fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi

Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi, İstanbul'un Maltepe ilçesinde kurulmuş olan ve lise düzeyinde eğitim vermekte olan butik okul modelinde bir kurumdur. Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi, öğrencilerini yalnızca akademik dersler ile yarış atı olarak yetiştirmekten uzak bir sistemle öğrencilerinin her alanda kazanım sağlamasını hedeflemektedir. Düzenlenen geziler, sosyal aktiviteler öğrencilerin sosyal alanda da kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. Bu bağlamda okulun fiziki imkanlarını öğrencinin konforu ve motivasyonu için dizayn edilmiştir. Okulun bahçesinde bulunan spor alanları öğrencilerin çeşitli spor dallarında faaliyet göstermelerine olanak sağlamaktadır. Beden eğitimi dersleri ile yetenekli oldukları alanlarda takımlara girmekte veya bireysel sporlara yönelmektedirler. Okulun; futbol, voleybol, basketbol, hentbol takımları bulunmaktadır. Bu branşlarda ilçe, il ve ülke çapında yarışmalara katılarak bulundukları branşta başarılar kazanmaktadır. Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi tam gün süren eğitim modeli ile puansız anadolu lisesi imkanı sunmaktadır. Dönem dönem yapılan bursluluk sınavları ile başarılı öğrenciler okula kazandırılmaktadır.
Bu özel anadolu lisesinde 14 - 18 kişilik sınıflarda modern bir eğitim imkanı sunmaktadır. Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi'nde uzman eğitimciler ile iki yabancı dil imkanı sunulmaktadır. En az bir yabancı dili ana dili seviyesinde öğrenmiş olarak mezun veren bu okul, dünya standartlarında öğrenci yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak yetiştirilen bu öğrencilerin geleceğe umutla bakan, mutlu bireyler olarak yetişmesi hedeflenmektedir.

Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (6)

  • ee

    Eğitiminden , öğretmenlerinden ve genel tavırlarından çok memnunum.Sınıf içindeki disiplinin sağlanması gerekir.

  • DA

    Maltepe Koleji deyince aklıma ilk halkla ilişkiler müdüresi HATİCE TORAMAN hanımefendi geliyor söylediklerinin arkasında duran ilgili güler yüzlü iyi ki kendisini tanımışız diğer arkdaşlarımı da Hatice Hanıma yönlerdirdim ve onlar da memnun kaldılar öğretmen kadrosu da gayet iyi ilgili hocaları var tavsiye ederim

  • EE

    Hatice Toraman Hanımın mükemmel ilgisi ve takibiyle adını daha çok yerlerde göreceğimiz lise olduğunu düşünüyorum okulda herhangi bir problem sorunda kendi sorunuymuş gibi ilgilenip öğrencilerle gönül bağı kurmuş bir eğitmendir kesinlikle düşünmeden çocuğunuzu yazdıracağınız mükemmel bir okul mutlaka Hatice hanımdan danışılıp bilgi alınmalı kayıttan önce ki en büyük şansım telefonla Hatice Hanımla konuşup bilgi almak oldu gerçekten her şeyin muazzam ilerlediği bir kurum.

  • Okulun idari kadrosu ve öğretmenlerinden son derece memmun kaldık. Özellikle covid döneminde online eğitimde son derece başarılı eğitim verdiler bize yüzyüze eğitim eksikliğini hissetirmediler. yeni öğretim yılında hem değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarı ve sağlıklı günler dilerim.

  • SE

    Bu okula yönlendirmiş olduğum öğrenci velilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Halkla ilişkiler müdiresi Hatice Toraman'açok teşekkür ederiz.( İyi ki varsınız Hatice Hanım

  • Ö

    Hem sosyal hem de akademik olarak yeterli bir okul.butik olması ve kurucuların öğretmen olması eğitime verilen önemi çok beğendim.sınavlara hazırlıkta ek bi destek almadan hazırlanılabilen bir okul.yönetim ve öğretmen kadrosunu tebrik eder başarılar dilerimBence yok tam beklentimi karşılayan bi okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Maltepe Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Cevizli Mahallesi, Tınaztepe Sokak, No:4, Maltepe/İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum