fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi

Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bulunmaktadır. Kurum lise seviyesinde eğitim vermekte olup alanında saygın ve öncü okullar arasında yer almaktadır. Öğrencilerinin her birinin bireysel ilgi alması gerektiğini düşünen kurum, başarıyı şansa bırakmamak adına sınıf mevcutlarını sınırlı sayılarda tutmaktadır.
Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi öğrencilerinin gelişimlerini en iyi şekilde desteklemek adına son teknolojik imkanlardan yararlanmaktadır. Kurum, akıllı sınıfları, çeşitli fen laboratuvarları ve bilgisayar laboratuvarı ile öğrencilerinin teknoloji okuryazarlığının gelişmesinin önünü açmaktadır.
Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi öğrencilerine sunduğu çeşitli fiziksel imkanları ile öğrencilerine farklı öğrenim ortamları sunmaktadır. Öğrenciler derslerde edindikleri teorik bilgileri okulun sağladığı imkanlar ile pratiğe dökebilmekte, derslerine ek olarak aldıkları sanat ve fiziksel alanlardaki branş dersleri ile kendilerini geliştirebilmektedir.
Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi alanında uzman bir eğitimci kadrosu ile çalışmaktadır. Kurum, öğrencilerinin yetkinliğine ve donanımına oldukça önem vermekte olup, alanında uzman psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi ile öğrencilerinin eğitimini çok yönlü desteklemektedir. Ayrıca sınav senesi öğrencileri için üstün bir takip sistemi sağlayan kurum, her öğrencisinin gelişimini ve ihtiyaçlarını bireysel olarak tespit etmekte ve değerlendirmektedir.
Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi öğrencilerinin gelecekte başarılı, mutlu, kendine güvenen, insanlığa faydalı ve saygılı bireyler olmasını amaçlamaktadır. Kurum, bu amacı uğruna elinden gelenin en iyisini öğrencilerine sağlamakta ve kaliteli nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylikdüzü Sınav Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Yakuplu Mah. Hürri̇yet Bul. No: 57, Beyli̇kdüzü / İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum