fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Hakkında

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi, 2014’te bina yapımına başlanmış olup, 2016 – 2017 eğitim – öğretim yılında hizmet vermeye başlamıştır. 2020 yılında ilk mezunlarını veren bu okul öğrencilerinin çok yüksek üniversite yerleştirme sınavı puanlarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Aynı zamanda kurulduğu yandan bu yana bir çok projeye atılmış olan bu kurum, öğrencilerine bu projelerle bir çok kazanım sağlamaktadır. Bu projeler kapsamında; TÜBİTAK projeleri, eTwinning ve Harezmi Eğitim Modeli Projesi bulunmaktadır.
eTwinning projesini öncelikli olarak yürüten okullardan biri olan Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi, bu projeyle beraber okul içerisinde veya okul dışarısında öğrencilerin birbirleriyle olan ilişkilerinde meydana gelen çeşitli zorba veya şiddet içerikli davranışlara dikkat çekmektedir. Bu bağlamda akranların birbirine karşı bu davranışları sonucunda şiddet gören bireyin ailesinden, arkadaşlarından veya öğretmenlerinden ne şekilde destek alacağına dair öğrenciye farkındalık katan bir projedir.
Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi, belirli gün ve haftalarda bir çok etkinlik düzenleyerek öğrencilerine farkındalık kazandırmayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin sanat ve spor alanındaki gelişmelerini de gözeten bu okul, kültürel geziler, spor aktiviteleri, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere turnuvalar düzenleme ve düzenlenen turnuvalarda katılımcı olarak yer almıştır. Anadolu lisesi seviyesinde eğitim veren bu kurum, Atatürk’ün izinde, laik cumhuriyetin getirilerini ilke edinmiş, milli ve manevi değerlerine daima sahip çıkan öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamış ve bu amaç uğrunda tarihi yerlere ve Anıtkabir’e ziyaretler düzenlemektedir.
Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi, yabancı dile büyük önem vermekte ve mezun olan öğrencilerinin en az B1 seviyesinde yetkinlik kazanması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda öğrenciler; akıcı konuşma, okuduğunu anlama ve akademik düzeyde makale yazabilme yetilerine sahip bireyler olmaktadırlar aynı zamanda uluslararası standartlarda öğrenci yetiştiren bu kurum Erasmus+ projesi için başvuruda bulunmuş ve öğrencilerini yurt dışına göndermek ve dil eğitimlerini tamamlamaları, çok kültürlü yapıya sahip olmaları için daima desteklemektedir.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi adresi nedir?
    CUMHURİYET MAH. 1985. SOK. NO:1, ESENYURT / İSTANBUL
  • Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi telefon numarası nedir?
    02128540045
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Cumhuri̇yet Mah. 1985. Sok. No:1, Esenyurt / İstanbul
0 212 854 00** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum