fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi

Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Hakkında

Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi, İstanbul Küçükçekmece’de eğitim hizmeti veren bir eğitim kurumudur. Bilim temelli eğitimle yeteneklerini en üst seviyede kullanabilen gençlerin, değişime ve gelişime açık, sorgulayıcı; kolektif ve bireysel çalışma becerilerine sahip; ilerleyen ve üreten bireyler olmalarına her türlü imkan ve desteği sunmayı hedeflemektedir. Küçükçekmece’nin eğitimine yeni bir çehre, yeni bir vizyon kazandıracak olan Küçükçekmece Fen Lisesi 2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete geçmiştir. Geleceğin başarılı, mutlu, özgüvenli, sorumluluk sahibi, donanımlı, kendi kültürüne sahip çıkan fakat başka kültürlere de meraklı ve saygılı bireyler yetiştirmektedir.
Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi, öğrencilerine becerilerini geliştirecek ve gerekli donanımı sağlayacak tüm ders ve faaliyetleri sunmaktadır. Okulda buna yönelik; müzik odası, spor alanı, kapalı spor salonu, bilgisayar laboratuvarı, fen laboratuvarı, kütüphane ve bahçe bulunmaktadır. Ayrıca okulda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu sayede öğrencilerinin gelişimlerinden ve problemlerinden haberdar olmaktadır. Öğrencilere yol göstermekte ve problemlerini çözmede, ayrıca mesleki olarak yön çizmelerinde ve kariyer planlarında destek olmaktadır.
Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi’nde İngilizce, alanında uzman branş öğretmenleri tarafından okulda verilen birinci yabancı dildir. Öğrencilerinin İngilizceyi ezbere öğrenmelerini değil, hayatlarında aktif kullanabilmelerini ve kendilerini uluslararası platformlarda iyi ifade edebilmelerini sağlamaktadır.
İkinci yabancı dil olarak Almanca dersleri verilmektedir. Okul sınavlara hazırlık konusunda öğrencileri desteklemektedir. Başarı elde etmek için çok yönlü bir program uygulamaktadır. Matematik ve Fen ağırlıklı eğitim veren okul geleceğin başarılı bilim insanlarını yetiştirmektedir. Sevgi, saygı, anlayış ve özveriyle okul, aile ve öğrenci işbirliği içerisinde okulu ve öğrencileri hep ileri taşımaktadır. Öğrencilerinin içindeki cevheri çıkarmak için onlara nitelikli eğitim ve materyalleri sunmaktadır. Tercih eden öğrenci ve veliler için servis imkanı sunulmaktadır. Ayrıca güvenli ve hijyene son derece önem verilmektedir.

Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi adresi nedir?
    ATAKENT MAH. 4. CAD. FEN LİSESİ BLOK, NO:31/4, KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
  • Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi telefon numarası nedir?
    02128239696

Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Yorumları (1)

  • ZK

    Bir 10. Sınıf öğrencisi olarak okulumuza hepinizi beklerim. Öğretmenlerimizin hepsi alanında uzman öğretmenler. Her zaman öğrencileri nasıl daha çok geliştirebiliriz şeklinde düşünüyorlar. Zaten çoğu bilindik köklü liselerden tecrübeliler. Klüp aktiviteleri olarak çok başarılı. Birsürü klüplerimiz var ve hepsi başarılı klüpler. Teknofesttir tübitaktır birsürü yarışmaya katılım oluyor ve genelde de başarılı sonuçlar alınıyor. İnstagram hesabında her türlü bilgi var kesinlikle bakmanızı öneririm ayrıca klüplerinde kendi hesapları var.Sadece sportif açıdan iyi bir okul olsa da spor salonumuz yok.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Atakent Mah. 4. Cad. Fen Li̇sesi̇ Blok, No:31/4, Küçükçekmece/İstanbul
0 212 823 96** Numarayı Göster
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum