fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu

Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 21
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/15:10

Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu Hakkında

Eğitim hizmetine 1972 yılında Ortaköy'de Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile başlayan Osman Öztürk eğitim-öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu güne sürdürmektedir. Bilfen Okulları bugün; on beş Lise, on yedi İlkokul, on beş Ortaokul ve otuz bir Anaokulu ile eğitime katkısı artarak devam eden bir zinciri haline gelmektedir. Atatürk ilkeleri doğrultusunda, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, akademik olarak donanımlı, okuma becerisi gelişmiş, iki yabancı dili kullanabilen, sanatsal ve kültürel faaliyerler ile iç içe olmayı seven, bir müzik enstrümanını çalmayı ve müziği yaşamının önemli bir parçası sayan, çok yönlü üreten nesiller yetiştirmeyi hedeflenmektedir. Çocukların, sahip olunan tüm fiziksel ve teknolojik olanaklarla, araştırmacı ruhlarını çeşitli etkinliklerle destekleyecek duvarsız eğitim modelini sağlayarak bilimsel düşünme yetisine sahip, özgüven sahibi ve çevresiyle barışık, yaşam standartları yüksek bireyler olarak topluma kazandırma bilincindedir. Bilfen Okullarında öğrencilerin "yaşam boyu öğrenme" yetisini geliştirmeye yönelik, yüksek standartlara sahip eğitim-öğretim ortamları sunuyoruz. Doğrudan, Amerika’daki Uluslararası Öğrenme Stilleri Merkezi ağına ulaşarak öğrencilere "öğrenme stilleri envanteri" uygulanıp ve her öğrencinin öğrenme stili profili çıkarılmaktadır. Anne-babalara, çocuklarını daha iyi tanımalarını ve anlamalarını amaçlanarak, çocuklarının öğrenme stillerine ait kişilik özellikleri ve davranışsal ipuçları hakkında bilgiler içeren raporlanarak öneri paketleri sunulmaktadır. Bilfen’de "öğrenme stilleri" ile amaç; öğrencilerin akademik başarılarını geliştirmekle birlikte, onların yaşam boyu öğrenme yetilerine sahip olmalarını, sosyal yaşamların da daha mutlu bireyler olmalarını sağlamaktır.

Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    21
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 15:10 şeklindedir.
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu Yorumları (5)

  • NY

    Müfredatın yanında okulun kendi sosyal ve fiziksel imkanları ile desteklenmesi çocukların okulu sevmesi açısından çok etkili. Böylece mutlu başarılı bir eğitim hayatı sağlanmış oluyor.

  • NK

    Köklü çizgisini bozmayan bir okulu tercih ettiğimiz için içimiz rahat. Deneyimleyerek söyleyebilirim ki öğretmenler tecrübeli ve öğrencilere karşı titizler.

  • EC

    Bilfen her alanda zaten çok başarılı bir okul. Özellkle çocuklara yabancı dil edindirme konusunda bir numara diyeblirim. Hem severek hem öğrenerek vakit geçirdikleri bir yerde başarı kaçınılmaz oluyor haliyle.

  • PY

    Harika eğitim kalitesi ile cocukların daha yetkin bir birey olması amaclanıyor. Gerçekten de bunu farkedebiliyoruz. Başka bir okuldaki yaşıtlarına göre kıyaslandığında bu açıkca görülüyor. Bu sebeple gururluyuz ve mutluyuz.

  • YD

    Bilfen'in güvenilir deneyimli öğretmenlerine ve idaresine güveniyoruz. Ülkemize başarılı bireyler kazandıran bir okulda olmak güven verici zaten. Okulun temiz ve sağlıklı ortam sağlaması ayrıca çok güzel.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Halkalı Bilfen Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mah. Papatya Çıkmazı Sok. No:1, Küçükçekmece/İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum