fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/16:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce
Devlet Teşviği: Yok

Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi Hakkında

Beylikdüzünde bulunan Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi; geniş yerleşkesi, alanında uzman öğretmenleri ile kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da öğrencilerini geliştiren, araştırıp sorgulayan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir anlayışla hareket eder. 9 ve 10. sınıflarımızda öğrencilerimizin akademik derslerin dışında sosyal sorumluluk projeleri ve kulüp etkinlikleriyle nitelikli, bilinçli ve renkli bir eğitim almasını sağlıyoruz. İngilizce derslerimizi farklı programlamalarla daha da verimli hale getirerek öğrencilerimizi bu anlamda iyi bir yabancı dil desteği sunuyoruz. İkinci yabancı dil olarak öğrencilerimizi Almanca ile buluşturuyoruz. Bireysel ve kitlesel rehberlik çalışmalarımızla yapmış olduğumuz seminerler, alanındaki yetkin akademisyenleri konuk ettiğimiz konferanslar ve üniversite gezilerimizle öğrencilerimizi okullar ve bölümleriyle tanıştırıyoruz. Sınav grubu olarak gördüğümüz ve alan seçimini yapmış olarak eğitimlerine devam eden 11 ve 12. sınıflarımıza yönelik periyodik deneme sınavlarımızı Türkiye geneli sınavlarla da genişleterek öğrencilerimizin mevcut hazır bulunuşluk durumlarını ölçüp bu doğrultuda bireysel çalışma programları ile doğru dokunuşlar yapıp süreçlerini en doğru ve verimli şekilde yürütüyoruz. Öğrencilerimizle ilgili rehber öğretmenlerimiz ve danışman öğretmenlerimiz velilerimizle yapmış oldukları yüz yüze görüşmeler ve telefon görüşmeleri ile akademik ve disiplinel süreçler hakkında bilgi alışverişlerini yıl boyu sürdürmektedirler. Kitlesel değil butik bir anlayışla nitelikli bir eğitim veren Özel Dolmabahçe Anadolu Lisesi seçkin öğretmen kadrosu ve kalabalık olmayan sınıflarıyla öğrencilerini “iyi bir birey” olarak geleceğe hazırlamaktadır. Siz de Özel Dolmabahçe Anadolu Lisesi ailesinde yer almak isterseniz çalışma arkadaşlarımızla iletişime geçebilir, okulumuzu daha yakından tanıyıp aramıza katılabilirsiniz!

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
200 - 250 %35
250 - 300 %40
300 - 350 %45
350 - 400 %50
400 - 450 %65
450 - 475 %75
475 - 490 %90
490 - 500 %100

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %90-%95

Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi Yorumları (22)

  • HG

    Bir çok okul gezdik ama aklımızda kalan tek okul Dolmabahçe oldu. Öğretmen kadrosu çok kaliteli, müdürlerimiz çok ilgililer her türlü problemde büyük bir özveri ile ilgileniyorlar. Okulumuzdan çok memnunuz

  • ÇO

    Tek kampüslü bir okul olması bizim için büyük bir avantaj çünkü daha önce çok şubesi olan bir okula gidiyorduk orada moda mod bir eğitim ve katı kurallar içerisinde kızım çok zorlandı, derslerine odaklanmada ve gibi gibi sorunlar. Burada olmaktan çok mutlu okuluna severek gidiyor. Çocukları derslerden tutunda sınava hazırlama sürecinde dahi sıkmadan boğmadan ilerleyen bir okul. Dolmabahçe Anadolu Lisesi bizim kurtarıcımız oldu

  • Na

    Akademik olarak mükemmel bir eğitim kadrosuna sahip. İngilizce eğitimini temelden alıyor olması ise oğlumun büyük şansı. Teşekkürler Dolmabahçe Okulları.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Merhaba kıymetli velimiz. Dil eğitimi, öğrencilerin küresel dünyada etkili iletişim kurmaları ve farklı kültürleri anlamaları için temel bir unsurdur. İngilizce eğitimimiz, öğrencilere dil becerilerini temelden güçlendirmeleri ve akademik başarılarına katkı sağlamaları adına önemli bir fırsat sunar. Bu, onların gelecekteki başarılarına daha geniş bir perspektif kazandırmalarına yardımcı olur. Dil, kültürler arası köprü kurma ve global bir vatandaş olma yolunda kilit bir rol oynamaktadır. Öğrencimizin bu anlamda gayretini tebrik ediyoruz.

  • NK

    Eğitim her koşulda alınır önemli olan iyi bir toplumda yetişmeleri öğretmen ve kadronuz ile bu konuda oldukça başarılısınız, güler yüz ve samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, Öğrencilerimiz, bilgiyi öğrenirken, karakterlerini geliştirirken ve hayatları boyunca sürekli öğrenmeye devam ederken büyürler. Dolmabahçe Okulları olarak onların değerini anlamak, onlara güven ve özsaygı kazandırmak en önemsediğimiz ilkelerdendir. Kıymetli görüşlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.

  • NA

    En çok İngilizcem için endişe ederdim ama öğretmenlerim inanılmaz sevdirdi ve inanılmaz ilerledim bunun için teşekkür ederim, İngilizce Öğretmenime sevgiler, en kısa zamanda geleceğim sizi görmeye

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli öğrencimiz, İngilizce öğrenmek zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Her öğrencimizin farklı öğrenme hızlarına ve ihtiyaçlarına sahip olabilir, bu nedenle en uygun öğrenme yöntemini seçmek önemlidir. Kendi öğrenme tarzınıza ve hedeflerinize en uygun olanı seçmek, daha etkili bir İngilizce dil eğitimi deneyimi sağlamaktayız, başarılarının devamını dileriz.

  • Bd

    Gerçekten çalışmayı kazanmayı başarıyı ilke edinmiş öğretmenlerin bir araya geldiği eğitim ve öğretimcilerle adeta mükemmel bi okul olmuş. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, Başarılı bir eğitim, öğrencilerimizin sadece bilgi kazanmalarını değil, aynı zamanda özgüvenlerini artırmalarını, potansiyellerini gerçekleştirmelerini ve topluma daha fazla katkı sağlamalarını desteklemekteyiz. Bu tür bir eğitim, öğrencilerin öğrenme deneyimlerini daha anlamlı ve tatmin edici hale getirir. Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyoruz.

  • AA

    Üniversite hazırlığımda yanımda olan tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. Muhteşemsiniz

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli öğrencimiz, Sınav süreçleri yönetmiş, derece sınıfları çalıştırmış, alan hakimiyeti mükemmel uzman bir eğitim kadrosuyla zor engelleri kolaylaştırmak çok daha mümkün. Göstermiş olduğun gayretten dolayı seni tebrik ediyor, Üniversite hayatında üstün başarılar diliyoruz.

  • RM

    Bu sene 4. ve son yılımız başladığımız yıldan beri iyi ki buraya yazdırmışım dediğim nadir kolejlerden biri , çok güzel bir avantaj çünkü çocuğunuzu iyi tanıyor öğretmen ve ona göre davranıyor çocuk da öğretmeni ve okulu daha çok seviyor.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Alanında uzman öğretmenlerimizle öğrencimize bu yıl da hem fiziki hem de sosyal ortamlar sağlanarak üniversiteye hazırlık sürecinde akademik rehberlik edeceğiz. Öğrencimiz ile yaptığımız araştırmalar ve denemeler sonucu hedeflenen üniversitenin kapıları açılmak üzere.. Başaracağımızı biliyoruz.

  • Okul görüşmesinde ki samimi tavrınız ve kayıt için gereksiz abartma yapmadığınız için teşekkür ediyorum.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Pozitif dönüşünüz ve yorumunuz için teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için Dolmabahçe olarak farklılıklara değer veren, ölçümleme ve değerlendirme süreçleriyle sürekli güncel kalarak niteliklerini geliştiren ve farklı öğrenme tarzlarına hitap edebilen esnek bir eğitim yaklaşımı ortaya koyuyoruz.

  • GY

    Komşumuzun kızı bu okulda okuyor. Disiplinleri ve okulun yeterince büyük olmasına rağmen kitlesel değil butik tarzda eğitim verdikleri için çok memnunlar.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Merhaba, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Dolmabahçe Okulları olarak öğretim programımız; öğrencilerimizin evrensel değerleri kendi değerleriyle renklendirebilecek öz güvene sahip; öğrenmeyi, keşfetmeyi, farklı bakmayı öğrenen; doğaya ve çevreye saygılı, bilim, sanat, spor gibi farklı zekâ alanlarında etkinlik ve yeteneklerini ortaya koymuş bireyler haline gelmesini sağlamaktadır. Ziyaretleriniz bizi mutlu edecektir.

  • GB

    Öğrencilerle hazır bulunuşluk seviyelerine göre bire bir ilgilenilmesi çok değerli. Okul yönetimine ilgileri ve samimiyetleri için teşekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Eğitim bizim işimiz ve işimizi asıl geliştiren siz değerli velilerimizin büyüttüğü harika öğrencilerimizdir. Eğitimimizden memnun olduğunuz için çok mutluyuz.

  • Kaliteli bir eğitim , kaliteli bir kadro mükemmel bir okul . Tebrik ediyorum

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Dolmabahçe Okulunda eğitim programı, çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin öğretmenlerle ortak çalışmaları sonucu oluşur. Anaokuldan gelen Bilingual çalışmalar yerini akademik içerikle desteklenen İngilizce matematik, İngilizce fen bilimleri ve İngilizce sosyal bilgiler programıyla tasarlanmış LMS derslerine bırakır. Öğrenciler, ana dilde öğrendikleri kazanımları, İngilizce edinmelerinin ardından her iki dilde de ölçmeye dâhil olur. Ulusal ölçme sistemleri ile hazırlıklarını sürdüren öğrencilerimiz, aynı zamanda uluslararası ölçme araçlarında da kazanım edinim düzeylerini ölçümlerler.

  • fb

    Eğitim kadar ;okulun güvenliği ve Okulun temizliği benim için bir veli olarak çok önemli idi. Burada gerek okul içi gerek okulun cevresi ve yemekhanelerin hijyenli olmasından dolayı gözü kapalı okutabiliyorum.Tesekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz. Dolmabahçe Okulları; bugünün öğrencilerini, yarının ebeveynleri ve ülkemizin gelecek mimarları olarak görüp, mutlu okul, yaşayan okul, çevreci okul, sportif-sanatsal okul, teknolojik okul, temiz okul anlayışı ve kuralları ile “Bıraktığın Yerden, Gösterdiğin Hedefe” sloganı ile ulaşmayı vizyon edinmiştir.

  • TI

    Arkadaşımın kızı lisede okuyor. Hem öğrenci hem de ebeveynler çok memnunlar.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Eğitim bizim işimiz ve işimizi asıl geliştiren siz değerli velilerimizin büyüttüğü harika öğrencilerimizdir. Eğitimimizden memnun olduğunuz için çok mutluyuz. Yorumunuz için teşekkürler

  • Ei

    Bu okulda çocukları okuyan arkadaşlarım var. Çocuklarının daha önceki okullarda yaşadıkları sorunların tamamen ortadan kalktığını yöneticileri, öğretmenleri ve idari personeli ile öğrencilerini kucaklayan ve değişen dünya konjukturune göre eğitim planlaması yapan, İstanbul da birkaç okulda biri diyebilirimTürkiye'nin farklı kentlerinde de örnek bir proje olarak bu okulun yayginlastirilmasini dilerim

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar, geniş yerleşkesi, alanında uzman öğretmenleri ile kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da öğrencilerini geliştiren, araştırıp bilgiye sahip olan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir anlayışımızın olmasından dolayı eğitim standartlarımız her zaman en iyisine programlıdır. Pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz.

  • FH

    Kampüs çok büyük ve donanımlı. Temizlik ve hijyeni harika. Sürekli çeşitli kurslar ile çocuklarımızı destekliyorlar ve geliştiriyorlar. Bizim beklentimizi fazlası ile karşılıyor.Bence her şey güzel…

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Drama Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi, Estrüman & Müzik Atölyesi, Görsel Sanatlar, Seramik Atölyesi, Modern Danslar Salonu, Spor Ve Jimnastik Salonu, Satranç, 3D Salonu, Fen Ve Bilim Laboratuvarları ile destekleyerek öğrencimizin eğitimini tamamlıyoruz. Yorumlarınız için teşekkür eder öğrencimize başarılar dileriz.

  • NK

    Adı anadolu lisesi olsa da imkanlar olarak fen lisesi kıvamında sakin bir okul. İlk başlarda tereddüt etsek de kararımızın ne kadar isabetli olduğunu yıl içerisinde gördük.Bir veli olarak danışman öğretmenlerinin ilgisi ve okul yönetiminin samimi yaklaşımına teşekkür ederim.Kültürel etkinlikler ve konferansların sayısı daha da arttırılabilir.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Geniş yerleşkesi, alanında uzman öğretmenleri ile kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da öğrencilerini geliştiren, araştırıp bilgiye sahip olan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir anlayışımızın olmasından dolayı eğitim standartlarımız her zaman en iyisine programlıdır. Öğrencimizin başarısından gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz.

  • MG

    Özellikle disiplin anlamında başarılı bir okul, okul kurallarını benimsemeyen öğrencilere karşı da gerekli yaptırımların uygulanması, notların şişirilmemesi ve devamsızlıkların e okula yansıtılması veli olarak beni memnun ediyor. Öğrencilerini akademik olarak yukarıya taşımak için kütüphane çalışmaları ve etütlerle desteklemelerine minnettarım. Disiplin, ilgi ve başarı istiyorsanız bu okula gözünüz kapalı kayıt yaptırabilirsiniz.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Öğrencimize üniversite hayatında başarılar diliyoruz.

  • Öy

    Okulun lise matematik öğretmeniyim , okulumuz her geçen gün değerine değer katmakta ve eğitimi her zaman ön planda tutmaktadır.Bu eğitim ailesinin içinde bulunmaktan dolayı gururluyum.Daha sistemli bir okul olabileceğimize inanıyorum.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • TK

    Bir çok anadolu lisesi gezdik ama içimiz Dolmabahceye çok ısındı güler yüzlü ekibi vardı cocugumu emanet ettim çok memnunum bir veli olarak

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • GK

    Bölgede bulunan bir çok Anadolu lisesine nazaran nitelikli eğitim veren bir okul ! Gözünüz kapalı öğrenciyi teslim edebilirsiniz kesin tavsiyem !

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • CE

    Beylikdüzünde çok anadolu lisesi var ama bu okul sınav odaklı ekstra kursa ihtiyacını asla yok öğretmenler çok ilgili eğitimi çok iyi

  • Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dolmabahçe Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi, No:62, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum