fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Aziz Sancar Anadolu Lisesi

Aziz Sancar Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Aziz Sancar Anadolu Lisesi Hakkında

Aziz Sancar Anadolu Lisesi, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde kurulan ve 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılında hizmet vermeye başlayan bir devlet okuludur. Okul kurulurken öğrencilerin konforu ve verimli eğitim alma şekillerine göre dizayn edilmiştir. Aynı zamanda öğrencilere birçok imkan sunan bu okul, bünyesinde; ayrı ayrı fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları bulundurmaktadır. Kısa süredeki başarıları, uzman öğretmen kadrosuyla benimsediği öğrencilerin kalıcı öğrenmeyi gözlemleyerek ve deney yaparak sağlaması gerektiği anlayışına dayanmaktadır. Aynı zamanda okulda tematik bilgi ve öğrenme merkezi, konferans salonu, açık ve kapalı spor alanları mevcuttur. Öğrenciler 8.50 ve 16.00 saatleri arasında eğitim alırken boş zamanlarında da arkadaşlarıyla vakit geçirerek sosyal iletişimi güçlendirmek amacıyla bu alanlarda vakit geçirebilmekte ve çeşitli sportif faaliyetlerde bulunabilmektedir. Bu alanlarda kendini geliştiren öğrenciler ile takımlar kurulmaktadır. Buna ek olarak, basketbol, voleybol, dart, masa tenisi, futsal erkek okul takımları ile il ve ilçe düzeyinde müsabakalara katılım göstermektedirler.
Aziz Sancar Anadolu Lisesi, bir çok projede yer alan okullardan biri olmaktadır. Bu projelerle öğrencinin; Sorun çözme becerisi güçlü, çözüm odaklı, bireysel farklılıkların bilincinde, sorumluluk sahibi, anadilini doğru kullanabilen, zamanı etkili ve doğru yönetebilen, iç disiplini gelişmiş, bilgiyi kullanabilen, değiştirebilen, dönüştürebilen, yenilikçi ve yaratıcı özellikler kazanmasını amaçlamaktadırlar. Bu okul yurtiçinde Tübitak 4006 "Our Culture is your Treasure/ Bizim Kültürümüz Sizin Hazinenizdir " projesini sürdürmektedir. Yurtdışı projelerine de kapılarını açan bu devlet okulu, Türkiye, İspanya, İtalya, Polonya, Portekiz ve Romanya ülkelerinin katılımıyla gerçekleşen Erasmus Tv İnternational Proje Ortağı projesini yürütmektedir.
Aziz Sancar Anadolu Lisesi, yabancı dil eğitimine büyük önem vermekte ve öğrencilerinin en az iki dil bilen bireyler olarak mezun olmasını amaçlamaktadır. Bu bağlamda 1. yabancı dil olarak İngilizce eğitimi veren bu kurum, ikinci dil seçeneği olarak öğrencilerine İspanyolca dersleri vermektedir.

Aziz Sancar Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Aziz Sancar Anadolu Lisesi adresi nedir?
    MİMAR SİNAN MAH. YEŞİLÖREN SOK. NO:41, SULTANBEYLİ / İSTANBUL
  • Aziz Sancar Anadolu Lisesi telefon numarası nedir?
    02165924988
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Aziz Sancar Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Mi̇mar Si̇nan Mah. Yeşi̇lören Sok. No:41, Sultanbeyli̇ / İstanbul
0 216 592 49** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum