fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi İstanbul Beykoz’da bulunmaktadır.30 yılı aşkın deneyimi, kaliteli ve kapsamlı yayınları, tecrübeli eğitim kadrosu, yoğunlaştırılmış eğitim öğretim planlamalarıyla,20 kişilik geniş ve ferah sınıflarda öğrencilerini başarılı bir şekilde geleceğe hazırlamayı hedeflemektedir. Disiplinin ön planda olduğu eğitim öğretim anlayışıyla, başarıya ulaşmak için gerekli olan ‘Birey’ olma sorumluluklarını öğrencilere kazandırmayı amaçlar.
Okulumuzda tüm kademelerde ‘Türkiye Geneli Deneme Sınavı’ uygulanır. Böylece öğrencilerin konu kazanım seviyeleri belirlenir ve eksik oldukları konularda tamamlama çalışmaları yapılır.
Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi Rehberlik Birimi çalışmalarında öğrencinin ilgi alanları ve güçlü yönlerini ön plana çıkarıp geliştirmeyi hedefleyen ‘Kişiye Özgü Rehberlik’ anlayışını benimsemektedir. Haftalık yapılan bireysel görüşmelerle öğrencilerin etkili ders çalışma becerileri, zaman ve stres yönetimi, kariyer planlamaları, duygusal ve sosyal ilişkilerini yönetme ve problem çözme becerilerini geliştirecek konularda rehberlik yapılmaktadır. Haftada 1 saat tüm kademelerde işlenen rehberlik derslerinde MEB müfredatına göre etkili iletişim becerileri, meslekler hakkında bilgilendirmeler, kaygı ve stres yönetimi gibi konulara yer verilmektedir. Okulumuzda Rehberlik Birimi ve Mentör öğretmenlerimiz tarafından öğrenci ve velilere yapılacak geri bildirimlere önem verilmektedir.
Okulumuzun farklarından birisi 9. ve 10. sınıfta öğrencilere haftada 12 saat yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi verilmesidir. Öğrencilerin yabancı dil becerilerini ileri seviyeye taşıyacak şekilde MEB müfredatına ek olarak fark dersleri verilmektedir. Fark dersleri öğrencilerin dil bilgisi, yazma ve konuşma becerilerini geliştirecek ilkeler gözetilerek belirlenmektedir. Okulumuzda uygulanan dersler ile yabancı dil öğreniminin yetenek değil, geliştirilebilir zihinsel bir süreç olduğu gerçeğinden hareket edilerek; öğrendiklerini pratiğe dönüştürecek imkanlar sağlamaktadır. Okulumuzda ikinci yabancı dil olarak Almanca dil eğitimi de bulunmaktadır. Bu uygulamalarla öğrencilerin yurt içi ve yurt dışı eğitim planlamalarında başarıya ulaşması hedeflenmektedir.
Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri hedefledikleri üniversite ve bölümlere ulaşabilecekleri seviye ve yeterlilikte eğitim alırlar. Okulumuzda MEB akademik takvimine ek olarak 9. ve 10. sınıf konu tekrarlarıyla öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi sağlanmaktadır. TYT ve AYT derslerinin birlikte verildiği ‘Üniversite Sınavına Hazırlık’ süreci, öğrencilerin herhangi bir takviye kurs ihtiyacı duymayacakları şekilde planlanmıştır. Öğrencilerimiz çözemedikleri sorular ve konu anlatımlarını branş öğretmenlerinden alacakları ‘Birebir’ derslerle tamamlamaktadır. Rehber öğretmenlerimiz tarafından sağlanan psikolojik destekle birlikte, hedefledikleri meslek dalları hakkında detaylı bilgiler almakta ve üniversite tercihlerini yapmaktadırlar. Böylelikle öğrencilerin sınavlara hazırlanırken ihtiyaç duydukları akademik beceriler ve rehberlik hizmetlerini en iyi şekilde almaları sağlanmaktadır.
MEB müfredatının yanında öğrencilerimize müzik, beden eğitimi ve spor, görsel sanatlar, drama dersleri de verilmektedir. Okulumuzda bu alanlarda kulüp çalışmaları uygulanmaktadır.
Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin akademik becerileri kadar sosyal ve kültürel gelişimleri de ön plandadır. Her sene bir yurt dışı, bir yurt içi gezisi yapılır. Bunlara ek olarak kültürel geziler, sosyal faaliyetler ve akademik etkinlikler de yapılmaktadır.
Okulumuzda teknolojiden de faydalanarak güvenlik hizmetleri en üst seviyede tutulmaktadır.
Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim anlayışı Tam Öğrenme Modelinden yola çıkışla, ‘İyi bir lise, iyi bir üniversitenin kapısıdır.’ anlayışına göre şekillenmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Öğrenme Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 4+

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %85-%90

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi Yorumları (40)

  • AD

    Okul yönetimi ve öğretmenlerimizden çok memnunuz. Deneme sınavları ve öğrenci takipleri sayesinde sınava hazırlık süresince öğrenciler daha planlı bir şekilde hedeflerine doğru ilerliyorlar. Emeği geçen herkese teşekkürler…

  • AY

    Gerek idari kadrosu gerekse eğitimcileriyle bölgenin en iyi eğitim veren kurumu. Özellikle disiplin konusunda ki hassasiyeti diğer özel kurumlardan ayıran en önemli özelliği. Sınıfların maksimum 20 kişiden oluşması, gerekli görüldüğü zamanlarda bire bir dersler verilmesi öğrencilerin hem toplu hem bireysel gelişimini olumlu etkiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • EY

    İlk günden itibaren ilginiz çok güzel. Neşeli ve keyifli bir okul aklınız kalmadan çocuğunuzu kaydettirebilirsiniz. Biz çok memnunuz.

  • CE

    Çocuğumu güvenle gonderebildigim gözümün arkada kalmamasi en önemlisi.Egitim kadrosundan memnunuz.

  • EY

    Beykoz civarında özel okul düşünüyorsanız tereddüt etmeden gönderebilirsiniz. Okulun öğretmenlerini seviyoruz Furkan öğretmenimizi ayrıca seviyoruz,disiplin ve eğitim açısından memnunuz.

  • YY

    Böyle bi kurumda oldugumuz icin cok mutluyuz.2 senemiz daha var ve burda bitirmek istiyoruz.Disiplin ve egitim anlaminda memnunuz

  • TY

    Heyecanla ve sabırsızlıkla yeni dönemi bekliyoruz.Çocuğumun okuldan memnun olması bizi ayrıca motive ediyor.Disiplin ve işleyiş anlamında memnunuz.

  • AE

    İlk senemiz olmasına rağmen adaptasyon sürecini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum.Çocuğum ve biz okuldan genel anlamda memnunuz.

  • Ad

    Çocuğumun böyle bir okulda olmasından dolayı çok mutluyum.Daha da iyi olacağını düşünüyorum.Spor aktivitelerine katılmasından ve aktif olmasından memnunum.

  • SK

    Okul kadrosundan ve imkanlarından memnunum. Yeterli disiplin olduğu sürece aklımızın arkada kalmasını istemiyorum. Yeni dönemi heyecanla bekliyoruz.

  • SK

    2 yıldır bu okuldayız, eğitim ve disiplin anlamında mutluyuz. Sosyal aktivite anlamında daha da yoğunlaşmamız gerekiyor.Onun dışında her şeyden mutluyuz.

  • Uy

    Okul kadrosundan gayet memnunum ve çocuğumda bu durumdan mutlu,Furkan öğretmeni ve Şeyma öğretmenini çok seviyor.

  • NA

    Birkaç okul gezdim Kavacık bölgesinde eğitim sistemi temizlik ve güvenlik konusunda en iyi okul

  • NK

    Farklı bir okulda okuyan kızımı üniversite hazırlık süreci için bir dershaneye göndermek yerine bu okulu tercih ettik. Sınava hazırlık için tüm planlamaları, ilgi ve takipleri sayesinde istediğimiz üniversiteye yerleştik. Kavacık'ta bir özel okul arayışı içindeyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • FT

    Sundukları imkanlar ekstra çalışmalar yapmaları harika öğrencileri takip ediyorlar. 2 yildir burdayız cok memnunum

  • Çalışanları çok güler yüzlü ve ilgililer çocuğumu bu sene araştırarak kayıt ettirdim birkaç öğretmenle görüştüm gerçekten çok ilgilendiler içime sindi tavsiye ediyorum

  • FO

    2 senedir buradayız okulun öğretmenleri çok iyi genel anlamda okuldan memnunuz.Disiplin konusunda çok hassaslar çocuğum okulda iken aklım kalmıyor.Öğrenci takip konusunda da gayet başarılılılar.

  • HM

    Çok kaliteli bir ekibe sahipler. Hepsi alanında uzman isimler ve güleryüzlüler. Kızım için bu sene burayı tercih ettik. Özellikle İngilizce eğitimlerindeki istek ve arzuları bizi çok cezbetti. Beykoz’un böyle nitelikli bir özel okula ihtiyacı vardı. İsabet olmuş.

  • Sa

    Okulda yeğenim okuyor gösterileri için okulu ziyaret etmiştik içi çok güzel ferah ve aydınlıktı güvenlik ve kurumsal iletişim yönünde de çok iyi ağırlanmıştık ayrıca kendi çocuğum içinde gelecek sene burayı düşünüyorum.

  • Kt

    Harika bir okul mükemmel yani tek kelimeyle müthiş kesinlikle ve kesinlikle gelmenizi tavsiye ederim

  • Bk

    Kavacıkta öğrencinizi güvenle kayıt yaptırabileceğiniz bir okul sistemleri çok güzel çok memnunum. Kurucusu Bahadır hocaya emeklerinden dolayı teşekkür ederim

  • EC

    Mehmet Kömür ve Ela Torun bu okulun en kıymetli öğretmenleri sadece onlar için bile kayıt olunur

  • GS

    Okulun disiplinli olması ,çocuklarımıza gereken değeri vermesi ve ders haricinde ozguven ve hayata bakışlarına yön vermesi mutluluk verici

  • Mc

    Mehmet kömür ve Ela torun hocalarımız için bile sadece ,bu okul seçilir. Umarım hep böyle hocalarımız artar ve okulda kalırlar.

  • SC

    Yenilenen güçlü eğitim kadrosuyla çok iyi bir eğitim kurumu.Sosyal aktiviteleri biraz daha arttırılabilir.

  • ET

    Çok ilgili ve disiplinliler. Öğrencileri takip ediyorlar. Öğrencinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz eğitim kurumu. Veli arkadaşlara gönülden tavsiye ederim. İlgi ve alakadan dolayı yönetime ve tüm öğretmenlere teşekkür ederim.

  • Dd

    Eğitim konusunda bir numara öğrencilerine bir maddi kazanç olarak değil kendi cocukları olarak değer veriyorlarKitapları biraz pahalı

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sizlerin emaneti olarak tüm öğrencilerimizi nitelikli bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ey

    Kaliteli eğitim veriyor çocuklarla çok ilgileniyorlar ve çok kaliteli öğretmenleri varfiyatı çok yüksek keşke her bütçeye uygun olsa

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

  • İlgi alaka çok güzel ve kızımın okulunu öğretmenlerini sevmesi mutlu olması

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizin mutluluğu bizim için çok değerli. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ZY

    Kavacık çevresinde lise kademesinde çocuklarınızı güvenle gönderebileceğiniz bir okulOlumsuz bir yanını görmedim

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, düşünceniz ve okulumuza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

  • BA

    Anadolu Lisesi'ni arkadaşlarıma ve velilere şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; düşünceniz için çok teşekkür ederiz.

  • MC

    Özel okul düşünüyorsanız ilk tercihiniz olmalı diyebilirim. Tüm personel eğitim ve öğretim konusunda elinden gelen tüm çabayı göstermekle birlikte öğrencilerin gelişimin takibini de çok iyi bir şekilde yapmakta.

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Eğitimciler olarak değerli yorumlarınızı görmek büyük mutluluk. Çok teşekkür ederiz.

  • ÇO

    Okula bu sene başladık. Dokuzuncu sınıfız. Tereddütlerim vardı açıkcası. Şimdi iyi ki kızım bu okulda diyorum. Öğretmenlerimiz çok ilgililer,müdürlerimizde aynı şekilde.Bahadır bey,Eyüp bey,Özlem hn. Kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı şekilde tüm öğretmenlerimizede çok çok teşekkürler.Okulumuzun hiç bir eksik yanı yok.

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Ne mutlu bize.. Düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz.

  • AO

    Öncelikle okuldaki öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum .İlk senemiz dokuzuncu sınıftayız okulu eğitim sistemini araştırdım kızımla bir çok okul ziyaretimiz oldu . Burda mutlu olacağını söyledi. Benim için önemli olan mutlu olaması çünkü sevdiği yerde ,verimli olur bir şeyler öğrenir iyi bir eğitim alır . Kızım okula severek gidiyor . Öğretmenlerimizi sorduğumda hepsinin den memnun . Danışman hocamız Şule hanım benim için çok değerli kızımı okulda ona emanet ediyorum. Çözüm odaklı olamaları çok güzel müdüründen öğretmenine herkesin birbirine karşı anlayışlı ve fikirlere değer verildiğine inanıyorum .Yabancı dil eğitimine önem vermeleri de çok güzel .Olumsuz bir şey yaşamadım .

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz bizim için çok değerli ve motivasyon kaynağıdır. Çok teşekkür ederiz. Sevgiler.

  • YG

    Her aile gibi biz de çocuklarımızı elimizden geldiği kadarıyla iyi yetiştirmeye çalışıyoruz.İyi bir eğitim uğruna bir çok fedakarlığa katlanıyoruz. Lisede çocuğum kişisel yeteneklerini daha iyi tanıma fırsatını bulacağına inanıyorum. Başta Eyüp Hocamız olmak üzere yöneticilerin ve öğretmenlerin öğrencilerle bire bir ilgili olduğunu gözlemliyorum. ilginin devam etmesi ve başarının ortaya çıkması durumunda diğer çocuğum içinde tercih sebebi olacaktır. teşekkür ederim.okul kitap ve kıyatet ücretlerini yüksek buluyorum.

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, eğitimde ilgi ve takip çok önemlidir. Tüm öğrencilerimizi yakından takip ediyor gelişimleri için gerekli çalışmaları sağlıyoruz. Düşüncenizi paylaşmanız çok değerli, teşekkür ederiz.

  • FA

    İlk günden itibaren aynı özveri ile emek veren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Mesleklerini sevdikleri o kadar belliki.Oğlumu güvenerek emanet ediyorum. Çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz bizim için çok önemli. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Öa

    Merhaba,kızım bu okula başladığından beri mutlu gidip geliyor öğretmenlerimizin ilgisi cok iyi mudurlerimizinde.cok disiplinli bir okul olduğu için cok mutluyum içim cok rahat diyebilirim temenim inşallah Kızımın guzel sonuçlarla bu okulu bitirmesidir,başta müdürümüz Bahadır beye Eyup beye ve bütün oğretmenlerimize tesekkur ederizOkulun özel kitaplarının fiyatının yüksek olması birde kantinin daha cok çeşitle geliştirilmesi

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizin okul ortamını sevmesi akademik başarısı için çok önemlidir. Bu noktada öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyeti bizim için çok değerli, teşekkür ederiz.

  • YB

    İlkokul ve ortaokulu farklı özel okullarda okuyan oğlum bu lisede halen öğrenim görmektedir. Diğer okullarda kendimi hep müşteri gibi hissettim fakat bu okulda gördüğüm tutum ve yaklaşım ile oğlumu bu okulda öğrenim görmesi ile ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım ve hem kendim adıma hem de oğlum adına çok mutlu oldum. Özellikle üniversiteye hazırlık aşamasında okulun ne kadar özveri ile çalıştığına şahit oldum. Okulda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • BD

    Oğlum bu sene buraya başladı. İlk günden itibaren hem öğretmenlerimiz hem de idari görevliler çok yardımcı oldu. Oğlum okuluna severek gidip geliyor. Etüdlerden de çok faydalanıyor. Tüm okul çalışanlarına emekleri için teşekkür ederim. Saygılarımla

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz bizleri de sevindirdi. Kıymetli yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederiz.

  • ad

    bahçe kapısından adım attığımda hissettim enerjisini...güvenlik görevlisinden bize çay ikramında bulunan hanımefendiye kadar işte benim oğlum burada olmalı dediğim bir okul..

  • Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz en öncelikli hedefimiz. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kavacık Sınav Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Balamir Sk. No:7 Kavacık / Beykoz / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum