fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:10

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi, eğitimde fark yaratmayı amaçlayan, Atatürk'ün izinde ve onun ilke ve devrimleri yolunda ilerleyen, öğrencilerine çağdaş, etik, yenilikçi ve üretken özellikler aşılayan bir eğitim kurumudur. Atatürkçü düşüncenin, Türk toplumu için tek alternatif ve tükenmeyecek umut kaynağı olduğuna inanan kurum, ilkelerini de bu düşüncelerden alır. Kurum öğrencilerini; Geleceğin Eğitimi İçeriği başlığından yola çıkarak, öğrenmenin sorumluluğunu taşıyan, duyarlı, güncel hayata ve dünyaya uyumlu, farklı kültürlere saygı duyan, çevresinde olan biteni merak eden, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmektedir.

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi’nin alanında uzman eğitimci kadrosu, öğrencilerin 21.yüzyıl standartlarına uygun dil ve kültürel birikime sahip olmaları için gereken çalışmaları yürütmektedir. Öğrencilerin eğitimin daha sonraki aşamalarında çizdikleri yolda ilerleyebilmeleri için alanında uzman rehber öğretmenlerle psikolojik danışmanlık hizmeti verilmekte ve öğrencilere gereken destek sağlanmaktadır. Öğrenci, okul ve veli iş birliği içerisinde öğrencilere güzel bir gelecek tasarlamak amaçlanmaktadır. Okulun fiziki imkanları arasında bulunan çok amaçlı salonda, öğrencilere meslek tanıtımı amacıyla seminerler düzenlenmektedir.

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi, özellikle üniversite giriş sınavı hazırlık döneminde, alanında uzman ve tecrübeli kadrosuyla fark yaratmayı amaçlayan bir okuldur. Bu doğrultuda 2021 yılında düzenlenen üniversite giriş sınavında Kartal bölgesinde bulunan özel okullar içerisinde ilk 1000'de (Türkiye 963.sü) öğrencisi olan tek kurum olmanın verdiği haklı gururu taşımaktadır. Uluslararası düzeyde eğitim veren Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi, yabancı dil eğitimini ön planda tutmaktadır. Muasır medeniyetler seviyesinde bir nesil yetiştirmek için seçmeli ikinci yabancı dil seçenekleri bulunmaktadır. Uzaktan eğitimi online olarak gerçekleştiren kurum, aynı zamanda öğretmenlerle bire bir görüşmeler sağlayarak bireysel etüt programları düzenlemektedir. Alanında uzman kadrosuyla, akademik başarısını tescillemiş olan kurum, bursluluk sınavlarıyla da öğrencilerine indirimli fiyatlarla kaydolma hakkı tanımaktadır.
Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi olarak güçlü eğitim kadromuzla her yıl daha iyi neticeler elde etmek adına, öğrencilerimize eğitim anlamında yorulmadan hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
475 - 501 %100
450 - 474 %75
430 - 449 %50
400 - 429 %40
350 - 399 %30
300 - 349 %20

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Öğrenme Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %90-%95

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Her sınıftan kaç şube var?

- 4+

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi Yorumları (50)

  • DK

    Doğan bey ve Ayşe hanımı tanıyana kadar çok okul gezdim. Evladım benim gözbebeğim kime emanet etsem diye bir çok okul baktım. Evladımı evladı gibi görecek iki insanla tanıstım dedim ve oğlumu onlara emanet ettim. Her şeyin para olmadıgını da bu okulda hissettim. Kayıt ve taksitlerde o kadar yardımcı oldular ki tek çalışan bir anne olmama rağmen çocuğumu rahatlıkla okuttum, 3.yıla giriyoruz. Okul seçerken önemli olanın spor salonları yüzme havuzları o cicili bicili sınıflar olmadıgını, önemli olan şeyin doğru ahlak kazandıran, disiplini olan ve değer veren bir kurum olması gerektiğini burda anladım. Doğan bey ve Ayşe hanım iyi ki sizleri tanıdım.

  • FC

    Bu okulun bi ogrencisi olarak okuldan çok memnunum Hocalarin ilgileri mükemmel personellerin ilgiside mükemmel Özellikle gezi ve etkinliklerinin olması bizi daha çok mutlu ediyoBahçenin büyütülmesi

  • MT

    Kartalın böyle butik bir okula ihtiyacı vardı. Disiplinli ,ilgili, başarı odaklı çalışan bir eğitim kurumu. Doğan bey ve öğretmen kadrosuna çok teşekkür ederiz. Eda hocam sizde iyi ki varsınız.. Mesut Temur

  • Sk

    Okulun öğretmenleri, yönetimi, çalışanları hepsi çok sıcak insanlar. Çözüm odaklı ve ilgililer. İdeali olan çocuklarımız için gerçekten güzel bir çalışma sistemi var. Öğrenme imkanını her türlü sunan bir eğitim kurumu.

  • ÖE

    İlk günden beri gösterdiğiniz ilgi ve alakanizdan,en önemlisi eğitim sisteminden oldukça memnunuz. Özel Kartal Atalar Çam Lisesine dahil olduğumuzdan ötürü çok memnunuz.Egitmenlerimize,idari kadroya, hizmet personelleriniz dahil emeği geçen herkese teşekkürler.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ne

    çocuğumuz liseye başlayacaği zaman eşim ve ben çok tedirgindik okul araştırırken tavsiye üzerine çam lisesine geldik .kapıdan girdiğiniz anda doğru yerde olduğunuzu anliyorsunuz çok güler yüzlü ve profesyonel bi ekip karşılıyor sizi iyiki kayıt olmuşuz çocuğum 9.sınıf etütler olsun birebirler olsun çok verim aldık .disiplinli ilgili bir okul doğan bey ve ekibine çok teşekkürler.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ay

    okulumuzdan çok memnunum çok ilgili ve öğrenci takipli bir okul eşim ve benim içimiz çok rahat çocuğumuz hem akademik olarak hem de duygusal olarak takip ediliyor doğan beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum iyiki varlar

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulun eğitiminden de çalışan arkadaşlardan da çok memnunuz. Okulun kurucusu Doğan Bey yaşadığımız her sıkıntıda her sorunda yardımcı oluyor ve çocuklarla çok iyi ilgileniyor. Okulun danışmasından, rehber öğretmenlere kadar herkes çok samimi, ilgili ve güler yüzlü. Resmen bir aile ortamı var. Hem okuldaki hem dershanedeki ortam kesinlikle harika. Bu güzel imkanlar için Sayın Doğan Çağlar'a çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Sb

    Muhteşem öğretmenler ile Kaliteli bir eğitim aldığımız öğrencilerine her yönden faydalı bir okul iyi ki burayı tercih etmişiz tüm öğretmenlerimize ve okul yönetimine çok teşekkür ederiz

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Uzman eğitim kadrosuyla ve tecrübeli yönetim anlayışıyla varolan okulumuzda siz değerli velimizin yorumu için teşekkür ederiz.

  • Tk

    Gözüm arkada kalmayan, disiplinli ahlaklı, temiz ve iyi eğitim veren bir okul. İkinci senesi oğlumun, kötü giden şeyler olsa idi zaten ikinci sene devam etmezdik. Kılık kıyafetten turunda çocuğumun ruh haline kadar ilgili ve de yakın alakadar olmaları çok memnun olmamı sağlıyor.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.Öğrencimizin mezuniyeti ve sonrasına kadar birarada olmayı temenni ederiz.

  • EE

    Okulumuzdan çok memnunum, öğretmenlerimizden ve idari kadrodan çok memnunum

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • DS

    10/B öğrencisiyim Ayın yıldızı ödelleri veriliyor ve bende matematikten,almancadan,kimyadan ödüller aldım,birebir etütler var,öğretmenler gayet güzel konu işliyorlar. Şimdi ki matematiğimi Kübra hocam sayesinde iyileştirdim gerçekten harika, Ayyüce hocamda harika bir felsefe hocası çok severim kendisini

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • EK

    Hocalarımız çok iyi özellikle rehber hocamız ayrıca ingilizce dersleri çok kapsamlı

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    temel seviyeden ileri seviye yabancı dil eğitimi ile eğitim planlaması takip edilmektedir.Görüşleriniz için teşekkür ederiz.

  • Tk

    Okul yönetiminin hassasiyetlerimize önem vermeleri öğrencileri ile birebir ilgilenip onları motive eden eğitim modelinden dolayı çok memnunum okulumuzdan emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederim kızım bu okulda olmaktan çok mutlu

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda idari birimlerimizin tamamı öğrencilerimizin motivasyonu için bütünsel yaklaşımın etkili olduğu eğitim anlayışı ile ilerlemektedir.Bu değerli görüşünüz için teşekkür ederiz.

  • Ak

    9/A sinifindanim okulda kocluk,ozel dersler var hocalari cok iyi duyga hocayi cok seviyoruz

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    koçluk sistemi ile her öğrencinin eksik olduğu derslerde öğretmenlerimizin takibi ile hedeflenen seviyeye ulaşması için yakın takip yapılmaktadır.Bu değerli görüşünüz için teşekkür ederiz.

  • SA

    Bu okulda okuyorum.Güzel bir okul. Butik bir okulun yapabileceği imkanları sağlıyor. En sevdiğim arkadaşım Eyşan.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Bs

    Öğretmenlerimiz çok iyi ben çok seviyorum bu ay ayın öğrencisini aldım edebiyatta çok mutluyum iyisi gelmişim

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimiz her ay belli kategorilerde ayın öğrencisi olarak bizleri de gururlandırıyor.Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Oe

    Okul iyi hocalar iyi duygu hoca adam okulda turnuvalar oluyor sınıflar iyi güzel bir okul

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • okulumuzu cok seviyoruz turnuvalarımız cok eglenceli dersler cok güzel geciyo öğretmenler sevecen ve cok tatlılar öğretmenlerimizle beraber güzel vakitler geciriyoruz

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    okulumuzda yapılan çeşitli fiziksel aktiviteler ve spor turnuvalarında elde edilen başarılarla okul zamanını en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz.Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ek

    Ben 9-A sınıfındanım iyi ki bu okula gelmişim bu okula gelmemin en önemli sebeplerinden biri sınıfların az kişiden olşup iki dil seçeneğini birlikte öğrenmemiz i

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    sevgili öğrencimiz kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Cc

    Okulumuz güzel Ayyüce hocamı çok seviyorum yardımcı oluyor birebir dersler var herkese ulaşım sağlaya biliyoruz çok güzel

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öğretmenlerimize ve onları seven sevgili öğrencilerimiz yorumunuz için teşekkürler

  • NF

    Okul gerçekten çok güzel çoğu imkanı sağlıyor. Dersler çok eğleneceli ve güzel geçiyor. Öğretmenlerimiz çok ilgili ve işlerinde iyiler. Okul yönetimi öğrencilere karşı çok ilgili. Okul bize etkinlikler , birebir dersler , etütler sağlıyor. Bu okulda olduğum için çok mutluyum.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    değerli yorumunuz için teşekkürler

  • Cy

    Okulumuzdan çok memnunum bahçe ve okul içi çok güzel hocalarımız çok iyi almaca dersi görüyoruz yabancı hocalarımız var kesin tavsiye ederim

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.Okulumuzda çift yabancı dil eğitimi verilmekte ,Almanca ve İngilizce dil eğitimi native öğretmenlerimizle daha eğlenceli hale gelmektedir.

  • EA

    Ben bu okulda okuyorum 9/A sınıfındayım okul çok güzel bi okul öğretmenler ve öğrenciler çok iyi bu okulda olduğum için çok mutluyum en sevdiğim arkadaşım sıla

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Okul iklimi kadar doğru oluşmuş sınıf bağı ve bu inanca sahip öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

  • DG

    Ben bu okulda kayıtlıyım dersler çok eğlenceli geçiyor eğitim kalitesi çok iyi olduğu kadar arkadaşlık ortamıda iyi okul butik güzel bir okul tavsiye ederim

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • BK

    Merhaba ben 9/A sınıfında okuyorum dersler çok güzel işleniyor hocaların tavrı çok güzel okul çok temiz bütün öğrencilere destek sağlıyolar bire bir dersler var herkeze tavsiye ediyorum.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli görüşünüz için çok teşekkürler.Öğrencilerimizn severek geldikleri bir okul olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

  • H

    Başta eğitiminden çok memnunuz öğretmenlerimiz çok ilgili ve güvenlik açısından içimiz çok rahat tavsiye edilecek okullardan biri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • SK

    Okuldan ve çok değerli hocalarımızdan alabileceğim maksimum verimi alıp kendi çabalarımla ve hocalarımızın desteği ile beraber hayal ettiğim noktaya geldim . Okulumuz ile yolum kesiştiği için çok şanslıyım. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.Her öğrencimizin bireysel ihtiyaçlarına en uygun planlamayı yapmak için gayret eden öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gayretiyle en güzel başarılara imza atacağınıza inanıyoruz.

  • BA

    Öğrencim 2 yıldır bu okula devam ediyor. Eğitim kadrosu çok profesyonel, rehberlik ve koçluk öğretmenleri güler yüzlü ve ilgili. Öğrencimi çok iyi takip ediyorlar ve sürekli geri dönüş yapıyorlar. Üniversiteye hazırlıkta da çocuğum çok ilerleme kaydetti. Deneme sımavlarıyla da başarısını arttırdı. Tyt ve Ayt alanında gayet verim aldık. Kısacası okulumuzdan çok memnunuz.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.Okulumuzda koçluk sistemiyle her öğrencinin takibi bireysel olarak uzman öğretmenler tarafından yapılmaktadır.Hedeflenen başarı seviyesine gelmek için öğrencimizin motivasyonunu destekleyerek sınava emin adımlarla hazırlanıyoruz.

  • dk

    Kartal geneline bakıp çok okul araştırdım,en sonunda Çam a kayıt yaptırdım.Gördüm ki bu okulun öğrenci ve veliye yaklaşımı ticari kaygılar taşımıyor. Çocuğunuzu eksi ve artı yönleriyle size şeffaf bir şekilde size anlatıyor. X okullardaki gibi harika bir çocugunuz var diyip sonrasında akademik olarak bomboş bir öğrenci sunmuyor size. Veli ile işbirliği halinde eğitim yapıyor. Şuan kızım 12.sınıfta ve biz çok memnunuz.dershaneye gitmesine gerek kalmadı.yayın desteği harika çünkü 3 farklı yayın kullanıyorlar. çocugum dershane okul arasında yorulmuyor,sadece okulla biz eğitimini tamamlıyoruz. Doğan beye ve ekibine bu konuda müteşekkiriz.Kantin alanının gençlere hitap edecek şekilde dizayn edilmesi

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.Kartal Bölgesinde özellikle YKS hazırlık çalışmalarında uyguladığımız sıkı çalışmanın sizlerle birlikte verimli sonuçları ortaya çıkardığını görmek bizlere daha iyisini yapmaya motive ediyor.Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

  • Fs

    2 Oğlumda bu okulda eğitim aldı. Bir oglum universitede diğerinin lise son senesi . Okul ve egitimciler ve yöneticilerinden memnun ayrılacağız. Soranlara bu okulumuzu tavsiye ederim.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.Öğrencilerimize hayatboyu başarılar dileriz.

  • ÖK

    Okula girdiğinizden itibaren güleryüzlü ve işini seven eğitimciler ile disiplini ve sevgiyi hissediyorsunuz.Öğrenciler ve öğretmenler karşılıklı tüm sınıf iyi ve kötü yanlarını birbirleri ile konuşup öğrenci ve öğretmen yaşadıkları sorunu ve iletişimsizligini çözümlemesi bence çok.iyi olur.

  • ST

    Müdüründen temizlik görevlisine kadar güler yüzlü insanlarla dolu gerçek bir eğitim yuvası. Devlet okulundaki öğretmenlerin tavırları yüzünden eğitime küsmek üzere olan çocuğumu yeniden eğitim öğretim hayatına kavuşturduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.Eğitim yuvamızın tüm kademelerinde geleceğimizin en güzel temsilcilerini yetiştirdiğimizin bilincinde hareket ediyoruz.Bu konuda alanında uzman rehber öğretmenlerimizin takipleri ile ilerlemekteyiz.

  • ME

    İlgili,disiplinli ve prensip sahibi insanların yönettiği,bölgenin en güzel okulu diyebilirim.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulumuzun idari ve eğitim kadrosundan memnumum, özellikle Rehberlik ve branş öğretmenlerimiz ellerinden geleni yapıyorlar, ama okulumuzun fiziksel olarak çok dar bir alana sahip olması ve servis hizmetinin olmayışı uzaktan gelen öğrenci açısından zorluk yaratmaktadır. Memnuniyetimi çevremde paylaşıyorum, veli ve okulumuzun ekip olarak hareket etmesi benim için önemli bir etken. Teşekkürler.Sosyal paylaşımların ve etkinliklerin artırılması, öğrencilerin daha severek okula gelmelerini sağlayacak motivasyon çalışmalarının fazlaca yapılması önerim olabilir.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerl velimiz güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Öğrencilerimizin eğitim çalışmalarında bütünsel gelişimi dikkate alınarak akademik,sosyal,kültürel,fiziksel her alanda aktif olması hedef ilkelerimizdendir.Paylaşımlarımız için sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmenizden mutluluk duyarız.

  • EN

    Okul müdüründen yöneticisine öğretmenlerinden diğer bütün çalışanlarına kadar mükemmel bir okul iyi ki öğrencimizi bu okula vermişiz Eğitiminden çok memnunum Okul temizliği harika Yemekler ev yemeği ve Doğan Çağlar bey o varsa gözünüz arkada kalmasın Emin olun her konuda anne ve babadan daha ilgili bir kişi İyi ki varsınız

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.Okulumuzun idari kadrosundan hizmet birimine kadar her birimimiz eğitimde yer alan tüm bileşenleri sizin de ifade ettiğiniz gibi birer anne baba ilgisiyle takip etmeye devam edecektir

  • Mt

    merhabalar benim oglum nerdeyse okumayi brakacakken karsimiza cikan cam anadolu lisesi benim çocuğumu tekrar kazandırdı minnet borçluyum gerçekten her şeyi ile mükemmel bir okul iyiki yolumuz kesişti iyiki tanıdık sizleri Cok çok Tesekkur ederim

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.Okulumuzun rehber öğretmenleri bu süreçte öğrencimizin ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi ve birikimi ile sizlere destek olmaya devam edecektir.

  • Ak

    Başta Doğan hocam Sümeyra hocam ve Ayşe Hanım olmak üzere tüm ekibe sonsuz teşekkürler

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • AK

    Okulun akademik durumundan ve öğretmenlerinden gayet memnunduk. Okulun çok büyük olmaması butik bir okul olması ayrıca bir avantajdı oğlumla öğretmenleri yks sürecinde birbir ilgilendiler. Çalışanların emeklerine sağlık. Teşekkürler Çam Anadolu Lisesi

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • HS

    Butik bir okul,gerek öğretmenlerimiz,gerek idarecilerimiz öğrencileriyle çok ilgililer.Egitim konusunda ise iyiler,tabiiki herşey çocukta bitiyor ,eğer çocuk sorumluluğunu bilip planlı bir şekilde çalışıyorsa öğretmenlerimiz herdaim o çocuğu destekliyor.Bahçesi keske daha büyük olabilseydi

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • Ak

    Butik bir okul biz memnunuz Doğan Bey ve Ayşe hanım müdür yardımcımız Sümeyra hanım hepsi birbirinden değerli ve ilgililer

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • NK

    Butik bir okul. İlk tanışmadan itibaren sürekli ilgi ve alaka gayet iyi. Eğitimci kadrosu idealist genç öğretmenler. Seçimimden çok memnunum. Fakat Gerek okul, gereksede öğretmenler sihirli bir dokunuş yaparak çocukları çok çalışkan ve zeki yapmıyor. İş büyük ölçüde çocukta aslında. Çocuk istediği sürece okul ve öğretmenlerimiz vermeye hazır. Özel düşenen velilere tavsiye edebileceğim bir okul.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • ÖÖ

    Cml Çam Anadolu Lisesinden blr oğlum mezun oldu, diğeri ise hala devam etmekte. Gerek akademik kadro, gerek disiplin açısından okuldan çok memnunum. Üniversiteye hazırlık konusunda da kurs ve etütlerle sürekli çocuklarımızı takviye etmelerinin de faydasını görüyorum. Kurucu ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • EK

    Kendilerini eğimine adamış yeni yönetim iyi ki geldiniz keşke daha önce gelseydiniz HOŞGELDİNİZ .Sorunlara hızlı müdahale eden ve gerekli aksiyonları alıp çözüm üreten profesyonel kadroya sahip En derin minnet duygularımızla ,ÇAM yeni yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız, başarılarınız daim olsun. Sevgiler.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    sizler de iyi ki varsınız,güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • ÖL

    Butik bir okul, öğrencilerin tanınması ve ilgilenilmesi açısından çok önemli. İlgili, çözüm odaklı, öğrencilere sevgi dolu yaklaşımla birlikte, başarı odaklı çalışan iyi bir okul.Sosyal aktivitelerin arttırılması, çocukların sosyal alanda da geliştirilmesi iyi olur düşüncesindeyim.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz için tesekkür ederiz

  • Genel anlamda eğitimden memnunum öğretmenlerin tutumlarından daBiraz daha disiplinli olursa sevinirim

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz bizler için çok değerli. Okulumuz her zaman daha iyi olma konusunda emek verecektir. Teşekkürler.

  • SG

    Okuldan çok memnun kaldık, idareciler ve öğretmenler çok ilgililer kendilerine çok teşekkür ediyorum

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

  • NA

    Okulun butik bir okul olması gercekten çok önemli nerdeyse dersleri bırebir görüyor gibi öğretmenleri cok özverili ve öğrenci takibinde cok iyiler veli görüşmeleri inde süreklilik ve özen konusunda da cok memnunum

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulunuzdan ,eğitiminizden ve öğretmenlerinizden çok memnunum iyiki bu okula oğlumu kayıt ettirmişimŞuanlık herhangi bir sıkıntım yok çok teşekkür ederim.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz bizim için çok değerli çok teşekkür ederiz.

  • AA

    Kartal bölgesindeki özel okullar içerisinde 2021 YKS'de ilk 1000'de öğrencisi olan tek kurum. Özellikle YKS'ye yönelik çalışmalar ve eğitim kadrosu anlamında üst düzey bir okul.

  • Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kartal Atalar Çam Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Atalar Mah. Hali̇tpaşa Cad. No: 23/A Kartal / İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum