fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi müfredata hâkim, sınavlara hazırlıkta deneyimli, uzman öğretmen kadrosu ile öğrencilerine dinamik bir eğitim süreci sunar.

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi’nde derslerimiz öğrencilerimize sunulan programlarla, düzenli, sistemli ve zengin içeriklerle öğretilir. Eğitim sürecinde Akıllı Tahtalar ve Yapay Zekâ ile programlandırılmış son teknoloji öğrenme sistemleri kullanılmaktadır. Öğrencilerimizin bilgi düzeyine uygun sınıflarda, dersler uyum sorunu yaşanmadan ve üst düzey verimlilikle işlenir.

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi’nde Tam öğrenmenin gerçekleşebilmesi için ders saati süreleri ve dersten alınan verimlilik arttırılmıştır.
Her hafta, o hafta işlenen kazanımları içeren tarama sınavları ile öğrenmenin ne kadar gerçekleştiği tespit edilir, öğrenmenin tam gerçekleşmediği haftalara takviye etütleri eklenir. Öğrencilerimizin çözemediği sorular, öğretmenleri ile birlikte beklemeksizin çözülür.
Fiyatlarımıza kırtasiye, kıyafet ve hafta sonu kurs ve atölye çalışmaları da dâhildir. Öğrencilerin başarı durumlarına göre çeşitli burslar sağlanmaktadır.

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi'nde yabancı dil öğrenimi, anadil öğrenimi ile aynı esaslara dayandırılarak yapılmaktadır. Bu doğrultuda okulumuzda doğal bir öğrenme ortamının oluşturulmasına büyük özen gösterilmektedir. Hafta sonlarında öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek adına Speaking Club şeklinde dil sınıfları açılmakta ve dil öğrenimine büyük hassasiyet gösterilmektedir.

Her öğrencimiz için ayrı ayrı, etkili ve verimli haftalık çalışma programları rehber öğretmenlerimiz tarafından yapılır. Öğrencilerimizin haftalık çalışma programlarındaki performansları yine rehber öğretmenlerimiz tarafından takip edilir.

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi olarak kurumumuzda öğrencimizin psikolojik ve ruhsal durumlarını önemsiyoruz. Bu sebeple kurumumuzda Rehber öğretmenlerimiz haricinde Uzman Klinik Psikolog bulunmaktadır. Uzman Klinik Psikolog ise öğrencilerimiz ve velilerimiz ile seans şeklinde birebir görüşmeler yapmaktadır.
Sınav kaygısı, akran zorbalığı, ebeveyn ilişkilerindeki eksiklikler, dikkat eksikliği ve benzeri durumlar Uzman Klinik Psikolog görüşmelerinde sorun olmaktan çıkmaktadır ve büyük fayda sağlamaktadır.
Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi olarak öğrencilere sosyal, sanatsal ve sportif etkinlikler için uygulama derslikleri oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz; öğretmenleri eşliğinde sinema, tiyatro, drama, konser, dans gösterileri, halk oyunları, yazar ve sanatçılar ile imza günü buluşmaları gibi pek çok etkinliğe katılarak hem eğlenir hem de kişisel gelişimine katkı sağlar.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
480 - 500 %100
470 - 479 %90
460 - 469 %80
450 - 459 %70
420 - 449 %60
380 - 419 %50
350 - 379 %45
300 - 349 %40

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %80-%85

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi Yorumları (13)

  • Ob

    Başarılı kadro, ilgili idare ve çalışkan çocuklar. Okula adım atar atmaz güven veren insanlarla karşılaşıyorsunuz. Okul çevresi bizim için çok önemli ve güvenli bir okul, iyi bir eğitim ve kurumsallık arıyorsanız mutlaka tavsiye ediyoruz.

  • Ky

    Bu okula gelmeden önce nerelerde eğitim aldığımıza bakınca şaşırıyorum öğrencim 10. Sınıfta 1. Sınıftan beri özel okullara yazdırdım. Okuldan ne bekliyorsanız herşey var okulda ne olsa çocukla alakalı hemen arıyorlar. Keşke daha önce gelseydi diyorum.

  • SP

    Veli olarak gözüm asla arkada kalmıyor. Teşekkürler güngören final ailesi. Teşekkürler …. hocamız iyi ki varsınız.

  • Ap

    Okulumuzla bu sene tanıştık öğrencim okula dahi gitmek istemezken Güngören final okuluna koşa koşa gidiyor. Öğretmenlerimizin ilgisi ve desteğine hayranım. Çok memnunum.

  • YS

    Tüm hocalar ortaokul öğrencileriyle çok ilgililer küçük etkinlikler yapıp çocukların eğlenmesini sağlıyorlar. Öğrencilerin tüm isteklerine çok önem veriyorlar. Gözümüz asla arkada kalmıyor. Çok memnunum.

  • Bütün öğretmenler çok ilgili bir sorun olduğunda hemen yardımcı oluyorlar ders konusunda hepsi birbirinden iyi anlatıyor.Ders konusunda hepsi çok özen gösteriyor,çok eğlenceli ve akılda kalıcı şekilde anlatıyorlar.

  • YS

    Tüm hocalar çok ilgili tüm çocuklarla kendi çocukları gibi ilgileniyorlar. Dersleri çok verimli geçiriyoruz anlamadığımız bir konu olduğu zaman anlayana kadar sıkılmadan anlatıyorlar.

  • Özel okula sıcak bakmayan bir veli olarak şuan geç bile kaldığımı düşünüyorum. İlk özel okul deneyimim olan Güngören Final sayesinde daha başarılı ve keyif dolu dönem geçirdik.

  • Okulda 2.yılım olmakla beraber 2 çocuğumu da buradan mezun etmeyi düşünüyorum. Öğrencilerimden biri ortaokul diğeri lise kademesinde ve iki kademeden de oldukça memnunum. Lgs ve Yks üzerine neredeyse her hafta deneme yapılıyor ve öğretmenlerin akademik takip sistemleri sayesinde daha da iyi sonuçlar alıyoruz.Final ailesi üyesi olduğumuz için çok şanslıyız.

  • ED

    İdare kısmı , Öğretmen kadrosu her şeyiyle çok memnun kaldığımız bir okul. Verdiği eğitim ve gösterilen başarı oranlarından sonra bu yıl da oraya kaydımızı yaptırdık. Her şey için teşekkür ederiz Güngören final okulu ailesi.

  • St

    Kıymetli sınıf öğretmenimize çok teşekkür ederim herkeze öneririm okulu. Bir şikayetim var evladım okuldan eve gelmek istemiyor öylesine okula bağlı. İyi ki varsınız eğitim gönüllüsü güzel insanlar

  • VG

    Öncelikle bir tavsiye üzerine geldiğimiz okulumuzda çok samimi ve işinin ehli bir kadro ile karşılandık. Her şey için teşekkürler umarım hep böyle kalırsınız.

  • AB

    Öncelikle okulumuzun son zamanlardaki eğitim disiplini ve anlayışı bizi kendine hayran bırakıyor. Veli olarak karşımızda her zaman bir muhatap bulmak ve bunun sonucunda çocuğumun okula severek gitmesi beni çok mutlu etti. Güngören Final okulumuzu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Güngören Final Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Mehmet Nesih Özmen Mah. Eski Londra Asfaltı Cad. No:2, Güngören/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum