fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Hakkında

Üsküdar Altunizade Bağlarbaşı'nda 9 yıldır lise hizmeti sağlayan Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, öğrencilerini hayata ve sınavlara hazırlar. Yalnızca akademik olarak değil, öğrencilerini sosyal ve kültürel olarak da gelişimlerini destekleyerek hayata donanımlı bireyler kazandırmaktadır.

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi'nde yabancı dil olarak İngilizce ve İspanyolca eğitimi vermekteyiz. Öğrencilerimizi globalleşen dünyaya hazırlamak adına İngilizce eğitimimiz özellikle 9. ve 10. sınıfta MEB müfredatına ek olarak temel İngilizce eğitimi şeklinde verilmektedir.

9. Sınıfta Lise başlangıcı ve ilerde karşılaşacağı YKS birinci basamak sınavı olan TYT konularını ihtiva ettiği bilinciyle eğitim veriyoruz.
10. Sınıfta normal müfredat uygulanarak test tekniğini geliştirirken çalışma disiplini oluşturuyoruz.
11.Sınıfta müfredatın yanı sıra YKS konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirerek TYT Konuları anlatıyoruz.
12. Sınıfta öğrencimizi tamamen YKS'ye hazırlıyoruz.
Bu amaçla TYT ve AYT konularını en baştan alıp tamamını anlatıyoruz. Bu çalışmamızı çok sayıda TYT ve AYT denemeleriyle destekliyoruz. Bu süreçte Sınıf danışman öğretmeni ve rehberlik servisimiz öğrencimizin her türlü takibini yapar, motivasyonu sağlar, veliyle işbirliği içinde olur.

Okulumuz Öğretmen kadrosu okul ve kurs tecrübesine sahip her yıl YKS, TYT ve AYT'ye öğrenci hazırlayan öğretmenlerden oluşmaktadır.

Okulumuz her türlü toplu ulaşım ağının bulunduğu merkezi bir konuma sahiptir. İETT duraklarına 5, Altunizade metro istasyonuna 10, Bağlarbaşı metro istasyonuna ise 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi'nde karma bir yapıda yatısız biçimde sürdürülen eğitim programlarında tam zamanlı öğrenmenin sağlanabilmesi için aktif öğrenme ortamları hazırlanmaktadır.

Altunizade bölgesinde önde gelen liselerden biri olan okulumuzun en büyük referansı mezun ettiğimiz öğrencilerimizle velileri ile halen eğitim alan öğrencilerimiz ve velileridir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %3 %100
%3.01 - %5 %80
%5.01 - %10 %60
%10.01 - %30 %30
%30.01 - %50 %10

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 4+

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sözel

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %85-%90

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Yorumları (55)

  • Ni

    Okulumuzdan,öğretmenlerimizden de çok memnunuz.İlgili bir okul.Tavsiye ederim

  • HA

    Oğlum 9. Sınıfın ikinci döneminde Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesine kayıt oldu. Hem brans ogretmenlerinin hem de rehber öğretmenlerinin ilgisi sayesinde kısa zamanda uyum sağladı ve derslerini düzenli şekilde takip etmeye başladı. Ben bir veli olarak oğluma gösterdikleri ilgiden cok memnunum.

  • BB

    Hocalar öğrencilerine karşı özverili. Birebir ilgileniyorlarBahçenin genişlemesini isteriz.

  • GS

    Tüm çalışanlardan öğretmenlerimizden hepsinden son derece memnunuz.Hepsine sonsuz teşekkür ederizBence herşey bu haliyle çok iyi

  • Dk

    Öğretmenleri çok tatli çok başarılı öğretmenler.konumu çok rahat ulaşılabilir bir konumda...oglum severek mutlu gidiyor.herkese tavsiye ederim

  • ND

    2 yıldır kızım bu okulda okuyor.. Bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesi üzerine kaydettirmiştim, çok memnun kaldım.. Başka bir kurumda biyoloji öğretmeniyim, bir eğitimci olarak tüm öğretmen arkadaşlara burdan da teşekkür etmek istiyorum..

  • GS

    10 sınıfa okula kayıt olduk bugüne kadar ki surec gayet iyi geçti emeğe geçen herkese teşekkür ederimSpor ve Sosyal aktivitelere biraz daha zaman ayrılabilir

  • Sc

    Öğretmen kadrosu çok iyi. Sorunları profesyonelce çözüyor ve yaklaşıyorlar. Sosyal etkinliklere önem veriyorlar. Öğrenci ders takip sistemleri çok iyi. Başarıyı arttırmak için birçok alternatif sunuluyor...

  • Kaliteli disiplinli akademik olarak takip çok iyi güler yüzlü ve alanında uzman öğretmenlerimiz çok teşekkür ederim

  • AA

    GDS, ARPETE gibi uygulamalar çok faydalıkıyafet disiplinin çok sıkı olması can sıkıcı

  • GG

    Okulumuzun eğitimi hocalarımızın yaklaşımı okul çalışanlarının ilgileri mükemmel ve öğrencilerle uyumları ve ortam süper kızım okula her gün severek gidiyor Başta müdürümüz olmak üzere bütün öğretmenlerimize ve çalışanlara teşekkür ediyoruz emeklerine yüreklerine sağlık iyiki sizi seçmişiz

  • Şk

    Tavsiye üzerine kızımı yazdırdığım bu okul kızımın ikinci ailesi oldu. Öğretmenlerimiz çocuklarımızla çocuklarıymış gibi ilgilendiler yeri geldi arkadaş oldular. Öğretmenlerimiz yönetim kadrosu ve Merve hanım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

  • AZ

    Yöneticilerimizin anlayışından ,ilgisinden ve eğitimin kalitesinden öğretmenlerimizin deneyimi ve çocuklara karşı olan tutumundan çok memnunuz.

  • ng

    Sizlerle birlikte daha iyiye emin adımlarla ulaşmak mutluluk verici yaptıklarınız için çok teşekkür ederiz

  • SA

    Bu yıl 9.sınıfta oğlumuz eğitim gördü. Okul Müdürünün tüm öğrenciler üzerindeki ilgisi başta olmak üzere, Merve Hanımın güler yüzü, değerli Öğretmenlerimizin özverili, alakalı davranış ve tutumları bunun yanında alanında en iyileri olmaları biz velileri ve öğrencilerimizi mutlu ve huzurlu kılmaktadır. İyiki bu okulu seçmişiz dedirten emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Saygılarımzla.

  • NY

    Öğrencilere birey olarak yaklaşılıyor olması lise yaş dönemindeki bir genç için çok önemli bir avantaj. Ayrıca öğrencinin akademik başarısı için ders takibini ve periyodik yapılan denemeleri faydalı buluyorum. Rehberlik birimi de öğrenciye sosyal ve psikolojik anlamda destek veriyor. Ciddiyeti olan, samimi bir sosyalleşmeye de imkan tanıyan butik bir okul olduğunu düşünüyorum.

  • NN

    Her yıl, bir önceki yıla göre üzerine katarak kendini geliştiren,iyi ki oğlumu tereddüt etmeden gönderdiğim okul. Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat.Öğretmenlerin ders anlatımları, etütler ve rds ile eğitime tam destek.Yorumumda da bahsettiğim gibi ,okul her yıl üzerine ekleyerek kendini geliştiriyor

  • Elif Nur Çakır’ın annesiyim ilk özel okul deneyimimiz Sultantepe orta okulundan mezun olduk okulumuzu çok seviyorduk.Aslına bakarsanız hiç özel okul düşünmüyorduk ve fakat böyle kısmet oldu.İlk gün geldiğimiz günden itibaren sevgili Merve hanımın vermiş olduğu güven ile okulumuza başladık çok şükür memnunuz kızımızın memnuniyeti mutluluğu bizim için en büyük referans tüm öğretmenlerimize okul müdürümüze ve bu memnuniyette emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.En çok memnun olduğum bir başka konu resim ve müzik derslerinec okulumuzun verdiği değer çocuklarımızın rahatlayacakları alanların olması.Bu vesile ile tekrar Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.Çocuklar en kıymetlilerimiz.Okulumuzdan memnunuz.

  • HG

    Ergen gençliği eğitme ve bilinçlendirme konusunda çok başarılılar.Çocuklar 9. sınıftan itibaren hedef seçimlerine karakterleri oturduktan sonra daha sağlıklı ulaşabiliyorlar.Bu konuda gerek yönetim gerekse de öğretmenler gerçek anlamda mentorluk yapıyorlar.Aktivitelerde biraz daha aktif olunabilir.

  • CB

    Bir veli ve öğretmen olarak gerek ahlâkî yapısı gerkse eğitim olarak son derece memnunum.Sosyal faaliyetler biraz daha artırılırsa güzel olabilir.

  • Sa

    Konum olarak çok güzel bir konumda Hocalar çok ilgili okul rehberliği çok içten Covid19 tedbirlerine önem verirler

  • 0

    Öğretmenlerimizin ilgi ve alakası memnun edici ,2 çocuğumda burada okuyor hem veli, hemde öğrenci mutlu .sınıf öğretmenimiz Esma hoca olsun diğer öğretmenlerimiz olsun ,gerek okul idaresi çok ilgili teşekkürler.Etütler cuma gününe denk gelecek şekilde ayarlanabilir.

  • GS

    Okul idaresi ve öğretmenlerimiz çok ilgili, öğrencilere gerekli eğitim desteği, dersler haricinde etütler ve randevulu birebir derslerle takviye yapılmaktadır. sosyal sorumluluk projelerine ilişkin aktivitelerine önem ve yer verilmektedir. Temizlik ve hijyen konusunda maksimum hassasiyet gösterilmektedir.Çocukların vakit geçirebileceği alanların biraz genişletilmesi yeterli olacaktır.

  • CY

    Ogretmenlerimiz ve okul idare yonetimi cok ilgili alakalilar. Cocuklarin guvenligi giris cikislari surekli takip ediliyoKantindeki urunler cesit olarak cogaltilabilir

  • Benim kızım puanıyla proje okul kazanmıştı fakat bir öğretmen arkadaşımızın tavsiyesiyle altunizade fen bilimleri ile görüştük okul mevcudunun az olması kadrosun iyi olması insan kaynaklarından merve hanımın sıcak ve samimi yaklaşımı ve okul müdürü erol beyin eğitim konusundaki idealist yaklaşımı bizim bu okulu tercih sebebimizdir. Okulumuz ve öğretmenlerimizden çok memnunuz sınıf öğretmenimizin takibi çok iyi öğretmenlerin öğrencileriyle iletişimleri güzel çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum

  • ns

    okul gerçekten çok güzel, öğretmenleri çok ilgili. devamlı olarak derslerle alakalı iletişim halindeyiz hocalarla. ben çok memnun kaldım.

  • AS

    Çocuğumun çok mutlu olduğu, kendisini aile ortamında hissettiği bir yer. Her kademeden çalışanların öğrencilere yaklaşımından ve onlarla etkileşiminden memnunum.

  • Profesyonel ve donanımlı ekibi olan, iletişime açık ve her zaman çözüm odaklı bir anlayışla hareket eden butik bir kurum. Çok iyi işleyen bir öğrenci takip sistemi var. Etüt ve bire bir ders uygulamaları ile konuların pekiştirilmesini sağlıyorlar. 9. sınıftan itibaren öğrencileri üniversite sınavına hazırlayan bir kurum. Hedefi olan , akademik başarı odaklı öğrenciler için doğru adres . İdari kadro ve halkla ilişkilere de ayrıca teşekkür ediyorum.

  • ua

    oğlum mete 4 yıldır okulunuzda eğitim almakta ve ben bu süreçte sizlerin güleryüzlü çabalarınızdan dolayı tüm okul görevlilerine teşekkür ederim başarılarınızın devamını temenni ederim hep böyle kalın

  • Okuldaki son senemiz ve burada geçirdiğimiz her an çok değerliydi. Tavsiye ettiğim ve eğitiminden memnun kalan en az 10 öğrenci kaydına vesile olmuşumdur. Okul yöneticileri ve öğretmenleri sonuç odaklı ve hedefe giden yolda ne yapılması gerektiğini bilen profesyonellerden oluşmuş güzel bir kadrosu var. Başta müdür Bey olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve idari kadrolara bugüne kadar göstermiş oldukları ilgi alaka ve eğitim performanslarında dolayı teşekkür ederim.

  • NK

    4 senedir egitim aldigimiz İdaresi ve ogretmenleri ile mukemmel bir okulYok

  • İki çocuğumda Oğuz fen bilimlerinde okudu biri mezun oldu şu an Boğaziçinde okuyor. Okulda inanın kapıdan girdiğinizde personelinden müdüre kadar güler yüzle karşılanıyorsunuz tüm öğretmenler ilgili, ders olsun , destek olsun bir öğrenciye sınav kaygısından tutun eğitime kadar yardımcı oluyorlar.Biz Ailecek çok memnunuz tüm çevreme de tavsiye ediyorum. Bu vesile ile Ela Hocaya Tüm öğretmenlere ve çalışanlara Merve hanıma teşekkür ediyorum .

  • Kk

    Ben ve çocuğun okuldan memnunuz öğretmenler ilgili ve çocuğun mutlu tavsiye ederim

  • FY

    Canım Nurcan hocam, okulumuzun en kıymetli en fedakar en tatlı öğretmeni onun için okula kaydolmaya değer

  • TT

    Güler yüzlü ve özverili çalışanları ile okulumuz bir harika. Akademik olarakta sınava iyi hazırlıyor ve çok şey kazandırıyor.

  • DE

    Alanında uzman öğretmen kadrosuyla dolu okul. Her seviye göre eğitim kalitesi

  • BY

    Tavsiye üzere gittiğimiz bir okuldu.verilen bilgiler bizi heyecanlandırdı sınav başarısı için mutlaka görüşmelisinizBahçesi

  • KA

    Tecrübeli kadrosuyla iyi bir eğitim imkanı sunmakta.Bunun yanısıra konumuyla da öğrencilerin rahatlıkla ulaşabileceği bir noktada.

  • 0

    Öğretmenlerden, okul idaresinden ve özellikle Sınıf öğretmenimiz İlknur hocanın ilgisinden dolayı çok teşekkürler....Toplantılar süreli olabilir.veli ve öğretmen görüşmeleri.

  • bo

    1 numara Çok gayretli öğretmen kadrosuyla çalışan,emek veren,ilgili bir kurum.Emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.Bu yıl okuldaki ilk senemiz …idari kadro ve öğretmenler herhangi bir sorunda çözüm odaklı yaklaşım sunuyor ..öğretmen ve veli iletisimi çok iyi .öğretmenler alanlarında oldukça deneyimli ve özverili.okula giriş ve çıkışlar kontrollü ..gönül rahatlığıyla evlatlarımızı emanet edebileceğimiz bir kurum..Okulumuzda tek eksik olan yeterli büyüklükte bir bahçesinin olmaması

  • İf

    Egitim ve öğretmen kadrosu çok iyi bir okulDaha fazla sosyal aktivite yapilabilir

  • AA

    Deneyimli , anlayıslı , çözümcül ve egitim odaklı bir kadroya sahip bir eğitim kurumudur . Gerek ögretmenlerin , okul yönetiminin ve özellıkle halkla ilişkler sorumlusu MERVE GECKIN’ın anlayış ,işbirlikçiliği ve destekleri gözardı edilemez. Tavsiye edebileceğim bir lisedir.

  • Bir eğitimci olarak söyleyebileceğim şey; Her öğrenciye aynı özeni gösteren, sadece derslerdeki başarısı ile değil sosyal, psikolojik ve ahlaki yönü ile de öğrenciyi ileriye taşımayı gaye edinmiş bir okuldur. Bu kadronun içerisinde olmaktan mutluyum.

  • RM

    Genel olarak güzel bir okul. Öğretmenler ilgili,disiplin olması gerektiği gibi. Yöneticiler kaliteli.Arpeteler öğrencilere hazır çıkarılmış olarak verilmeli. Sizin kendinizin çıktı peşinde koşmanız çok da hoş olmuyor.

  • AT

    Okuldan memnunum gerek öğretmenler okul kadrosu her konuda ilgili ve alakalı.Bahçesi biraz daha büyük olsa güzel olurdu.

  • SS

    Bu okulda ilk senemiz öncelikle çocuğumuz ögretmenlerinden ve okulundan çok memnun.Atatürk İlke ve İnkılaplarına saygılı bir kurum.Deneyimli öğretmen ve idare kadrosundan memnunuz.

  • EU

    Tecrübeli ve İlgili bir eğitim kadrosunun yanısıra disiplini de yerli yerinde

  • Gh

    Hayatımın en değerli varlığı çocuğum gözüm kapalı teslim edebileceğim okulumuz ders konusunda disiplin konusunda olsun her türlü güvendiğim bir okul Öğretmenlerimiz ve tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim sizlerle çok mutluyuz

  • Öu

    2 yıldır bu okuldayız tüm öğretmen kadrosu çok başarılı ve çok ilgili çok memnunuz hepsine teker teker teşekkür ederiz

  • Bu yıl okuldaki ilk senemiz …idari kadro ve öğretmenler herhangi bir sorunda çözüm odaklı yaklaşım sunuyor ..öğretmen ve veli iletisimi çok iyi .öğretmenler alanlarında oldukça deneyimli ve özverili.okula giriş ve çıkışlar kontrollü ..gönül rahatlığıyla evlatlarımızı emanet edebileceğimiz bir kurum..Okulumuzda tek eksik olan yeterli büyüklükte bir bahçesinin olmaması

  • Bu okula yeni başlamış olmamıza rağmen gerek öğretmenlerin gerekse idarenin çocuğumuza olan davranış ve ilgilerinden çok memnunuz

  • Çok gayretli öğretmen kadrosuyla çalışan,emek veren,ilgili bir kurum.Emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.

  • Ty

    Konum olarak çok güzel bir yerde içerisi çok ferah ve uygun çalısma ortamlarının bulunduğu bir eğitim yuvası

  • Nk

    Büyük oğlum da buradan mezun olup üniversiteye gitti ben her iki dönemden de memnunum uzun yıllar dır bildiğim tanıdığım bir okul olumsuz her durumda bir orta yol bulunabiliyorGenel kültür aktiviteleri ve beden eğitim yani spor aktiviteleri

  • bo

    eğitim odaklı, üniversite kazandırma oranı yüksek bir lisedaha geniş bahçesi olabilir

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Altunizade Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Altunizade, Üniversite Sk. No: 5 34662 Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6887
Bu okulda burslu okuma fırsatı seni bekliyor!
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum