fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi

Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:20/16:20
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi 10.000 metrekare gibi büyük bir alan üzerine kurulu kampüsü ve 1 milyon metrekare alana sahip Yaşam Vadisine komşu olması, donanımlı sınıfları, kaliteli eğitim programları, teknolojik binası ve en önemlisi alanlarında deneyimli eğitmen kadrosu ile birlikte çocuklara lise eğitimi veren bir kurumdur. Okul sağlamış olduğu tüm imkanlarla öğrencilerini araştırmaya, keşfetmeye, deneyimlemeye, oyun oynamaya, sosyalleşmeye, hayal güçlerini ve düşünme kabiliyetlerini geliştirmeye yöneltmektedir.
Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi'nde uygulanmakta olan fen ve matematik eğitim programları ile öğrencilerin istedikleri mesleklere ulaşabilmeleri sağlanmaktadır. Okulda öğrencilerin hayatlarının denetimi ve yönetiminin kendi ellerinde olduğunu öğreten eğitim yaklaşımı sayesinde edinecekleri öz disiplin anlayışı ile kariyer planlamalarını yapmalarına imkan verilmektedir.
Lise döneminde öğrenciler için önemli bir yere sahip olan üniversiteye giriş sınavına hazırlık eğitim programlarına ağırlık verilmektedir. Okul üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere dershaneye gereksinimi duymadan her anlamda kılavuz olmayı kendisi için görev bilmekte ve sistemli bir şekilde bu görevi yerine getirmektedir. Ayrıca okulda öğrencilerin Türkiye sınırlarında kalmadan dünyanın her yerinden üniversite hayali kurmasını, üniversitelerin tanıtım seminerlerine katılmasını ve öğretim üyeleri ile sohbet etmesini sağlamaktadır.
Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi içerisinde öğrencilerin ihtiyaçlarını ve öğrenimlerini sağlamaya yönelik laboratuvar, robotik kodlama çalışma alanları, açık-kapalı spor tesisi, havuz, buz pisti, yapay zeka laboratuvarı, ar-ge laboratuvarı, hobi bahçesi, bilim-sanat sokağı, konferans-sergi salonu ve satranç merkezi bulunmaktadır. Okulda akademik eğitimin yanında öğrenciler dönem içerisinde bale, dans, baden eğitimi, satranç, atletizm, futbol, voleybol, basketbol, müzik, yüzme, masa tenisi, gezi, proje, buz paten, ve modern dans gibi daha birçok aktiviteye katılabilmektedir.
Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce tercih edilmektedir. İngilizce eğitim gören öğrencilerin farklı kültürleri tanımaları ve bir yaşam biçimi olarak yabancı dil konuşabilmeleri sağlanmaktadır. Okulun öğrencilerine sağlamış olduğu imkanlara servis, güvenlik ve rehberliği de ekleyebiliriz.

Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:20 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Arev Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Beylikdüzüosb Mah. Mustafa Kemal Cad. Molla Gürani Sok. No:9, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum