fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/19:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce
Devlet Teşviği: Yok
Kontenjan: 247

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi,2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı itibari ile dershanelerin kapatılarak Temel Liselere dönüşmesi ile Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi olarak eğitime başlamıştır.

Temel Liselere dört yıllık ruhsat verilmesinden dolayı 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonunda Temel Liseler kapatılarak dönüşüm izni verildi. Bu dönüşüm esnasında 07/03/2019 tarihinde Bakanlığımızdan onay alınarak Lisemiz; Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi olarak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlamıştır.

Kadıköy bölgesindeki adresi ile öğrencilerinin hayata ve sınava en doğru biçimde hazırlanmaları amacı ile birçok çalışma programı düzenlemektedir.
Öğrencilerini yalnızca akademik yönden değil, kültürel ve sosyal yönden gelişimlerini de destekleyerek her açıdan bilgili ve donanımlı bireyler yetiştirmektedir.
Bünyesindeki psikolojik danışman ile öğrencilerin zihinsel gelişimlerini yakından takip etmekte, sınava yönelik çalışmalarda oluşacak problemleri ve sınav kaygılarını önlemek amacı ile çalışmalar sürdürmektedir. 20 yıllık eğitim tecrübesi ile öğrencileri için en doğruyu bulmayı ve onları aktif olarak bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi'nde karma eğitim modeli benimsenmektedir. Maksimum öğrenci kontenjanı 247 ile sınırlandırılmış olan kurumda birinci yabancı dil olarak İngilizce eğitim verilmektedir.

Sınıf mevcudunu 16 ile sınırlandırarak gelişimlerini yakından takip ederek eksiklerini kolaylıkla tespit edebilmektedir. Tam gün eğitim hizmeti sağlayan kurumda, sabah 08.30 da kapılar açılırken akşam 18.00'da gün bitmektedir.
Bünyesinde yemekhane bulunduran Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi, öğrencilerinin beslenme ihtiyacını, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda hazırlanan gıdalarla karşılamaktadır.
20 yıllık eğitim geçmişi ile sayısız başarılara imza atan kurumumuz üstlendiği Anadolu Lisesi misyonu ve vizyonuyla eğitim-öğretimine devam etmektedir.

"İLGİ NEREDE İSE ENERJİ ORADADIR."

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

- Dışarıdan hazır geliyor

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sözel

- Sayısal

- Dil

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %90-%95

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi Yorumları (12)

  • NA

    Yönetimi, donanımlı kadrosu ve rehberliği ile her iki kızıma da göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Büyük kızım özverili ilgileri ile seçmiş olduğu İst.Üniv.İletişim Fakültesi'ne başarı ile kayıt oldu. Bizim için aile sıcaklığı hissettiren bir kurum.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • ca

    3. sınıftan 12. sınıfa kadar içinde bulunduğum bir okul olarak söylüyorum. Tüm hocalarımı ayrı ayrı çok seviyorum ve hepsi eğitim kalitesi açısından muhteşemler.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • NS

    Okul sandığımızdan daha kaliteli ve eğitime düşkünlüğü daha fazla olan bir okul çıktı. Öğrencim ve önerip kayıt yapan öğrenciler de çok memnun konu gelecek olunca okulumuzun üstüne başka bir şey tanımam

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Ai

    Hocaların ilgisi , ders anlatımları, okulun yönetimi olsun hocalar olsun kurucusu olsun gayet ilgili ve alakadarlar güler yüzlüler çok memnunuz

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • İY

    Bünyesinde barındırdığı her bir öğrenci için gelişim odaklı özel alternatifler sunan başarı odaklı bir eğitim kurumu

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Öğrencilerini bilgi, gelişim, beceri ve yetenek alanlarını destekleyen, çok yönlü gelişimlerine önem verilen okuldur. Kaliteli ve nitelikli eğitim ve öğretim sürecini içeren, okulun genel yapısında bulunan pozitif bir hava hakimdir. Öğrencilerin eğitim-öğretim alanında, akademik ve sosyal bakımdan başarılı ve verimli olabilmeleri için okul içi ve dışı öğretim koşullarının elverişli ve dahası inovatif çalışmalar yapmaktadır.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Öncelikle deyinmeden geçemeyeciğim bir öğretmenimiz var Ayfer öğretmen. Kendisinin okulu sahiplenişi öğrencilere yaklaşımı sabırı öğrencileri analiz ederek eksikleri en iyi şekilde tespit etmesi ve çözümlemesi sebebi ile kendisine çok teşekkür ediyoruz. Okuldaki tüm eğitmenler bilgili,hoşgörülü ve anlayışlı. Tek tek tüm ôğrencilere vakit ayırarak eksikleri gidermeye özen gösteriyorlar. Bu konuda tüm öğretmenlerimize teşekkürü bir borç bilirim. Özelliklede Günay bey’e ilgi ve alakasindan dolayi minnettariz.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • İK

    Suan kızım bu okulda okuyor. Lise 3'ncü sınıfta. Üç yıldır herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Arkadaşımın tavsiye ise okulu bulduk ve kayıtımızı yaptırdık. İyikide yaptırmışız.Okul kurucusu Günay bey başta ve öncelikte olmak üzere ve tüm deneyimli öğretmenlerine teşekkür ederim. Gerçekten samimi, iyimser, ve başarılı bir okul. Şuan orta okul son sınıfta olan oğlumuda bu liseye kayıt ettirmeyi düşünüyorum.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Ey

    İki yıl önce bilimsel analiz anadolu lisesinden mezun oldum.Şuan Marmara üniversitesi makine mühendisliği bölümünde okumaktayım .Bu başarımı tabiki önce kendi azmine daha sonra okul kurucusu Günay hocama ve çok değerli hocalarıma borçluyum.Hedefime ulaşmam konusundaki bana destekleri ve ilgileri ciddi anlamda etkili oldu.Basarili yönetim ve deneyimli hocalari ile mukemmel bir okul.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • İG

    İki öğrencim de bu okuldan mezun oldu. Çok ciddi ve disiplinli bir eğitim kurumudur. Öğrenci odaklı eğitim verir. Hocaları dersane deneyimli, fevkalade iyi yetişmiş, öğrencisini her yönüyle tanıyıp takip eden ve başarıya ulaştıran eğitimcilerdir. Bu sene mezun olan öğrencim tıp fakültesini kazandı, geçen sene mezun ola öğrencim de İstanbul Hukuk Fakültesini kazandı. Ben bu başarının disiplin, ciddiyet ve iyi bir akademik ve formasyon eğitimi almış öğretmenlere bağlıyorum. Ayrıca okulun fiziki donanımı ve lokasyonu da eğitimde son derece önem arz etmektedir. Öğrenci Velisi Ahmet İhsan Ertekin

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • GO

    Öğrencim devlet okulundaydi. Puan olarak iyi bir liseye yerlestigini düşünmüştük. Sonrasında eksiklerinin olduğunun farkına vardık ve üniversiteye hazırlayan bir okul araştırmaya başladık. Hem dershane hem okul görevi yapan bir yer aradik ,Bilimsel Analiz Anadolu lisesi 'ne geldik. Üniversite sınavına dair kızımın tüm eksikleri giderildi. Bire bir çalışmalar, kazanim değerlendirme takibi ,öğrenci takibi vs.calismalar sayesinde kızımın hedefi yükseldi. Okulda Disiplinli bir ortam var.Pırıl pırıl,tertemiz bir okul.Butik oldugu için Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Hg

    Okulu gördüm kayıt olduk.çok ilgililer.butik okul . sınıflar 8 kişilik buyönden hoşuma gitti.üniversiteye çok güzel hazırlayacaklarına eminim.para odaklı değiller.öğrencinin iyi eğitim alması onlar için birinci sırada.Gayet güzel bir okul

  • Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Bostanci Mah. Mehmet Şevki̇paşa Sok. No: 21A Kadiköy / İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum