundan benı niye erken alıyorsunuz diye bıze kazıyor Buda emba kolejinin farkı nasıl bır sevgı ve ilgi varsa Kızımın düşüncesi bu yönde oyuzden tekrar tekrar tşk ederım herkese Söylenecek bir şey yok çünkü gerek yok bızlerden önce düşünülüp yapıldığı için tşk etmek gerekır sadece

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • DS

    Okulumuzda 4.yılımız bir çok değişiklik yaşasakta, sonuç her zaman daha iyiye gitmek için oldu.Bu yıl çocuklarımız,okulumuzun ilk mezunları olacak bu bizler için çok gurur verici.Bizlere bu güzellikleri yaşatan, öncelikle Müdiremiz Sahra hanım'a ve sınıf öğretmenimiz Yusuf Bey'e bizlere yardımcı olmak için gösterdikleri çaba,sabır ve özverileri çalışmaları ile çocuklarımıza kattıkları değerler ve her daim gülen yüzleri için teşekkürü borç biliyorum.Çocukların değerlendirme sonuçları doğrultusunda eksik görülen ders ve konular için etütler yapılabilir.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • FK

    Endişelerinizi, kaygılarınızı, korkularınızı samimiyetiyle elinizden alan müdüremiz, gülen yüzünü, anne elini cocuklarının üzerinden esirgemeyen öğretmenimiz ve tüm çalışanları ile o kadar emin eller ki gözünüz hiç arkada kalmıyor

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • MA

    Kızım senelerdir bu okulda okuyor. Bugüne bugün ne yönetimden ne de sevgili müdüremiz Sahra Hanımdan aksi bi durum görmedik. Öğretmenlerimizin bizimle kurduğu ilişki çok güzel. Bizi her anlamıyla geliştiren okulumuza teşekkür ediyoruz.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

  • AT

    Okulumuz, öğretmenlerimiz, müdürümüz ve okul yönetim kurulundan verdikleri kaliteli eğitim için çok teşekkür ederiz. Okulumuzda herkes güler yüzlü. Samimi ve içten yaklaşıyor. Güvenle öğrencimizi emanet edebilirsiniz.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • ÖC

    Merhabalar okulumuzda 2. Senemiz Yönetimde olan herkes Müdüremiz Sahra Hanım en ufak soru işaretinde rahatlıkla ulaşabildiğimiz kişiler.Bu acıdan çok memnunuz,çözüm odaklılar bu bizim için önemli.Öncelik eğitim ama evlatlarımızın güvende huzurlu olması da mühim

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Öğretmenimiz Yusuf Bey ve müdiremiz Sahra hn. İlgilerinden dolayı tesekkurlerimi iletiyorum.İngilizce saatlerinin biraz daha artırılması bizi memnun eder.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Aa

    Oğlum 2.sınıf öğrencisi çok memnunuz eğitimiyle olsun yönetimiyle olsun tam bir butik okul.okul aile diye bir program kullanıyoruz bu programda bütün derslerle ilgili bilgiyi alıyoruz. Günlük haftalık aylık konuları bültenleri resimleri içimiz çok rahat bu konuda. Okulistlik sınavlarıyla da eksiklerini Türkiye genelinde ki durumunu takip edebiliyorum. Branş derslerinin fazlalığıyla da oğlum sıkılmadan okul da keyifli vakit geçirip geliyor.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz ümraniye'nin ilk butik okulllarından olup, depreme dayanıklı ve yatay mimariye sahip bir okuldur. Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Okulumuzdan cok memnunuz cok şükür

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • FK

    3.5 yaşında ki kızımı okula kayıt ettirirken yüzümdeki o endişeli ifadeyi her şeyden önce bir ebeveyn olarak yakalayan, sakinliğini ve profesyonelliğini her daim elinde tutan Serkan Akan öğretmenimizin o sözleri hep kulağımda; Hazır olmayan öğrenci yoktur, hazır olmayan veli vardır!!! Her sabah servis camından kızıma el sallarken hatırladığım, sanırım hiç kulağımdan çıkmayacak söz… Her anne baba gibi, ağaç yaşken eğilmeli felsefesine ayak uydurmaya çalışırken, günümüz çağının getirisinde ,gelecek hedefli, dil eğitimli, modern, güler yüzlü ve uzman kadrosuyla eğitim almasını isteyen tüm anne ve babalar; müthiş pimpirikli bir anne olarak, okulumuza kayıt olmadan önce bir çok okul gezen bir anne olarak. Güven! Her ilişkinin temeli olduğu gibi eğitimin de esas temeli olduğuna inan bir veli olarak; Daha içinize su girişte karşılayan görevli arkadaşlar tarafından serpiliyor… aidiyet duygusu tam olarak da bu değil miydi zaten? çok emin ellerdesin…

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Za

    Okulun sahibinden yönetimine öğretmeninden çalışanlarına herkesle kontak kurabileceğiniz gerçekten butik bir okul. Okulun yönetimindekiler ve bizim bu sene öğretmenimiz olan Özlem öğretmenimiz çok deneyimliydi

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Es

    Ogretmenleri ve idari kadrosu cok kaliteli ve samimi

  • ng

    Yeni açılmış bir okul olmasına rağmen, riski göze alıp kızımızı yazdırdık. Şimdiye kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık. Gerek yönetim kadrosu gerekse öğretmen kadrosu olarak bizim gönlümüzü kazandı. Tüm okul çalışanları güler yüzlü ve ilgili, hepsine burdan sevgilerimizi gönderiyoruz.

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Şerifali Sevinç Kolejini Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz :)

  • Sd

    Bu okulla tanistigim icin gercekten kendimi cok sansli hissediyorum iyiki iyiki oglumu buraya yolladim.hergecen gun kendini yenileyen hem cocuklarimiza hem bizlere katki saglayan muhtesem bir okul.onumuzdeki senede ikinci cocugum baslayacak icim o kadar rahat ki ogretmenlerimize emegi gecen herkese bir kez daha buradan tesekkurler basarilariniz daim olsun

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Özel Şerifali Sevinç Kolejini Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz :)

  • cb

    1 yıldır 2 oğlumda bu okuldalar ve önümüzdeki dönemlerde de aynı okulda devam edeceğiz. öncelikle okul müdür ve personelin güler yüzlü ve samimiyeti olması bizim için çok önemli. çocuğunu bir aile ortamına bırakıyormuş gibi hissediyorsun. özellikle günümüzde bir çok anaokulu ve kreşde sıkıntılı haberler varken burası hem personeliyle hem müdürüyle hem öğreymenleriyle güven vermektedir. özellikle öğretmenlerimiz hem profesyonel anlamda yeterli hemde çocuklarımızla çocuk olabilicek karakterdeler. iki oğlumda okula hergün severek gitmekteler. okulumuzun tüm çalışanlarına ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Özel Şerifali Sevinç Koleji ailesine değer kattığınız için siz değerli velimize teşekkür ederiz.

  • öy

    Okula kayıt için ilk geldiğim gün personel ve okul müdürünün karşılaması çok sıcak ve ilgiliydi yeni bir okul olmasına rağmen bütün soru işaretlerimi ortadan kaldırdılar Eğitim kadrosu ve öğretmenleri çok iyi seçilmiş kızım okula çok severek ve isteyerek gidiyor önceki okulumuzdaki en büyük sorunumuz buydu bunu atlattığımız için tüm kadro ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Özel Ümraniye Şerifali Sevinç Koleji Olarak temel prensiplerimizden biri de güler yüzlü ve samimi bir aile ortamı oluşturup öğrencilerimize aile ortamının sıcaklığını hissettirmek.

  • öy

    Okula kayıt için ilk geldiğim gün personel ve okul müdürünün karşılaması çok sıcak ve ilgiliydi yeni bir okul olmasına rağmen bütün soru işaretlerimi ortadan kaldırdılar Eğitim kadrosu ve öğretmenleri çok iyi seçilmiş kızım okula çok severek ve isteyerek gidiyor önceki okulumuzdaki en büyük sorunumuz buydu bunu atlattığımız için tüm kadro ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum

  • Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Özel Ümraniye Şerifali Sevinç Koleji Hizmet içi eğitimleri ile öğretmen kadrosunun her daim çağdaş ve yeniliğe açık olması için gerekli çalışmaları yürütmekte olup. Öğrencilerimizin pedogolojik yapılarına en uygun kaliteli öğretmenler ile yola devam etmektedir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şerifali Sevinç Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Mehmet Akif Mahallesi, Şanlı Caddesi, No: 11 Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum